BANCURI

inca una~ca suport sufletesc~
ANUNT!
Caut locuinta. Sa fie suficient de mare, ca sotia mea sa nu se mute la maica-sa si suficient de mica ca soacra sa nu se mute la noi.
keks
Postat pe 12 Februarie 2010 10:32
So�ia �i �ntreab� so�ul:
- Dragule, ce-�i place mai mult la mine: trupul meu perfect, sau fa�a mea
ginga��?
So�ul r�spunde:
- Sim�ul umorului!
*
Doi olteni reparau o ma�in�.
- Uit�-te dac� func�ioneaz� semnalizatorul.
- Acum da, acum nu, acum da, acum nu...
*
Nirvana
Postat pe 12 Februarie 2010 10:35
Raschela pe patul de moarte:
- Itzic, trebuie s�-ti m�rturisesc ceva. �trulic� �sta mic, copilul nostru, nu e al t�u.
- Dar cu cine l-ai f�cut?
- Cu studentul care a fost �n gazd� la noi.
- Cum l-ai convins?
- I-am dat bani.
- De unde ai avut banii?
- Din buzunar, de la tine.
- �i atunci de ce zici c� nu e al meu?

Un sofer gonea cu 150 km/ora. Vede girofarul unei masini de politie in oglinda si accelereaza. Dupa o vreme, vede ca nu poate scapa de politist si trage pe dreapta. Politistul ii spune:

� Am avut o zi groaznica si vreau sa ajung acasa. Dar mi-a placut urmarirea. Asa ca zi-mi o scuza buna si te las sa pleci.

� Acum trei saptamani, nevasta-mea a fugit cu un politist, zice soferul. Cand te-am vazut in spate, am crezut ca vrei sa mi-o aduci inapoi.
ladyDY
Postat pe 12 Februarie 2010 10:35
La u�� sun� un �igan �i �ntreab�:
- Nu ave�i cumva vreo vechitur� de care v-a�i putea lipsi?
- Stai pu�in s-o chem pe soacr�-mea!
*
�iganca �nt�rzie. La sosirea ei, �iganul, nervos, o �ntreab�:
- Unde-ai fost, f�?
- La servici.
- F�, te rup, p�n� la ora asta la servici?
- Taci, omule, c-am luat salariul �i am fost la pia�� la cump�r�turi.
- �i ce-ai cump�rat, f�?
- Ete asta am cump�rat, zice �iganca �i �i arat� o lingur� de lemn.
- Auzi, f�, fir-ai a dracului, noi n-avem bani de-o �uic� �i tu cumperi mobil�...

Nirvana
Postat pe 12 Februarie 2010 10:47
Un sofer gonea cu 150 km/ora. Vede girofarul unei masini de politie in oglinda si accelereaza. Dupa o vreme, vede ca nu poate scapa de politist si trage pe dreapta. Politistul ii spune:

� Am avut o zi groaznica si vreau sa ajung acasa. Dar mi-a placut urmarirea. Asa ca zi-mi o scuza buna si te las sa pleci.

� Acum trei saptamani, nevasta-mea a fugit cu un politist, zice soferul. Cand te-am vazut in spate, am crezut ca vrei sa mi-o aduci inapoi.
LAIDYdy...SUPER SCUZA
keks
Postat pe 12 Februarie 2010 10:48
ladyDY
Postat pe 12 Februarie 2010 10:50
O blonda intra la o benzinarie si ii spune vinzatorului:

- Nu va suparati, nu ma puteti ajuta, ca am uitat cheia �nauntru si am inchis usa .

Vinzatorul se abtine s� nu pufneasca in ris, �i o intreaba:

- Macar ati lasat, cumva, geamul putin deschis?

- Da, ii r�spunde blonda.

Vinzatorul ii da o sirma si-i spune sa �ncerce sa ridice clapeta de la usa .

Dupa 15-20 de minute, in benzinarie intra un domn, care rade �n hohote

- Ce s-a intamplat? - il intreaba vanzatorul.

- Pai, afar� e o blonda care �i-a uitat cheia in masina si incearca sa deschida usa cu o sirma.

- Si ce, i se poate intampla oricui.

- Da, dar �n masina mai e o blonda, care-i spune: "Mai la stinga, mai la dreapta!"

ladyDY
Postat pe 12 Februarie 2010 11:15
ia sa va bag si eu neshte bancuri, asa, de weekend...

o blonda povesteste unei amice:

Acum 2 zile am fost invitat� la o petrecere numai cu femei �i i-am promis so�ului c� m� �ntorc la 12 noaptea....
Orele treceau, noi ne sim�eam bine, �ampania curgea, a�a c� doar pe la 3 diminea�a m-am �ndreptat spre cas�, beat� cri��.
Tocmai c�nd am ajuns la u��, ceasul cu cuc din holul casei a inceput s� c�nte de 3 ori..
D�ndu-mi seama c� so�ul meu o s� se trezeasc� �i o s�-l aud�, am mai f�cut eu "cu-cu" de �nc� 9 ori.
Am fost tare m�ndr� de ce idee genial� am avut - chiar fiind beat� pulbere - c� s� evit un conflict familial.

A doua zi diminea��, so�ul meu m-a �ntrebat la ce or� am venit �i c�nd i-am spus c� la 12, nu a p�rut foarte surprins (uufff, am sc�pat!).
Dup� pu�in timp �ns� mi-a spus c� trebuie s� ne cump�r�m un nou ceas cu cuc.
L-am �ntrebat de ce.
- P�i, ast� noapte cucul a c�ntat de 3 ori, apoi a zis "foutu -i", a mai c�ntat de 4 ori, �i-a dres vocea, a mai c�ntat de 3 ori, s-a hlizit, a mai c�ntat de 2 ori dup� care a tras un p�r�...
zambil
Postat pe 12 Februarie 2010 13:00
fleurdelis
Postat pe 12 Februarie 2010 13:02
altu'...

�n urma unui studiu efectuat de o echipa de cercet�tori, s-a ajuns la concluzia ca b�rba�ilor le place s� fac� sex �n zilele care �ncep cu "M", adic�:

mar�i, miercuri, m�ine, mereu, m�mb�t� �i muminic�......
zambil
Postat pe 12 Februarie 2010 13:03
De la: keks, la data 2010-02-12 10:24:49din culise....
intelepciune romaneasca:
Zicala 1: Daca intr-o zi te simti inutil si deprimat, consoleaza-te cu gindul ca odata ai fost spermatozoidul cel mai rapid dintre toti.
asta chiar ca 'i adevarat!

fleurdelis
Postat pe 12 Februarie 2010 13:04
si-nca unu'...

Un b�tr�nel avea impresia c� b�bu�a lui nu prea mai aude , �i se g�nde�te s� o testeze.
Merge �ntr-un col� al camerei �i spune:
- Auzi?
B�tr�nica nici o reac�ie. Mai face b�tr�nelui doi pa�i �i spune iar:
- Auzi?
B�tr�nica iar f�r� reac�ie... Se duce b�tr�nelul l�ng� ea �i spune:
- Auzi?
La care b�tr�nica:
- Pentru a treia oar� ��i spun DAA!
zambil
Postat pe 12 Februarie 2010 13:05
cu bula...

Nevasta lui Bul� �i pune pic�turi �n ochiul st�ng, apoi, �n cel drept �i la sf�r�it, �ntre picioare.
- E�ti nebun�? Acolo, de ce pui? O �ntreab� Bula, siderat de gestul ei.
- Cum de ce? R�spunde femeia.. A trecut mult� vreme de c�nd nici ea n-a mai v�zut nimic!
zambil
Postat pe 12 Februarie 2010 13:06
si p-asta, si gata pe azi...

Ion la spovedanie, �n post:
- P�rinte, asear� vin de la c�mp, �mi v�d nevasta cam trist�, palid�, tras� la fa��... �tiu, e p�cat, e post, dar mi-era a�a de mil� de ea c� am luat-o �i i-am tras-o 5 ore �n �ir...
- Vai, Ioane, e p�cat mare de tot - zice popa....
- Da p�rinte, �tiu. Imediat dup� aceea m-am �mbr�cat �i am dat fuga la sfin�ia ta s� m� spovedesc, da' mi-a r�spuns cucoana preoteas� c� nu e�ti acas�... �i era cam trist�, palid�, tras� la fa��... �tiu, e p�cat, e post, dar mi-era a�a de mil� de ea c� am luat-o �i i-am tras-o �i ei 5 ore �n �ir...

Dar ce ai p�rinte?! Te v�d cam trist, palid, tras la fa��...
zambil
Postat pe 12 Februarie 2010 13:09
Zambilule! geniale!!!
...mai ales cea cu M- urile
mergem si Moi la teatru?!
keks
Postat pe 12 Februarie 2010 13:21
ce teatru, nene?.. la marmacie...
zambil
Postat pe 12 Februarie 2010 13:27
ma gandeam sa ne "cultivam" si noi, asa... dar ai dreptate, Zamil! cu toate bolile astea ... si chiar am uitat faza!
keks
Postat pe 12 Februarie 2010 13:33
Badea Gheo sta pe munte un an, stringe banuti la chimir si apoi coboara in oras sa se distreze .Din pacate nimereste inr-un club de gay si travestiti. Alege o "fata" si merg la asta acasa .
-Fa-te comod, te servesc cu o bere ceva ? Intreaba tipul .
-Da, zice Gheo.Merge la frigider gay-ul si realizeaza ca Gheo nu intelege fenomenul si se intoarce zicind.
-Stii, de fapt eu nu am clitoris, intelegi?
-Bine, zice Gheo, atunci adu-mi un Haineken.

Un pilot, un marinar si Badea Gheorghe stateau de vorba. Pilotul spune : "Eu, cand aterizez, imi sun nevasta si o avertizez ca am ajuns. Sa nu am probleme !"
Marinarul la fel : "Cand acosteaza nava, dau telefon acasa, sa nu am neplaceri !"
Badea Gheorghe tacea. Amandoi au sarit pe el cu intrebarile: "Cum, tu nu faci la fel, ca sa nu ai probleme ?" La care el zice :"Nu, eu sun la usa si ma duc la geam ! N-a scapat nici unul pana acum!"

Badea Gheorghe in tren, in acelasi compartiment cu doi tineri foarte pisicosi.
Fata: Dragul meu, dar ce ma doare gitutul.
Baiatul: Pot sa te pup, draga mea?
O pupa.
Baiatul: Te mai doare, draga mea?
Fata: Nu, puisor, multumesc.
La Cluj, fata: Dragul meu, ce ma doare capsorul.
Baiatul: Pot sa te pup draga mea?
O pupa.
Baiatul: Te mai doare, draga mea?
Fata: Nu ma mai doare, puisor.
La Brasov, badea Gheorghe, dupa ce-si aduna ideile il intreaba pe baiat: "Auzi domnule, da' la hemoroizi nu te pricepi" ?

nuti_vio
Postat pe 13 Februarie 2010 22:26
Bula in armata primeste o scrisoare de la nevasta-sa. O deschide in fata colegilor si toti incep sa rada.
- Auzi, Bula de ce nu e scris nimic pe foaie? Ce nevasta-ta nu stie sa scrie?
- Nu ba, suntem certati si nu vorbim
panty_C
Postat pe 13 Februarie 2010 22:32
Acum cincisprezece zile am citit ca fumatul te poate ucide.
A doua zi, m-am lasat de fumat.

Acum douasprezece zile am citit ca, consumata in exces, carnea te poate ucide.
A doua zi, m-am lasat de mancat carne.

Acum opt zile, am citit ca bautura te poate ucide.
A doua zi, m-am lasat de baut.

Ieri, am citit ca sexul te poate ucide.
Azi dimineata m-am lasat de citit !!!
panty_C
Postat pe 13 Februarie 2010 22:34
LILO
Postat pe 13 Februarie 2010 22:41
Un ardelean si un lepros stau in inchisoare. La un moment dat, leprosului ii cade o ureche� o ia si o arunca pe geam. Dupa un timp, leprosului ii cade nasul� il ia si il arunca pe geam. Dupa un timp, leprosului ii cade un deget� il ia si il arunca pe geam� Ardeleanul nu mai suporta:
-No, dupa cum bag de sama, �mneata vrei sa evadezi!
omulsincer
Postat pe 13 Februarie 2010 22:47
Un ardelean si un lepros stau in inchisoare. La un moment dat, leprosului ii cade o ureche� o ia si o arunca pe geam. Dupa un timp, leprosului ii cade nasul� il ia si il arunca pe geam. Dupa un timp, leprosului ii cade un deget� il ia si il arunca pe geam� Ardeleanul nu mai suporta:
-No, dupa cum bag de sama, �mneata vrei sa evadezi!
omulsincer
Postat pe 13 Februarie 2010 22:47
Un ardelean vine acasa mai devreme de la cimp si aude zgomote in dormitor. Se duce in fuga si-si gaseste nevasta dezbracata complet, intinsa pe pat, transpirata si gifiind�
- Ce-i, ma nevasta, ce ai?
- Am infarct, zice ea.
Ardeleanul da sa fuga afara sa cheme pe doctor, cind copilul lui de 4 ani zice:
- Tata, tata, unchiu� Gheorghe este sub pat in pielea goala�
Ardeleanul fuge inapoi, ridica patura si-l vede pe Gheorghe sub pat dezbracat si zice:
- Pai bine, ma nenorocitule, nevasta-mea moare de inima si tu umbli ca un bezmetic prin casa in pielea goala de-mi sperii copilul?
omulsincer
Postat pe 13 Februarie 2010 22:49
Ce faci atunci cand iti spune doctorul ca ti-au mai ramas 6 luni de trait?
- Te duci si le petreci cu soacra - vor fi cele mai lungi zile din viata ta�
omulsincer
Postat pe 13 Februarie 2010 22:53
Soacra, pe patul de moarte catre ginere:
- Sa repari pendula aia de pe perete�
- O repar mama soacra, dumneata concentreaza-te acolo�
omulsincer
Postat pe 13 Februarie 2010 22:54
Soacra, pe patul de moarte catre ginere:
- Sa repari pendula aia de pe perete�
- O repar mama soacra, dumneata concentreaza-te acolo�
omulsincer
Postat pe 13 Februarie 2010 22:54
Vecine, cainele tau mi-a muscat pana acum de trei ori soacra!
- Vai, mii de scuze. Cainele asta e incorigibil. Nu stiu ce sa fac cu el!
- Vinde-mi-l mie!�
omulsincer
Postat pe 13 Februarie 2010 22:55
Un ardelean intreaba un moldovean.. ce sa facem ca sa scapam de saracie....Moldoveanul raspunde: Munciti si nu va mai furati caciula unii la altii...Perseveranti in munca,nu in furat pt ca asa o sa aveti mai multa munca si mai multi bani..Pt ca repetitia este mama invataturii...
omulsincer
Postat pe 14 Februarie 2010 10:21
mama catre fiul ei:
care va sa zica..
in spania la lucru nu vrei sa mergi,
footbal nu vrei sa joci.
manele nu vrei sa asculti..
atuni..
du-te la facultate,ca sa rada toata lumea de noi ,cat suntem de prosti
LILO
Postat pe 14 Februarie 2010 16:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum sa castigi intre 50 -150 euro pe luna 1 De la: garbo_7467 11 Septembrie 2012 22:06
uite ca spun eu 2 De la: elodia 22 Aprilie 2010 16:03
Hitler si Napoleon si numarul fatidic 129 2 De la: garbo172018 24 Octombrie 2010 03:08
curs de manichiura pedichiura arad oradea timisoara 1 De la: garbo_3782 26 Mai 2012 17:31
ce doriti sa schimbati in serviciile oferite pe internet? 6 De la: pik_nik 6 Februarie 2010 16:14
Setari Cookie-uri