. Patru barbati stau de vorba la o sticla de vin. Se ajunge inevitabil la performantele sexuale. Primul: Eu fac sex cu nevasta-mea o data pe luna. Al doilea: Eu de doua ori pe luna. Al treilea: Eu o data pe saptamana. Al patrulea: Eu de doua-trei ori pe saptamana. Primul catre al patrulea: Da' tu nici n-ai nevasta! Al patrulea: Aah, pai nu despre a ta era vorba? |
||
garbo091278 Postat pe 28 Februarie 2010 07:14 |
||
---|---|---|
Politia rutiera la locul accidentului discutand despre importanta purtarii centurii de siguranta: - Uitati-va la acest om care nu a purtat centura: cap rupt, mate pe parbriz, ochi in pomi, fara maini... - In schimb, uitati-va la cel care a purtat centura... parca-i viu! |
||
garbo091278 Postat pe 28 Februarie 2010 07:22 |
||
O masina se loveste brutal de o caruta. In urma accidentului calul si carutasul sunt raniti destul de grav. Politistul vine la fata locului si vazand calul chinuindu-se, intr-un acces de mila, il impusca. Apoi se indreapta catre carutas cu pistolul in mana si il intreaba: - Si dumneavoastra sunteti ranit? - Nu, nu! Doamne fereste, asa de bine nu m-am simtit niciodata!... |
||
|
||
garbo091278 Postat pe 28 Februarie 2010 07:23 |
||
. Sotul vina capsat acasa, urla, tranteste, se ia de nevasta: - Baa, oare toate femeile-s asa proaste, superficiale, lipsite de profunzime?! Nevasta face si ea spume:- Pai ce, ba, io-s proasta? ce-s, proasta ta??!! Sotul: - Da, ca asa sunteti toate! Nevasta:- Ba nu! Sotul:- Atunci zi-mi ceva profund... ceva care sa ma bucure si sa ma intristeze in acelasi timp!Nevasta, dupa ce se gandeste putin: - Bine... o ai mai mare ca a lu' frate-tu! |
||
garbo091278 Postat pe 28 Februarie 2010 07:26 |
||
. Prinde o familie (tata, mama si copilul) un pestisor de aur, care le va implini 3 dorinte: Copilul: Eu imi doresc un arici...Tatal: Mai da-l in pi**a ma-tii de arici! Mama: Scoateti-l, scoateti-l!!! |
||
garbo091278 Postat pe 28 Februarie 2010 07:28 |
||
. O femeie cauta o carte in bibloteca. Sotul o intreaba:- Ce cauti draga?- Stii unde-i cartea aia 'Cum sa traim pana la 140 de ani' ? - Da, tocmai am aruncat-o... - De ce ? - Incepuse ma-ta s-o citeasca ! | ||
garbo091278 Postat pe 28 Februarie 2010 07:33 |
||
. Un seic arab se plimba in desertul Arabiei Saudite. Cu 50 de metri in fata e sotia acestuia. Se intalneste cu un alt seic, care suparat intreaba: - Ce faci Ahmed? E scris in Coran ca femeia e cu 50 de metri in spatele barbatului, nu in fata. - Ai dreptate prietene, dar cand era scris Coranul nu existau mine in desert. | ||
garbo091278 Postat pe 28 Februarie 2010 07:40 |
||
. La inmormantarea doctorului Tristan Barnard, cel care a facut primul transplant de inima din istorie, toata lumea plangea discret. Cind a fost introdus sicriul cu defunctul in cavou multe persoane din asistenta au izbucnit intr-un plans din tot sufletul, dar in acelasi timp unul din colegii lui a inceput sa rada pe sub mustata. Intrigata o doamna de langa el il interogheaza discret din priviri, la ca re omul ii sopteste:- Vedeti ce reprezinta bazoreliefurile alea de pe peretii cavoului? - Da, sunt niste inimi. E firesc.- Asta-i problema, ma gandesc cum va arata cavoul meu. Sunt medic ginecolog. | ||
garbo091278 Postat pe 28 Februarie 2010 07:41 |
||
. Super-reclama la un magazin...Vrei sa ai casa la munte? Vrei cea mai tare masina de pe piata? Vrei o vila la mare? Vrei sa iti petreci vacantele in Tenerife?Vrei un(o) amant(a) de nota 10? Magazinul nostru iti ofera o gama variata de cuie, in care sa-ti pui pofta! | ||
garbo091278 Postat pe 28 Februarie 2010 07:43 |
||
. Vine primul fiu acasa: "Tata, da-mi cinci milioane ca am lasat-o pe una gravida".Vine si al doilea fiu: "Tata, da-mi sapte milioane ca am lasat-o pe una gravida".Vine si fiica: "Tata, am ramas gravida". Tatal: "In sfarsit se mai si incaseaza!" | ||
garbo091278 Postat pe 28 Februarie 2010 07:46 |
||
. Un copilas ii scrie lui Mos Craciun: - Trimite-mi un fratior. Mos Craciun raspunde: - Trimite-mi-o pe maica-ta. | ||
garbo091278 Postat pe 28 Februarie 2010 07:47 |
||
De la: garbo091278, la data 2010-02-28 07:40:03. Un seic arab se plimba in desertul Arabiei Saudite. Cu 50 de metri in fata e sotia acestuia. Se intalneste cu un alt seic, care suparat intreaba: - Ce faci Ahmed? E scris in Coran ca femeia e cu 50 de metri in spatele barbatului, nu in fata. - Ai dreptate prietene, dar cand era scris Coranul nu existau mine in desert. |
||
garbo091278 Postat pe 28 Februarie 2010 07:53 |
||
Bula e in clasa a treia, la ora de franceza. Inspectie. Vin doi inspectori si se aseaza in ultima banca, in spatele lui Bula. Profesoara are 24 de ani, arata trasnet si poarta mini. Scrie ceva in franceza si intreaba: - Copii, cine vrea sa traduca? Nimeni. - Hai, copii, ce scrie pe tabla? Bula ridica mana, sa-i scoata ochii profesoarei. - Ia zi, Bula! - Pe tabla scrie: "Mama, ce bulane misto are gagica asta!" - Magarule! zice profesoara, stai jos, ai nota doi! Bula se aseaza si se intoarce incruntat catre cei doi inspectori din spatele lui: - Dupa ce ca habar n-aveti de franceza, mai si suflati! |
||
ROI2009 Postat pe 28 Februarie 2010 08:01 |
||
lala_cri Postat pe 28 Februarie 2010 08:02 |
||
Un cuplu in varsta sta ca intotdeauna pentru micul dejun pe terasa. Deodata, sotia se apleaca peste masa si ii trage sotului una de-l lipeste cu spatele de scaun. O vreme e liniste, apoi intreaba batranul mirat: - Pentru ce dracu' a fost asta? - Pentru 45 ani de sex nereusit. El sta pe ganduri afundat in scaun.. Dupa o vreme, se ridica si ii trage femeii una peste cap de zboara cu tot cu scaun. - Da' tu de ce ai facut asta? zbiara ea la el... - De unde dracu stii tu diferenta dintre un sex reusit si unul nereusit? |
||
ROI2009 Postat pe 28 Februarie 2010 08:05 |
||
Sotul vine acasa si-o prinde pe sotie cu amantul in pat... Socat intreaba: - Ce se intampla aici? Sotia se uita la amant si zice: - Ti-am zis io ca-i prost?!! |
||
ROI2009 Postat pe 28 Februarie 2010 08:06 |
||
GREIERELE SI FURNICA (Fabula moderna) Primavara. Furnica sapa, pune seminte, face straturi. Apare si greierele. - Ce faci, greierasule? - Merg la un tenis cu baietii. - Mai, mai! Sa nu vii la iarna sa-mi ceri mancare, ca nu stiu ce-ti fac! - Da, da, bine..... Vara. Furnica aduna, secera, coseste. Trece greierele, cu o chitara sub brat.. - Ce faci, ma? - Ma duc sa cant cu baietii in parc. - Sa nu uiti: de la mine sa nu ceri de mancare. Toamna. Furnica culegea de zor, facea dulceturi, punea conserve. Trece greierul, tot cu chitara sub brat.. - Ce faci, ma? - Ma duc sa cant cu baietii in bar. - Bine, ma, da' la munca nu vii pana la iarna? Vine iarna. Furnica statea in pridvor, infofolita intr-un sal si cu un ceai fierbinte in mana, cand vede o limuzina. Din ea coboara greierasul. - Ce faci, greierasule? - Uite, ma duc la Paris sa cant. Am avut succes cu chitara. - Bine, greierasule, bafta. Si daca-l vezi pe unu', Toparceanu, zi-i ca ma pis pe "Balada" lui, auzi? |
||
ROI2009 Postat pe 28 Februarie 2010 08:09 |
||
Bin Laden ajunge la Poarta Raiului.. Sf. Petru deschide vizeta portii, il vede si exclama, terifiat: - TU, tocmai TU vrei sa intri aici? - Am zis eu ca vreau sa intru? Aveti doua minute sa iesiti cu totii !!! |
||
ROI2009 Postat pe 28 Februarie 2010 08:12 |
||
Doi tineri stateau pe o banca. Dupa o ora de liniste, baiatul se decide sa rupa tacerea : - Nu vrei sa mergem la mine in apartament? La care fata raspunde: - Nu aveam de gand, insa m-ai convins |
||
ROI2009 Postat pe 28 Februarie 2010 08:13 |
||
- Ospatar, poti sa prajesti mai bine puiul asta ? Imi mananca toata salata! | ||
ROI2009 Postat pe 28 Februarie 2010 08:13 |
||
-Va place o tanara domnisoara si ii faceti curte cu insistenta; seara mergeti la un restaurant elegant, pentru o cina tete-a-tete si, in timpul mesei aveti nevoie sa mergeti la toaleta. Cum ii spui Popescu? -Ii voi spune: "Domnisoara va rog sa ma scuzati cateva clipe, trebuie sa ma duc sa urinez". -Este o exprimare nepoliticoasa de badaran. -Ionescu, tu cum ai spune? -Eu i-as spune "Domnisoara, trebuie sa ma duc la toaleta, ma intorc imediat". -E mai bine,dar este dezagreabil sa pomenesti de toaleta in timpul mesei. -Bula tu ce ai zice? -Ii spun : "Draga mea, scuza-ma ca trebuie sa lipsesc o clipa, trebuie sa dau mana cu un bun prieten pe care sper sa pot sa ti-l prezint si tie in aceasta seara!" |
||
ROI2009 Postat pe 28 Februarie 2010 08:38 |
||
Suferi�i cumva de vise erotice? �ntreab� doctorul o pacienta. - Nu suf�r, domnule doctor. Chiar �mi fac pl�cere. |
||
ROI2009 Postat pe 28 Februarie 2010 08:42 |
||
Hm....!se foloseste in prajiturile gustoase...virgine!n-o folositi in torturi | ||
garbo098384 Postat pe 28 Februarie 2010 08:43 |
||
Draga, vezi ca ai udat monitorul cu bale. Foloseste naibii o batista. | ||
Doara Postat pe 28 Februarie 2010 09:03 |
||
super, bravo voua, cum descoperiti "{misterul" acestei vietii | ||
DECENU09 Postat pe 28 Februarie 2010 09:24 |
||
fooooarte tari bacuriile | ||
Lavinia_17 Postat pe 28 Februarie 2010 09:25 |
||
De la: , la data 2008-07-31 09:51:48Via�a marital� e foarte frustrant�. |
||
garbo020869 Postat pe 28 Februarie 2010 09:27 |
||
La examenul de Penal General, profesorul se adreseaza unei studente sexi: - Sunt multumit de raspunsurile primite, dar acum o intrebare pentru nota 10 : Cum s-ar chema faptul..... daca eu as indrazni sa bag mana pe sub rochita dumneavoastra ? - Hartuire sexuala. - Foarte bine..., dar daca dumneavoastra ati baga mana in pantaloni la mine? - Profanare de morminte..... |
||
garboALEX88 Postat pe 28 Februarie 2010 09:28 |
||
Acum doua s�pt�m�ni a fost ziua mea. C�nd m-am trezit diminea�� nu ma sim�eam prea bine dar speram ca so�ia o sa-mi c�nte "Multi ani traiasc�..." �i eventual o sa-mi dea un cadou, dar ea nu mi-a zis nici m�car buna diminea�a... Copiii �i ei s-au a�ezat la micul dejun f�r� sa ma felicite. Am ajuns deprimat la birou, c�nd am intrat pe u��, secretara plina de euforie mi-a zis "La multi ani!"... M-am sim�it un pic mai bine, m�car ea �i-a adus aminte de ziua mea... Am lucrat normal �i spre dezam�girea mea nimeni din prieteni sau rude nu m-a sunat sa ma felicite. Aproape de pr�nz secretara a intrat la mine �n birou �i mi-a zis: " Ce ar fi sa mergem sa m�nc�m �mpreun� " I-am r�spuns ca e cea mai buna propunere pe care am auzit-o �n toat� ziua �i am acceptat. Am ales un restaurant intim unde am m�ncat bine, am b�ut �i ne-am distrat de minune. In ma�in�, �n drum spre birou, ea mi-a zis: " �ntr-asa o zi speciala de ce sa ne mai �ntoarcem la birou, mai bine vino la mine acas� �i continuam sa ne distram!"..."Bine!" am zis "hai, �i asa mai bem c�te un p�h�rel"...Odat� ajun�i �n apartamentul secretarei mi-a zis: "Sper ca nu te deranjeaz� dac� am sa ma simt mai 'comoda' "... "Nuuuu, nici o problema" i-am r�spuns, iar �n sinea mea ma g�ndeam ca o sa fie o experien�� interesanta. Ea a intrat �n dormitor �i dup� c�te-va clipe a ie�it... cu un tort imens cu lum�n�ri, urmata de so�ia mea, copiii, prieteni �i rude, care c�ntau �n cor "La multi ani!" ...iar eu st�team ca un idiot �n chilo�i �n mijlocul sufrageriei... Asta e motivul pentru care am dat-o afara pe secretara... Cu sentimentele nu se joaca! |
||
ddsv97 Postat pe 28 Februarie 2010 09:45 |
||
sal pt toata lumea (marfa bancu) | ||
garbo049364 Postat pe 28 Februarie 2010 10:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum sa castigi intre 50 -150 euro pe luna | 1 | De la: garbo_7467 11 Septembrie 2012 22:06 |
Vand patut din lemn masiv | 16 | De la: garbo_400522 6 Decembrie 2015 13:24 |
Despre fiinta umana | 52 | De la: garbo_466560 4 Iunie 2017 12:17 |
|
||
cum fac masaj | 15 | De la: adeline 25 Noiembrie 2012 05:53 |
Legalizarea prostituției | 3 | De la: bluelight 24 Octombrie 2009 11:32 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară