beyyy da ne lasati cu vrajeala asta!!!! mai da nu aveti bun simt deloc!toata ziua buna ziua veniti cu aberatii de genul sa le bagati in cap la oameni.Faceti si voi ceva constructiv: LUATI-VA O SLUJBA REALA!!!!! |
||
ameno Postat pe 15 Octombrie 2010 18:02 |
||
---|---|---|
De la: ameno, la data 2010-10-15 18:02:57beyyy da ne lasati cu vrajeala asta!!!! mai da nu aveti bun simt deloc!toata ziua buna ziua veniti cu aberatii de genul sa le bagati in cap la oameni.Faceti si voi ceva constructiv:ce inseamna la tine prietene, o slijba reala??? reala este aceea la care mergi tu pana la 65 ani, cate 8-10 ore/ zi, 6 zile pe saptamana timp de 35-40 ani, unde tu faci munca si patronul face banii, mergi in vacante cand TI SE DA VOIE...., iar dupa tot acest timp, iesi la o pensie mizera, care oricum nu-ti va ajunge ???? asta este in viziunea ta O SLUJBA REALA ?!?!?! daca asa gandesti tu ca este avantajos pentru tine, mergi tu la aceasta slujba...noi, am ales sa ne traim viata altfel...sa lucram cand vrem si cu cine ne face placere, fara sefi sau angajati...fara stocuri, chirii, contabilitati si alte batai de cap din astea....sa muncem 2-3 ore pe zi, si in 3-5 ani sa iesim LA PENSIE, cu un venit lunar care va creste de la luna la luna tot restul vietii noastre !!! Noi am ales sa putem merge in vacanta cand avem pofta, am ales sa ne petrecem mai mult timp alaturi de familiile noastre si de copii nostri, am ales asta pentru ca asa consideram ca este mai bine pentru noi ! si pe mai departe de ce spui ca sunt aberatii fara sa stii despre ce este vorba ? nu cunosti niciun amanunt si totusi ai tupeul sa pui etichete....de ce oare??? |
||
TF_ Postat pe 16 Octombrie 2010 22:50 |
||
Firma Life Care reprezentatul BIO nr.1 in Romania va ofera sansa sa deveniti reprezentant produse BIO gratuit, inscrierea este gratuita, primul catalog gratuit, transportul produselor gratuit. Consumi produse BIO si castigi BANI avand din start o reducere de 20-30% plus inca 2 pana la 20% din vanzarile tuturor celor ce se inscriu in cadrul firmei la recomandarea ta. Detalii pe e-mail [email protected] Nu rata aceasta oportunitate! http://viata-bio.blogspot.com | ||
|
||
mikystrica Postat pe 23 Ianuarie 2011 12:23 |
||
De la: mikystrica, la data 2011-01-23 12:23:41Firma Life Care reprezentatul BIO nr.1 in Romania va ofera sansa sa deveniti reprezentant produse BIO gratuit, inscrierea este gratuita, primul catalog gratuit, transportul produselor gratuit. Consumi produse BIO si castigi BANI avand din start o reducere de 20-30% plus inca 2 pana la 20% din vanzarile tuturor celor ce se inscriu in cadrul firmei la recomandarea ta. Detalii pe e-mail [email protected] Nu rata aceasta oportunitate! http://viata-bio.blogspot.comdin ce ne spui tu aici, rezulta ca trebuie sa cheltuim bani, nu sa-i facem....bineinteles, cu reducerea de rigoare, insa tot cheltuiti sunt, nu ???? poti incerca inca odata, sau daca nu te pricepi, intreaba-ti sponsorul cum se face....nu mi-o lua in nume de rau, dar nu asa se face MLM....oamenii sunt interesati de cum pot castiga, fiindca toata lumea stie cum se cheltuie, nu ? |
||
TF_ Postat pe 23 Ianuarie 2011 16:46 |
||
Sunt interesante mlm-urile, dar si mai intaresanta este educatia din spatele acestora - pentru cei care vor sa scape de sef, sa fie liberi. La o prezentare a unei firme mlm am auzit pentru prima data de "dezvoltare personala" si de atunci am studiat mai multe materiale care mi-au schimbat total modul de gandire. Am ascultat de curand un material de dezvoltare personala pe care l-am descarcat gratuit de aici: http://newsletterpavcon.weebly.com. Il recomand tuturor, fie ca sunteti sau nu intr-un sistem mlm. Si este gratis. Succes! Tot inainte! |
||
garbo184108 Postat pe 26 Ianuarie 2011 18:14 |
||
Vrei sa castigi bani si sa ai timp liber cat doresti? Eu pot sa te ajut. Nu e nimic ascuns totul se intampla pe fata, nu e nevoie de nici o taxa sau sponsorizare. Nu trebuie sa platesti absolut nimic, trebuie doar sa-ti dedici 2-4 ore de lucru pe zi cu calculatorul si POTI CASTIGA pana la 100 $ PE SAPTAMANA. Nu e extrordinar de mult dar pentru efortul depus se merita. Ai nevoie de un calculator cu conectare la internet si minimul de cunostinte in accesari de site-uri online. Restul depinde de tine, cat de mult lucrezi. Pentru mai multe informatii trimite-mi un email la adresa [email protected] in care sa scrii la subiect INFORMATII. Poti sa castigi chiar intre 100-300 de $ pe SAPTAMANA in functie de cat lucrezi. In principal lucrul consta in trimiterea de email-uri si anunturi. | ||
lauror Postat pe 27 Ianuarie 2011 10:16 |
||
pe cuvantul tau ......... | ||
jeanette40 Postat pe 27 Ianuarie 2011 10:20 |
||
....de pioner! | ||
ameno Postat pe 27 Ianuarie 2011 10:23 |
||
Va invit sa colaboram in cel mai puternic sistem Multi Level Marketing pe domeniul nutritie celulara avansata (ce reface si imbunatateste planul mental, fizic si spiritaul) si protectia mediului, ce ofera dezvoltare personala si spirituala gratuit... produsele au valoare energetica peste 100% (statistica oferita de cei ce lucreaza cu masurarea energetica)... Va invit sa colaborati alaturi de oameni puternici, printre care va numarati si Dvs. Suntem sustinuti de asemena de membri spirituali considerati la nivel interna�ional, deschiz�tori de drumuri �n toxicologie, cancer, tot ce inseamna vitalitate... A tr�i bine �nseamn� mai mult dec�t a v� bucura de o s�n�tate bun�. �nseamn� s� prelua�i controlul asupra s�n�t��ii dvs., s� prela�i controlul �n ceea ce prive�te dezvoltarea personal�, �i �n asigurarea viitorului dvs. financiar. Avem �ncredere c� vreti sa �i ajut� pe ceilal�i s� tr�iasc� c�t mai bine posibil prin faptul c� dispuneti de Produse excep�ionale, o echip� condus� de Lideri Dinamici �i Oportunit��i Nelimitate. Daca aia energie, dedicatie si viziune te astept sa vorbim mai multe. 0757 986 986 Magdalena Filip 0765 560 360 0730 842 425 Alaturi de Dvs, Meg 100% |
||
FMeg Postat pe 27 Ianuarie 2011 16:10 |
||
Buna,un venit suplimentar puteti obtine daca deveniti client direct la Oriflame...daca aveti comanda intre 50-249,99 lei - 23% reducere ; 250-499,99 lei- 30% reducere ; 500 < n lei - 40% reducere. daca sunteti interesate : [email protected] | ||
deeavam Postat pe 9 Februarie 2011 23:11 |
||
Zebrra Beauty Salon organizeaza cursuri de aplicat unghii false si extensii gene. Materialele utilizate la curs sunt incluse in pret. La absolvire se primeste diploma Zebrra Beauty Academy. Relatii la tel : 0766332323 Website : zebrra.ro | ||
zebrrasalon Postat pe 18 Februarie 2011 11:16 |
||
Exista firme care ofera locuri de munca part-time, joburi in care poti lucra de acasa si sunt foarte bine platite. Important este sa vrem, totul depinde de noi. | ||
garbo182113 Postat pe 18 Februarie 2011 17:16 |
||
daca te mai intereseaza o afacere contacteaza-ma pe [email protected] -eu sunt din SM | ||
anubisem Postat pe 13 Octombrie 2011 00:26 |
||
nu toti avem mintea deschisa si acelasi orizont...........deci,lasa-l in SLUJBA pana mai are...... | ||
anubisem Postat pe 13 Octombrie 2011 00:29 |
||
anubisem Postat pe 13 Octombrie 2011 00:32 |
||
Ma poti contacta, pentru detalii suplimentare, la adresa de email:[email protected] Toate cele bune. |
||
alinapopa1969 Postat pe 28 Octombrie 2011 07:54 |
||
Eu am gasit mai mult de o varianta pentru a face un venit suplimentar. Nu e 2000 de euro pe luna sau 70 de dolari pe zi cum promit altii. E ceva mai putin undeva la 100 de dolari pe luna. Dar si astia sunt bani. Cel putn eu asa zic. [email protected] pentru detalii. | ||
winston90 Postat pe 10 Februarie 2012 14:18 |
||
procent 5% din vanzarile generate pe un magazin online. detalii pe mail la [email protected] nu promit marea cu sarea dar daca aveti prieteni care cumpara diverse online( jucarii, cosmetice, etc...) merita incercat |
||
Niculae_Florin_1 Postat pe 18 Decembrie 2012 15:29 |
||
Buna ziua! Vreau sa va prezint o afacere Super Usoara si accesibila oricui !!! Inscrierea este absolut GRATUITA aici ladys.ro/promo/1/CGRM6fjv Venit suplimentar, obtinut in timpul liber. Indiferent de orasul in care locuiti, de varsta sau de studii. Reprezentanti vanzari Ladys 42% discount maxim comandând online! 20% comision maxim din comenzile prietenilor tăi prin programul de afiliere!Ai două oportunităţi de câştig: • Plasezi acum comanda in site si primeşti discount de până la 35%, încă de la prima comandă. • Recomanzi magazinul nostru prietenilor tăi şi primeşti până la 20% din comenzile lor. dumneavoastra castigati atat din comenzile facute cat si din prieteni adusi. Un lucru de remarcat este ca produsele Lady's nu sunt foarte scumpe si clienti nostri isi permit sa achizitioneze cel putin un produs. |
||
garbo_12762 Postat pe 10 Aprilie 2013 17:10 |
||
Buna ziua! Vreau sa va prezint o afacere Super Usoara si accesibila oricui !!! Inscrierea este absolut GRATUITA aici ladys.ro/promo/1/CGRM6fjv Venit suplimentar, obtinut in timpul liber. Indiferent de orasul in care locuiti, de varsta sau de studii. Reprezentanti vanzari Ladys 42% discount maxim comandând online! 20% comision maxim din comenzile prietenilor tăi prin programul de afiliere!Ai două oportunităţi de câştig: • Plasezi acum comanda in site si primeşti discount de până la 35%, încă de la prima comandă. • Recomanzi magazinul nostru prietenilor tăi şi primeşti până la 20% din comenzile lor. dumneavoastra castigati atat din comenzile facute cat si din prieteni adusi. Un lucru de remarcat este ca produsele Lady's nu sunt foarte scumpe si clienti nostri isi permit sa achizitioneze cel putin un produs. |
||
garbo_12762 Postat pe 10 Aprilie 2013 17:11 |
||
buna, am si eu o propunere pt 'venit suplimentar' si am mai vazut si alte comentarii referitoare la aceasta propunere. eu sunt mamica casnica si din dorinta de a face si eu cv m-am inscris la "lady's" nu spun ca am castigat cine stie ce dar am avut comenzi la care am ramas si cu 150 ron procentul meu. e fain k nu e musai sa comanzi mereu sau de o anumita suma ,uneori am comandat numai pt mn si cum am multi prieteni pe fb o parte din ei s-au inscris pe site la recomandarea mea si asa iau si un procent din ce comanda ei . eu zic k nu strica decat sa comand de pe alte cataloage (avon ,etc,) si sa castige altul de pe urma mea mai bn imi iau propriul catalog,nu? daca va intereseaza http://ladys.ro/a/PAxRALr9,a | ||
garbo_14052 Postat pe 28 Mai 2013 17:44 |
||
Ai nevoie de un job ? Acceseaza pagina : http://wazzub.perfectinter.net/blogs/afiliati Ai o firma si ai o oferta tare pe care vrei s-o vinzi , intra pe : http://wazzub.perfectinter.net/blogs/idealsmarter_ro Ai vrea sa oferi o aplicatie gratuita tuturor prietenilor tai iar tu sa fii platit ca ei o folosesc? Atunci intra pe : http://wazzub.perfectinter.net/blogs/perfectapp_lication |
||
petrut04 Postat pe 18 Septembrie 2013 10:30 |
||
vreau un venit suplementar sa fac bani | ||
Ivan_Minteoan_1 Postat pe 27 Februarie 2014 10:51 |
||
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected] | ||
garbo034473 Postat pe 28 Decembrie 2014 18:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
venit suplimentar | 325 | De la: garbo_501515 29 Ianuarie 2020 10:26 |
Dilema... | 13 | De la: loveactually 16 August 2009 20:09 |
Cat de sigure sunt joburile in strainatate? | 30 | De la: estela 19 Aprilie 2010 00:49 |
|
||
va temeti ca puteti ramane fara serviciu? | 28 | De la: caasandra 19 Septembrie 2013 01:43 |
adio criza am reusit | 15 | De la: LILO 23 Aprilie 2010 18:30 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural