hahahaa | ||
fleurdelis Postat pe 23 Ianuarie 2010 09:56 |
||
---|---|---|
Discutie intre doi barbati: -Inteleg ca tie iti plac barbatii, dar si lui fratetu'tot barbatii ii plac? -Da, si lui! -Bine,bine dar la voi in familie nimeni nu iubeste femeia? -Ba da, soramea! |
||
lala_cri Postat pe 23 Ianuarie 2010 09:58 |
||
dezavantajul tau e ca nu ai ce | ||
|
||
lala_cri Postat pe 23 Ianuarie 2010 11:37 |
||
Un taran intr-o caruta plina ochi, cu un singur magar amarat cu ochelari de cal, care nu se urnea deloc, striga frenetic: "Di, Murgule! Di Surule! Di Florica! Di Maricica!" Intrebat daca a uitat numeste magarul, taranul spuse: "Stiu cum il cheama, da vreau sa ii dau impresia ca nu lucreaza singur" |
||
lala_cri Postat pe 23 Ianuarie 2010 11:40 |
||
Statea Badea Gheorghe pe deal cu un bumerang in mana si cu fata plina de sange. Se apropie Ion: - Ce faci, ma, Gheo? - Stau. - Da' ce tii in mana? - Nu stiu. - Pai si de ce il tii? Arunca-l! - Arunca-l tu, ca eu m-am saturat! |
||
LILO Postat pe 23 Ianuarie 2010 11:51 |
||
fleurdelis Postat pe 23 Ianuarie 2010 15:09 |
||
apropos de bumerang, era un banc mai vechi, pe care o sa-l reproduc din memorie: 2 prieteni se intalnesc si unul ii spune celuilalt: - Ai auzit de noile modele de bumerange ultimul racnet care sunt acum pe piata? - Da, am auzit, dar inca nu pot sa scap de cel vechi. |
||
snowflake Postat pe 24 Ianuarie 2010 15:15 |
||
ca sa vezi poanta | ||
bluelight Postat pe 24 Ianuarie 2010 17:01 |
||
047, te avem pe tine, nu ne mai trebuie. | ||
nelly05 Postat pe 24 Ianuarie 2010 17:15 |
||
047, vorbesti in somn sau in oglinda? | ||
panty_C Postat pe 24 Ianuarie 2010 17:28 |
||
Vine so�ul acas� �i-�i �ntreab� nevasta: - Ce ai face dac� a� c�tiga la Loto? - A� lua jum�tate �i te-a� p�r�si, r�spunde so�ia. - Perfect, spune so�ul. Am c�tigat 12 dolari. Ia 6 �i dispari! |
||
luca_roxana Postat pe 25 Ianuarie 2010 11:26 |
||
O femeie la vreo 30 de ani, dup� ce �i-a rezolvat treburile �n capitala de jude�, voia s� ajung� acum acas� �i nu mai avea bani. Se apropie de un taximetrist �i �i spune: - Uite, tre� s-ajung �i eu �n Trescovenii de Sus, dar nu am bani... Cum ajungem acolo ne socotim noi. - Bine, las� c� ne socotim noi pe drum!, zice taximetristul. Dup� vreo or�, opre�te taximetristul pe un c�mp, ia o p�tur� din portbagaj �i o a�terne pe lucern�. Femeia, �ngrijorat�, �i zice: - Vai, dar nu pot s� fac asta, sunt m�ritat�, am acas� doi copii! - �i ce? �i eu sunt �nsurat, am femeie, am copii, dar am �i 40 de iepuri de hr�nit, a�a c� taci �i rupe lucerna... |
||
luca_roxana Postat pe 25 Ianuarie 2010 11:27 |
||
- Alo, draga mea, ce-�i plac mai mult, bananele sau c�p�unile? - E�ti la pia��? - Nu, la farmacie! |
||
luca_roxana Postat pe 25 Ianuarie 2010 11:28 |
||
- Doamn� �nv���toare, s� �ti�i c� fiul meu nu poate veni azi la �coal�! se auzi o voce de copil. - Dar cu cine vorbesc? - Cu tat�l meu! |
||
luca_roxana Postat pe 25 Ianuarie 2010 11:29 |
||
bun ala, la cules de lucerna... | ||
garbo_C Postat pe 25 Ianuarie 2010 11:31 |
||
Un om fuge de ni�te canibali, care dup� un timp �l prind �i unul dintre ei �i spune: - Stai lini�tit, noi s�ntem vegetarieni, m�nc�m numai m�rul lui Adam! |
||
luca_roxana Postat pe 25 Ianuarie 2010 11:31 |
||
mersi, mersi. :D Mai am: Fetele din ziua de azi �n liceu �nva�� doar dou� litere �i dou� cifre: A4 �i X5, �ncep�nd cu facultatea �nva�� �nc� dou� cifre �i o liter�: Q7 �i X6. Din cauza crizei financiare, �ncep�nd cu anul universitar 2009-2010, se va schimba programa la facult��i �i se vor �nv��a alte patru litere: RATB. |
||
luca_roxana Postat pe 25 Ianuarie 2010 11:32 |
||
Culmea notariatului: s� faci o copie legalizat� dup� un act sexual. |
||
luca_roxana Postat pe 25 Ianuarie 2010 11:35 |
||
Dup� o zi criminal�, �n care lui Mo� Cr�ciun toate i-au mers prost (i s-au �mboln�vit 4 elfi, 5 reni au r�cit, sania s-a rupt, a r�mas f�r� b�utur� �i a venit �i soacr�-sa �n vizit�), seara sun� la u�� un �ngera� cu un brad imens de Cr�ciun. - Ce s� fac cu bradul, Mo�ule? �ntreab� �ngera�ul. - S� �i-l bagi �n fund! �i, de atunci, exist� tradi�ia cu �ngera�ul �nfipt �n v�rful bradului... |
||
luca_roxana Postat pe 25 Ianuarie 2010 11:35 |
||
- Domnule doctor, am nevoie de ajutorul dv. Am �ncercat tot felul de medicamente, dar tot n-am ramas gravid�! - Sta�i s-o lu�m metodic! Poate e o chestiune de ereditate. Mama dv. a avut copii? |
||
luca_roxana Postat pe 25 Ianuarie 2010 11:36 |
||
Ultimul pentru acum: - De ce ai furat ma�ina asta? - M� gandeam c� nu are st�p�n. - De ce? - Pai... Ma�ina st�tea la poarta cimitirului. |
||
luca_roxana Postat pe 25 Ianuarie 2010 11:38 |
||
Nu, inca 2 si gata: So�ul ajunge �n zori acas�. Nevasta �l �ntreab�, cu ton de ceart�: - Unde ai fost toat� noaptea? - �nchipuie-�i, drag�, chiar c�nd s� plec acas�, secretara cea nou� mi-a adus o cafea �i mi-a z�mbit provocator. C�nd a pus cafeaua pe mas�, i s-a deschis bluza �i nu m-am putut ab�ine s� o s�rut pe g�t, la care ea a devenit s�lbatic� �i ne-am pierdut am�ndoi capul. �n final, am ajuns la ea acas� �i am f�cut dragoste nebun� toat� noaptea. - Min�i! Pun pariu c� iar ai �ncercat s�-�i instalezi rahatul �la de Windows. Acum o femeie se �ntoarce acas� diminea��. B�rbatul o �ntreab� unde a fost p�n� la ora aia, la care femeia r�spunde c� a dormit la cea mai bun� prieten� a ei. B�rbatul d� telefon la 10 cele mai bune prietene ale so�iei. Nici una nu-i confirm� ca a dormit noaptea la ea... Se �ntoarce b�rbatul diminea�� acas�. Femeia �l �ntreab� unde a fost p�n� la ora aia. El r�spunde c� a dormit acas� la cel mai bun prieten. Femeia telefoneaz� la 10 cei mai buni prieteni ai so�ului ei �i, din to�i, 8 �i confirm� c� �ntr-adev�r noaptea precedent� so�ul ei a dormit la ei, iar ceilal�i 2 insist� c� �nc� se afl� acolo... |
||
luca_roxana Postat pe 25 Ianuarie 2010 11:46 |
||
Doi betivi ies dintr-un bar. Unul din ei vede un ciine care-si lingea testicolele. Atunci betivul zice: - Ce n-as da si eu sa pot face asta... Celalat betiv spune: - Hic .........hic.. daca-i dai un biscuit cred ca te lasa si pe tine. | ||
anakin Postat pe 25 Ianuarie 2010 11:51 |
||
Ce mananca un canibal vegetarian? R: Un zarzavagiu. Tiganu si tiganca la tribunal. Piranda vrea sa divorteze pe motiv ca tiganu tot vrea sa o f**a in urechi. Judecatorul ii spune tiganului ca nu e frumos ce face si sa se poarte civilizat..... La care tiganu: Dha de unde domn' judecator? Cha eu vreau sa o f*t nhormal in gura, dar ea tat misca capul. Se duce unu la doctor. dr: Buna ziua! Ce va supara? p: Domn' doctor, sunt racit, si tusesc intr-una, abia daca mai pot sa vorbesc. Doctorul ii da ssa ia niste anticonstipative, si se intalnesc dupa cateva zile, si-l intreaba: Domnu, cum va mai simtiti, mai tusiti? La care pacientu: da' ce, mai am curaj? Pana de curent intr-un mall. 4 persoane au ramas blocate in lift, si o blonda pe scara rulanta.... |
||
alina_alexa Postat pe 25 Ianuarie 2010 12:49 |
||
Se duce unu la soacra-sa de ziua ei cu un cadou intr-o mana si cu o pusca pe umar. II deschide soacra usa si acesta ii intinde cadoul: La multi ani mama soacra!!! Soacra exclama fercicita: Vai ce cercei frumosi, multumesc,....dar cu pusca aia ce faci? Ginerele: Pai de gauri in urechi nu ai nevoie? :))) |
||
alina_alexa Postat pe 25 Ianuarie 2010 12:55 |
||
- Marie, daca te culci cu mine, iti dau mobilul meu. - Daca e asa, Ioane, s-a facut! Dupa consumarea actului, Ion da sa plece. - Ioane, zice Maria, da mobilu'?? - Aaaaa, da, noteaza: 0726... |
||
nuti_vio Postat pe 25 Ianuarie 2010 12:59 |
||
banc auzit azi: suna telefonul: aloo, pompilica tu esti?? daaa, rapsunde copilul in soapta! unde-s mama si tata? in pood....bun, las'ca revin eu! dupa un timp, suna telefonul si: aloo, pompilica tu esti?/ daaa! raspunde copilul! unde-s mama si tata?? in subsool! bine, atuncia lasa ca revin mai tarziu!...dupa o vreme, suna telefonul: alooo, pompilica esti tu?? daaa!!!!!! mama si tata-s acasa?? nuu! dar unde-s? in stradaaaa.... pai si ce fac acolo? ma cauta pe mineeeee |
||
fleurdelis Postat pe 25 Ianuarie 2010 22:26 |
||
Maria se �ntoarce de la magazin cu o p�l�rie noua. C�tre Ion: - M� Ioane, s� vezi, mi-a zis v�nz�toarea c� p�l�ria asta m� face s� par cu 10 ani mai t�n�r�. La care Ion: - �i-atunci de ce nu �i-ai luat trei? |
||
tonia Postat pe 25 Ianuarie 2010 23:17 |
||
Bancul de azi : Seful unui magazin angajeaza un vanzator. Il ia deoparte si ii zice: - Trebuie sa stii ca eu am un sistem: daca un client imi cere un lucru eu reusesc sa-l fac sa cumpere doua. Acum te invat cum vei face. Intra in magazin o doamna: - Buna ziua, as vrea un spray Pronto.. Seful se duce in spate si se intoarce cu un spay Pronto si cu un Vetril. - Ma scuzati, eu vroiam doar Pronto. - Vedeti doamna, odata ce stergeti de praf mobila se va vedea ca aveti geamurile murdare. - Bravo, aveti dreptate, le cumpar pe amandoua! - Vezi, zice seful noului angajat, asa se face. Intra o a doua doamna: - Buna ziua, as dori o sticla cu Vetril. Seful se duce in spate si se intoarce cu o sticla de Vetril si cu un spray Pronto. - Ma scuzati, eu v-am cerut doar un Vetril. - Draga doamna, daca dumneavoastra curatati geamurile o sa se observe imediat urmele de degete pe mobila.. - Aveti dreptate, cumpar tot! Seful catre noul angajat: - Urmatoarea clienta e pentru tine - Buna ziua, as dori o cutie cu Tampax. Vanzatorul se duce in spate si se intoarce cu o cutie de Tampax, un Vetril si un Pronto. - Cred ca ati gresit, v-am cerut doar o cutie cu Tampax. - Stiu, o intrerupe vanzatorul, dar vazand ca saptamana asta nu o sa faceti sex, n-ati vrea sa faceti si un pic de curatenie in casa? |
||
bluelight Postat pe 26 Ianuarie 2010 21:12 |
||
O tiganca se duce la doctori, mai intai la ginecolog care ii spune ca are cistita si apoi la ORL-ist care ii spune ca are laringita. Iese asta buimacita de la doctor si o intreaba tiganu: Ia zi fha, ce-o zis doftoru? La care tiganca: Hapoi , o zis ca-i largita dar cinstita. | ||
alina_alexa Postat pe 26 Ianuarie 2010 22:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
idei de pacaleli | 4 | De la: yavrum 1 Aprilie 2009 17:59 |
Clarviziune, cartomantie | 2 | De la: elodia 9 Aprilie 2010 21:18 |
Confort la cele mai mici preturi | 3 | De la: iqart 19 Decembrie 2009 20:22 |
|
||
Realizare de siteuri, optimizare site | 1 | De la: garbo_6514 10 August 2012 18:51 |
poti imi spun | 49 | De la: liaiedera 1 Iunie 2010 19:10 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară