venit suplimentar

Locuri de munca pe domeniul vanzari, cu scoli de dezvoltare personala in strainatate, cu scopul formarii de noi lideri pe Romania... Venit minim 2000 de Roni!
Pentru detalii,
Trainer motivational,
Filip Magdalena
0757 986 986 [email protected]
FMeg
Postat pe 22 Martie 2010 14:04
Eu am o afacere pe internet , o puteti vedea pe site-ul www.minuscolesterol.roSunt abia la inceput , dar satisfactiile sunt uriase!!
Puteti vizualiza si www.recuperamdatorii.ro , merita de incercat , apelati cu incredere!!
garbo112102
Postat pe 23 Aprilie 2010 07:38
URGENT CAUT DOAMNA STSBILITA/LUCREAZA IN MAREA BRITANIE
ADRESA MEA DE MAIL : [email protected]
MULTUMIRI ANTICIPATE CINE MA POATE AJUTA !
O ZI BUNA !
garbo032967
Postat pe 27 Aprilie 2010 09:38
Buna!
Pentru cei care sunt la inceput de cariera, va recomand cartea :

Kickstart your career.

http://www.colibris.ro/kickstart-your-career/ro/
La doar 16 Ron si livrare oriunde in tara.

alexpopa
Postat pe 3 Mai 2010 16:41
o ai tradusa si in romaneste???
LILO
Postat pe 3 Mai 2010 16:50
Cartea este in limba engleza. Este o engleza nivel basic.
Daca nu prea cunosti limba engleza, poti sa iti imbunatatesti cunostintele citind.
Astfel ai doua beneficii dintr-o singura privire: "managementul carierei" si imbunatatirea limbii engleze.
http://www.colibris.ro/books/business/ro/
alexpopa
Postat pe 4 Mai 2010 15:24
Daca doresti niste bani in plus in perioada asta de criza, iti ofer o afacere unde se castiga foarte mult, chiar si masini.
Daca esti serios si ai o dorinta de realizare financiara contacteaza-ma la adresa [email protected]
garbo005946
Postat pe 20 Mai 2010 09:23
ioi...mata esti chiar luminita din capatu la tunel?????????
nazirra
Postat pe 20 Mai 2010 09:27
erika1
Postat pe 20 Mai 2010 09:29
Va ofer sansa de a castiga un comision la fiecare produs de 40% si 130%, fara o comanda lunara obligatorie.
Daca doriti niste bani in plus in perioada asta de criza, va ofer o afacere unde se castiga foarte mult, chiar si masini.
Daca esti serios si ai o dorinta de realizare financiara contacteaza-ma la adresa [email protected].
garbo005946
Postat pe 20 Mai 2010 09:34
Va ofer sansa de a castiga un comision la fiecare produs de 40% si 130%, fara o comanda lunara obligatorie.
Daca doriti niste bani in plus in perioada asta de criza, va ofer o afacere unde se castiga foarte mult, chiar si masini.
Daca esti serios si ai o dorinta de realizare financiara contacteaza-ma la adresa [email protected]
garbo005946
Postat pe 20 Mai 2010 09:36
AM O AFACERE CU O INVESTITIE MINIMA DE 45 DE LEI. Te intereseaza, mai departe totul depinde de tine cata nevoie ai de bani.
Detalii pe [email protected]
garbo005946
Postat pe 20 Mai 2010 09:55
Daca esti serios si ai o dorinta de realizare financiara contacteaza-ma la adresa luminita02_marin
garbo005946
Postat pe 20 Mai 2010 09:58
esti interesata de sistem MLM, iti ofer unul unde se castiga masini, in care firma iti le plateste ratele sau poti castia profit de 40% SI 130% sau poti consuma cu reducere de 40% si 130%. Totul depinde de tine si ceea ce doresti sa realizezi.
Contact [email protected]
garbo005946
Postat pe 20 Mai 2010 10:14
nazi,unde esti?
ti/am gasit leacul pentru banca!
elodia
Postat pe 20 Mai 2010 10:17
Daca esti serios si ai o dorinta de realizare financiara contacteaza-ma la adresa luminita02_marin
garbo005946
Postat pe 20 Mai 2010 10:17
da,nazi,iar bancile
elodia
Postat pe 20 Mai 2010 10:47
aciasa....juos is maaaai!!!!!!!!
nazirra
Postat pe 20 Mai 2010 10:49
venit suplimentar sigur
garbo164210
Postat pe 29 Iulie 2010 13:57
oameni buni, afacerile de network marketing se fac cu oameni, fata in fata, cu munca multa si cu castiguri pe masura( pentru cine este ambitios , poate sa fie transformat dintr-un part time , intr-o sursa de venit pe viata! )
niciodata nu o sa puteti face MLM sau Network marketing( sunt similare denumirile) pe internet, stand in fata PC-ului...asadar cine este interesat de dezvoltarea uneo astfel de afaceri, care este la inceput in Romania, dar pe plan mondial sa extins in 12 ani in peste 50 tari( fara a investi in publicitate niciun cent ) iar cresterea companiei a fost in primii 5 ani de activitate de peste 6100% !!!...sunt asteptati sa viziteze: http://4life-romania.blogspot.com/ pentru detalii generale, iar pentru cine este cu adevarat interesat, putem pune la dispozitie SCOLARIZARE GRATUITA , asistenta GRATUITA in dezvoltarea proiectului pt cel putin 6 luni si o echipa de oameni tineri si dinamici, foarte seriosi care vor sa faca ceva bun cu viata lor !!!
TF_
Postat pe 30 Iulie 2010 20:30
ce nu suport io la melemistii astia e ca te bazaie la cap ca mustele alea caiesti...
preci
Postat pe 30 Iulie 2010 20:41
De la: preci, la data 2010-07-30 20:41:24ce nu suport io la melemistii astia e ca te bazaie la cap ca mustele alea caiesti...
oare pe cine crezi ca intereseaza ce suporti sau ce nu suporti tu ???

si inca ceva, atunci cand te uiti la tv si apare pe ecran un spot publicitar care nu-ti place, schimbi canalul.....nu? si aici telecomanda este tot la tine !!!
TF_
Postat pe 31 Iulie 2010 16:31
Da' de ce? Sa poti bazai nestingherit?
Doara
Postat pe 31 Iulie 2010 16:36
De la: Dor_marunt, la data 2010-07-31 16:36:20Da' de ce? Sa poti bazai nestingherit?
oricum fac ce vreau nestingherit....fiindca sunt oameni interesati de ceea ce ofer eu !!! asta spre insadisfactia unora care habar nu au ce vorbesc,care vorbesc doar din lipsa de ocupatie si fiindca sunt persoane ignorante...!
TF_
Postat pe 1 August 2010 16:06
bine ca se mai trezesc alde epigoni d-astia de-ai lui stoica de la cluj, sa ne mai lumineze pe noi, ignorantii
Thor_again
Postat pe 1 August 2010 16:14
Venit suplimentar dar mai eficient ca venit de baza se poate obtine lucrand in stil MLM Broker de Asigurari si Credite. Putem discuta in direct la tel 0723933844(eventual BEEP si sun eu)
ciuca_gh
Postat pe 4 August 2010 23:03
ioi....bre am zis...fetele nu vrea!!!!!!!!!!!
nazirra
Postat pe 4 August 2010 23:16
nuti_vio
Postat pe 4 August 2010 23:20
De la: Thor_again, la data 2010-08-01 16:14:54bine ca se mai trezesc alde epigoni d-astia de-ai lui stoica de la cluj, sa ne mai lumineze pe noi, ignorantii
asa este mare dreptate ai tu, insa habar nu ai despre ce este vorba !!!
TF_
Postat pe 5 August 2010 22:37
Draga Prietene,

In ultimii 2 ani am descoperit secretul prin care putem ajuta oamenii sa aiba succes financiar, ajutand zeci de mii de oameni sa-si realizeze visele. Vrem acum sa-ti impartasim un secret care este asa de banal, incat dupa ce vei citi aceasta scrisoare vei spune: "Cum de nu m-am gandit si eu la asa ceva?"
Daca vei aprecia cele scrise de noi, vei incepe sa intelegi cum sa fi stapanul propriei tale vieti.
Haide sa urmarim o zi obisnuita a unei persoane angajate, care poti fi chiar tu, prietene. Scade timpul in care dormi, lucrezi, te deplasezi si tot ceea ce ai de facut in fiecare zi. Cate ore ti-au mai ramas la dispozitie? Acestea sunt orele tale libere. Dar, ti-ar place sa le poti folosi si pe celelalte dupa bunul tau plac?
"A reusi" cu adevarat inseamna sa ai mai multi bani decat poti cheltui si sa ai timp la dispozitie ca sa-i cheltui. Mai pune la socoteala o afacere care-ti ridica calitatea vietii si atunci se poate spune ca intr-adevar ai reusit !
Majoritatea oamenilor pensionati la 65 de ani au timp la dispozitie, dar nu dispun de banii necesari. Acestia sunt aproape de disparitie si vor trece pe lumea cealalta in jurul varstei de 75 de ani.
Ei bine, exista multimea tinerilor care au locuri de munca, au putini bani si n-au nici timp liber.
Mai exista cei care dezvolta afaceri clasice, au banii necesari, muncesc de se spetesc, la 40-45 ani au primul infarct sau comotie cerebrala, si n-au nici timpul necesar pentru ai cheltui si a se bucura de viata.
De ce nu calatoresti mai mult? Sa fie timpul tau liber de vina? Sau banii? Sau ambele? Nu ar fi mai bine sa ai timpul si banii necesari cand esti tanar, ca sa poti savura intr-adevar calatoriile in diverse tari ale lumii?
De curand, am vizitat incredibilele asezari de pe muntii Ceahlau. Inaintea excursiei, ghidul ne-a explicat ca ar trebui sa mergem pe poteci destul de abrupte; in acel moment, multe din persoanele in varsta care doreau sa mearga in excursie au considerat ca nu mai pot face acest efort.
Acestia au asteptat prea mult timp ca sa-si permita o astfel de calatorie �.
Atunci cand fiica noastra a participat la Circuitul National de altletism pentru copii, noi am fost singurul cuplu din Bucuresti care a avut posibilitatea sa asiste pe cheltuiala proprie la toate turneele nationale.
Atletii au fost prezenti cu mamele, tatii sau antrenorii lor sau au fost trimisi singuri, fiind cazati la localnici. S-a intamplat foarte rar ca ambii parinti sa fie prezenti � dar noi am reusit sa fim prezenti!
Multi dintre parintii pustilor castigau mai multi bani decat castigam noi, insa nu dispuneau de timp liber. Pentru noi, "sa fi stapanul propriei vieti" inseamna sa avem timp si bani la dispozitie pentru a putea fi alaturi de copiii nostri, astfel incat sa-i ajutam sa-si realizeze visele.
"Sa fi stapanul propriei vieti" inseamna pur si simplu sa ai timp si bani ca sa fi liber sa faci ceea ce doresti TU si doar atunci cand hotarasti TU. Inseamna, de asemenea, casa visurilor tale, masina, calatoriile in jurul lumii pe vase de croaziera � oricare ti-ar fi visul ! Sau inseamna sa petreci mai mult timp in familie, in biserica, in comunitate sau sa te implici mai mult in viata partidului tau.
Pune-ti intrebarea: "Ce as putea sa fac cu viata mea dupa bunul meu plac?" Noteaza pe o coala alba lucrurile pe care doresti sa le cumperi si locurile pe care doresti sa le vizitezi. Daca nu poti sa te gandesti la lucrurile pe care ti le doresti si nu-ti place sa calatoresti, atunci restul acestei scrisori nu este pentru tine ! Opreste-te din citit chiar acum si multumeste-i persoanei care ti-a inmanat scrisoarea pentru ca s-a gandit la tine !
In orice caz, daca-ti doresti diferite lucruri pentru familia ta si-ti place sa calatoresti �.. citeste mai departe. Aici vei gasi un mod prin care poti "sa-ti conduci viata".
Daca doresti sa fi "scolarizat" gratuit (de fapt vei face ceva bani in acest timp) 10 pana la 15 ore pe saptamana timp de 6-12 luni, te putem invata tot ceea ce ai avea nevoie sa stii, pentru a ajunge sa castigi in unu pana la trei ani o suma intre 24.000 si 50.000 $ pe an.
"A merge din nou la scoala" inseamna pur si simplu a invata cum sa ne construim propria afacere condusa de acasa, in timp ce practicam afacerea.
Cum invatam? Simplu. Citind carti, ascultand inregistrari audio, urmarind casete video, vorbind cu prietenii nostri, participand la seminarii, etc. Inseamna de fapt sa te implici.
Una din marile reviste de specialitate spune ca cele mai putin convenabile cai de a deveni milionar in dolari sunt, fie sa devii un "profesionist"(doctor, avocat, etc.), fie sa lucrezi pentru o corporatie. Iar, cea mai convenabila cale de a deveni milionar ar fi sa devii un intreprinzator � deci, sa ai propria ta afacere.
Pentru cei mai multi oameni, demararea unei afaceri este de neconceput: costa prea multi bani, au senzatia ca le lipsesc cunostintele in domeniul afacerilor, iar riscul ar fi atat de mare incat nici macar nu se mai gandesc la asa ceva.

Cu drag, UN OM LIBER !!!

p.s. pt cine doreste si alte detalii, le pot pune la ispozitie la cerere.
TF_
Postat pe 15 Octombrie 2010 17:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
adio criza am reusit 15 De la: LILO 23 Aprilie 2010 18:30
Un job part time - Tupperware iti schimba viata! 12 De la: Laura_M 30 Octombrie 2010 22:50
cum trecem peste disponibilizare!! 12 De la: office_salinasusesi_ro 15 Septembrie 2010 12:25
Cautam sef de magazin 8 De la: Axl_22 5 Octombrie 2011 17:59
CAUT COLABORATORI 2 De la: pantera_neagra 14 Mai 2010 02:28
Setari Cookie-uri