Nu...nu eu ii facui contul, ci el....incerca sa intre pe garbo si-i spunea ca nu are cont...urma pasii si-si facu cont...si niciodata nu spune varsta reala, stie ca trebuie sa aiba peste 18-20 de ani..... E mai destept decat mine in materie de calculatoare.....il duce capul bine rau.... Are 10 ani, e mic dar smecheras... |
||
Postat pe 12 Septembrie 2008 18:47 |
||
---|---|---|
Sa nu va mai povestesc ca eu cand am referate de facut el imi scrie si eu ii dictez ca scrie mai repede decat mine si el nu intelege toti termenii si mii dicteaza gresit:))...si in felul asta il corectez....apoi imi modific eu in pagina, dar beleaua e ca-i place sa-mi modifice el.....si ne certam pana fac un referat.....k isi cam impune punctul de vedere.....si-l las ca el si apoi cand il listez....il modific din nou....:)):)) | ||
Postat pe 12 Septembrie 2008 18:59 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-09-12 18:47:23Nu...nu eu ii facui contul, ci el....incerca sa intre pe garbo si-i spunea ca nu are cont...urma pasii si-si facu cont...si niciodata nu spune varsta reala, stie ca trebuie sa aiba peste 18-20 de ani..... nu stiam cine e...cu varsta aia...si... dar e ok...acu` ca stiu... se vede ca-l duce capu`... cu cine-o semana? |
||
|
||
ovidiu42 Postat pe 12 Septembrie 2008 19:08 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-09-12 18:59:42Sa nu va mai povestesc ca eu cand am referate de facut el imi scrie si eu ii dictez ca scrie mai repede decat mine si el nu intelege toti termenii si mii dicteaza gresit:))...si in felul asta il corectez....apoi imi modific eu in pagina, dar beleaua e ca-i place sa-mi modifice el.....si ne certam pana fac un referat.....k isi cam impune punctul de vedere.....si-l las ca el si apoi cand il listez....il modific din nou....:)):)) sa-nteleg ca...va cam certati pe jucarii? mai ia un calc...si gata!! |
||
ovidiu42 Postat pe 12 Septembrie 2008 19:21 |
||
Un vultur sta de cateva ore degeaba pe o craca. Un iepure mic vine si il intreaba: - Pot sa stau si eu ca tine, fara sa fac nimic? - Da, ii raspunde vulturul, de ce nu! - Asa ca iepurele se aseza si el sa se odihneasca. Dintr-o data apare o vulpe si-l inhata. Morala: Ca sa stai si sa nu faci nimic trebuie sa stai foarte, foarte sus! O femeie de 70 de ani care a trait fara pacate merge la spovedanie, unde i se-arata Dumnezeu care-i spune: - Fiindca ai trait fara pacate, iti mai dau 30 de ani de viata. Din moment ce mai are 30 de ani de viata, femeia se gandeste sa-i traiasca cat mai bine, asa ca isi face lifting, isi baga silicoane, isi vopseste parul, etc. Dupa o saptamana, este calcata de o masina pe o trecere de pietoni. Ajunge in Rai, unde-l intalneste pe Dumnezeu si il intreaba: - Doamne, dar ai spus ca-mi mai dai 30 de ani!, la care Domnul ii raspunde: - Vai, dar nu te-am recunoscut! Pentru cei preocupati de greutate, iata ultima noutate in domeniul nutritiei si al sanatatii. Este o usurare sa aflam adevarul dupa atatea si atatea studii conflictuale despre nutritie. 1. Japonezii consuma foarte putine grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat americanii. 2. Mexicanii consuma multe grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat americanii. 3. Chinezii beau foarte putin vin rosu si sufera de mai putine atacuri de cord decat americanii. 4. Italienii beau mult vin rosu si sufera de mai putine atacuri de cord decat americanii. 5. Nemtii beau foarte multa bere si consuma foarte multi carnati si grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat americanii. CONCLUZIA: Mancati si beti tot ce vreti. Se pare ca faptul ca vorbiti engleza e ceea ce va omoara. |
||
ovidiu42 Postat pe 12 Septembrie 2008 19:38 |
||
Un barbat iubea cu adevarat o femeie, dar era prea timid s-o ceara in casatorie. Au inaintat in varsta, dar niciunul dintrei ei nu s-a casatorit. Bine-nteles, de-a lungul a sase ani s-au tot intalnit cam o data pe saptamana, dar era atat de timid incat n-a indraznit niciodata sa sugereze casatoria si cu atat mai putin sa locuiasca impreuna. Cu toate acestea, intr-o zi si-a facut curaj s-o ceara in sfarsit in casatorie. A sunat-o si i-a spus: - Ioana? - Da, eu sunt. - Vrei sa fi sotia mea? - Bine-nteles ca vreau! Da cine e la telefon? Un barbat are sase copii si e foarte mandru de aceasta realizare. Este atat de mandru de el, incat incepe sa-si strige nevasta "Mama a sase" in ciuda protestelor ei. Intr-o seara, merg la o petrecere. Barbatul vrea sa mearga acasa si vrea sa stie daca si sotia lui e gata de plecare, asa ca striga in gura mare: - Ce zici, mergem acasa, Mama a sase? Femeia, iritata de lipsa de discretie a sotului ei, ii raspunde strigand si ea: - Oricand vrei tu, Tata a patru. O femeie era in pat cu amantul cand si-a auzit sotul deschizand usa de la intrare. - Hai repede, ii spuse ea, stai aici in colt. L-a uns pe tot corpul cu ulei de bebelus, dupa care l-a dat cu pudra de talc. - Sa nu te misti pana cand nu-ti spun eu, ii spuse ea amantului. Prefa-te ca esti o statuie! - Ce-i asta? intreba sotul cand a intrat in camera. - Este o statuie, dragule, raspunse ea. Am vazut una la fel la familia Smith si mi-a placut atat de mult incat am cumparat si eu una pentru noi. Sotul n-a mai spus nimic si in cele din urma s-au dus la culcare. In jurul orei 2 noaptea, sotul s-a trezit, s-a dus pana la bucatarie si s-a intors cu un sandwich si o bere. - Poftim, i-a spus el statuii, ia astea. Eu am stat asa doua zile la familia Smith si nimeni nu mi-a dat nici macar un afurisit de mar. Intr-o dimineata, in timp ce luau micul dejun, o femeie i-a spus sotului sau: - Fac pariu ca habar n-ai ce zi e astazi. - Cum sa nu stiu? o intreba el indignat. Cum crezi ca as fi putut uita? Dupa ce a spus acestea, s-a ridicat de la masa si a plecat la lucru. La ora 10 dimineata suna cineva la usa. Femeia deschise si primi o cutie plina cu trandafiri rosii. La pranz primi o cutie din bomboanele ei preferate de ciocolata, iar mai tarziu un butic ii livra o rochie creata de un designer. Femeia de-abia astepta sa se intoarca sotul ei acasa. - Prima data florile, dupa aceea ciocolata si in cele din urma rochia!, exclama ea entuziasmata. N-am petrecut niciodata intr-un mod mai fascinant Ziua Mediului! |
||
ovidiu42 Postat pe 12 Septembrie 2008 20:04 |
||
Unele le stiam.....dar sunt frumoaseeeeee | ||
Postat pe 12 Septembrie 2008 20:13 |
||
""Vezi ca esti pe profilul meu""" Imi zice copilul:)):)):)):)0 |
||
Postat pe 12 Septembrie 2008 20:14 |
||
De la: KINLEY, la data 2008-09-12 20:14:36""Vezi ca esti pe profilul meu""" adica...????? |
||
ovidiu42 Postat pe 12 Septembrie 2008 20:20 |
||
Un jurnalist intreaba directorul unei case de nebuni, care este testul ce se efectueaza pentru a externa un bolnav. - Umplem cada cu apa, punem alaturi o lingura si o cana si ii propunem bolnavului sa goleasca cada de apa. Jurnalistul, zambind, spune: - Orice om normal ar lua cana... - Nu, spune directorul, un om normal ar scoate dopul de la cada. Doriti pat langa geam sau langa usa ? |
||
ovidiu42 Postat pe 12 Septembrie 2008 20:25 |
||
seara buna, o mai fi cineva pe aici? | ||
cristisz Postat pe 12 Septembrie 2008 21:09 |
||
buna...sa fie...cristinutza... cam tarziu...ajungi tu...la ...PC... |
||
ovidiu42 Postat pe 12 Septembrie 2008 21:22 |
||
Oviiiiiii...nu-ti zisei k....KINLEY este copilul meu....si citeam bancurile postate de mataluta si raspunsei...dar eram pe id-ul lui....nu pe al meu pe...CRYLE | ||
Postat pe 12 Septembrie 2008 21:35 |
||
dupa posibilitati, coane fanica... am pus doua poze noi, sa-mi vedeti si voi ascendenta... |
||
cristisz Postat pe 12 Septembrie 2008 21:35 |
||
Buna Cristinicaaaaaaa Ce faci matalutza? Citisi bancurile?????? Alune vreisi apa rece...gata cu sucurile.....contin multi E-uri.....mai facem o pauza:)) |
||
Postat pe 12 Septembrie 2008 21:37 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-09-12 21:35:20Oviiiiiii...nu-ti zisei k....KINLEY este copilul meu....si citeam bancurile postate de mataluta si raspunsei...dar eram pe id-ul lui....nu pe al meu pe...CRYLE pricepui...breeeee...... mai greu deh!!!...ca...batranetea asta...mai inetineste viteza de reactie... chiar ma uitam...si...ma gandeam ca...deja face aprecieri... si...ma gandeam ca..."ce bine ca...nu postai alte bancuri...deh!!!" |
||
ovidiu42 Postat pe 12 Septembrie 2008 21:38 |
||
citii si rasei copios.... pun la bataie un suc de portocale de ala natural | ||
cristisz Postat pe 12 Septembrie 2008 21:38 |
||
buna seara am intrat sa vad ce s-a mai vorbit aci,acum vreo 2 ore am ajuns si eu acasa sunt rupta de nedormita, cum imi place pe dreapta soferului ma duc de cate ori am ocazia,am luat si peste de pe malul dunarii maine o pregatesc la cuptor(salau)cica asa am auzit ca pestele de dunare e foarte gustos oare o fi asa ???sa vad maine cand voi gusta ca eu peste nu prea mananc-------------ovi ma bucur ca nu sunt grave problemele de sanatate ,da vezi trimite si tu cu curierul rapid niste nisip ca s-ar juca si fiiimiuuuuu si ara cam putina | ||
Postat pe 12 Septembrie 2008 21:39 |
||
cryle azi la unu eram pe centura craiovei si ma gandisi la tine ,sa sti ca si baietilor mei le place sa stea sa citeasca ce vb la cafenea,.,.,.,cred ca ma retrag vb maine ca abia reusesc sa scriu NOAPTE BUNA TUTUROR | ||
Postat pe 12 Septembrie 2008 21:43 |
||
eu...ma retrag...putin... poate...revin de acasa...ca acu...sunt la job!!! nu stiu...nu promit... depinde ce gasesc acasa... daca oi avea...musafiri...cine stie? o seara frumoasa... |
||
ovidiu42 Postat pe 12 Septembrie 2008 21:44 |
||
noapte buna | ||
Postat pe 12 Septembrie 2008 21:46 |
||
Si eu va pup si poate mai vb..... Dak nu...somn usor la toti.... |
||
Postat pe 12 Septembrie 2008 21:56 |
||
eu ma bag la un joculet si mai trag cu ochiul si pe la voi |
||
cristisz Postat pe 12 Septembrie 2008 21:59 |
||
Sa ne mai arati pozeeeeeeeeeee | ||
Postat pe 12 Septembrie 2008 22:06 |
||
asa proaspete nu mai am... poate mai gasesc cateva cu ce gateste andrei cand il apuca bucatareala | ||
cristisz Postat pe 12 Septembrie 2008 22:11 |
||
gata, inca 3 poze.... | ||
cristisz Postat pe 12 Septembrie 2008 22:22 |
||
intru acum sa vadddddd | ||
Postat pe 12 Septembrie 2008 22:52 |
||
Cu tine....mai multe poze:) | ||
Postat pe 12 Septembrie 2008 23:10 |
||
imi pare rau dar nu mai am altele pentru moment. fac eu si postez cat de curand. | ||
cristisz Postat pe 12 Septembrie 2008 23:50 |
||
Nu bebelusa nu ai gresit ai scris si corect Andreea cu doi e!ca astia aici ma dispera toti imi gresesc numele,la ei se scrie cu unul singur si in toate actele si chestiile apar andrea si culmea e ca le repet de o mie de ori cu doi de eeeeee !!! Cryle super tare pustiu tau nu stiam eu cine i membru cel nou! aCU TRE SA CENZURAM PROSTIILE dA NU-I BAI CA SI ASA NU VORBEAM NOI TAMPENII PE AICI!suntem oameni seriosi Hai ca dau o cafea asa de noapte si tigari pentru toata lumea!Pentru fumatori! Ovi tie un ceai de cozi de cirese ca face bine la rinichi! PUPICI!!!! |
||
mauinboots Postat pe 13 Septembrie 2008 03:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Dentist? | 4 | De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 14:13 |
ne aliem??? cu cine???tinem partea??? cui??? | 99 | De la: tutankhamon 21 Ianuarie 2010 14:05 |
Cafeneaua Bella_Rossa!!!!! | 76 | De la: iar_eu 27 August 2009 09:43 |
|
||
O METODA DE DEZINTOCXICARE A ORGANISMULUI | 4 | De la: nazirra 7 Octombrie 2009 21:46 |
Vreme de ceai fierbinte | 44 | De la: garbo_1894 28 Aprilie 2013 09:24 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural