La o conferinta a medicilor : Doctorul american spune: - La noi, in America, medicina e asa de avansata, ca scoatem un rinichi de la unu', il transplantam la altu' si dupa 6 saptamani ala deja isi cauta de lucru! Doctorul german raspunde: - E nimica toata; la noi, in Germania , scoatem un plaman de la unu', il transplantam la altu' si dupa 4 saptamani ala deja isi cauta de lucru! Doctorul rus spune: - Nici asta nu-i mare scofala; la noi, in Rusia, scoatem 1/2 de inima de la unu', o transplantam la altu' si dupa 2 saptamani amandoi deja isi cauta de lucru! Se ridica doctorul roman si raspunde: - N-avem ce sa comparam, toti sunteti inapoiati fata de noi; la noi,in Romania, am luat cativa fara creier si fara inima, i-am pus in fruntea tarii si acum toti ne cautam de lucru! |
||
nuti_vio Postat pe 3 Martie 2010 10:30 |
||
---|---|---|
bre feministelor, banc tare citit in playboy, editia romana... test de dragoste neconditionata: inchide-ti cainele si nevasta in portbagaju' masinii, lasa-i acolo vreo doua ore, si p-orma du-te sa deschizi, sa vezi cine se bucura cu adevarat ca te vede... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 3 Martie 2010 10:56 |
||
Un oltean si un moldovean stau de vorba. - La voi mortii se ingroapa cu popa? - Nu, la noi popa ramane afara. |
||
|
||
lala_cri Postat pe 3 Martie 2010 16:03 |
||
oare nea zambil,chiar o facut acel test??? |
||
LILO Postat pe 3 Martie 2010 16:07 |
||
maimutza, ce e sigur e c-am avut caine, candva... | ||
zambil Postat pe 3 Martie 2010 16:09 |
||
numai caine?? |
||
LILO Postat pe 3 Martie 2010 16:11 |
||
numa' cainele e la trecut, bre... | ||
zambil Postat pe 3 Martie 2010 16:22 |
||
afis la un magazin:AVEM CIORAPI DE FEMEI..LUNGI! CONSUMATI CU INCREDERE SUPA DE PASARE VEGETARIANA. ANUNT MATRIMONIAL: TANARA DOAMNA DE FAMIILIE BUNA DORESTE CASATORIE CU DOMN BINE SITUAT CARE SA AIBA AUTOTURISM.OFERTELE SE VOR ADRESA SUBSEMNATEI,INSOTITE DE FOTOGRAFIA AUTOTURISMULUI. |
||
anca2622255684 Postat pe 3 Martie 2010 20:17 |
||
afis la un magazin:AVEM CIORAPI DE FEMEI..LUNGI! CONSUMATI CU INCREDERE SUPA DE PASARE VEGETARIANA. ANUNT MATRIMONIAL: TANARA DOAMNA DE FAMIILIE BUNA DORESTE CASATORIE CU DOMN BINE SITUAT CARE SA AIBA AUTOTURISM.OFERTELE SE VOR ADRESA SUBSEMNATEI,INSOTITE DE FOTOGRAFIA AUTOTURISMULUI. |
||
anca2622255684 Postat pe 3 Martie 2010 20:18 |
||
Un tip si o tipa fac dragoste. El ii spune: 'Iubito, fiindca esti prima mea femeie, o sa-ti spun Eva.' Ea ii raspunde: 'Iubitule, fiindca esti al 407-lea, o sa-ti spun Peugeot |
||
ladyDY Postat pe 3 Martie 2010 20:33 |
||
Un barbat la librarie: As dori cartea cu titlul 'Superioritatea barbatului fata de femeie'. Vinzatoarea: Utopie si sf-uri gasiti la etajul 1, va rog ! |
||
ladyDY Postat pe 3 Martie 2010 20:38 |
||
MERGE UN BATRANEL LA UN VRAJITOR SA IL INTREBE DACA POATE DEZLEGA BLESTEMUL DE PE CAPUL LUI.VRAJITORUL II SPUNE: -VA TREBUI SA IMI SPUNETI CARE AU FOST CUVINTELE? -VA DECLAR SOT SI SOTIE! |
||
anca2622255684 Postat pe 3 Martie 2010 20:41 |
||
MERGE UN BATRANEL LA UN VRAJITOR SA IL INTREBE DACA POATE DEZLEGA BLESTEMUL DE PE CAPUL LUI.VRAJITORUL II SPUNE: -VA TREBUI SA IMI SPUNETI CARE AU FOST CUVINTELE? -VA DECLAR SOT SI SOTIE! |
||
anca2622255684 Postat pe 3 Martie 2010 20:41 |
||
M�i vecine sunt obosit mort! − Da ce-ai p��it m�i? − S-a luat unu` de sora-mea si statea cam la 10km si m-am dus pe jos sa-l bat. − Aoleu, si te-ai intors tot pe jos? − Nu, cu salvarea! |
||
lala_cri Postat pe 4 Martie 2010 10:12 |
||
Pe o banc�, �n parc, doi �ndr�gosti�i se �mbr��i�eaz�. La un moment dat, l�ng� ei se a�eaz� un domn, care o fixeaza cu privirea pe femeie. �n cele din urm�, partenerul ei nu mai suport� �i izbucne�te: - N-am mai pomenit at�ta obr�znicie! - Regret, nu vreau s� v� deranjez, dar trebuie s�-i cer nevestei cheia de la cas�! El �i ea la restaurant. Ea, sorbind dintr-un pahar de vin: - S� �tii c� nu poate fi vorba de sex �nainte de c�s�torie. - Atunci sun�-m� dup� ce te c�s�tore�ti... CIA caut� s� angajeze un agent-asasin. La sf�r�itul mai multor probe, r�m�n trei finali�ti: doi b�rba�i �i o femeie. Testul final: primul b�rbat este dus l�ng� o u�� , i se d� un pistol �i i se spune c� dincolo de aceast� us� , pe un scaun, se afla so�ia lui. - Ucide-o! - Glumi�i!? Nu-mi pot ucide nevasta! - Atunci nu este o slujb� pentru tine! Al doilea b�rbat prime�te acelea�i instruc�iuni, intr� �n camer� �i dup� cinci minute de lini�te, iese afar� pl�ng�nd: - Am �ncercat, dar mi-e imposibil ... Vine r�ndul femeii. I se spune c� trebuie s�-�i ucid� b�rbatul. Ia pistolul, intr� �n camer� �i se aud mai multe �mpu�c�turi, apoi strig�te, troznete, lovituri �n pere�i. Dup� zece minute, se face lini�te, iese femeia obosit� �i transpirat�: - Pistolul �sta avea gloan�e oarbe... A trebuit s�-l omor cu scaunul. Seara t�rziu, vine b�iatul sup�rat de la o �nt�lnire, cu ochiul v�n�t, �i se a�eaz� pe scaun l�ng� taic�-su: - Ce ai p��it, fiule? - Mi-a dat prietena un pumn �i a plecat, iar acum sunt singur! - Pai, nu i-ai spus ce te-am �nv��at eu: "Timpul se opre�te �n loc pentru mine c�nd privesc �n ochii t�i"? - Aaa, a�a era?! Eu i-am spus: "Ai o fa�� de �mi st� ceasul". |
||
white_rose Postat pe 4 Martie 2010 13:08 |
||
Un lord, trecand pe langa un cersetor, ii arunca 5 lire si ii spune: - Ia, omule si bea un whisky in sanatatea mea! - Sir, dar eu nu obisnuiesc sa beau! ii raspunde cersetorul. - In acest caz, poftim 10 lire sa-ti cumperi tigari. - Sir, dar eu nu sunt fumator! - In regula, am inteles! Uite 50 de lire, du-te la o casa de toleranta si alege-ti cea mai frumoasa femeie! - Sir, nu va suparati, dar prefer sa nu am de-aface cu asemenea femei! - Ei, omule, in cazul acesta ia 100 de lire si du-te la sotia mea, sa vada si ea in ce hal ajunge un barbat care nu bea, nu fumeaza si nu merge la femei! |
||
panty_C Postat pe 4 Martie 2010 14:57 |
||
...acum l-am gasit si pante |
||
keks Postat pe 4 Martie 2010 15:00 |
||
Intre doctori : - Cum a mers operatia? - Care operatie, nu era autopsie? |
||
panty_C Postat pe 4 Martie 2010 15:00 |
||
Munca nu a omorat niciodata pe nimeni ,dar de ce sa risti? Se spune ca inotul face bine la silueta...,spun cei care n-au vazut inca balena. Orice barbat are nevoie de o femeie, fiindca sunt o gramada de lucruri, pentru care nu poti sa faci guvernul vinovat. |
||
panty_C Postat pe 4 Martie 2010 15:12 |
||
Psihiatrii spun ca una din patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat la ei, atunci nu te mai gandi la chestia asta! | ||
panty_C Postat pe 4 Martie 2010 15:15 |
||
Ca sa-ti realizezi obiectivele trebuie sa fii un visator... Asa ca nu mai pierde vremea, lasa totul balta si du-te sa te culci! Ceea ce am sa si fac - noapte buna, aaaaaaaa, asta, somn usor! |
||
panty_C Postat pe 4 Martie 2010 15:16 |
||
Moare bulibasha tziganilor. Inmormantare cu fast, intr-o zi de miercuri. (meciuri de fotbal senzationale, in cupele europene). Preotul (mare microbist), tzine slujba in curtea din fatza vilei, dupa care se formeaza cortegiul spre cimitir. In fatza - popa, dupa el 6 tzigani purtau sicriul pe umeri si pe urma - alaiul cu rudele apropiate si restul multimii. Mai era un sfert de ora pana la inceperea meciului. Popa, in fatza cortegiului, lungea cam tare pasul. Nu se oprea nici la rascruci de drumuri, dupa obicei. Tziganii cu sicriul gafaiau deja cam tare si ii treceau toate apele. La un moment dat, unul dintre ei zice catre preot: - Ho, dom' parinte, stai mai incet, mancatz'ash, ca doar nu l-am furat!.. |
||
nuti_vio Postat pe 4 Martie 2010 17:34 |
||
La banca vine un batranel care cere un credit destul de mare. Putin jenat angajatul bancii �l �ntreaba: - Ce varsta aveti? - 85 de ani, raspunde senin batranelul. - Stiti, la aceasta v�rsta aveti nevoie de cineva care sa garanteze ca veti achita �mprumutul, �i explica functionarul. - Da? Nici o problema, vin cu tata! Blocat, functionarul exclama: - Cum cu tata? Imposibil! Dar cati ani are? - 110, raspunde batranul. Haideti, va rog, insista el. Stiti, nu am fi facut credit, dar avem nevoie de bani pentru nunta bunicului. Din ce �n ce mai uimit, angajatul bancii �ntreaba: - Dar cati ani are bunicul dumneavoastra? - 140, veni raspunsul. - 140!!!, striga functionarul. Si la varsta asta mai vrea sa se �nsoare? La care batranelul raspunse, facand-i cu ochiul: - Ei, nu prea vrea el, dar �l �mping parintii... Doi tipi in parc arunca niste coji de paine la porumbei. Zice unul dintre ei: - Uite porumbeii astia, sunt ca politicienii! Cat timp sunt jos iti mananca din palma , dar cand ajung sus... fac pe tine! Ce este Internet Explorer? R: Un browser cu ajutorul caruia poti downloada Mozilla Firefox. |
||
white_rose Postat pe 4 Martie 2010 18:43 |
||
Prin ce se deosebe�te un investitor de speculant? Speculantul cump�r� ieftin �i vinde la un pre� mai ridicat.. Investitorul cump�r� scump �i nu poate vinde. De ce rechinii niciodat� nu atac� economi�ti? - Etica profesional� Planificare financiara Steve era burlac, traia acasa cu tatal lui si lucra in "bussiness"-ul familiei. Cand a aflat ca urma sa mosteneasca o avere de la tatal lui - care era bolnav si urma sa moara curand - Steva s-a gandit ca are nevoie de o sotie cu care sa se bucure de avere. Intr-o seara, la o intalnire de afaceri, a vazut o femeie frumoasa cum nu mai vazuse pana atunci. Se apropie de ea, se prezinta politicos si-i spune: - Stiu ca arat ca un om obisnuit, dar in scurt timp tatal meu va muri si eu voi mosteni 20 de milioane de dolari. Impresionata, femeia ii cere adresa si telefonul pe care Steve i le da cu mare placere si cu mare speranta. Peste o saptamana, femeia visurilor lui Steve devine mama lui vitrega. |
||
nuti_vio Postat pe 4 Martie 2010 20:21 |
||
santeti buniOK | ||
garbo071725 Postat pe 4 Martie 2010 20:50 |
||
- Doctore, am inceput sa uit. Ce ma sfatuiti sa fac? − Dati-mi niste bani imprumut |
||
lala_cri Postat pe 5 Martie 2010 10:07 |
||
fleurdelis Postat pe 5 Martie 2010 10:09 |
||
Diferente de mentalitate Reprezentantii mai multor natiuni se intalnesc intr-un restaurant. Toti au cerut cate un pahar de vin, dar cand au adus vinul, in fiecare pahar era o musca. Neamtul - a cerut alt vin in acelasi pahar. Englezul - vin nou, in pahar nou. Finlandezul - a scos musca si a baut vinul. Rusul - a baut vinul cu tot cu musca. Chinezul - a mancat musca, dar nu a baut vinul. Evreul - a prins musca si i-a vandut-o chinezului. Romanul - a baut trei sferturi de pahar si a cerut sa-i fie schimbat. Norvegianul - a prins musca si s-a dus la pescuit. Irlandezul - a maruntit musca si i-a trimis paharul englezului. Americanul - a inceput un proces impotriva restaurantutlui si a cerut 65 mil dolari daune morale. Scotianul - a prins musca de gat si a zis: - Chiar acum sa scuipi tot ce ai baut! |
||
ladyDY Postat pe 5 Martie 2010 10:53 |
||
La o nunta, un tip ii spune unui invitat: -Ati vazut cat de urata poate fi mireasa? De fapt, este oribila! -Ce ai, domnule? Nu vorbi asa de fata mea! -Ma scuzati! Nu stiam ca sunteti tatal ei. -Nu sunt tatal ei, sunt MAMA ei! |
||
lala_cri Postat pe 5 Martie 2010 10:59 |
||
fleurdelis Postat pe 5 Martie 2010 16:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Despre tricotat! | 103 | De la: Ciresica 2 Noiembrie 2013 21:56 |
In ce consta "fenomenul 2012"?? | 300 | De la: walkiria 15 Decembrie 2010 23:28 |
Clarviziune, cartomantie | 2 | De la: elodia 9 Aprilie 2010 21:18 |
|
||
Realizare de siteuri, optimizare site | 1 | De la: garbo_6514 10 August 2012 18:51 |
De ce credeti ca nemtii sunt severi si stricti? | 6 | De la: marinela_223 20 August 2010 07:37 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară