Buna, iti recomand sa citesti urmatorul articol. Mie mi s-a parut interesant si am aplicat unele idei care chiar au fost eficiente in cazul meu. http://www.afladespre.ro/spune-adio-kilogramelor-in-plus-975.htm Mi-a mai placut si http://www.afladespre.ro/creaza-ti-propriul-stil-vestimentar-992.htm. |
||
crina86_c Postat pe 7 Iulie 2010 01:43 |
||
---|---|---|
Buna, In perioada 8 iulie- 26 iulie se fac inscrieri pentru un program de nutritie ce se desfasoara in orasele Bucuresti, Cluj si Timisoara. Pe o perioada de 2 luni finalistii vor primi sfaturi legate de nutri�ie de la Roxana Iliescu, vor urma un program de sport �i remodelare corporal� sub �ndrumarea instructorilor profesioni�ti de la World Class �i vor �nv��a cum s� se puna �n eviden�� cu ajutorul echipei de stili�ti de la Gett�s. Programul va avea efecte pe termen lung deoarece se urmareste o detoxifiere atat fizica, dar si emotionala a participantilor. Mai multe detalii pe www.fii-in-forma.ro |
||
ZoneReality Postat pe 14 Iulie 2010 16:05 |
||
Salut! Eu am tinut dieta disociata in urma cu 2 ani si am slabit 5 kg in aproape 3 saptamani. Acum iau un sirop de slabit fyt form syrup,nu stiu daca ati auzit de el,e cel pe care l-a luat si Mama natura de a slabit 15kg .Vad ca da rezultate am slabit 3,5kg in 7 zile si am mancat normal. |
||
|
||
oanagheorghe Postat pe 19 Ianuarie 2011 12:39 |
||
fleurdelis Postat pe 19 Ianuarie 2011 12:46 |
||
Fetelor, vreau si eu in clubul vostru de slabit! :) Eu am probleme mari cu kilogramele astea in plus. Sa va povestesc: mi-am facut abonament la sala, am grija la ce mananc (cat mai putina sare, am redus dulciurile), beau si destul de multe lichide (cred ca ajung la 2 litri pe zi cu tot sucuri, cafele si ceaiuri) si tot nu reusesc sa dau jos. Cred ca am o problema cu retentia de apa...am si mainile si picioarele super umflate mai ales dimineata (nici nu pot sa-mi scot inelele de pe degete!) si sunt mai mereu balonata! Acum sunt in cautare de sfaturi si informatii. Daca va confruntati si voi cu problema asta haideti sa-i dam de cap impreuna! |
||
Miru80 Postat pe 15 Aprilie 2013 13:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Untoxin pentru detoxifiere | 17 | De la: garbo_382147 17 Martie 2017 13:50 |
Ce e de facut cand nicio dieta nu functioneaza ? | 46 | De la: elenaa_gabriela85 31 Iulie 2015 15:07 |
dieta de 8 ore | 10 | De la: marusha 9 Septembrie 2013 11:08 |
|
||
7 kg in 7 zile | 18 | De la: garbo_14305 25 Iunie 2013 12:39 |
Oare reusesc sa slabesc acasa cu programul prezentat de Kudika? | 1 | De la: ralustef82 6 Februarie 2009 09:15 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară