inca una~ca suport sufletesc~ ANUNT! Caut locuinta. Sa fie suficient de mare, ca sotia mea sa nu se mute la maica-sa si suficient de mica ca soacra sa nu se mute la noi. |
||
keks Postat pe 12 Februarie 2010 10:32 |
||
---|---|---|
So�ia �i �ntreab� so�ul: - Dragule, ce-�i place mai mult la mine: trupul meu perfect, sau fa�a mea ginga��? So�ul r�spunde: - Sim�ul umorului! * Doi olteni reparau o ma�in�. - Uit�-te dac� func�ioneaz� semnalizatorul. - Acum da, acum nu, acum da, acum nu... * |
||
Nirvana Postat pe 12 Februarie 2010 10:35 |
||
Raschela pe patul de moarte: - Itzic, trebuie s�-ti m�rturisesc ceva. �trulic� �sta mic, copilul nostru, nu e al t�u. - Dar cu cine l-ai f�cut? - Cu studentul care a fost �n gazd� la noi. - Cum l-ai convins? - I-am dat bani. - De unde ai avut banii? - Din buzunar, de la tine. - �i atunci de ce zici c� nu e al meu? Un sofer gonea cu 150 km/ora. Vede girofarul unei masini de politie in oglinda si accelereaza. Dupa o vreme, vede ca nu poate scapa de politist si trage pe dreapta. Politistul ii spune: � Am avut o zi groaznica si vreau sa ajung acasa. Dar mi-a placut urmarirea. Asa ca zi-mi o scuza buna si te las sa pleci. � Acum trei saptamani, nevasta-mea a fugit cu un politist, zice soferul. Cand te-am vazut in spate, am crezut ca vrei sa mi-o aduci inapoi. |
||
|
||
ladyDY Postat pe 12 Februarie 2010 10:35 |
||
La u�� sun� un �igan �i �ntreab�: - Nu ave�i cumva vreo vechitur� de care v-a�i putea lipsi? - Stai pu�in s-o chem pe soacr�-mea! * �iganca �nt�rzie. La sosirea ei, �iganul, nervos, o �ntreab�: - Unde-ai fost, f�? - La servici. - F�, te rup, p�n� la ora asta la servici? - Taci, omule, c-am luat salariul �i am fost la pia�� la cump�r�turi. - �i ce-ai cump�rat, f�? - Ete asta am cump�rat, zice �iganca �i �i arat� o lingur� de lemn. - Auzi, f�, fir-ai a dracului, noi n-avem bani de-o �uic� �i tu cumperi mobil�... |
||
Nirvana Postat pe 12 Februarie 2010 10:47 |
||
Un sofer gonea cu 150 km/ora. Vede girofarul unei masini de politie in oglinda si accelereaza. Dupa o vreme, vede ca nu poate scapa de politist si trage pe dreapta. Politistul ii spune: � Am avut o zi groaznica si vreau sa ajung acasa. Dar mi-a placut urmarirea. Asa ca zi-mi o scuza buna si te las sa pleci. � Acum trei saptamani, nevasta-mea a fugit cu un politist, zice soferul. Cand te-am vazut in spate, am crezut ca vrei sa mi-o aduci inapoi. LAIDYdy...SUPER SCUZA |
||
keks Postat pe 12 Februarie 2010 10:48 |
||
ladyDY Postat pe 12 Februarie 2010 10:50 |
||
O blonda intra la o benzinarie si ii spune vinzatorului: - Nu va suparati, nu ma puteti ajuta, ca am uitat cheia �nauntru si am inchis usa . Vinzatorul se abtine s� nu pufneasca in ris, �i o intreaba: - Macar ati lasat, cumva, geamul putin deschis? - Da, ii r�spunde blonda. Vinzatorul ii da o sirma si-i spune sa �ncerce sa ridice clapeta de la usa . Dupa 15-20 de minute, in benzinarie intra un domn, care rade �n hohote - Ce s-a intamplat? - il intreaba vanzatorul. - Pai, afar� e o blonda care �i-a uitat cheia in masina si incearca sa deschida usa cu o sirma. - Si ce, i se poate intampla oricui. - Da, dar �n masina mai e o blonda, care-i spune: "Mai la stinga, mai la dreapta!" |
||
ladyDY Postat pe 12 Februarie 2010 11:15 |
||
ia sa va bag si eu neshte bancuri, asa, de weekend... o blonda povesteste unei amice: Acum 2 zile am fost invitat� la o petrecere numai cu femei �i i-am promis so�ului c� m� �ntorc la 12 noaptea.... Orele treceau, noi ne sim�eam bine, �ampania curgea, a�a c� doar pe la 3 diminea�a m-am �ndreptat spre cas�, beat� cri��. Tocmai c�nd am ajuns la u��, ceasul cu cuc din holul casei a inceput s� c�nte de 3 ori.. D�ndu-mi seama c� so�ul meu o s� se trezeasc� �i o s�-l aud�, am mai f�cut eu "cu-cu" de �nc� 9 ori. Am fost tare m�ndr� de ce idee genial� am avut - chiar fiind beat� pulbere - c� s� evit un conflict familial. A doua zi diminea��, so�ul meu m-a �ntrebat la ce or� am venit �i c�nd i-am spus c� la 12, nu a p�rut foarte surprins (uufff, am sc�pat!). Dup� pu�in timp �ns� mi-a spus c� trebuie s� ne cump�r�m un nou ceas cu cuc. L-am �ntrebat de ce. - P�i, ast� noapte cucul a c�ntat de 3 ori, apoi a zis "foutu -i", a mai c�ntat de 4 ori, �i-a dres vocea, a mai c�ntat de 3 ori, s-a hlizit, a mai c�ntat de 2 ori dup� care a tras un p�r�... |
||
zambil Postat pe 12 Februarie 2010 13:00 |
||
fleurdelis Postat pe 12 Februarie 2010 13:02 |
||
altu'... �n urma unui studiu efectuat de o echipa de cercet�tori, s-a ajuns la concluzia ca b�rba�ilor le place s� fac� sex �n zilele care �ncep cu "M", adic�: mar�i, miercuri, m�ine, mereu, m�mb�t� �i muminic�...... |
||
zambil Postat pe 12 Februarie 2010 13:03 |
||
De la: keks, la data 2010-02-12 10:24:49din culise.... |
||
fleurdelis Postat pe 12 Februarie 2010 13:04 |
||
si-nca unu'... Un b�tr�nel avea impresia c� b�bu�a lui nu prea mai aude , �i se g�nde�te s� o testeze. Merge �ntr-un col� al camerei �i spune: - Auzi? B�tr�nica nici o reac�ie. Mai face b�tr�nelui doi pa�i �i spune iar: - Auzi? B�tr�nica iar f�r� reac�ie... Se duce b�tr�nelul l�ng� ea �i spune: - Auzi? La care b�tr�nica: - Pentru a treia oar� ��i spun DAA! |
||
zambil Postat pe 12 Februarie 2010 13:05 |
||
cu bula... Nevasta lui Bul� �i pune pic�turi �n ochiul st�ng, apoi, �n cel drept �i la sf�r�it, �ntre picioare. - E�ti nebun�? Acolo, de ce pui? O �ntreab� Bula, siderat de gestul ei. - Cum de ce? R�spunde femeia.. A trecut mult� vreme de c�nd nici ea n-a mai v�zut nimic! |
||
zambil Postat pe 12 Februarie 2010 13:06 |
||
si p-asta, si gata pe azi... Ion la spovedanie, �n post: - P�rinte, asear� vin de la c�mp, �mi v�d nevasta cam trist�, palid�, tras� la fa��... �tiu, e p�cat, e post, dar mi-era a�a de mil� de ea c� am luat-o �i i-am tras-o 5 ore �n �ir... - Vai, Ioane, e p�cat mare de tot - zice popa.... - Da p�rinte, �tiu. Imediat dup� aceea m-am �mbr�cat �i am dat fuga la sfin�ia ta s� m� spovedesc, da' mi-a r�spuns cucoana preoteas� c� nu e�ti acas�... �i era cam trist�, palid�, tras� la fa��... �tiu, e p�cat, e post, dar mi-era a�a de mil� de ea c� am luat-o �i i-am tras-o �i ei 5 ore �n �ir... Dar ce ai p�rinte?! Te v�d cam trist, palid, tras la fa��... |
||
zambil Postat pe 12 Februarie 2010 13:09 |
||
Zambilule! geniale!!! ...mai ales cea cu M- urile mergem si Moi la teatru?! |
||
keks Postat pe 12 Februarie 2010 13:21 |
||
ce teatru, nene?.. la marmacie... | ||
zambil Postat pe 12 Februarie 2010 13:27 |
||
ma gandeam sa ne "cultivam" si noi, asa... dar ai dreptate, Zamil! cu toate bolile astea ... si chiar am uitat faza! | ||
keks Postat pe 12 Februarie 2010 13:33 |
||
Badea Gheo sta pe munte un an, stringe banuti la chimir si apoi coboara in oras sa se distreze .Din pacate nimereste inr-un club de gay si travestiti. Alege o "fata" si merg la asta acasa . -Fa-te comod, te servesc cu o bere ceva ? Intreaba tipul . -Da, zice Gheo.Merge la frigider gay-ul si realizeaza ca Gheo nu intelege fenomenul si se intoarce zicind. -Stii, de fapt eu nu am clitoris, intelegi? -Bine, zice Gheo, atunci adu-mi un Haineken. Un pilot, un marinar si Badea Gheorghe stateau de vorba. Pilotul spune : "Eu, cand aterizez, imi sun nevasta si o avertizez ca am ajuns. Sa nu am probleme !" Marinarul la fel : "Cand acosteaza nava, dau telefon acasa, sa nu am neplaceri !" Badea Gheorghe tacea. Amandoi au sarit pe el cu intrebarile: "Cum, tu nu faci la fel, ca sa nu ai probleme ?" La care el zice :"Nu, eu sun la usa si ma duc la geam ! N-a scapat nici unul pana acum!" Badea Gheorghe in tren, in acelasi compartiment cu doi tineri foarte pisicosi. Fata: Dragul meu, dar ce ma doare gitutul. Baiatul: Pot sa te pup, draga mea? O pupa. Baiatul: Te mai doare, draga mea? Fata: Nu, puisor, multumesc. La Cluj, fata: Dragul meu, ce ma doare capsorul. Baiatul: Pot sa te pup draga mea? O pupa. Baiatul: Te mai doare, draga mea? Fata: Nu ma mai doare, puisor. La Brasov, badea Gheorghe, dupa ce-si aduna ideile il intreaba pe baiat: "Auzi domnule, da' la hemoroizi nu te pricepi" ? |
||
nuti_vio Postat pe 13 Februarie 2010 22:26 |
||
Bula in armata primeste o scrisoare de la nevasta-sa. O deschide in fata colegilor si toti incep sa rada. - Auzi, Bula de ce nu e scris nimic pe foaie? Ce nevasta-ta nu stie sa scrie? - Nu ba, suntem certati si nu vorbim |
||
panty_C Postat pe 13 Februarie 2010 22:32 |
||
Acum cincisprezece zile am citit ca fumatul te poate ucide. A doua zi, m-am lasat de fumat. Acum douasprezece zile am citit ca, consumata in exces, carnea te poate ucide. A doua zi, m-am lasat de mancat carne. Acum opt zile, am citit ca bautura te poate ucide. A doua zi, m-am lasat de baut. Ieri, am citit ca sexul te poate ucide. Azi dimineata m-am lasat de citit !!! |
||
panty_C Postat pe 13 Februarie 2010 22:34 |
||
LILO Postat pe 13 Februarie 2010 22:41 |
||
Un ardelean si un lepros stau in inchisoare. La un moment dat, leprosului ii cade o ureche� o ia si o arunca pe geam. Dupa un timp, leprosului ii cade nasul� il ia si il arunca pe geam. Dupa un timp, leprosului ii cade un deget� il ia si il arunca pe geam� Ardeleanul nu mai suporta: -No, dupa cum bag de sama, �mneata vrei sa evadezi! |
||
omulsincer Postat pe 13 Februarie 2010 22:47 |
||
Un ardelean si un lepros stau in inchisoare. La un moment dat, leprosului ii cade o ureche� o ia si o arunca pe geam. Dupa un timp, leprosului ii cade nasul� il ia si il arunca pe geam. Dupa un timp, leprosului ii cade un deget� il ia si il arunca pe geam� Ardeleanul nu mai suporta: -No, dupa cum bag de sama, �mneata vrei sa evadezi! |
||
omulsincer Postat pe 13 Februarie 2010 22:47 |
||
Un ardelean vine acasa mai devreme de la cimp si aude zgomote in dormitor. Se duce in fuga si-si gaseste nevasta dezbracata complet, intinsa pe pat, transpirata si gifiind� - Ce-i, ma nevasta, ce ai? - Am infarct, zice ea. Ardeleanul da sa fuga afara sa cheme pe doctor, cind copilul lui de 4 ani zice: - Tata, tata, unchiu� Gheorghe este sub pat in pielea goala� Ardeleanul fuge inapoi, ridica patura si-l vede pe Gheorghe sub pat dezbracat si zice: - Pai bine, ma nenorocitule, nevasta-mea moare de inima si tu umbli ca un bezmetic prin casa in pielea goala de-mi sperii copilul? |
||
omulsincer Postat pe 13 Februarie 2010 22:49 |
||
Ce faci atunci cand iti spune doctorul ca ti-au mai ramas 6 luni de trait? - Te duci si le petreci cu soacra - vor fi cele mai lungi zile din viata ta� |
||
omulsincer Postat pe 13 Februarie 2010 22:53 |
||
Soacra, pe patul de moarte catre ginere: - Sa repari pendula aia de pe perete� - O repar mama soacra, dumneata concentreaza-te acolo� |
||
omulsincer Postat pe 13 Februarie 2010 22:54 |
||
Soacra, pe patul de moarte catre ginere: - Sa repari pendula aia de pe perete� - O repar mama soacra, dumneata concentreaza-te acolo� |
||
omulsincer Postat pe 13 Februarie 2010 22:54 |
||
Vecine, cainele tau mi-a muscat pana acum de trei ori soacra! - Vai, mii de scuze. Cainele asta e incorigibil. Nu stiu ce sa fac cu el! - Vinde-mi-l mie!� |
||
omulsincer Postat pe 13 Februarie 2010 22:55 |
||
Un ardelean intreaba un moldovean.. ce sa facem ca sa scapam de saracie....Moldoveanul raspunde: Munciti si nu va mai furati caciula unii la altii...Perseveranti in munca,nu in furat pt ca asa o sa aveti mai multa munca si mai multi bani..Pt ca repetitia este mama invataturii... | ||
omulsincer Postat pe 14 Februarie 2010 10:21 |
||
mama catre fiul ei: care va sa zica.. in spania la lucru nu vrei sa mergi, footbal nu vrei sa joci. manele nu vrei sa asculti.. atuni.. du-te la facultate,ca sa rada toata lumea de noi ,cat suntem de prosti |
||
LILO Postat pe 14 Februarie 2010 16:14 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum sa castigi intre 50 -150 euro pe luna | 1 | De la: garbo_7467 11 Septembrie 2012 22:06 |
uite ca spun eu | 2 | De la: elodia 22 Aprilie 2010 16:03 |
Hitler si Napoleon si numarul fatidic 129 | 2 | De la: garbo172018 24 Octombrie 2010 03:08 |
|
||
curs de manichiura pedichiura arad oradea timisoara | 1 | De la: garbo_3782 26 Mai 2012 17:31 |
ce doriti sa schimbati in serviciile oferite pe internet? | 6 | De la: pik_nik 6 Februarie 2010 16:14 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară