BANCURI

hahahaa
fleurdelis
Postat pe 23 Ianuarie 2010 09:56
Discutie intre doi barbati:
-Inteleg ca tie iti plac barbatii, dar si lui fratetu'tot barbatii ii plac?
-Da, si lui!
-Bine,bine dar la voi in familie nimeni nu iubeste femeia?
-Ba da, soramea!
lala_cri
Postat pe 23 Ianuarie 2010 09:58
dezavantajul tau e ca nu ai ce
lala_cri
Postat pe 23 Ianuarie 2010 11:37
Un taran intr-o caruta plina ochi, cu un singur magar amarat cu ochelari de cal, care nu se urnea deloc, striga frenetic:
"Di, Murgule! Di Surule! Di Florica! Di Maricica!"
Intrebat daca a uitat numeste magarul, taranul spuse:
"Stiu cum il cheama, da vreau sa ii dau impresia ca nu lucreaza singur"
lala_cri
Postat pe 23 Ianuarie 2010 11:40
Statea Badea Gheorghe pe deal cu un bumerang in mana si cu fata plina de sange. Se apropie Ion:
- Ce faci, ma, Gheo?
- Stau.
- Da' ce tii in mana?
- Nu stiu.
- Pai si de ce il tii? Arunca-l!
- Arunca-l tu, ca eu m-am saturat!
LILO
Postat pe 23 Ianuarie 2010 11:51
fleurdelis
Postat pe 23 Ianuarie 2010 15:09
apropos de bumerang, era un banc mai vechi, pe care o sa-l reproduc din memorie:

2 prieteni se intalnesc si unul ii spune celuilalt:
- Ai auzit de noile modele de bumerange ultimul racnet care sunt acum pe piata?
- Da, am auzit, dar inca nu pot sa scap de cel vechi.

snowflake
Postat pe 24 Ianuarie 2010 15:15
ca sa vezi poanta
bluelight
Postat pe 24 Ianuarie 2010 17:01
047, te avem pe tine, nu ne mai trebuie.
nelly05
Postat pe 24 Ianuarie 2010 17:15
047, vorbesti in somn sau in oglinda?
panty_C
Postat pe 24 Ianuarie 2010 17:28
Vine so�ul acas� �i-�i �ntreab� nevasta:
- Ce ai face dac� a� c�tiga la Loto?
- A� lua jum�tate �i te-a� p�r�si, r�spunde so�ia.
- Perfect, spune so�ul. Am c�tigat 12 dolari. Ia 6 �i dispari!
luca_roxana
Postat pe 25 Ianuarie 2010 11:26
O femeie la vreo 30 de ani, dup� ce �i-a rezolvat treburile �n capitala de jude�, voia s� ajung� acum acas� �i nu mai avea bani. Se apropie de un taximetrist �i �i spune:
- Uite, tre� s-ajung �i eu �n Trescovenii de Sus, dar nu am bani... Cum ajungem acolo ne socotim noi.
- Bine, las� c� ne socotim noi pe drum!, zice taximetristul.
Dup� vreo or�, opre�te taximetristul pe un c�mp, ia o p�tur� din portbagaj �i o a�terne pe lucern�. Femeia, �ngrijorat�, �i zice:
- Vai, dar nu pot s� fac asta, sunt m�ritat�, am acas� doi copii!
- �i ce? �i eu sunt �nsurat, am femeie, am copii, dar am �i 40 de iepuri de hr�nit, a�a c� taci �i rupe lucerna...
luca_roxana
Postat pe 25 Ianuarie 2010 11:27
- Alo, draga mea, ce-�i plac mai mult, bananele sau c�p�unile?
- E�ti la pia��?
- Nu, la farmacie!
luca_roxana
Postat pe 25 Ianuarie 2010 11:28
- Doamn� �nv���toare, s� �ti�i c� fiul meu nu poate veni azi la �coal�! se auzi o voce de copil.
- Dar cu cine vorbesc?
- Cu tat�l meu!
luca_roxana
Postat pe 25 Ianuarie 2010 11:29
bun ala, la cules de lucerna...
garbo_C
Postat pe 25 Ianuarie 2010 11:31
Un om fuge de ni�te canibali, care dup� un timp �l prind �i unul dintre ei �i spune:
- Stai lini�tit, noi s�ntem vegetarieni, m�nc�m numai m�rul lui Adam!
luca_roxana
Postat pe 25 Ianuarie 2010 11:31
mersi, mersi. :D
Mai am:

Fetele din ziua de azi �n liceu �nva�� doar dou� litere �i dou� cifre: A4 �i X5, �ncep�nd cu facultatea �nva�� �nc� dou� cifre �i o liter�: Q7 �i X6.
Din cauza crizei financiare, �ncep�nd cu anul universitar 2009-2010, se va schimba programa la facult��i �i se vor �nv��a alte patru litere: RATB.
luca_roxana
Postat pe 25 Ianuarie 2010 11:32
Culmea notariatului: s� faci o copie legalizat� dup� un act sexual.

luca_roxana
Postat pe 25 Ianuarie 2010 11:35
Dup� o zi criminal�, �n care lui Mo� Cr�ciun toate i-au mers prost (i s-au �mboln�vit 4 elfi, 5 reni au r�cit, sania s-a rupt, a r�mas f�r� b�utur� �i a venit �i soacr�-sa �n vizit�), seara sun� la u�� un �ngera� cu un brad imens de Cr�ciun.
- Ce s� fac cu bradul, Mo�ule? �ntreab� �ngera�ul.
- S� �i-l bagi �n fund!
�i, de atunci, exist� tradi�ia cu �ngera�ul �nfipt �n v�rful bradului...
luca_roxana
Postat pe 25 Ianuarie 2010 11:35
- Domnule doctor, am nevoie de ajutorul dv. Am �ncercat tot felul de medicamente, dar tot n-am ramas gravid�!
- Sta�i s-o lu�m metodic! Poate e o chestiune de ereditate. Mama dv. a avut copii?
luca_roxana
Postat pe 25 Ianuarie 2010 11:36
Ultimul pentru acum:

- De ce ai furat ma�ina asta?
- M� gandeam c� nu are st�p�n.
- De ce?
- Pai... Ma�ina st�tea la poarta cimitirului.
luca_roxana
Postat pe 25 Ianuarie 2010 11:38
Nu, inca 2 si gata:

So�ul ajunge �n zori acas�. Nevasta �l �ntreab�, cu ton de ceart�:
- Unde ai fost toat� noaptea?
- �nchipuie-�i, drag�, chiar c�nd s� plec acas�, secretara cea nou� mi-a adus o cafea �i mi-a z�mbit provocator. C�nd a pus cafeaua pe mas�, i s-a deschis bluza �i nu m-am putut ab�ine s� o s�rut pe g�t, la care ea a devenit s�lbatic� �i ne-am pierdut am�ndoi capul. �n final, am ajuns la ea acas� �i am f�cut dragoste nebun� toat� noaptea.
- Min�i! Pun pariu c� iar ai �ncercat s�-�i instalezi rahatul �la de Windows.

Acum o femeie se �ntoarce acas� diminea��. B�rbatul o �ntreab� unde a fost p�n� la ora aia, la care femeia r�spunde c� a dormit la cea mai bun� prieten� a ei. B�rbatul d� telefon la 10 cele mai bune prietene ale so�iei. Nici una nu-i confirm� ca a dormit noaptea la ea...
Se �ntoarce b�rbatul diminea�� acas�. Femeia �l �ntreab� unde a fost p�n� la ora aia. El r�spunde c� a dormit acas� la cel mai bun prieten. Femeia telefoneaz� la 10 cei mai buni prieteni ai so�ului ei �i, din to�i, 8 �i confirm� c� �ntr-adev�r noaptea precedent� so�ul ei a dormit la ei, iar ceilal�i 2 insist� c� �nc� se afl� acolo...
luca_roxana
Postat pe 25 Ianuarie 2010 11:46
Doi betivi ies dintr-un bar. Unul din ei vede un ciine care-si lingea testicolele. Atunci betivul zice: - Ce n-as da si eu sa pot face asta... Celalat betiv spune: - Hic .........hic.. daca-i dai un biscuit cred ca te lasa si pe tine.
anakin
Postat pe 25 Ianuarie 2010 11:51
Ce mananca un canibal vegetarian?
R: Un zarzavagiu.

Tiganu si tiganca la tribunal. Piranda vrea sa divorteze pe motiv ca tiganu tot vrea sa o f**a in urechi. Judecatorul ii spune tiganului ca nu e frumos ce face si sa se poarte civilizat.....
La care tiganu: Dha de unde domn' judecator? Cha eu vreau sa o f*t nhormal in gura, dar ea tat misca capul.

Se duce unu la doctor.
dr: Buna ziua! Ce va supara?
p: Domn' doctor, sunt racit, si tusesc intr-una, abia daca mai pot sa vorbesc.
Doctorul ii da ssa ia niste anticonstipative, si se intalnesc dupa cateva zile, si-l intreaba:
Domnu, cum va mai simtiti, mai tusiti?
La care pacientu: da' ce, mai am curaj?

Pana de curent intr-un mall. 4 persoane au ramas blocate in lift, si o blonda pe scara rulanta....

alina_alexa
Postat pe 25 Ianuarie 2010 12:49
Se duce unu la soacra-sa de ziua ei cu un cadou intr-o mana si cu o pusca pe umar. II deschide soacra usa si acesta ii intinde cadoul: La multi ani mama soacra!!! Soacra exclama fercicita: Vai ce cercei frumosi, multumesc,....dar cu pusca aia ce faci?
Ginerele: Pai de gauri in urechi nu ai nevoie? :)))
alina_alexa
Postat pe 25 Ianuarie 2010 12:55
- Marie, daca te culci cu mine, iti dau mobilul meu.
- Daca e asa, Ioane, s-a facut! Dupa consumarea actului, Ion da sa plece. - Ioane, zice Maria, da mobilu'??
- Aaaaa, da, noteaza: 0726...
nuti_vio
Postat pe 25 Ianuarie 2010 12:59
banc auzit azi:
suna telefonul:
aloo, pompilica tu esti??
daaa, rapsunde copilul in soapta! unde-s mama si tata? in pood....bun, las'ca revin eu!
dupa un timp, suna telefonul si: aloo, pompilica tu esti?/ daaa! raspunde copilul! unde-s mama si tata?? in subsool! bine, atuncia lasa ca revin mai tarziu!...dupa o vreme, suna telefonul: alooo, pompilica esti tu?? daaa!!!!!! mama si tata-s acasa?? nuu! dar unde-s? in stradaaaa.... pai si ce fac acolo? ma cauta pe mineeeee
fleurdelis
Postat pe 25 Ianuarie 2010 22:26
Maria se �ntoarce de la magazin cu o p�l�rie noua. C�tre Ion:
- M� Ioane, s� vezi, mi-a zis v�nz�toarea c� p�l�ria asta m� face s� par cu 10 ani mai t�n�r�.
La care Ion:
- �i-atunci de ce nu �i-ai luat trei?
tonia
Postat pe 25 Ianuarie 2010 23:17
Bancul de azi :

Seful unui magazin angajeaza un vanzator. Il ia deoparte si ii zice:
- Trebuie sa stii ca eu am un sistem: daca un client imi cere un lucru eu reusesc sa-l fac sa cumpere doua. Acum te invat cum vei face.
Intra in magazin o doamna:
- Buna ziua, as vrea un spray Pronto..
Seful se duce in spate si se intoarce cu un spay Pronto si cu un Vetril.
- Ma scuzati, eu vroiam doar Pronto.
- Vedeti doamna, odata ce stergeti de praf mobila se va vedea ca aveti geamurile murdare.
- Bravo, aveti dreptate, le cumpar pe amandoua!
- Vezi, zice seful noului angajat, asa se face.
Intra o a doua doamna:
- Buna ziua, as dori o sticla cu Vetril.
Seful se duce in spate si se intoarce cu o sticla de Vetril si cu un spray Pronto.
- Ma scuzati, eu v-am cerut doar un Vetril.
- Draga doamna, daca dumneavoastra curatati geamurile o sa se observe imediat urmele de degete pe mobila..
- Aveti dreptate, cumpar tot!
Seful catre noul angajat:
- Urmatoarea clienta e pentru tine
- Buna ziua, as dori o cutie cu Tampax.
Vanzatorul se duce in spate si se intoarce cu o cutie de Tampax, un Vetril si un Pronto.
- Cred ca ati gresit, v-am cerut doar o cutie cu Tampax.
- Stiu, o intrerupe vanzatorul, dar vazand ca saptamana asta nu o sa faceti sex, n-ati vrea sa faceti si un pic de curatenie in casa?
bluelight
Postat pe 26 Ianuarie 2010 21:12
O tiganca se duce la doctori, mai intai la ginecolog care ii spune ca are cistita si apoi la ORL-ist care ii spune ca are laringita. Iese asta buimacita de la doctor si o intreaba tiganu: Ia zi fha, ce-o zis doftoru? La care tiganca: Hapoi , o zis ca-i largita dar cinstita.
alina_alexa
Postat pe 26 Ianuarie 2010 22:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
idei de pacaleli 4 De la: yavrum 1 Aprilie 2009 17:59
Clarviziune, cartomantie 2 De la: elodia 9 Aprilie 2010 21:18
Confort la cele mai mici preturi 3 De la: iqart 19 Decembrie 2009 20:22
Realizare de siteuri, optimizare site 1 De la: garbo_6514 10 August 2012 18:51
poti imi spun 49 De la: liaiedera 1 Iunie 2010 19:10
Setari Cookie-uri