buna aia cu "barbatul casei" | ||
Tylly Postat pe 6 Februarie 2010 11:56 |
||
---|---|---|
imi plac mult bancurile ! | ||
garbo059355 Postat pe 6 Februarie 2010 15:22 |
||
Un avion, dupa ce s-au oprit motoarele la 10.000 de metri altitudine: - Stimati pasageri, va rugam sa ramaneti pe locurile dumneavaostra, pentru a usura identificarea... Multumim[/quote] |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 6 Februarie 2010 18:54 |
||
- Ai vrea s� fii b�rbat, iubito? - Sigur c� a� vrea! Tu, nu? So�ul pe patul de moarte: - Iubito, trebuie s� �tii ceva. - Ce, drag�? - Te-am �n�elat cu fata de la magazinul de bijuterii. - �tiu, iubitule, de-aia te-am otr�vit. Un mo� mergea pe strad� cu o saco�� �n m�n�. Deodat�, se �mpiedic� de bordur� �i cade peste saco��: - S-au dus ou�le mele. O bab� �l �ntreab�: - Aoleo� avea�i ou� �n saco��? - Nu: cuie! Cic� se f�cea un sondaj de opinie cu privire la rela�iile conjugale �i modul de a le privi �n diverse p�turi sociale. Anchetatorii se opresc prima data la un muncitor: - Cum crede�i c� e mai bine, s� ai nevast� sau amant�? - P�i, dom'le, eu zic c� e mai bine s� ai nevast�. - De ce? - P�i e�ti mai �mp�cat s� �tii c� te-ai �nsurat dup� lege, c� nu tr�ie�ti �n p�cat �i au �i copila�ii doi p�rin�i, cum se cuvine. Urmeaz� un intelectual, aceea�i �ntrebare: - P�rerea mea este c� e mai bine s� ai amant�, pentru c� e relativ mai civilizat: c�nd unul se plictise�te, pleac� pur �i simplu, f�r� formalit��i, divor�, tribunale, etc. �i-apoi mai e �i acel savuros sentiment de clandestinitate� �i �n sfirsit, un academician: - Domnilor, f�r� �ndoial� c� cel mai bine este s� ai �i nevast�, �i amant�. - ?! (stupoare printre anchetatori). - P�i s� v� spun cum e �n cazul meu: acum, de exemplu, nevasta �tie c� s�nt la amant�, amanta �tie c� s�nt la nevast�, iar eu stau �n bibliotec� �i citesc� |
||
nuti_vio Postat pe 6 Februarie 2010 19:29 |
||
Tatsu: Baaa.. unde ai fost pana la ora asta..? Poi tata.. stai sa iti explic.. da nu ma bati.. Zi ma..! Poi mi-am pierdut... Ce-ai mai pierdut in gatu mati..? Virginitatea tata.. zice baiatu shi ince pe sa planga.. Bravo ma .. era shi timpu la 17 ani.. Hai sa ne ashezam shi sa bem.. Tata ..eu as bea ..da nu cred ca pot sa ma asez..! |
||
ultramoava Postat pe 7 Februarie 2010 01:26 |
||
garbo028005 Postat pe 7 Februarie 2010 10:18 |
||
Bula-i zice maica-sii: mami,azi am vazut cocoshu' de 10 ori in "actiune"! maica-sa:- du-te spune-i lu' tac'tu,el o sa inteleaga... merge Bul la tac'su si-i zice: -a zis mama sa-ti spun ca azi am vazut cocoshu' de 10 ori in actiune...cica-ai sa intelegi tu... la care tac'su: -da' actiunile alea era toate cu o singura gaina? Bula: nu.... tac'su: du-te spune-i maica-tii....o sa inteleaga... |
||
preciouss Postat pe 7 Februarie 2010 10:37 |
||
fleurdelis Postat pe 7 Februarie 2010 10:42 |
||
Iisus, foarte ingrijorat din cauza consumului de droguri, trimite apostolii dupa diferite droguri, sa le aduca pentru a le analiza. Dupa doua zile: -Cine e? -Sunt Pavel! Iisus deschide usa. - Ce ai adus Pavele? - Hasis din Maroc! - Foarte bine! Intra. - Cine e? - Sunt Luca! Deschide usa Iisus. -Ce-ai adus Luca? Marijuana din Columbia! - Foarte bine! - Cine e? - Matei sunt! - Ce-ai adus Matei? - Cocaina din Bolivia! - Excelent fiule! - Cine e? - Ioan! - Ce-ai adus Ioane? - Heroina din New York! - Bravo!!! - Cine e? - Andrei! - Ce-ai adus Andrei? - LSD din Amsterdam! - Excelent !!! Haide intra; - Cine e? - Iuda sunt! Iisus deschide usa. - Ce-ai adus Iuda? - FBI !!! TOATA LUMEA MAINILE SUS!! |
||
snowflake Postat pe 7 Februarie 2010 13:13 |
||
bluelight Postat pe 7 Februarie 2010 13:34 |
||
De ziua fetei lui, tatal intra intr-un magazin de jucarii.O intreaba pe vanzatoare cat costa papusa barbie la mare. -13lei. -Dar papusa barbie la munte? -13lei. -Dar papusa barbie divortata? -98lei. -De ce? -Pentru ca are masina lui Ken,casa de vacanta,lapttop-ul si masina de spalt vase. |
||
caleidoscop Postat pe 7 Februarie 2010 13:35 |
||
Sotia care intelege Un om de afaceri ii trimite un fax sotiei sale: "Draga mea sotie, o sa intelegi ca acum cand tu ai 54 de ani, eu am anumite nevoi pe care tu nu mi le mai poti satisface. Sunt foarte fericit alaturi de tine, te consider o sotie minunata si, sincer, sper ca nu te vei simti ranita sau jignita cand vei afla ca in momentul in care tu primesti acest fax, eu fac sex in hotelul Camino Real cu Nicole, secretara mea, care are 18 ani. Totusi, voi ajunge acasa inainte de miezul noptii." Cand se intoarce tipul acasa, gaseste pe masa din sufragerie un biletel in care scria: "Dragul meu sot, am primit faxul tau si nu pot decat sa-ti multumesc ca m-ai anuntat. Profit de aceasta ocazie sa iti reamintesc ca si tu ai tot 54 de ani. In acelasi timp, te anunt ca atunci cand vei citi acest mesaj, eu voi fi in mijlocul unei partide de sex la Grand Hotel cu John, profesorul meu de tenis, care la fel ca si secretara ta, are tot 18 ani. Si cum, pe langa faptul ca esti un om de afaceri de succes esti si licentiat in matematica, vei intelege cu usurinta ca ne aflam in aceleasi imprejurari, dar cu o mica diferenta: 18 intra de mai multe ori in 54 decat 54 in 18. Deci nu ma astepta in aceasta seara, ma voi intoarce maine . Te saruta sotia ta, care te intelege cu adevarat." |
||
white_rose Postat pe 7 Februarie 2010 18:21 |
||
Era odata un pescar cam ghinionist. Un trecator cam curios il intreaba: - Are balta peste? - Are... (oftand)... da-i acoperit de apa! |
||
anakin Postat pe 7 Februarie 2010 18:28 |
||
campingule, vezi ca poanta asta o mai spusera alti doi inaintea ta, pe pagina anterioara.. dar cateodata e asa de greu cititul. | ||
anakin Postat pe 7 Februarie 2010 18:28 |
||
Ambasadorul irakian la Natiunile Unite tocmai a terminat un discurs si iese pe hol, unde se intalneste cu presedintele Bush. Isi strang mainile si irakianul zice: - Stiti, am si eu o intrebare. - Excelenta, daca pot sa va ajut o sa o fac cu mare placere, raspunde Bush. - Fiul meu se uita la filmul asta, Star Trek, si acolo sint si rusi, si negri, si asiatici, dar niciodata arabi. La care presedintele Bush rade, se apleaca la urechea irakianului si-i sopteste: - Pai asta e din cauza ca actiunea se petrece in viitor... D-le Bush, aveti dovezi ca Irakul are arme de distrugere in masa? - Sigur, am pastrat chitantele ! |
||
nuti_vio Postat pe 7 Februarie 2010 18:36 |
||
De la: anakin, la data 2010-02-07 18:28:13campingule, vezi ca poanta asta o mai spusera alti doi inaintea ta, pe pagina anterioara.. dar cateodata e asa de greu cititul. Anakinule, la care poanta te referi , caci nu vad unde a mai fost postata! |
||
white_rose Postat pe 7 Februarie 2010 20:25 |
||
deja cea mai buna poanta e pagina asta care-a luat'o pe campii.. | ||
fleurdelis Postat pe 7 Februarie 2010 20:32 |
||
dap..pe vastele campii ale garboletei | ||
LILO Postat pe 7 Februarie 2010 20:33 |
||
ioi,snow! buna aia! bro...cinic,fratele meu... |
||
preciouss Postat pe 7 Februarie 2010 20:36 |
||
Hei fratilor cum as putea sa am aceste bancuri in Engleza prieteni mei sint atit de bucurosi sa le citeasca mereu aveti o solutie? | ||
garbo082991 Postat pe 8 Februarie 2010 03:46 |
||
Un tanar absolvent al sectiei de Management era foarte incantat de postul pe care se angajase intr-o importanta companie multinationala. In prima zi suna la Bufet, tipand in receptor: - Adu-mi o cafea! Si viteeeeeza!!! La celalt capat al firului raspunde o voce grava: - Cred ca ai format un numar gresit; stii cu cine vorbesti, dobitocule? - Nu, raspunde tanarul angajat. - Eu sunt Directorul General, imbecilule!!! - Dar tu stii cu cine vorbesti, dobitocule? tipa tanarul mai tare ca prima data. - Nu, raspunde Directorul surprins. - Perfect!.... si inchide Un bancher discuta cu prietenul sau: - Iti inchipui, m-am indragostit! Ea are 20 de ani, eu 65! Ce crezi, sansele mele vor creste daca ii voi spune ca am 50? - Sansele tale vor creste daca ii vei spune ca ai 80! |
||
ladyDY Postat pe 8 Februarie 2010 10:47 |
||
De la: garbo082991, la data 2010-02-08 03:46:44Hei fratilor cum as putea sa am aceste bancuri in Engleza prieteni mei sint atit de bucurosi sa le citeasca mereu aveti o solutie? iti sugerez si tie ce le sugerez clientilor mei, amatori de chilipiruri: google translator... |
||
snowflake Postat pe 8 Februarie 2010 16:24 |
||
Un mos si o baba, sot si sotie mor intr-un accident si ajung in Rai. Acolo ingerul de serviciu ii duce pe o plaja plina de palmieri si cu o casa de lemn si el spune; acum tot ce au de facut ei in Rai este sa stea acolo si sa se bucure de tot. Mosul se intoarce catre baba si ii zice: − Vezi ce proasta ai fost? Puteam sa fim aici de 10 ani dar, nu... tu vroiai sa mancam sanatos! |
||
Nirvana Postat pe 9 Februarie 2010 15:23 |
||
Un tip merge la farmacie... − Aveti prezervative cu gust de cirese? − Da, avem. − 4 cutii, va rog. Dupa nici o jumatate de ora tipul se intoarce − Aveti prezervative cu gust de banana? − Da, avem. − 4 cutii va rog.. Trec vreo 20 de minute si tipul revine .... − Aveti prezervative cu gust de capsuni? − Da avem. − Dati-mi si mie vreo 3 cutii − Auzi, dom'le? Voi va f....i sau faceti compot? |
||
Nirvana Postat pe 9 Februarie 2010 15:24 |
||
Cum incepe o reteta tiganeasca de prajituri ????... Se fura patru oua .... |
||
Nirvana Postat pe 9 Februarie 2010 15:24 |
||
Un tip beat la un bar cere la chelner sa ii serveasca 3 cafele. - Trei cafele? - Da, una pentru mine, una pentru tine si alta pentru ma-ta. A doua zi, acelasi tip beat cere la acelasi chelner: - Trei cafele.. -Trei?... - Da .. TREI .... una pentru mine, una pentru tine si alta pentru ma-ta. Chelnerul nu a mai putut sa se abtina, a sarit peste masa si l-a snopit in bataie pe betivan. O zi mai tarziu, apare tipul plin de vanatai la bar. Chelnerul ironic il intreaba: - Trei cafele?.... - Nu! raspunde betivanul - Doar doua: una pentru mine si una pentru ma-ta. Pentru tine nu, ca te agita. |
||
Nirvana Postat pe 9 Februarie 2010 15:25 |
||
In Japonia s-a inventat un robot,care prinde hoti. - In Japonia,in 5 minute s-au prins 100 de hoti. - In SUA,in 5 minute s-au prins 200 de hoti. - In Romania,in 5 minute s-a furat robotul... - Cum au reusit trei femei sa te nenoroceasca ? - Una m-a respins,alta m-a inselat si a treia mi-a devenit nevasta. Cand era insarcinata nevasta-mea,i-am zis : - Iubito,daca arata ca tine o sa fie magnific La care ea mi-a raspuns : - Daca arata ca tine o sa fie un miracol. |
||
garbo058987 Postat pe 9 Februarie 2010 15:51 |
||
O tanara draguta se duce impreuna cu bunica ei la cumparaturi.Intra intr-un magazin de stofe,alege 10 metri de material si-l intreaba pe vanzator cat costa.Acesta ii raspunse galant : * Pentru fiecare metru ,o sarutare* Fata ii raspunde : *Atunci,va rog sa-mi impachetati stofa si va plateste bunica. - Ioane ,te-ai convins ca tot acasa e mai bine ? - Pai,hac,e singurul loc unde am mai gasit deschis la ora asta... - Cainele dumneavoastra mi-a muscat soacra ! - Si ce pretentii aveti ? - Stiti,daca se poate, as dori sa-l cumpar ! |
||
garbo058987 Postat pe 9 Februarie 2010 16:08 |
||
senzational, aveam nevoie de o ''baie de r�s''. | ||
vivacedonna Postat pe 9 Februarie 2010 20:17 |
||
Ce face un bancher cand nevasta lui implineste 50 ani?? Se duce la banca si o schimba cu 2 de 25! |
||
lala_cri Postat pe 9 Februarie 2010 21:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
numai Europa de Est -vinovata? | 2 | De la: tutankhamon 19 Februarie 2010 00:48 |
FORMATOR-curs acreditat ANC (CNFPA),Sibiu, 5-10 iunie 2012 | 1 | De la: Centrul_DOCTUS 11 Mai 2012 14:00 |
sa scapam de victimism! | 26 | De la: iqart 19 Decembrie 2009 20:22 |
|
||
bancuri | 6 | De la: fleurdelis 15 Iulie 2010 01:14 |
e-Tzatza | 62 | De la: iasomia 29 Iulie 2010 10:16 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară