NEATZAAAAAAAAA GATA CAFELUTZAAAAAAAAAAAA Andereea.....nu trebuie nimic cenzurat, cred ca stie destule si intelege orice .....chiar nu e cazul, la cat sta pe net si singur acasa tota ziulicaaaaaaaaaa Fi-ra-r sa fie de ceas biologic.....chiar as fi vrut ca azi sa dorm mai mult.....dar ma trezii la fel ca-n zilele de lucru..... |
||
Postat pe 13 Septembrie 2008 06:39 |
||
---|---|---|
Netzaaaaa tuturor...offff...ce mult am mai lipsit... Cryle, f buna cafelutza..din pacate si eu m-am trezit de la 6.30 tot din obisnuinta...si-mi pare rau da' n-am ce sa fac... Cine mai vrea cafea? Am facut si eu...muuuultaaaa.!!!! |
||
needforspeed Postat pe 13 Septembrie 2008 07:32 |
||
wauuuuuuuuuuuuu ce aroma de cafea vineeeeeeeee va dati seama daca a ajuns mirosul de cafea pina aici peste mari si tari inseamna ca e facuta cu drag se cunoaste neatzaaaaaaaaaaaaaaaaa la toata lumea si haideti sa bem cafeluta si sa fumam glitter-graphics.comglitter-graphics.com | ||
|
||
Postat pe 13 Septembrie 2008 08:04 |
||
asta e cafeaua mea preferata chiar asa nu e nimeni cu cine sa beau cafeluta trezireaaaaaaaaaaaaaa dragilor glitter-graphics.comv-am pus si trandafiri ca sa fie si mai parfumata cafeaua glitter-graphics.com | ||
Postat pe 13 Septembrie 2008 08:32 |
||
Bebelaaaaaa...cand vii in tara? Buna Loriiiiiiii..mult ai mai lipsit |
||
Postat pe 13 Septembrie 2008 09:00 |
||
fetelor, ca ovi cred ca se odihneste....l-ati surmenat ieri? io sunt la munca....am intarziat, ieri am alergat dupa cumparaturi...si acu' nu'sh cum sa fac sa ajung mai repede acasa...... |
||
nebuna Postat pe 13 Septembrie 2008 09:19 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-09-13 09:00:04Bebelaaaaaa...cand vii in tara?data nu o stiu deocamdata dar spre sfirsitul lunii sigur de miine incep postul iar asa ca iarasi nu o sa mai fiu prezenta decit mai pe seara gata cu pauza s-a terminat sper ca ai inteles ileana de ce am avut pauza si nu am postit zilele astea doar esti femeie si stii si tu cum e citeva zile pe luna |
||
Postat pe 13 Septembrie 2008 09:27 |
||
loloooooooooooo hai ca te asteptam sa ajumgi acasa sa te relaxezi si tu un pic aici cu noi mai laso incolo de atita munca si mai odihneste-te si tu putin mai mult glitter-graphics.comglitter-graphics.com | ||
Postat pe 13 Septembrie 2008 09:36 |
||
De la: bebelusa, la data 2008-09-13 09:36:24loloooooooooooo hai ca te asteptam sa ajumgi acasa sa te relaxezi si tu un pic aici cu noi mai laso incolo de atita munca si mai odihneste-te si tu putin mai mult glitter-graphics.comglitter-graphics.com trag si io cu ochiu...ca deh...ma fac ca lucru cat mai tine da cu sufletul in cafenea.... |
||
nebuna Postat pe 13 Septembrie 2008 09:56 |
||
maaaaaaaaaaaaaaai, s-au anuntat niste prieteni de la agnita....asa ca pun un ceaun de cafea...fac niste suc de fructe, iete aci si niste bere, si pe la 17 va invit la o chilaba...cu gratar...cu toate cele in curte la mine...spre dimineata daca nu ploua...o plimbare pe nisip...nu prea mai e vreme de plaja | ||
nebuna Postat pe 13 Septembrie 2008 10:28 |
||
neata de buna ziua ,acum apuc si io sa beau cafea vad ca ileana e harnicuta de dimineata cu cafeaua ca de obicei citesc si io paci ce ati mai scris ,bine ai revanit Loriiii pe la cafenea, lolo azi mananc de la tine nu fac nica de mancare abia astept ora cinci | ||
Postat pe 13 Septembrie 2008 12:06 |
||
cred ca e pauza de masa prin cafenea revin si io mai tarziu | ||
Postat pe 13 Septembrie 2008 12:20 |
||
e weekend toata lumea se distreaza,sper ca nu munciti am pus si io poze cu pestele pe care l-am pregatit desi nu facusem asa ceva niciodata a iesit bun,cred ca deacuma voi consuma mai mult peste | ||
Postat pe 13 Septembrie 2008 16:50 |
||
Salutare feteleeeeee.....mai bem ceva????? La mine pare ca se pune ploaia, mai stropii putin dar nici asfaltul nu se uda...... O vreme de somn, iar eu am treaba ca pana acum colindai .....la cumparaturi....ma dor picioarele de mor..... Asa ca hai la un pahar de suc si o pipa:)) |
||
Postat pe 13 Septembrie 2008 17:17 |
||
Bebela inteleg....iti respect postul si te asteptam cand ai matale timp..... | ||
Postat pe 13 Septembrie 2008 17:18 |
||
De la: mauinboots, la data 2008-09-13 03:08:30 Nu bebelusa nu ai gresit ai scris si corect Andreea cu doi e!ca astia aici ma dispera toti imi gresesc numele,la ei se scrie cu unul singur si in toate actele si chestiile apar andrea si culmea e ca le repet de o mie de ori cu doi de eeeeee !!! ce dulce poti fi.... dar ..eccept...ceeea ce imi oferi tu!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Septembrie 2008 17:41 |
||
De la: nebuna, la data 2008-09-13 09:19:49 fetelor, ca ovi cred ca se odihneste....l-ati surmenat ieri? ms...ms...!!! m-au solicitat...la maxim... dar...ma perfac ca...pot...si eu... :P hai la...cafenea...si...vedem noi... |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Septembrie 2008 17:43 |
||
De la: nebuna, la data 2008-09-13 09:19:49 fetelor, ca ovi cred ca se odihneste....l-ati surmenat ieri? vai..da ce tare...m-au surmenat.... acu`...ma lamentez si yo....putin!!! dar...e ok!!!...la cafeneaua...noastra!!! deci..va astept.... mai veniti? |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Septembrie 2008 18:19 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-09-13 17:17:21Salutare feteleeeeee.....mai bem ceva????? hai acu`...repede...ca...peurma...se ocupa!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Septembrie 2008 18:22 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-09-13 17:17:21Salutare feteleeeeee.....mai bem ceva????? hai in ...ploaie...Ileana..... poate...ne spala de...necazuri... vii? eu...stau...in ploaie...deja... chiar daca ...racesc... |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Septembrie 2008 18:29 |
||
SI STAU SINGURICA NIMENI NU E IN CAFENEA,NU V-ATI UITAT VOI LA MANCARICA CE AM FACUT-O EU AZI, AM POSTAT-O PT. VOI VREAU PARERI ACI LA O CAFELUTA S-AU UN SUC?????????????????........si nu e nimeni | ||
Postat pe 13 Septembrie 2008 20:23 |
||
Postat pe 13 Septembrie 2008 20:40 |
||
MMMMMMM....Tentanta oferta,Ovi.... mie imi place sa merg prin ploaie sa vad cum iese din asfalt aburul.....sa simt mirosul innecacios al pamantului infeirbantat, care se bucura de fiecare strop de ploiae....mirosul de iarba umeda...si sa simt racoarea ploii ce-mi uda parul, pielea si hainele.....sa vad lumea agitata care incearca sa se adaposteasca lasandu-mi mie toata strada..... Dar cu toate astea nu ma bucurai azi de asa ceva....nu ploua, sau cel putin eu nu vazui decat urme de stropi care se svantau imediat.... Va pup pe toti si va astept dimineatza la cafea.... Meli....buni arata pestii tai, maine sigur peste pe grill fac, cu cartofei ca rau imi mai facusi pofta, cu sos de usturoi cu smantanica..... WEEK-END placut tuturor... |
||
Postat pe 13 Septembrie 2008 21:57 |
||
De la: melimeli, la data 2008-09-13 16:50:07 e weekend toata lumea se distreaza,sper ca nu munciti am pus si io poze cu pestele pe care l-am pregatit desi nu facusem asa ceva niciodata a iesit bun,cred ca deacuma voi consuma mai mult peste Forte dragutz pestele arata bine!!!!Numai ca eu una sunt cam satula de atata peste mananc mereu cel putin de doua ori pe saptaman tre sa am peste in meniu!Ok adevarul e ca e gustos si sanatos si spaniolii il prepara vine da m-a disperat bucatarul nostru de la munca ca l face mereu cu sos si crevezti si are un gust un pic aiurea!CEl care il face taticu meu marinat la bei mari la cupotor e cel mai cel!!myam myam se topeste in gura |
||
mauinboots Postat pe 14 Septembrie 2008 03:27 |
||
De la: melimeli, la data 2008-09-13 20:23:56 SI STAU SINGURICA NIMENI NU E IN CAFENEA,NU V-ATI UITAT VOI LA MANCARICA CE AM FACUT-O EU AZI, AM POSTAT-O PT. VOI VREAU PARERI ACI LA O CAFELUTA S-AU UN SUC?????????????????........si nu e nimeni NU MAI PLANGE MELII EU M-AM UITAT AM SI POSTAT CA ARATA BINE SI MI FACI POFTA CU TOATE CA MANANC PESTE REGULAT DECI DACA AI REUSIT SA MI STARNESTI POFTA DE PESTE INSEAMNA CA SIGUR E BUN!!! |
||
mauinboots Postat pe 14 Septembrie 2008 03:28 |
||
De la: loredanaradu, la data 2008-09-13 07:32:18Netzaaaaa tuturor...offff...ce mult am mai lipsit... super!!!AI un baiat destept Ileana ma bucur Cat despre ceasu ala biologic ma nu se poate decala un pic Ai incercat si sa te culci mai tarziu sa vezi daca te trezesti la aceeasi ora? |
||
mauinboots Postat pe 14 Septembrie 2008 03:30 |
||
auu ce am facut am comentat mesau lu lorii!!!scuze lori | ||
mauinboots Postat pe 14 Septembrie 2008 03:31 |
||
De la: bebelusa, la data 2008-09-13 09:27:40De la: CRYLE, la data 2008-09-13 09:00:04Bebelaaaaaa...cand vii in tara?data nu o stiu deocamdata dar spre sfirsitul lunii sigur de miine incep postul iar asa ca iarasi nu o sa mai fiu prezenta decit mai pe seara gata cu pauza s-a terminat sper ca ai inteles ileana de ce am avut pauza si nu am postit zilele astea doar esti femeie si stii si tu cum e citeva zile pe luna iA UITE BEBELA si tu esti plecata din tara mama? SI IO CARE CREDEAM ca s singurica pe aciulea!unde esti? Vin si eu in tara peste doua luni!!!pregatiti-vaa cu multa cafeaa si tigari |
||
mauinboots Postat pe 14 Septembrie 2008 03:42 |
||
De la: nebuna, la data 2008-09-13 10:28:38maaaaaaaaaaaaaaai, s-au anuntat niste prieteni de la agnita....asa ca pun un ceaun de cafea...fac niste suc de fructe, iete aci si niste bere, si pe la 17 va invit la o chilaba...cu gratar...cu toate cele in curte la mine...spre dimineata daca nu ploua...o plimbare pe nisip...nu prea mai e vreme de plaja Eu vin de sarbatori Nebunicaaa NE VEDEM?hai ca doar suntem amandoua de la mare tre sa ne vedem in orash la o cafelutza! |
||
mauinboots Postat pe 14 Septembrie 2008 03:44 |
||
De la: ovidiu42, la data 2008-09-13 17:41:38De la: mauinboots, la data 2008-09-13 03:08:30 Nu bebelusa nu ai gresit ai scris si corect Andreea cu doi e!ca astia aici ma dispera toti imi gresesc numele,la ei se scrie cu unul singur si in toate actele si chestiile apar andrea si culmea e ca le repet de o mie de ori cu doi de eeeeee !!! uff nu ma mai flata ca rosesc OVI SI VREI NU VREI TRE SA ACCEPTI SA TE FACI BINE MAI REPEDE!ti-ai pierdut elanu aici in cafenea hai mai cu viatza mai cu viatza |
||
mauinboots Postat pe 14 Septembrie 2008 03:47 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Concurs Tchibo Exclusive Origins 5-27 noiembrie 2009 | 2958 | De la: Anouk 2 Decembrie 2009 21:42 |
salut prietenilor de pe acest site | 6 | De la: zambil 10 Iulie 2009 18:55 |
e normala o asemenea schimbare? de ce baietii ajung la un moment dat pasivi? | 13 | De la: gmpa 20 Aprilie 2010 01:47 |
|
||
oo | 160 | De la: garbo048253 22 Ianuarie 2010 14:24 |
'Super party Club "Sub Scena" - in incinta Cafe-Teatrului Godot ' | 1 | De la: Ioanaaaaaaaa 15 Martie 2011 00:33 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural