De la: mia79x, la data 2009-07-01 11:07:57da...dar cred ca de aia se si atrag...de inflacarati ce sunt...si nik nu-i mai opreste...some kind of...s-a-ntalnit surdu' cu mutu' da, mia, si dialogul incepe asa: - s-auzim, zice surdu' - o sa fiu scurt, zice mutu - hai sa te vedem, zice si orbul care se apropiase intre timp. |
||
pik_nik Postat pe 1 Iulie 2009 11:16 |
||
---|---|---|
nu stiu...in ecuatia mea erau doar 2...orbu' cu siguranta face nota discordanta... |
||
mia79x Postat pe 1 Iulie 2009 11:18 |
||
fie cum spui, mia. uite, vine ologul si-l alearga pe intrus. | ||
|
||
pik_nik Postat pe 1 Iulie 2009 11:21 |
||
mia, in cazul asta o sa o pun pe nevasta-mea sa imi puna coarne! hmmm... sau imi pune deja? |
||
Thor Postat pe 1 Iulie 2009 11:21 |
||
De la: mia79x, la data 2009-07-01 11:13:59ce-i cu coarne...e de rau ...si merge de nu se vede...nici ca se opreste vreodata in this life ba nu-i rau de loc... in cazul in care unuia ii cad... ii da celuilalt prilejul sa i le refaca |
||
susidallyama Postat pe 1 Iulie 2009 11:22 |
||
...sau mai bine...nu...? zace scenarita-n noi de nu-i adevarat...see?de asta imi sunteti asa dragi ne trebuie doar un sambure...si povestea-i gata...ya ya...ca-n life, ce mai... |
||
mia79x Postat pe 1 Iulie 2009 11:24 |
||
ba...nu mai radeti atata...cea mai inflacarata relatie e intre femeia leu si barbatul berbec......incapatanati amandoi, nu lasa nici unul, se izbesc cap in cap si se vrea fiecare sa fie seful....noroc ca ne tempereaza ascendentii... | ||
tutankhamon Postat pe 1 Iulie 2009 11:30 |
||
sau vecinii... | ||
pik_nik Postat pe 1 Iulie 2009 11:34 |
||
valabil si la femeia taur cu berbecii si leii...anyway...se asteapta capricorni...am auzit ca-i combinatia perfecta | ||
mia79x Postat pe 1 Iulie 2009 11:37 |
||
salut, sunt nou pe aici si am nevoie de un raspuns urgent. eu sunt sagetator si vreau sa trec in capricorn. stie cineva daca e dureros, si unde se face asta? | ||
pik_nik Postat pe 1 Iulie 2009 11:39 |
||
da...roaga-te de ascendentttt...sau renunta naibii la arcu' ala...care va face tare aventurieri...hm, or la capricorni...cu fidelitate pe paine se hranesc...hm, eu doar am auzit...asa o fi? |
||
mia79x Postat pe 1 Iulie 2009 11:42 |
||
mia, nu stiu capricornul cum e......nu am avut parte de nici unul....numa var'miu e capricorn sadea....dar nu cred ca se pune...e totusi var-miu....nu? | ||
tutankhamon Postat pe 1 Iulie 2009 11:42 |
||
ascendentul il am in foc. nu stiu cum vine asta, asa mi s-a zis. e de rau? | ||
pik_nik Postat pe 1 Iulie 2009 11:44 |
||
hm...pai se pune, tutank...de ce sa nu se puna?e capricorn?e barbat?...pai...se pune...ce mama ma-sii...sunt fideli?de casa?muncitori?sarmanti?hm...sa-mi fac si eu o idee...daca chiar EL e...sau ma reorientez la ceva mai fara coarne... | ||
mia79x Postat pe 1 Iulie 2009 11:44 |
||
normal, mia, de coarne te ocupi tu dupa aia | ||
pik_nik Postat pe 1 Iulie 2009 11:46 |
||
om te-a facut ascendentu' ala-n foc, pikule...hm...mai tacanit decat sagetator simplu...mai flusturatic...mai avantat...mai zic? |
||
mia79x Postat pe 1 Iulie 2009 11:46 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-01 11:46:12normal, mia, de coarne te ocupi tu dupa aia yayaya...shut up...le am pe ale mele...proprii si personale...cu ascendent in leu...iti dai seamaaaaa?hei...si ia vezi...taurita-i fidela pana la capat...hm...trust my heart |
||
mia79x Postat pe 1 Iulie 2009 11:47 |
||
nu conteaza ce spun, dupa ultima mea postare, sigur imi zici... | ||
pik_nik Postat pe 1 Iulie 2009 11:47 |
||
pai...ce naiba...tb sa am ultimu' cuvant...asa m-a-nvatat mama...sa nu raman datoare |
||
mia79x Postat pe 1 Iulie 2009 11:48 |
||
tot eu am ultimul cuvant "am inteles!" |
||
pik_nik Postat pe 1 Iulie 2009 11:50 |
||
ok, sir... | ||
mia79x Postat pe 1 Iulie 2009 11:52 |
||
De la: mia79x, la data 2009-07-01 11:44:46hm...pai se pune, tutank...de ce sa nu se puna?e capricorn?e barbat?...pai...se pune...ce mama ma-sii...sunt fideli?de casa?muncitori?sarmanti?hm...sa-mi fac si eu o idee...daca chiar EL e...sau ma reorientez la ceva mai fara coarne... ce pot sa-ti spun despre el....pare a fi un om de casa....nu prea a avut parte de soarta casniciei.....femeia pe care a iubit-o enorm de mult, i-a murit in brate dintr-o doza de LSD....se intampla in LA, el fiind plecat cu ai lui din 84.....apoi acum 8-9 ani l-a pacalit una sa se casatoreasca cu ea, dar dupa cateva luni de relatie si-a dat seama ce vroia de fapt aia - green cardul....si se obtinea numai prin casatorie cu un american.....tatal meu a cunoscut-o pe tipa asta si mi=a zis ca nu era cine stie ce, ba mai era si foarte tupeista si infipta...acuma vad ca si-a gasit o alta tipa cu care vrea sa se insoare....dar nu stiu zau, nu o cunosc, deci nu pot zice nimic daca el e inflacaratul sau aia.....in 97 cand a fost in romania, noi cam batuiam prin oras....nu mi s-a parut asa de casa....era cu ochii numai dupa fete, toate ar fi fost bune la pat dupa parerea lui......a avut niscai probleme cu alcoolul, nu stiu daca le-a rezolvat...in rest e un tip care risca mult, a avut accidente de masina, am vazut ca atunci cand il capteaza ceva, il capteaza tata...adica facuse obsesie pentru un barulet, are tendinte de a se arunca cu cornitele inainte fara sa gandeasca.... |
||
tutankhamon Postat pe 1 Iulie 2009 11:57 |
||
hm, aoleu...da, am mai auzit si eu ca ar fi cam afemeiati...si "vai, feteste-te, barbati rai" ...dar dupa horoscop relatia perfecta...hm, la o adica...stii cum...tacanitu' la tacanit trage...oricat alegi si cat o potrivesti dupa horoscop | ||
mia79x Postat pe 1 Iulie 2009 12:02 |
||
am retinut, mia, miercurea e ziua ta de confesiuni. Da' nimeni nu te obliga sa spui tot, da? | ||
pik_nik Postat pe 1 Iulie 2009 12:04 |
||
acuma nu stiu daca toti sunt la fel...ti-am spus...nu am avut in repertoriu nici un capricorn....deci nu pot spune cu mana pe inima.....ci doar din ce am vazut la vara-miu....la horoscoape se spune multe...dar stii cum e.....fiecare cu tiparul lui....nu sunt doi oameni la fel.... | ||
tutankhamon Postat pe 1 Iulie 2009 12:06 |
||
mia79x Postat pe 1 Iulie 2009 12:06 |
||
stai sa ma vezi vinerea...tot zic din casa...nu asa | ||
mia79x Postat pe 1 Iulie 2009 12:07 |
||
mai, fetelor, ce tot cautati voi acilea-sha, ihm? ce capricorni, lei, draci si alte vietuitoare? nu mai bine catati barbati? |
||
Thor Postat pe 1 Iulie 2009 14:31 |
||
p-acilea ??? eu zic "pass" | ||
kyra Postat pe 1 Iulie 2009 19:02 |
||
http://4life-romania.blogspot.com | ||
TF_ Postat pe 1 Iulie 2009 19:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
pentru ieseni : Conferinta astro | 23 | De la: dor72_ 29 Septembrie 2011 21:52 |
intrebare doar pt varsatoare | 60 | De la: Verseau 22 Decembrie 2012 21:28 |
Un alt de fel de zodiac-Zodia RAC | 1 | De la: raul27 21 Martie 2009 21:26 |
|
||
cum e ? | 5 | De la: mimoz 4 Martie 2012 08:54 |
Zodii pentru fiecare zi de nastere-zodia LEU | 34 | De la: mielutza 14 Iunie 2009 08:08 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară