Altul Pe o strada, o tiganca batrana vindea seminte cu 5000 de lei cornetul. Un tanar care trecea in fiecare zi pe acolo ii lasa cei 5000 de lei, dar nu-si lua niciodata cornetul. Intr-o dimineata, tiganca il opreste, incercand sa-i spuna ceva, dar tanarul merge grabit mai departe, zicand din mers: - Vrei sa ma intrebi de ce nu iau niciodata semintele? - Nuu, nuu...vreau sa-ti spun ca s-au scumpit la 10000 de lei! |
||
white_rose Postat pe 15 Martie 2010 21:14 |
||
---|---|---|
keks Postat pe 15 Martie 2010 21:15 |
||
a naibii tiganca nenee! |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 15 Martie 2010 21:16 |
||
da, mai are si pretentii! | ||
white_rose Postat pe 15 Martie 2010 21:23 |
||
fleurdelis Postat pe 15 Martie 2010 21:26 |
||
Un batran de 90 de ani ii spune > doctorului sau: > 'Nu m-am simtit niciodata atat de bine. Am o mireasa de > 18 ani cu care voi avea un copil. Ce ziceti de asta?' > Doctorul se gandeste un minut la intrebarea lui si apoi > spune: > 'Am un prieten mai in varsta care este vanator si nu > lipseste de la nici un sezon. Intr-o zi cand se cam grabea a > luat umbrela in loc sa ia pusca. Cand a ajuns la locul de > vanatoare, a vazut un iepure care statea langa un rau. Si-a > ridicat umbrela, a facut 'bang, bang' si iepurele a > cazut mort la pamant. Ce zici de asta?' > Batranul raspunde: 'Eu as zice ca altcineva i-a omorat > iepurele.' > Doctorul: 'Exact.' |
||
viorik Postat pe 16 Martie 2010 10:28 |
||
Politia rutiera la locul accidentului discutand despre importanta purtarii centurii de siguranta : * Uitati-va la acest om care nu a purtat centura : capul rupt, matzele pe parbriz, ochii in pomi, fara maini... In schimb, uitati-va la cel care a purtat centura... parca-i viu * Trei blonde erau blocate intr-un lift : * Ajutor!, ajutor!!!!! Stau un timp si zice una : * Haideti sa strigam simultan. Si se apuca blondele: * Simultaaaan !Simultaaan !!!!! * Un tip bate la poarta unei case! Un caine se ridica in 2 picioare si-i spune : * Stapanul nu e acasa ! Tipul lesina de spaima. C�nd isi revine, �l intreaba pe caine : * Pai, daca esti caine,de ce nu latri ? * N-am vrut sa va sperii ! * Nu beau, nu fumez, ma scol la 6 in fiecare zi, ma culc la 10, sunt 100% fidel neveste-mii. Dar c�nd oi iesi de la puscarie... |
||
blue_dream Postat pe 16 Martie 2010 13:45 |
||
un banc auzit azi! merge o batranica de 100 de ani la doctor, pt ca are pb cu libidoul dumisale!buun...sta medicul, se uita, analizeaza "intrebarea"...si o intreaba : bine bunicutzo, da' mata cati ani ai? 100 zice batranica! pai si la varsta matale....ai totusi o sutaaaaaaa! ei, maica, da parca ce mai e suta in ziua de azi??! |
||
fleurdelis Postat pe 16 Martie 2010 18:56 |
||
Trei lilieci stau intr-un copac.Primul zboara si dupa un timp se intoarce cu botul plin de sange si le spune confratilor: -Vedeti cireada de vaci de acolo? -O vedem! -La toate le-am supt sangele! Zboara si al doilea liliac si se-toarce tot cu botul plin de sange si-i intreaba pe ceilalti doi: -Vedeti turma de oi de acolo? -O vedem!raspund ceilalti. -La toate le-am supt sangele! Pleaca si al treilea si se intoarce tot cu botul plin de sange si zice: -Vedeti turla bisericii de acolo?Eu n-am vazut-o!!! |
||
adriana_murgu Postat pe 16 Martie 2010 19:21 |
||
fleurdelis Postat pe 16 Martie 2010 19:24 |
||
nu erau semne de circulatie la inaltime...d-aia! |
||
keks Postat pe 16 Martie 2010 19:24 |
||
Bunica proaspat tunsa isi intreaba nepotelul: - Nepoate, nu-i asa ca tunsa scurt bunica ta nu mai pare baba? La care nepotul: - Asa-i. Acum pare mos! |
||
white_rose Postat pe 16 Martie 2010 19:37 |
||
fleurdelis Postat pe 16 Martie 2010 19:40 |
||
foarte bune bancuri. unde le gasiti!?!? |
||
chery Postat pe 16 Martie 2010 19:55 |
||
ei..ce ne=au ramas prin buzunar | ||
fleurdelis Postat pe 16 Martie 2010 19:57 |
||
Profesorul a terminat de explicat un proiect de cercetare important grupei. A pus accent pe cat de importanta era lucrare, fiind obligatorie daca doreau sa promoveze cursul. Existau doar doua circumstante ce se acceptau in cazul unei intarzieri. Sa fi suferit de o boala certificata medica,l sau un deces in familia studentului. Un student �istet� din spatele clasei ridica mana si intreaba. �Dar din cauza extenuarii sexuale avem voie, domnule profesor?� Evident toti din sala au inceput sa rada in hohote. Cand studentii s-au potolit, profesorul s-a uitat fix la cel ce intrebase si ii raspunse: �Pai, cred ca trebuie sa scrii folosind cealalta mana.� |
||
chery Postat pe 16 Martie 2010 20:56 |
||
CE NU STIAI DESPRE CORPUL TAU: Trecerea alimentelor din gura in stomac dureaza 7 secunde. Parul omenesc poate suporta o greutate de 3 kg. Penisul unui barbat,are, in medie, de 3 ori masura degetului sau mare, de la mana. Osul de la sold este mai tare decat cimentul. . Inima unei femei bate mai repede decat a unui barbat. Exista in jur de 3 mii de milioane de bacterii in fiecare din laba piciorului tau. Femeile clipesc de doua ori mai des decat barbatii. Pielea corpului omenesc cantareste de doua ori mai mult decat creierul. Corpul tau utilizeaza 300 de muschi, numai pentru a se mentine in echilibru, cand sta in picioare. Daca saliva ta nu poate dizolva un anumit aliment, nu-l poti savura. Femeile au terminat, deja, de citit acest mesaj. Barbatii continua sa-si masoare degetul mare. |
||
chery Postat pe 16 Martie 2010 21:05 |
||
pai asta voiam sa intreb kestia aia e banc nuuu? | ||
fleurdelis Postat pe 16 Martie 2010 21:10 |
||
banck!? |
||
keks Postat pe 16 Martie 2010 21:14 |
||
Osp�tar, �n localul vostru m� simt ca acasa. - V� place at�t de mult la noi? - Da� de unde! Nici acolo �i nici aici nu m� bag� nimeni �n seam�. |
||
chery Postat pe 16 Martie 2010 21:24 |
||
I-auzi ce tare-i bancul asta : Vine un individ(nu dau nume) intr-un cabinet de tatuare si spune: - Vreau sa-mi tatuati bestial, pe p***s, o bancnota de 100 de euro! Artistul se mira si intreaba: - Dar de ce acolo si de ce tocmai asta??? - Simplu: unu la mana: imi place sa ma joc cu banii; doi: imi place sa vad cum imi creste averea; si trei: cand vine nevasta-mea la mine sa-mi ceara bani, eu o sa-i spun `Ia de-aici!` |
||
white_rose Postat pe 16 Martie 2010 21:29 |
||
keks Postat pe 16 Martie 2010 21:29 |
||
Farmacistul ii spune unui practicant: − Da-mi, te rog, sticla aceea, pe care scrie diacteilaminopropanolamina! − V-o dau, dar sa stiti ca e goala. − Fir-ar ai dracului! Iarasi mi-au baut vodca..." Doi canibali se angajeaza la o fabrica dar cu conditia sa nu manance angajati.Dupa o saptamana seful fabricii observa ca lipsesc doi angajati: -Cine a mancat angajati?! -Eu,imi era foame! La plecarea din fabrica celalalt a zis: -Ba de ce mananci angajati?Eu mananc de o saptamana numai ingineri si nimeni nu le simte lipsa!" "Doi copii stau in sala de asteptare la medic, iar unul dintre ei plange de mama focului. Celalalt il intreaba: - De ce plangi? - Pai, am venit aici pentru un test de sange si o sa ma taie la deget... Cand aude asta, celalalt copil incepe si el sa planga. - Dar tu de ce plangi acum? - Eu am venit aici pentru un test de urina!" |
||
chery Postat pe 16 Martie 2010 21:35 |
||
Un batranel se duce la bordel sa-si ofere si el o bucurie. Patroana il conduce le o tanara apetisanta si gata de orice. Sigura pe ea, aceasta ii spune: - Mosule, dezbracarea, sa trecem la lucruri serioase!!! Se dezbraca mosul, iar tipa ii ia hainele si i le arunca pe geam. - Ce faci, nenorocito?! Sare batranelul suparat. - Lasa, mosule, nu-ti face probleme, ca pana dimineata vom face dragoste de-or sa-ti ramana hainele mari!!! Tipa se dezbraca la randul ei, iar mosul ii ia hainele si i le arunca pe geam. - Ce faci, tataie, te razbuni?! - Ba nicidecum, dar pana mi se scoala mie, se schimba moda |
||
white_rose Postat pe 16 Martie 2010 21:40 |
||
Parinte, am venit sa ma spovedesc. − Fiule, mergi cu Domnul! Ti-am citit deja blog-ul." Cugetare a filozofului chinez Chang Ying Yue: Cel care, toata ziua E activ ca o albina, E puternic ca un taur, Munceste precum un cal, Si care seara se-ntoarce rupt de oboseala precum un caine, Ar trebui sa consulte un veterinar, caci este foarte probabil sa fie un bou" Sa presupunem ca as baga mana in buzunarele unui om si i-as lua banii. Ce ar insemna ca sunt in cazul acesta, copii? -Ministru de finante!" "Intrebare la Radio Erevan: − De ce romanele politiste sunt scrise , cu mici exceptii, numai de barbati? − Raspuns:-Pentru ca o femeie nu ar fi in stare niciodata sa pastreze secretul pana la final." |
||
chery Postat pe 16 Martie 2010 21:57 |
||
Antrenorul Olandei isi anunta jucatorii ca vor juca un meci contra Romaniei. Nimeni n-are chef, si la un moment dat portarul Van der Saar zice: - Baieti, uite ce zic eu, joc eu singur contra Romaniei, si voi mergeti intr-un club, OK?" Toti sunt de acord. La un moment dat aprind TV-ul si ce vad: 1-0 pentru Olanda, gol Van der Saar in minutul 5! Toti veseli, sting TV-ul si iar se pun pe baute... La capatul celor 90 de minute aprind din nou televizorul si... " Romania 1 - Olanda 1, gol Mutu, minutul 90." Fuga toti la stadion si la vestiare il gasesc pe Van der Saar, disperat, cu capul in maini... - Ce s-a intamplat, mai Van der Saar? - Baieti, imi pare sincer rau, am fost eliminat in minutul 6. |
||
white_rose Postat pe 16 Martie 2010 22:27 |
||
fleurdelis Postat pe 16 Martie 2010 22:28 |
||
Noroc cu chiuveta ... O fetita vede pe strada un catel care tocmai facea vrute si nevrute cu o catelusa si il intreaba pe tatal sau ce fac. Tatal, jenat, ii raspunde: - Catelusa nu vrea sa se duca acasa si ciinele incearca sa o duca el acasa. - Ahaa... e ca ieri cu mama, noroc ca se tinea bine de chiuveta, altfel postasul o ducea in mod sigur la posta..... Ingeras - Mamico, mi-ai spus, ca ingerii au aripi si pot zbura, da? - Desigur, scumpa mea.. - Aseara, cand tu nu erai, am auzit cum tata ii spunea dadacei 'Ingeras'. Ea cand o sa zboare? |
||
ladyDY Postat pe 17 Martie 2010 09:09 |
||
Un vanator, urmarind un mistret ranit, s-a afundat in padure si fara sa-si de-a seama l-a prins noaptea si s-a ratacit. Batea vantul si ningea iar el disperat mergea ca sa se incalzeasca fara sa mai stie unde se afla. Intr-un tarziu vede undeva o lumina si tot mergand catre ea ajunge la un canton silvic. Bate la usa si apare padurarul. - Te-ai ratacit spune omul si il pofteste in casa. Este tarziu, ramai aici pana dimineata cand iti arat drumul. Pana atunci stai la masa cu noi, dar avem numai mamaliga cu branza. Vanatorul era obosit si flamand, pentru ca a mers o zi intreaga fara sa manance nimic. Dupa ce mananca o vreme intreaba: - Padurarule, pot sa mai iau un pic de mamaliga? Uite, mi-a ramas un pic de branza... Nu trece mult si intreaba din nou: - Padurarule, pot sa mai iau un pic de branza? Uite ca mi-a mai ramas mamaliga... Dupa ce acestea se repeta de mai multe ori, adorm toti in singura camera unde era cald, padurarul cu nevasta in pat si vanatorul pe o saltea pe jos. Dupa miezul noptii vuietul vantului este acoperit de urletul unei haite de lupi. Padurarul sare din pat ca ars se imbraca pe intuneric rasturnand cateva scaune si cat ai clipi dispare in noapte. In urma lui a ramas liniste. Dupa un timp vanatorul intreaba in intuneric: - Oare sta mult? - Sta mult, ii raspunde femeia in soapta. - Oare nu ma prinde ? intreaba din nou vanatorul. - Nu te prinde mai omule, ca pana iese el in calea lupilor la capatul paraului, poate sa treaca toata noaptea. - Zici ca nu ma prinde... - Nu te prinde fii sigur. Hai, curaj! - Atunci, spune vanatorul, ma duc sa mai iau un pic de mamaliga cu branza... |
||
zambil Postat pe 17 Martie 2010 12:45 |
||
mai ne zambil, mi-ai facut pofta....de maamligutza cu branza si smantana bre! | ||
fleurdelis Postat pe 17 Martie 2010 13:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CE AI SCHIMBA IN ROMANIA? | 20 | De la: fleurdelis 6 Februarie 2010 17:33 |
sa scapam de victimism! | 26 | De la: iqart 19 Decembrie 2009 20:22 |
in plimbare prin padurea Google :) | 53 | De la: delia_diana 11 Ianuarie 2013 23:43 |
|
||
cine lucreaza in uk si se p,lange!!!!! | 12 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Septembrie 2010 23:13 |
profii ! ? ! | 7 | De la: alla 9 Septembrie 2010 15:45 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară