nam putut sa vad in viata mea atatea oameni prosti .nu toate fecioarele sunt la fel dar cele mai multe sunt bune.sa te uiti la leoaice car esunt niste egiste prefacute si care se cred prea frm dar defapt sunt sensul opus(nu toate leoaicele) |
||
garbo177320 Postat pe 25 Noiembrie 2010 11:25 |
||
---|---|---|
"(...) nu toate fecioarele sunt la fel dar cele mai multe sunt bune. (...)" asta e tare...:)))) PS: recunosc ca nu m-am prea omorat dupa femei-fecioare, dar daca unii sunt mai selectivi si le prefera, cinste lor!:PP :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 25 Noiembrie 2010 11:40 |
||
Buna, sunt fecioara si citesc cu uimire ciondanelile voastre, este adevarat ce se spune de fecioare dar sa nu uitam ca fiecare are caracterul si educatia lui, nu suntem toate la fel cum nici scorpionii nu sunt vezi doamne" femeia-perfecta", fata mea este scorpion deci ----, oricum onestitatea ne caracterizeaza si suntem cea mai puternica zodie din cele 12, cu mici exceptii | ||
|
||
danadana Postat pe 21 Ianuarie 2011 13:54 |
||
Cica schimbarea asta planetara o sa schimbe si zodia fiecaruia de exemplu fecioara o sa devina rac, sa vedeti atunci confuzie | ||
persidadamian Postat pe 21 Ianuarie 2011 14:07 |
||
Da, Persi .....am auzit si eu..... cica o sa ajung din balanta ....fecioara....... sotul meu se va bucura sa aiba iar o fecioara in pat |
||
cricat Postat pe 21 Ianuarie 2011 14:12 |
||
mie mi-a placut sa fiu fecioara dar se pare ca mi-a cam trecut vremea acum o sa aflu cum e sa fiu rac am inceput sa simt cum ma transform, ma doare cocoasa |
||
persidadamian Postat pe 21 Ianuarie 2011 14:19 |
||
sunt ok fecioarele .... cam stresate de curatenie. Am o prietena care se educa sa nu mai vada fiecare fir de praf. Oricum se vor schimba si caracteristicile fiecarei zodii. |
||
cricat Postat pe 21 Ianuarie 2011 14:26 |
||
Sa vezi atunci invazie de topicuri pe garbo!! | ||
ufishor Postat pe 21 Ianuarie 2011 15:00 |
||
ufishor Postat pe 21 Ianuarie 2011 15:00 |
||
draga andra si eu sunt o fecioara si mi-ar parea bine sa vb amandoua pe ACEASTA TEMA pt ca asa este ai foarte multa dreptate | ||
garbo097027 Postat pe 21 Ianuarie 2011 19:26 |
||
Draga Dienutza of of, of.........................................atatea fete si femei au ceva in creierasii lor cred ca sunt setati pe A SLABI! ( Nu ti-ai scris nici varsta) responsabilitate? ZERO! Nu conteaza ce-ti spun toti ceilalti eu cred ca esti si arati bine conteaza numai ce vrei si simti tu. Eu am cunoscut o FECIOARA din decada a doua cumplit de falsa si mincinoasa: alta din ultima decada foarte la locul ei naturala si sincera si tu esti asa cum trebuie sa fi unica si divina. | ||
garbo173858 Postat pe 15 Februarie 2011 19:04 |
||
exact cum spui...........felicitari...sunt fecioara.....si parca ma vad in ceea e ai scris......super descrierea!!!!!!!!!!! | ||
garbo161239 Postat pe 11 Aprilie 2011 18:04 |
||
da! suta la suta adevarat ,asa sunt femeile din zodia fecioarei. | ||
garbo101 Postat pe 26 Decembrie 2011 18:11 |
||
De la: , la data 2008-10-07 21:58:53De la: ALINA_M, la data 2008-08-26 05:34:55FECIOARA ATIPICA :) STIE SA IUBEASCA CUM PUTINI O FAC! |
||
Ruget_Sorana_1 Postat pe 26 Aprilie 2012 20:49 |
||
Alina cata dreptate ai | ||
Ruget_Sorana_1 Postat pe 26 Aprilie 2012 20:49 |
||
Foarte tare esti m-ai facut sa rad cu lacrimi | ||
Ruget_Sorana_1 Postat pe 26 Aprilie 2012 21:08 |
||
te iubesc,,jur,,,,sunt fecioara cu toata fiinta mea ,,si a dracu de mandra de asta ,,,cel mai important aspect pt noi,,,NU NE SUBMINA INTELIGENTA,,,faci cea mai mare greseala a vietii,,, | ||
gingis74 Postat pe 29 Aprilie 2012 10:25 |
||
bestiale ,,,prea mic adjectivul,,suntem,,,criminaleeeeeee,,,kamasutra e doar o mica parte din noi,,,,se spune ca o fecioara termina primul volum si relaxata il cere si pe al doilea,,,,aspect important,,,conteaza sa ai cu cine, cu ce si mai ales sa dureze,,,,timpul ne omoara,,,decat 5 min mai bine vad un film,,, | ||
gingis74 Postat pe 29 Aprilie 2012 10:31 |
||
sunt mai tanar si tin la cineva cu 16 ani mai invarsta ce sa fac ? o iubesc! |
||
garbo218043 Postat pe 30 Aprilie 2012 18:17 |
||
salut fecioarelor! Am o intrebare si o rugaminte la voi care ma macina de 4 ani. Sunt din zodia balanta si inevitabil m-am indragostit de o fecioara inca din prima intalnire, cum la momentul respectiv nu prea stiam despre cei vorba ,mi-am exprimat cat se poate mai bine sentimentele fata de ea. Evident am primit un raspus" mai bine sa fim doar prieteni" . am insistat mai bine de 2 ani in speranta ca ceva se va schimba, imi dadea toate semnalele ca ma place, ii luceau ochii, se agita pe scaun, ma privea cumva aparte. I-am explicat de multe ori ca nu putem fi amici, dar profita de fiecare ocazie sa vorbeasca cu mine, ca si cum n-ar vrea sa ma lase sa plec. Am intrerupt intalnirile aproape un an, in care m-am detasat de ea , am evitat-o . Acum iar suntem in situatia de a ne intalni, iar eu nu stiu cum sa procedez cu ea, nu merge nimik din ce-am invatat in experienta cu alte femei. acum intrebarea mea este : Poate evolua aceasta relatie de prietenie? Aveti voi un scop care implica asteptare in alegerea unui partener? totusi is 4 ani | ||
garbo_3181 Postat pe 14 Mai 2012 20:32 |
||
De la: DrkShad0w, la data 2008-08-17 23:19:09 grasa la sigur NICIODATA!!!!! .....Frumoasa si desteapta.... |
||
Rotty Postat pe 14 Mai 2012 23:32 |
||
Repet ca zodia nu are nimic de a face cu unele calitati sau defecte ale unei persoane.Educatia, modul de viata, dezvoltarea etc, aceasta creaza un om. Pe de alta parte, am o prietena in aceasta zodie, este o fata minunata, blanda, inteleapta, buna, umana si aparte, mi-e foarte draga si avem o frumoasa prietenie din anii de facultate. De copila am cunoscut o fecioara, careia ii datorez "obsesia" pentru curatenie Mi-a facut un mare bine, mamei nu ii venea sa creada ca am aptitudini de femeie Ca si compatibilitate de cuplu, nu stiu ce sa zic, mie barbatii fecioara nu imi intra pe gat-cred ca nici lor insisi nu isi intra pe gat , insa aici e vorba de alte aspecte, nu compatibilitatea astrala. |
||
Schmetterling Postat pe 29 August 2017 11:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
femeia scorpion barbatul leu | 4 | De la: jonydan77 13 Februarie 2012 17:36 |
compatibilitate.... | 4 | De la: Doara 15 Noiembrie 2010 18:49 |
Zodii pentru fiecare zi de nastere-zodia BALANTA | 31 | De la: mielutza 14 Iunie 2009 08:12 |
|
||
rugaminte... | 8 | De la: anaROBERT 14 Februarie 2011 00:36 |
buna ziua | 28 | De la: garbo200162 15 August 2011 22:32 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară