Lilo, | ||
panty_C Postat pe 4 Aprilie 2010 23:48 |
||
---|---|---|
si io pup pisicuta | ||
LILO Postat pe 4 Aprilie 2010 23:50 |
||
Perle de-ale elevilor: - Lapusneanu s-a tinut de cuvant cand a zis ''De ma voi scula, pre multi am sa popesc si eu!'' dovada ca azi cel mai intilnit nume este Popescu. - Zoe si Tipatescu se iubeau pe la spate. - Ion Creanga s-a nascut intre anii 1887-1889. - Imparatul avea o gradina si in fund un mar. - Creierul este un organ oarecum indispensabil capului. - Este bine sa mai si citesti, decat sa tai frunza la caini degeaba. - Cristofel Columb a plecat in America unde s-a insurat cu o bastinoasa. - In cunoscuta balada Miorita, sunt descrise cateva intamplari in care sunt implicate doi criminali, o oaie turnatoare, si un cioban ce socheaza prin prostia lui. - Toma Alimos era viteaz pt. ca cu o mana conducea calul, cu o mana isi tinea matele si cu o mana se batea cu Manea.. - Inima este impartita in doua atricule si doua testicule. |
||
|
||
panty_C Postat pe 4 Aprilie 2010 23:51 |
||
- Capitala SUA este Casa Alba. - Moromete plecase in excursie sa vanda cerealele. - Femeile ramaneau acasa in loc de barbati. - Antarctica este un continent alb din cauza zapezilor care nu se mai topesc odata. - Eminescu este trist pentru ca nu a reusit sa faca nimic in viata lui. - Viata albinelor e primejduita mereu de insecte ca: tantarul, viespea, soarecele si ursii care se urca in fagi unde sunt albinele stranse in colonii si depun miere. - In padurile Amazoniei traieste o jungla fioroasa. - In nuvela La vulturi de Gala Galaction, sunt descrise aventurile unei alpiniste curajoase fugarite de turci, si copii ei. - Dintre cele cinci scrisori trimise de Eminescu, prima este considerata a treia. In Scrisoarea a treia se desfasoara batalia de la Rovinari. - Poemul Miorita circula pe baza orala, adica nu a fost scrisa, din motive tehnice. - Animalele salbatice traiesc in padurea zoologica. |
||
panty_C Postat pe 4 Aprilie 2010 23:52 |
||
- Datorita faptului ca Lapusneanu chinuia pe boieri taindu-le nasul, urechile, mainile, etc, el le-a devenit antipatic acestora. - Harap Alb era femeie se imbraca in alb si semana cu Mihaela Radulescu. - La batranete imparatul naste un fecior. - Latina clasica este o limba moarta, care nu se poate vorbi decat in scris. - Vitoria , pe langa calitatea de mama avea si pe cea de tata, calitate care este mult mai dificil de indeplinit. - Podul de la Drobeta Turnu-Severin, a fost construit de Apollodor din Damasc, al carui picior se mai vede si astazi. - Rascoala de la Bobalna a inceput pe un deal si s-a terminat in 1438. - Sahara se afla asezata pe un nisip uscat, lipsa apei avand in zona o prezenta statornica. |
||
panty_C Postat pe 4 Aprilie 2010 23:53 |
||
mai vrem!!! | ||
reyya Postat pe 4 Aprilie 2010 23:58 |
||
LILO Postat pe 4 Aprilie 2010 23:58 |
||
reyya, ce-i prea mult... cand mai apuc si mai am, mai pun! va pup si ma bucur ca v-am furat un zambet! noapte buna! |
||
panty_C Postat pe 5 Aprilie 2010 00:02 |
||
si cand te gandesti ca in urma unor asemenea nestemate pica examenele...se cred si nedreptatiti vai..dar cum ca am scris atatea si atatea pagini si mai fac si contestatii |
||
LILO Postat pe 5 Aprilie 2010 00:04 |
||
multumim de noapte buna... vise frumoase sa aveti,ca tare m-am deconectat |
||
LILO Postat pe 5 Aprilie 2010 00:05 |
||
noapte buna Panteruta! | ||
reyya Postat pe 5 Aprilie 2010 00:05 |
||
Einstein, Newton si Pascal se joaca de-a "v-ati ascuns"-elea. Einstein pune capul la perete si numara... Newton si Pascal se ascund... Newton deseneaza pe jos un patrat cu latura de 1 m si se plaseaza in interior. Cand Einstein termina cu numaratul se intoarce si dupa cativa pasi striga : - Newton, te-am vazut ! Newton ii raspunde: esti sigur ca l-ai vazut pe Newton ? - Ce intrebare ? doar te cunosc destul de bine, tu esti, Newton... - Si nu vezi ca stau pe un patrat cu latura de 1 m ? - Ba da, si ce-i cu asta ? - Ia gandeste-te, ce este un Newton pe metrul patrat ? - Ai dreptate, esti Pascal! | ||
white_rose Postat pe 5 Aprilie 2010 20:56 |
||
il stiam . dar e bun.. | ||
bluelight Postat pe 5 Aprilie 2010 20:57 |
||
fleurdelis Postat pe 5 Aprilie 2010 21:01 |
||
Samuel, evreul, se duce la Banca Israeliana. - Buna ziua, Samuel, il saluta respectuos angajatul bancii. - Buna ziua. Am venit sa solicit un credit de 1 dolar. - 1 dolar? Dar, Samuel, iti retarg aceasta suma din oricare cont de-al tau, fara nicio problema. - Nu, eu vreau un credit de 1 dolar, suma pe care o rambursez intr-o luna. Daca nu-mi dai creditul, Samuel retrage de la voi toti banii, toate bijuteriile, retag totul. - Dar, Samuel... Bine, daca vrei acest credit, ti-l dam. Uite hartiile pe care trebuie sa le semnezi. - Care este dobanda? - 3% pe luna. - OK, dar vreau sa-mi las BMW-ul garantie. - Nu, Samuel, nu este nevoie. Conturile pe care le ai sunt garantia suficienta. - Daca nu-mi luati drept garantie BMW-ul, eu retrag toti banii de la voi, toate investitiile, bijuteriile, tot. - OK, Samuel, puteti lasa BMW-ul personal drept garantie, timp de 30 de zile, in parcarea subterana a Bancii. - Perfect! Samuel se duce fericit acasa si-i spune sotiei sale: - Ruth, Ruth, putem pleca linistiti in concediu, am facut rost de parcare cu 1,03 $ o luna intreaga! |
||
white_rose Postat pe 5 Aprilie 2010 22:20 |
||
white, cred ca stim aceleasi bancuri . poate esti alt eu . fain si asta. |
||
bluelight Postat pe 5 Aprilie 2010 22:21 |
||
white_rose Postat pe 5 Aprilie 2010 22:24 |
||
Un avocat care a sc�pat cu basma curat� un cunoscut escroc, �i trimite acestuia o not� de plat� cam umflat�. Escrocul �i scrie �napoi: - Domnule avocat, onorariul dumneavostr� este cam ridicat. Se pare c� a�i uitat c� eu sunt �arlatanul, nu dumneavoastr� |
||
chery Postat pe 6 Aprilie 2010 12:45 |
||
Criminalistul il intreaba pe doctor: - A fost o moarte violenta , doctore? - Cred ca da, la autopsie inca mai tipa! |
||
mr_cristescu Postat pe 6 Aprilie 2010 12:57 |
||
bune | ||
bluelight Postat pe 6 Aprilie 2010 13:19 |
||
Merge Leul prin padure, da peste Vulpe si o ia de gat: - Ia zi, Vulpe, cine e regele animalelor?? Vulpea, sufocandu-se: - Tttuuu essssti... Leul arunca Vulpea cat colo si merge mai departe... si da peste un lup. Ii da doua labe si-l zvarle cat-colo. - Cine e, ba, regele animalelor, ha??? - Tu esti, Leule, tu esti... Leul il lasa si pe sarmanul Lup in pace si merge mai departe, intalnindu-se cu Elefantul: - Ia zi Elefantule, cine e regele animalelor?? Elefantul il apuca frumusel cu trompa si da de trei ori cu el de pamant. Leul, intins lat si abia sufland: - Eh, bine, daca nu stii... nu stii, asta e !!! |
||
white_rose Postat pe 6 Aprilie 2010 19:30 |
||
Un cuplu iese la cina intr-un restaurant select pentru a aniversa nunta de aur (50 de ani de casatorie). Pe drumul spre casa ea remarca pe fata lui o lacrima si ii spune duios: - Ai devenit sentimental cu gandul ca avem deja cinzeci de ani de casatorie? - Nu ma gandeam la timpul de dinaintea casatoriei noastre. Tatal tau m-a amenintat cu pusca de vantoare si mi-a spus ca ma arunca in puscarie pentru 50 de ani daca nu ma casatoresc cu tine! Maine as fi fost un om liber!... |
||
white_rose Postat pe 6 Aprilie 2010 19:36 |
||
alta varianta: Ion si Maria sarbatoreau 20 de ani de casatorie. Ion iese pe balcon si fumeaza tigara dupa tigara. Maria: Ce-ai patit Ioane? Ion: Stii cand ne-a prins tac-tu in capita? Maria: Da, si ce? Ion: Si a zis ca daca nu ma insor cu tine fac 20 de ani de parnaie? Maria: Da. Ion: Eee, maine iesam. |
||
white_rose Postat pe 6 Aprilie 2010 19:39 |
||
"Invatatoarea intreaba pe una din elevele ei: -Maria,ai vrea sa mergi pe luna? -Nu. -De ce? -Ca mama mi-a zis dupa ore sa ma duc acasa." "Un om in desert,avea lipsa de apa si a vazut o fantana,sa dus langa ea si a strigat: -APA,APA! Si celalat om din fantana: -UNDE?UNDE?" |
||
chery Postat pe 6 Aprilie 2010 19:52 |
||
"Culmea neatentiei: Sa-ti bata inima si sa spui:INTRA!" "Culmea durerii: sa te dai pe un topogan cu lame si sa cazi intr-un bazin cu spirt." "Culmea ingineriei: Sa scoti apa cu niste pompe funebre..." "Culmea stomatologiei: sa tratezi un soare cu dinti." "Culmea baschetului: sa joci baschet la un cos de pe fata." "Culmea ciclismului: Sa faci turul pantalonilor" |
||
chery Postat pe 6 Aprilie 2010 19:53 |
||
Armata romana a fost si este "o oaza de intelepciune" si un izvor de inspiratie nesecat pentru "scriitori"... Am auzit un zambet in formatie! Bateti trei pasi si incepeti sa cantati cu stangul! Sa nu mai prind televizorul mergand noaptea prin camera! Daca sunteti prosti si nu tineti minte cumparati-va un carnetel si un pix si tineti-le la buzunarul de la piept, si va puteti nota. Uite asa ca mine... Aveti grija la pragul ala de sus. Daca va dati cu capul de el ramaneti prosti pe toata viata. Si eu m-am dat de trei ori, de aia stiu... Unuia i se face morala in fata plutonului: Aveti in fata un magar si un porc... (urmeaza mustruluiala si la sfarsit)... treci la loc in formatie magarule!. La instructia de front, dom' plutonier ordona: "Pluton, alinierea in front cate unul! Pentru verificarea bocancilor, ridicati piciorul drept!" Unul dintre soldati ridica, din greseala, piciorul sting, la care dom' plutonier, vazand si un bocanc stang ridicat, striga imediat: "Ba, care ai ridicat amandoua picioarele?" Sergentul catre soldati: "Trebuie sa tineti dusmanul tot timpul in ochi... Ce te holbezi asa la mine soldat!?...." |
||
nuti_vio Postat pe 6 Aprilie 2010 20:13 |
||
"Patronul unei companii discuta cu un tanar care cauta de lucru: -In primul rand,firma noastra este obsedata de curatenie,zice patronul.V-ati sters picioarele de covoras inainte de a intra? -Da,bineinteles... -In al doilea rand,le cerem colaboratorilor nostri sinceritate.Nu exista niciun covoras la intrare..." "Un soldat statea in post cand apare sergentul care-i spune -Bai, ai grija ca trebuie sa vina generalul. Cand apare anunta-ma. Peste 10 min. apare iar sergentul care intreaba: -A venit generalul? -Nu. -Cand vine sa ma anunti. -OK. Peste o ora vine generalul.Soldatul il intreaba: -Tu esti generalul? -Da. -Ai dat de dracu, de cand te asteapta domn sergent!" |
||
chery Postat pe 6 Aprilie 2010 20:32 |
||
La o intalnire a presedintelui cu presa, un individ din spate catre unul din fata: - Domnule, nu te dai un pic la o parte? - Da, cum sa nu. Dupa cinci min. - Domnule, nu-ti dai sapca jos ca nu-l vad pe dl.presedinte? - Nu vreti sa va dau un Binoclu? - Nu, multumesc, am luneta la pusca. |
||
white_rose Postat pe 6 Aprilie 2010 20:35 |
||
"Intr-un bar intra un tip cu un crocodil in lesa si intreaba barmanul: - Nu va suparati, aici serviti dinamovisti ? - Da, cum sa nu, luati loc! Ce va aduc ? - Mie o bere si lui 2 dinamovisti!" "George vroia sa se angajeze ca salvamar asa ca s-a prezentat la interviu. - Ce trebuie sa faci pentru a salva un om de la inec? - Prima masura: se scoate omul din apa. A doua masura: se scoate apa din om." |
||
chery Postat pe 6 Aprilie 2010 20:40 |
||
Un angajat intarzie la servici, seful sau nervos tipa la el: - Ar fi trebuit sa fii aici la 8:30! Tipul raspunde: - De ce? Ce s-a intamplat la 8:30? - De ce nu sunt manele in Elvetia? - Pentru ca e tara neutra si nu are dusmani... |
||
white_rose Postat pe 6 Aprilie 2010 20:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Hahaha! | 4 | De la: garbo_471131 4 Septembrie 2017 21:33 |
DESPRE BARBATI | 28 | De la: dor72 28 Iunie 2011 22:38 |
!!! | 0 | De la: 13 Martie 2010 11:58 |
|
||
Numara pana la 5000 | 13 | De la: garbo111266 10 Aprilie 2010 12:41 |
poti imi spun | 49 | De la: liaiedera 1 Iunie 2010 19:10 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară