beton invitatiile astea fleur...cand vi pe la mine???...sa stiu sa plec de acasa!(nu ca nu as fi plecataaaaa deja... ) super bancul! |
||
keks Postat pe 22 Februarie 2010 21:42 |
||
---|---|---|
Cand au inceput sa se nasca oameni pe pamant,dzeu a dat lui sf petru minte,sa o imparta.Si a impartit,pana oamenii s-au inmultit foarte mult,si mintea s-a tremint. Vine sf petru si intreaba,acum ce le mai dau,Doamne? Pai,da-le si tu cate o doploma... |
||
daniilia Postat pe 23 Februarie 2010 08:14 |
||
Ba, se numeste "batatura de putut"! | ||
|
||
barlogea Postat pe 23 Februarie 2010 15:35 |
||
Doi tipi, am�ndoi c�s�tori�i, stau de vorb�: − Nu �tiu ce s� m� mai fac! De c�te ori vin acas� dup� ce am b�ut, sting luminile, opresc motorul �i �mping ma�ina �n garaj. �mi scot pantofii, urc sc�rile c�t de �ncet pot, m� dezbrac �n baie, m� strecor �n pat �i nevast�-mea tot �ip� la mine c� unde am umblat p�n� la ora aia! Prietenul s�u se uit� la el �i-i spune: − E evident c� procedezi gre�it. Eu sc�r��i ro�ile pe strad�, tr�ntesc u�a , fac g�l�gie pe sc�ri, �mi arunc pantofii �n dulap, sar �n pat, �mi frec m�inile de fundul nevesti-mii �i-i zic: Ce zici de un oral scurt? �i ea �ntotdeauna se face c� doarme! * Ea catre el: - Logodnicul Mariei este mai tandru ca tine, ii spune mereu "perla mea"! - El este bijutier . Eu sunt ginecolog . Cum ai vrea sa-ti spun ? * - Oameni buni, cum a murit Ion? - Nu �tim. Tot ce �tim este c� la autopsie s-a zb�tut mult. * O feti�� se uit� pe gaura cheii �n camera p�rin�ilor. La un moment dat, exclam�: "�i c�nd te g�nde�ti ca pe mine vor s� m� duc� la psihiatru, pentru c�-mi sug degetul!" |
||
blue_dream Postat pe 23 Februarie 2010 17:52 |
||
Broaste mafiote Trei broaste stateau pe lac Prima:Oac oac A doua scoate un pistol si o impusca S treia o intreaba :de ce ai impuscatp? Prima:Stia prea multe! |
||
xena_luptatoarea Postat pe 23 Februarie 2010 19:01 |
||
- Tatal tau e un om rau.I-am cerut mana ta si ca sa-l conving,i-am spus ca fara tine,am sa mor. - Si ce ti-a raspuns ? - Ca va suporta cheltuielile de inmormantare... Un taran vine la cabinetul medical si,dupa ce este examinat,doctorul ii spune: - Bade, dumneata nu ai nimic... - Cum se poate ,domnu" doctor!Ma jigniti! Sotia mea este afara cu un curcan ! -Eu visez sa castig un milion pe zi, ca tatal meu,zice un pusti. - Cum ?! Castiga atata taica-tu ? - Nu, dar viseaza. |
||
garbo058987 Postat pe 23 Februarie 2010 20:48 |
||
~~Doi tigani se uita la televizor.Deodata dispare imaginea...zice unul catre celalalt: - Ba! du-te sus pe casa si regleaza antena. se suie tiganul pe casa si vede doua ciori pe antena. Tiganul catre ciori: - Hei voi alea doua... cum ne zic Romanii noua, dati-va mai hacana, ca stricati imaginea.... |
||
keks Postat pe 23 Februarie 2010 21:34 |
||
Un neuron ajunge intr-un creier masculin. Totul este intunecat, fara sa mai fie altcineva........ - yu-huuuuuu, struga neuronul Striga degeaba, nici un raspuns -yu-huuuuuu......nu este nimeni? repeta neuronul Deodata, din intuneric, apare un alt neuron : - hey, ce dracu faci aici de unul singur? Suntem toti jos! |
||
fleurdelis Postat pe 24 Februarie 2010 11:41 |
||
AdrianaR Postat pe 24 Februarie 2010 11:44 |
||
O barza se plimba cu un mos de 80 de ani in cioc. Zice mosu: − Hai recunoaste ca ne-am ratacit |
||
lala_cri Postat pe 24 Februarie 2010 17:08 |
||
fleurdelis Postat pe 24 Februarie 2010 17:36 |
||
doua sarmale dormeau intr-un stomac... la un moment dat s-aude: baldabac... cine-i acolo? - striga sarmalele... o suta de vodca - se-aude raspunsu... dupa un timp, iar s-aude: baldabac... cine-i acolo? - striga sarmalele speriate... o suta de vodca - vine iar raspunsu'... si tot asa, acelasi dialog, de vreo sapte-opt ori... la care una din sarmale, nervoasa, zice: ia stai draga sa ma duc eu putin afara, sa vad ce se-ntampla... |
||
zambil Postat pe 24 Februarie 2010 17:40 |
||
hehehee, eu il stiam cu costica! sarmalutza spunea ceva de genuuu...ia sa ma duc eu vad eu cine-i costica asta?? |
||
fleurdelis Postat pe 24 Februarie 2010 17:42 |
||
Erau Boul �i Vaca. Boul: F�... Te-am v�zut... Mi-ai pl�cut. .. Te-am vrut... Te-am avut. VACO! Vac�: Da a�a este, M-ai v�zut... M-ai pl�cut. M-ai vrut... M-ai avut... Dar eu am mai vrut... Tu, n-ai mai putut. BOULE! |
||
lala_cri Postat pe 24 Februarie 2010 18:01 |
||
dap.. esti trista azi, lalo... | ||
zambil Postat pe 24 Februarie 2010 18:03 |
||
ioi,lalo.. tu esti intoarsa astazi... |
||
iasomia Postat pe 24 Februarie 2010 18:03 |
||
incep sa-mi revin | ||
lala_cri Postat pe 24 Februarie 2010 18:04 |
||
hai mami, nu-ti zisei ca-i bag eu?... | ||
zambil Postat pe 24 Februarie 2010 18:04 |
||
VAND NEVASTA − Vand nevasta!! An de fabricare: 1980, culoare: roscata, putin uzata, cam de 2 ori pe zi (dar duce mult mai mult), Al doilea proprietar, Cai putere: oooooo Jesus (poa' sa tina o herghelie), Caroseria putin uzata: a fost un mic accident cu un vecin care nu s-a asigurat daca sunt acasa si a venit pe la ea, in urma accidentului el a fost grav avariat iar ea a suferit niste mici atingeri de curea pe aripa stanga spate, dar cu timpul se repara. Pret negociabil, o dau cu accesori : unu de 3 ani si o fetita de 5 ani. Rog seriozitate! |
||
lala_cri Postat pe 24 Februarie 2010 18:09 |
||
lalo, brava.. zambilu', n-am stiut ca vii in min ala... |
||
iasomia Postat pe 24 Februarie 2010 18:09 |
||
De la: keks, la data 2010-02-22 21:42:04 beton invitatiile astea fleur...cand vi pe la mine???...sa stiu sa plec de acasa!(nu ca nu as fi plecataaaaa deja... ) mai mami, ce "invitatie-i" asta?? immm? si apoi uite ca eu ncii nu stiu, tu esti baietel sau fetita>>/?? |
||
fleurdelis Postat pe 24 Februarie 2010 19:37 |
||
ai k mai zic unul; si ma duc...k berea aia ciuc deci un orb cersind pe un pod al new yorkului.... dati-mi si mie un ban, ca taree-ss nacajit, si -s orb, si... mi se pare ca-s si negruuuuu |
||
fleurdelis Postat pe 24 Februarie 2010 19:44 |
||
fleu...sunt plecataaaaaaaaaaa...si sunt fetita... asa...la 30 de ani |
||
keks Postat pe 25 Februarie 2010 04:43 |
||
bine mai m-am linistit atunci si unde esti plecataa?? is cam indiscreta ai?? |
||
fleurdelis Postat pe 25 Februarie 2010 09:16 |
||
cel mai scurt banc: baaaaaaaaaaaaaaaaaaaanc! | ||
fleurdelis Postat pe 25 Februarie 2010 12:39 |
||
In creierul unui barbat se naste un neuron . Se uita in jur..... ..................pustiu si intunecat. - "Iuuu-huuuu", striga. ......... Nici un raspuns. - "Iuuu-huuuu, e cineva?" ....... ............ Nimic. La un moment dat, din intuneric apare alt neuron: - "Ce dracu faci aici singur ? Hai jos, ca acolo suntem toti!" |
||
clippy Postat pe 26 Februarie 2010 18:41 |
||
Sotia: -Astazi in autobuz trei barbati mi-au oferit loc. Sotul:-Si ti-a ajuns? |
||
chery Postat pe 26 Februarie 2010 18:47 |
||
Trei surori batrine stateau impreuna, in aceeasi casa . Intr-o seara,una din ele isi pregateste o baie ca lumea, baga un picior in apa, se opreste si tipa la celelalte: - Heeei, io intram acuma in baie sau ieseam? Una din celelalte doua surori, aflate la parter, raspunde: - Nu stiu, stai sa vin sus sa vad. incepe sa urce scarile, dar pe la jumatate se opreste si intreaba: - Hi, io urcam scarile acuma sau coboram? A treia isi zice in sinea ei "doamne fereste, ce v-ati prostit amindoua" si bate de trei ori in lemn. apoi, cu voce tare: - Stati sa vad intii cine-i la usa si apoi vin io sa v-ajut. |
||
blue_dream Postat pe 26 Februarie 2010 19:02 |
||
Regina Elisabeta a II-a, George W. Bush si Traian Basescu mor si ajung in Iad. La un moment dat, Elisabeta: - Mi-e dor de Anglia ! Vreau sa sun in Anglia sa vad ce face toata lumea acolo. Suna regina , vorbeste cam 5 minute si apoi il intreaba pe Diavol: - Cat iti datorez pentru convorbirea asta? - 5 milioane $. Scoate regina un cec de 5 milioane $ si se duce la locul ei... Dupa cateva momente, Bush, foarte gelos, tipa: - E randul meu! Vreau sa sun si eu sa vad ce se intampla in Statele Unite, ce face toata lumea acolo! Suna Bush, vorbeste cam 10 minute, dupa care catre Diavol: - Cat iti datorez pentru convorbirea asta? - 10 milioane $. Bush, cu o privire taioasa, scoate un cec de 10 milioane de $ si se duce la locul lui... Vazand acestea, Basescu, si mai gelos, incepe sa tipe: - Vreau sa sun in Romania , sa vad ce face toata lumea acolo! Vreau sa vorbesc cu ministrii, cu deputatii, vreau sa vorbesc cu toata lumea! Suna Basescu in Romania, sta la telefon vreo 2 ore, vorbeste cu toate neamurile, cu toti prietenii, cu toti deputatii si ministrii... Dupa ce termina de vorbit, se pregateste sa-i plateasca Diavolului: - Scuze, am stat cam mult... Cat iti datorez? - Un dolar... - Poftim?!?!? Doar un amarat de dolar?? - Pai, da.... Ca daca suni dintr-un Iad in alt Iad, e convorbire locala.... |
||
white_rose Postat pe 27 Februarie 2010 11:13 |
||
Aventura de cativa ani cu o italianca. Intr-o seara, femeia i-a marturisit ca e insarcinata. Nedorind sa-si distruga reputatia sau casnicia, acesta i-a propus femeii o suma mare de bani pentru a pleca in Italia sa nasca in secret. Daca era de acord sa ramana in Italia si sa creasca acolo copilul, el i-a promis ca-i va acorda sprijinul financiar pana cand copilul va implini 18 ani. Femeia a acceptat, dar s-a intrebat cum va sti el cand se va naste copilul. Pentru a mentine discretia, el i-a spus sa-i trimita o carte postala pe spatele careia sa scrie "Spaghete". La primirea acesteia, el se va ocupa de pensia alimentara a copilului. Intr-o zi, dupa aproximativ 9 luni, cand barbatul s-a intors de la lucru, sotia l-a intampinat confuza: - Dragule, i-a spus ea, azi ai primit o carte postala extrem de ciudata. - Ah, da-mi-o doar, iti voi explica mai tarziu despre ce este vorba. Sotia ascultatoare i-a inmanat cartea postala. El a citit-o, s-a facut tot alb si a lesinat. Pe cartea postala scria: "Spaghete, spaghete, spaghete, spaghete, spaghete. Trei cu chiftelute, doua fara. Trimite mai mult sos!!!!!" Intr-o zi, la usa unei batrane, suna un domn elegant imbracat, cu un aspirator in mana. - As dori sa va prezint cel mai performant aspirator... , iar in acelasi moment arunca pe covorul din holul casei o cantitate considerabila de balegar, explicand: - Daca acest aspirator nu va curata TOT in urmatoarele 2 minute, promit ca restul il voi manca! Batrana, dupa ce asculta toata povestea, ii raspunde: - Atunci sper sa ai pofta, ca nu am curent de doua zile! |
||
white_rose Postat pe 27 Februarie 2010 11:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
R.i.p ion dolanescu | 3 | De la: Dydylina 14 August 2009 16:05 |
Brain twisters! | 84 | De la: panty_C 29 Ianuarie 2012 15:48 |
Program de afiliere | 2 | De la: Kaprice 21 Iunie 2013 11:47 |
|
||
Nu vi se pare ca trece timpul cam repede??? | 31 | De la: Alexxandra 21 Martie 2010 18:28 |
cine lucreaza in uk si se p,lange!!!!! | 12 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Septembrie 2010 23:13 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară