VOI barbatii A-TI CITIT IN biblie datoria femeii de barbat,ca trebuie sa asculte de el..Dar atributiile voastre de barbati le-ai citit? Asa ca daca nu le-ati citit si nu va respectati atributiile de barbati? Noi de ce sa ne respectam atributiile de femei..Ce noi suntem mai fraiere..Barbatul trebuie sa sprijine femeia moral si material.Pt ca femeia este sensibila si slaba.Dar asta nu va da dreptul sa o exploatati | ||
omulsincer Postat pe 14 Februarie 2010 16:20 |
||
---|---|---|
De la: buna01, la data 2010-02-14 16:20:48VOI barbatii A-TI CITIT IN biblie datoria femeii de barbat,ca trebuie sa asculte de el..Dar atributiile voastre de barbati le-ai citit? Asa ca daca nu le-ati citit si nu va respectati atributiile de barbati? Noi de ce sa ne respectam atributiile de femei..Ce noi suntem mai fraiere..Barbatul trebuie sa sprijine femeia moral si material.Pt ca femeia este sensibila si slaba.Dar asta nu va da dreptul sa o exploatatibantuicioasa mica iar sperii lumea si o dezbini |
||
garbo074997 Postat pe 14 Februarie 2010 16:26 |
||
Buna la toata suflarea! ...si un ANUNT... la gradina zoologica: "Va rugam nu speriati strutul... Podeaua este cimentata." |
||
|
||
keks Postat pe 14 Februarie 2010 16:28 |
||
Doi purici au castigat la LOTO 6 din 49. - Tu ce ai de gand sa faci cu banii castigati? intreaba unul dintre ei. - In primul rand, imi cumpar un caine numai al meu... |
||
keks Postat pe 14 Februarie 2010 16:30 |
||
O MICA GLUMA... Unul dintre forumisti de pe Garbo o vede pe "buna" suita intr-un visin. O intreaba respectuos: - Ce faci acolo ? - Mananc cireste. - Pai cum sa mananci cirese, tu nu vezi ca stai intr-un visin? buna01: -Si ce?!... mi-am adus de-acasa! |
||
keks Postat pe 14 Februarie 2010 16:35 |
||
De la: garbo074997, la data 2010-02-14 16:26:04Fac femeile sa fie mai realiste.Si sa nu mai creada toate balivernele voastreDe la: buna01, la data 2010-02-14 16:20:48VOI barbatii A-TI CITIT IN biblie datoria femeii de barbat,ca trebuie sa asculte de el..Dar atributiile voastre de barbati le-ai citit? Asa ca daca nu le-ati citit si nu va respectati atributiile de barbati? Noi de ce sa ne respectam atributiile de femei..Ce noi suntem mai fraiere..Barbatul trebuie sa sprijine femeia moral si material.Pt ca femeia este sensibila si slaba.Dar asta nu va da dreptul sa o exploatatibantuicioasa mica iar sperii lumea si o dezbini |
||
omulsincer Postat pe 14 Februarie 2010 16:36 |
||
De la: keks, la data 2010-02-14 16:35:34O MICA GLUMA... |
||
omulsincer Postat pe 14 Februarie 2010 16:37 |
||
uite vezi, de aia'i bine sa papi numai cu ce ai venit de acasa |
||
fleurdelis Postat pe 14 Februarie 2010 16:39 |
||
De la: buna01, la data 2010-02-14 16:37:21De la: keks, la data 2010-02-14 16:35:34O MICA GLUMA... ...da asa-i...deja zgarii cu coltii tai toate topicurile...le supra incarci! De ce caraie mereu buna 01 cand zboara prin forum? Schimba viteza!...de reactie a gandirii`de la incet la foarte incet |
||
keks Postat pe 14 Februarie 2010 16:41 |
||
super...ion si gheorghe voiau sa treaca granita o veverita,cum sa faca...ion baga veverita in pantaloni si se pregatesc sa treaca granita,cand mai aveau cativa metri, ion scoate veverita ii vad astia de la granita si ii baga la inchisoare pe amandoi...gheorghe il intreaba pe ion ,deca mai erau cativa matri si treceam cu veverita tu de ce ai scoso din pamtaloni?...pai stai sa_ti povestesc,cand s_a asezat pe penis a crezut ca sta pe o craca,cand a dat de oua le_a confundat cu 2 nuci,apoi a dat de o gaura a zis ca e o scorbura...pana aici totul e ok,...dar cand a vrut sa bage nucile in scorbura n_am mai rezistat si am dat_o afara.... | ||
garbo098157 Postat pe 14 Februarie 2010 18:04 |
||
LILO Postat pe 14 Februarie 2010 18:10 |
||
garbo074997 Postat pe 14 Februarie 2010 18:20 |
||
Marketing Feminin: 1) Esti la o petrecere si vezi un tip super. Te duci la el si ii spui: 'Sunt foarte buna la pat'. Asta e Marketing Direct. 2) Esti la o petrecere cu niste prieteni si vezi un tip super. Unul din prietenii tai se duce si ii spune: 'Tipa aceea e foarte buna la pat.' Asta e Publicitate. 3) Esti la o petrecere si vezi un tip super. Ii ceri nr de telefon, il suni si ii spui: 'Sunt buna la pat'. Asta e Telemarketing. 4) Esti la o petrecere si vezi un tip super. Il recunosti. Te duci la el si ii improspatezi memoria: 'Iti aduci aminte ce buna sunt la pat?' Asta e Customer Relationship Management 5) Esti la o petrecere si vezi un tip super. Te ridici, iti aranjezi rochia, te duci la el, si il inviti sa bea ceva.Ii spui cat de bine miroase, ii lauzi costumul, ii oferi o tigara si ii spui: 'Sunt foarte buna la pat.' Asta e Relatii cu Publicul. 6) Esti la o petrecere si vezi un tip super. Te apropii si ii spui: 'Sunt foarte buna la pat' si-i mai arati si un san. Asta e Merchandising. 7) Esti la o petrecere si vezi un tip super. El vine la tine si iti spune: 'Am auzit ca esti foarte buna la pat.' Asta e Brandul, puterea marcii. Marketing Masculin: 1) Esti la o petrecere si vezi o tipa super. Te duci la ea si ii spui: 'Sunt foarte bun la pat si rezist toata noapte fara oprire'. Asta e Publicitate Falsa si se pedepseste conform legii. |
||
Tylly Postat pe 14 Februarie 2010 20:37 |
||
De la: keks, la data 2010-02-14 16:41:06asta am vrut sa iti zic si eu tieDe la: buna01, la data 2010-02-14 16:37:21De la: keks, la data 2010-02-14 16:35:34O MICA GLUMA... |
||
omulsincer Postat pe 14 Februarie 2010 20:57 |
||
De la: keks, la data 2010-02-14 16:41:06asta am vrut sa iti zic si eu tieDe la: buna01, la data 2010-02-14 16:37:21De la: keks, la data 2010-02-14 16:35:34O MICA GLUMA... |
||
omulsincer Postat pe 14 Februarie 2010 20:57 |
||
In viata exista o singura mare iubire! spune o ardeleanca. - Si care a fost marea ta dragoste? - Marinarii, maica, marinarii... La piata de pasari o ardeleanca statea cu o gasca in brate. Un ... smecher o intreaba : Ce faci? O dai, o dai, sau stai degeaba? La care ardeleanca, mai ceva ca ...smecherul: O dau, da cine tine gasca? Doi ardeleni se duc la Bucuresti. La un moment dat Ion ii zice lui Gheorghe: - Mai Gheo, tare-i bine la Bucuresti. Meri acolo si bei pe gratis, maninci pe gratis, faci sex pe gratis. - Ioane, de unde dracu' stii tu, ca nu ai fost niciodat' acolo. - Da, mai Gheo, eu nu am fost, dar o fost muierea mea si o povestit muierilor din sat. Unui secui �i moare sotia. Dup� �nmorm�ntare, preotul v�z�ndu-l sup�rat se apropie de el si �i zice : - Impac�-te cu g�ndul c� acum sotia ta se afl� al�turi de Dumnezeu. La care secuiul r�spunde am�r�t. - Mult de furc� va avea cu ea, p�rinte. |
||
nuti_vio Postat pe 14 Februarie 2010 22:30 |
||
In ziua de Sf. Valentin, femeia trage un pui de somn de dupa-amiaza. Cand se trezeste, ii spune sotului: − Tocmai am visat ca mi-ai cumparat un colier de perle de Sf. Valentin. Ce crezi ca semnifica asta? − Ai sa vezi diseara, spuse sotul. In acea seara, barbatul vine la sotie si ii ofera un cadou frumos ornamentat. Fericita, ea il deschide si gaseste o carte cu titlul: "SEMNIFICATIA VISELOR" |
||
drionutza Postat pe 15 Februarie 2010 01:44 |
||
Era un tip la un bar si bea o bere. Deodata venise un alt barbat il loveste odata si-i bea berea. tipul incepu sa planga . Barbatul il intreba: -Ce e ba,plangi pentru o bere,asa barbat esti tu? -Nu ma,sunt suparat,vezi tu,de dimineata m-a parasit nevasta am incercat sa ma spanzur dar s-a rupt funia, am incercat ,ma-m pus in fata trenului dar a luat-o pa alta sina ,acuma mi-am pus si eu otrava in bere si o bei tu. |
||
drionutza Postat pe 15 Februarie 2010 01:45 |
||
fleurdelis Postat pe 15 Februarie 2010 01:47 |
||
veverita si berea...sunt mortaleeeee..... | ||
tutankhamon Postat pe 15 Februarie 2010 01:50 |
||
mortuare...chiar | ||
fleurdelis Postat pe 15 Februarie 2010 02:15 |
||
un tip mergea prin desert rupt de foame si de sete intrun tarziu gaseste un pom si se pune sub el la umbra si zice - o doamne ce buna ar fi un pic de mincare nici nu zice bine si de sus cade o bucata de carne -o doamne iti multumesc o maninca dupa care spune - o doamne ce bine mi ar prinde acum putina apa nu zice bine si de sus cade o bucata de carne - o doamne eu cer mancare si tu imi dai eu iti cer apa si tu imi dai tot carne si se uita in sus si ce credeti ca vede ? in pom era un lepros care se descompunea | ||
garbo025815 Postat pe 15 Februarie 2010 11:37 |
||
3 poli�i�ti primesc case. - E bine, dar mi-au montat parchet �n zig-zag �i �mi sucesc picioarele c�nd merg, zice primul poli�ist. - La mine nu e bine reglat� apa, se pl�nge al doilea. Trag de lan� �i, p�n� s� pun paharul, se termin�. - Eu sunt cel mai afectat, zice al treilea. Stau la 10 �i nu pot s� merg niciodat� cu liftul, pentru c� pe el scrie �4 persoane� �i niciodat� nu ne g�sim at��ia. Doi tipi sun� la usa unei batr�ne. - Cine e acolo? intreab� baba. - Suntem de la prim�rie, doamn�, am venit sa v� schimb�m pragurile de jos de la usi. - Sa le schimbati? P�i cu ce? - Cu borduri, fireste.. - Felicitarile mele, - spune unchiul mirelui, - sunt sigur ca ziua de astazi iti va ramane in memorie ca cea mai fericita zi din viata ta. - Dar nunta e maine, - spune mirele. - Stiu, - spune unchiul. |
||
snowflake Postat pe 15 Februarie 2010 18:26 |
||
Unul se duce la doctor: -Doctore, am un testicul albastru! Doctorul se uita si decide: -Trebuie taiat! Dupa o perioada omul vine iar la doctor: -Doctore, s-a albastrit si celalalt!!! -Boala e grava! Trebuie taiat si asta! Dupa un timp omul vine iar: -Doctoreeee, s-a albastrit si p.....!!!! -Mai omule, n-o fi de la blugi? duce o femeie la doctorul stomatolog si se aseaza pe scaun cu picioarele desfacute.Doctorul se uita mirat:...doamna, ati gresit cabinetul, ginecologia e a doua usa pe dreapta...Femeia nimic...isi desface si mai mult picioarele Doctorul:...doamna, v-am mai spus... Femeia:dumneata i-ai pus lu' barbati-miu placa-n gura,dumneata s-o scoti de aici!!!! |
||
nuti_vio Postat pe 15 Februarie 2010 19:23 |
||
scuze, se duce... | ||
nuti_vio Postat pe 15 Februarie 2010 19:25 |
||
Sotia pleaca in interes de serviciu.Sotul il scoala pe copilas de dimineata,ii pregateste micul dejun si il ia de mana sa il duca la gradinita. La gradinita,educatoarea ii spune ca acest copil ii este necunoscut.Il duce la o a doua gradinita,si la a treia. Acelasi raspuns...Cand ies de la a patra gradinita copilul ii spune tatalui : - Taticule,inca o gradinita si gata,ca eu astazi chiar intarzii de la scoala Intrebare : Cum se numeste un barbat inteligent,sensibil si frumos. Raspuns : Un zvon. La Radio Erevan, un ascultator intreaba : - Exista in viata unei femei 10 ani cu adevarat frumosi ? - Radio Erevan raspunde : - Absolut! Cei dintre 28 si 30 de ani. |
||
garbo058987 Postat pe 15 Februarie 2010 20:52 |
||
Un copil in masina cu tatal, vede niste prostituate care fac trotuarul. Copilul: - Tati, tati, cine sunt doamnele alea? Tatal (jenat): - Nimeni, nimeni, uite pe partea cealalta ce magazin de jucarii! - Da, da, l-am vazut, da' cine sunt doamnele alea? - Aaaa, sunt vanzatoare ambulante. - Daaa!?... si ce vand? - Vand... aaa... un pic de fericire. Copilul incepe sa se gandeasca la asta si abia ajuns acasa, sparge pusculita, ia 5 lei cu gandul sa mearga sa-si cumpere niste fericire. Merge la una din prostituate si-i spune: - Doamna, va rog frumos, imi puteti vinde niste fericire de 5 lei? Femeia ramane blocata, dar fiind perioada de criza decide sa nu piarda banii. Il duce pe baietel la ea acasa si-i prepara trei felii de paine cu Nutela. Seara, copilul vine acasa si-si gaseste parintii preocupati. - Unde-ai fost? Ne-am facut probleme. - Am fost la doamnele alea sa cumpar niste fericire. Tatal (alb ca varul): - Ahhhaa... si... cum a fost? - Pai, pe primele doua le-am rezolvat, pe-a treia doar am lins-o si gata! |
||
white_rose Postat pe 15 Februarie 2010 21:44 |
||
> > O tanara vine la doctor cu un bebelus in brate. > > "Domu' doctor, cred ca e bolnav. Desi mananca > bine, a pierdut 300g in ultima saptamana." "Nici > o grija, rezolvam", zice doctorul. "Suge la > piept sau ii dati lapte praf?", "De la piept, > domnule doctor" " Aha, atunci va rog sa va > dezbracati ca sa va examinez." Tipa isi da bluza jos, arunca > si sutienul. Doctorul ii palpeaza sanii, o mulge, > examineaza indeaproape sfarcurile si, in cele din urma, > nedumerit, pune gura si suge de la ambii sani. Apoi, radios, pune > > diagnosticul: " Bineinteles ca slabeste copilul, > dumneavoastra nu aveti lapte, doamna!" > > "Normal", zice tipa. "Eu sunt matusa lui, dar > > oricum, imi pare bine ca am venit cu el azi!" > |
||
Nirvana Postat pe 16 Februarie 2010 10:39 |
||
ion se duce la piata sa vanda un cocos... -de vanzare cocosul?...da..calca gainile? ...da ,si gainile si curcanul sa porcul....atunci de ce_l vinzi?...pai se cam uita dubios la mine..... |
||
garbo098157 Postat pe 16 Februarie 2010 16:26 |
||
Tiganul se hotaraste sa fuga peste granita. Surprins la trecerea frontierei de granicer se preface ca-si face treburile. -Ce faci tu aicea ? -O ! Pai ma scuzati domnule ofiter, ma usuram. -Minti, in spatele tau e doar rahat de caine ! -Ce sa-i faci, viata de caine, rahat de caine ! |
||
omulsincer Postat pe 16 Februarie 2010 16:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
DRAGOBETE | 5 | De la: mcrinelam 23 Februarie 2010 00:48 |
Obiceiuri, traditii si superstitii de Boboteaza | 1 | De la: malinad 5 Ianuarie 2012 13:22 |
maxime, citate, expresii... | 35 | De la: garbo011441 7 Octombrie 2012 23:06 |
|
||
ANIMALE DE COMPANIE | 1 | De la: catei_derasa 6 Septembrie 2010 16:50 |
SCOALA DE DRESAJ CANIN KRIS | 6 | De la: dresorul 28 Decembrie 2010 09:52 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară