BANCURI

Perle din lucrarile elevilor:
-Stefan cel Mare avea o sotie cuminte, care sta la palat si il astepta ca sa puna masa
-Napoleon putea sa dicteze mai multe scrisuri deodata si de aceea s-a facut dictator
-Rascoala de la Bobalna a inceput pe un deal si s-a terminat in 1709
-Razboiul de 100 de ani a durat ceva mai mult
-Cele 7 minuni ale lumii au fost un stalp, o gradina, si altele, distruse mai toate de cutremure si ploi
-Oastea lui Sobieski mergea greu pt ca drumul nu era asfaltat
-In luptele de la Plevna romanii au fost tari si cu piepturi de otel inoxidabil.
LILO
Postat pe 27 Februarie 2010 20:58
preciouss
Postat pe 27 Februarie 2010 20:59
ala cu "masina de spalat" e "betootn"
si daca tot v-ati luat de profesori...
Un student e la examen si nu prea stie. Profesorul ii zice : - Macar stii ce-i aia examen ?

- Da, este atunci cand doi oameni inteligenti vorbesc intre ei.

- Si daca unul dintre ei este idiot?
- Celalalt nu ia examenul.
keks
Postat pe 27 Februarie 2010 21:01
"Directorul unui internat �i previne pe b�ie�i :

- Dac� d� dracu' �i-l prind pe unul din voi �n dormitorul fetelor, �l amendez cu 10 Euro, a doua oar� �l ard cu 20 de Euro �i a treia oar� cu 40 Euro ! Din spate, o voce timid� :

- Dom' director, da' un abonament c�t cost� ?"

keks
Postat pe 27 Februarie 2010 21:05
Elevii unei clase au fost fotografiati, iar diriginta lor incerca sa-i convinga sa cumpere pozele :
- Ganditi-va, copii, ce dragut va fi atunci cand veti fi mari si va veti uita la fotografii spunand : "Uite-o pe Oana - acum e avocat" sau "Uite-l pe Mihai - acum e doctor"...

Din clasa se aude o voce:
- Uite-o pe diriga - acum e moarta !!!
keks
Postat pe 27 Februarie 2010 21:07
sinteti tari fetelor!
FRELID
Postat pe 27 Februarie 2010 21:07
Inlocuirea salariului in perioada de criza:

Sotul, aflat la munca, in Spania, scrie sotiei sale iubitoare, lasata singura, pe plaiurile Carpato-Danubiano-Pontice, in valtoarea societatii de tranzitie:

"Draga mea, Nu-ti pot trimite salariul luna aceasta, din cauza recesiunii economice profunde in care s-a afundat subit economia mondiala, asa ca iti trimit *** de sarutari infocate.
Tu ai fost, esti si vei ramane, iubirea mea pe viata!
Sotul tau,
Ionica"

Dupa cateva zile, sotia iubitoare ii raspunde:

"Dragul meu, Iti multumesc pentru cele *** de sarutari infocate si iti trimit detaliile cu privire la cheltuielile mele recente:

Laptarul a fost de acord sa primeasca * sarutari pentru lapte si sa ma dezbrac in fata lui, in fiecare dimineata, pentru o luna de zile.

Electricianul a acceptat sa nu ne decupleze inca de la curent abia dupa ce i-am aplicat cea de-a *-a sarutare infocata (pe ureche), l-am mangaiat ** minute intr-un anumit loc si l-am lasat sa-mi bage limba in gura de * ori.

Proprietarul vine in fiecare zi si cere *-* sarutari de consolare in loc de chirie, in plus, m-a anuntat ca, de luna viitoare, va trebui sa i le aplic intr-o zona mai sensibila, intelegi ce vrea sa zica, da?�

Patronul supermarketului nu a acceptat numai sarutari infocate, astfel ca a trebuit sa-i ofer si alte �chestii� negre si fierbinti (nu cafea, ca nu mai avem!)�

Pe maruntisuri am mai cheltuit ** de sarutari infocate + mangaieri. Nu-ti face griji pentru mine, mi-au mai ramas vreo ** de saruturi si sper sa ma descurc luna aceasta.

Pot sa-mi fac planul de cheltuieli si pentru luna viitoare la fel? Te rog, sfatuieste-ma cate sa dau la revizia masinii?!"
panty_C
Postat pe 27 Februarie 2010 21:09
mda...toarta de pe prajitura,nu alta!
preciouss
Postat pe 27 Februarie 2010 21:10
ha?!
ioi,
ala da plan de iesit din criza economica!
preciouss
Postat pe 27 Februarie 2010 21:14
Un profesor catre elevii sai:

-In primul semestru toate notele dumneavoastra au fost slabe, astfel incat ati ajuns la marginea prapastiei. Dar...gratie eforturilor depuse in al doilea semestru, constat ca ati facut un mare pas inainte.
panty_C
Postat pe 27 Februarie 2010 21:15
da!misto plan!si cata energie avea tipa!
FRELID
Postat pe 27 Februarie 2010 21:16
pante~am zis io ca nu-i bine sa fi primul
...na bine, fie...nici ultimul...undeva la mijloc, asa ca ADEVARUL risti sa faci pasul ala" inainte
keks
Postat pe 27 Februarie 2010 21:18
corect!
panty_C
Postat pe 27 Februarie 2010 21:19
Cu cine se culca femeile?
Pana la 14 ani cu papusile, de la 15 la 35 cu cine vor, de la 35 la 45 cu cine gasesc, de la 45 la 55 cu cine le mai doresc, de la 55 la 65 cu geamu deschis, de la 65 la 75 cu usa deschisa, iar dupa 75 mor din cauza curentului......
panty_C
Postat pe 27 Februarie 2010 21:27
Un scotian vine acasa si ii spune nevastei:
-Am economisit 10 penny astazi!
-Cum?
-Nu am luat tramvaiul, ci am fugit dupa el!
-Vai, vai... Puteai sa economisesti 2 lire!
-Cum?
-Trebuia sa fugi dupa taxi!
panty_C
Postat pe 27 Februarie 2010 21:29
deci io cu cine vreau,ai?!
corinache,io ma sinucid inainte sa ma prinda curentu',bre!
preciouss
Postat pe 27 Februarie 2010 21:29
panty_C
Postat pe 27 Februarie 2010 21:33
De ce se ingrasa barbatii dupa ce se insoara?

Cand stau cu parintii, vin acasa, se duc la frigider si isi zic: "Iarasi mancarea asta!" si se baga in pat.

Dupa ce se insoara, vin acasa, se duc la pat si isi zic: "Iarasi asta!" si se duc la frigider...
panty_C
Postat pe 27 Februarie 2010 21:34
O femeie de 47 de ani, goala in usa de baie, isi intreaba sotul:
"Tu crezi ca-mi arat varsta?..."

Sotul raspunse:
"Daca ma uit la parul tau, iti dau 29; la bust 32; pentru talie 36; la picioare 30..."

Ea:
"Multumesc iubitule, chiar crezi asta? "

El : "Asteapta, ca n-am terminat de adunat!..."

Si atunci, a inceput cearta....
panty_C
Postat pe 27 Februarie 2010 21:37
Femeia goala, se priveste in oglinda.... Nu e multumita de ce vede, si-i spune sotului:
"Ma simt oribila; par batrana, grasa si urata. Am nevoie de parerea ta, sincera."

Sotul raspunde:
" Ai vederea perfecta !!!"

Apoi, a inceput cearta...
panty_C
Postat pe 27 Februarie 2010 21:39
Sotul se intoarce de la medic si sotia ingrijorata il intreaba:
"Ei, ce ti-a zis medicul?".

El raspunse:
"Incepand de azi, nu mai facem dragoste; mi-a spus sa nu ma ating de grasimi"

Si atunci, a inceput cearta....
panty_C
Postat pe 27 Februarie 2010 21:40
88. Intr-o noapte, pe la ora 2, vine Gheo' la Ion si incepe sa bata de nebun la geam. Dupa vreo jumatate de ora iese Ion adormit si intreaba: - Cine-i?- Io, Gheo'!- Ce vrei ma, la ora asta?
- Ioane, ai vopsea verde? - Nu!- Bine. Si pleaca. Dupa vreo doua ore, cand tocmai atipise Ion, iar batai in geam.- Cine-i? - Tot eu, Gheo'! - Si acum ce mai vrei? - Ti-am adus vopsea verde!
garbo091278
Postat pe 28 Februarie 2010 06:53
bre 278...
n-ai somn?
preciouss
Postat pe 28 Februarie 2010 06:58
92. Un tip se uita la televizor si se trezeste cu o tigaie in cap de la nevasta-sa: - Asta pentru ce este, draga?
- Ce e cu numele Laura Johnson, scris pe biletul ala? - A, este numele unui cal pe care am pariat la cursele de cai! Pleaca tipa linistita... A doua zi, iarasi se trezeste tipul cu o tigaie si mai zdravana in cap. - Asta pentru ce mai e, draga? -Te-a sunat calul!
garbo091278
Postat pe 28 Februarie 2010 06:58
p'asta-l stiam...
da-i bun si asta...
preciouss
Postat pe 28 Februarie 2010 07:00
. Dou� doamne elegante: - Auzi, drag�, cic� acum e la mod� s� faci sex �n ureche. - Vai, tu! Dac� e periculos �i r�m�i surd�? - Dar ce? P�n� acum ai r�mas mut�?
garbo091278
Postat pe 28 Februarie 2010 07:03
. Doi soti stabilesc : de cite ori unul inseala, va pune fiecare un bob de orez intr-un borcan. Dupa 50 de ani : EL- 7 boabe, EA-4 boabe. El :- Ma scuzi, te-am inselat de 3 ori in plus ! Ea :-Nu te mai scuza, din borcanul meu am facut de 2 ori sarmale si o data orez cu lapte !
garbo091278
Postat pe 28 Februarie 2010 07:06

hai,ca m-am trezit de-a binelea!
ma duc sa fac niste sarmale,pana nu-mi ia al meu borcanu' la inventar...
preciouss
Postat pe 28 Februarie 2010 07:08
. Prin oceanul Pacific trecea un vapor. Unul dintre pasageri ii arata capitanului ca pe o insulita e un om zdrentaros, care sare si da din maini. Il intreaba pe capitan:
- Cine e tipul? - Nu stiu, dar de cate ori trecem pe aici se bucura nespus.
garbo091278
Postat pe 28 Februarie 2010 07:09
. Unde se pune virgula in acest text?: �Daca barbatul ar sti realmente valoarea pe care o are femeia ar merge in 4 labe �. �Barbatii au pus virgiula dupa �are�. Femeile au pus virgule dupa �femeia�.
garbo091278
Postat pe 28 Februarie 2010 07:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
bun de vazut 0 De la: 4 Martie 2010 15:37
mobila de vanzare uuuurrrgggeeennntttt 1 De la: carter 19 Septembrie 2010 08:45
Concurs Papucei.ro 417 De la: zambil 27 Februarie 2009 10:42
Numara pana la 5000 13 De la: garbo111266 10 Aprilie 2010 12:41
Legalizarea prostituției 3 De la: bluelight 24 Octombrie 2009 11:32
Setari Cookie-uri