BANCURI

Ce spun femeile din diferite tari cand sunt prinse in flagrant delict?
Englezoaica: " John, tu esti un gentleman, asa ca inchide usa pe dinafara".
Frantuzoaica: "Jean, ce-i al tau e pus deoparte".
Unguroaica: "Ianos, tu crezi ce vezi, sau crezi ce-ti spun eu?"
Romanca: "Ioane, numa-n cap nu da!"
white_rose
Postat pe 14 Aprilie 2010 20:08
Doua blonde stau de vorba. Una zice:
- Draga, sotul meu are serviciu langa o florarie. Niciodata
nu mi-a adus vreo floare�
- Si ce? Al meu are post langa Conservator. O conserva n-am
vazut pana acum!"

Domnule doctor, zise femeia disperata, ati uitat ca de trei minute stau cu limba scoasa?
- N-am uitat, dar vreau sa scriu reteta in liniste."

"Un angajat intra in biroul sefului, smulge cablul telefonic din perete, ii arunca hartiile pe jos, ii toarna cafeaua pe cap si da sa-l bata. Colegii din birou striga:
- Opreste-te, Fanele, noi am glumit, nu ai castigat la loto"
chery
Postat pe 14 Aprilie 2010 20:13
- Ce este neagra, zambitoare si are doua oua sub pamant?
- Vaduva vesela.
white_rose
Postat pe 14 Aprilie 2010 20:13
O tipa intra intr-unul dintre cele mai sic magazine de incaltaminte:
- Vreau trei perechi de pantofi. Cei mai scumpi. Clasici. Nu ma intereseaza forma sau culoarea. Sa fie cu tocuri foarte joase.
- La ce sa se asorteze?
- La un miliardar gras, chel si scund!
white_rose
Postat pe 14 Aprilie 2010 20:15
O mama si un copil merg pe strada...la care copilul vede o femeie gravida...el isi intreaba mama:
-mama femeia aceasta are un copil nu?
-da fiule are.
-si il iubeste?
-da.
-pai si atunci de ce l-a mancat?"

-As dori, taticule, sa ajut un om in virsta. Imi dai niste bani, macar trei-patru mii de lei
−Da, baiatule, bravo, e un gest foarte frumos. Uite, ia zece mii de lei. Unde e omul acela sarman ?
−Pe trotuar, la colt. Vinde inghetata."

"Stiti ce inseamna PSD?
Presedinte in Seara de Duminica.
Stiti ce inseamna PDL? Presedinte in Dimineata de Luni"
chery
Postat pe 14 Aprilie 2010 20:17
white_rose
Postat pe 14 Aprilie 2010 20:20
- Nu stiu ce sa ma fac, domnule doctor. Casatoria mea a intrat intr-un impas.
- Cum asa?
- Pai, sotia mea nu ma poate suferi cand sunt beat, iar eu n-o pot suferi cand sunt treaz.
white_rose
Postat pe 14 Aprilie 2010 20:21
Un boxer renumit trebuie operat de apendicita. Din sala de operatie iese suparat medicul anestezist:
- Asa nu se mai poate! Eu incerc sa il anesteziez, numar pana la 9 si el se ridica de fiecare data in picioare...
white_rose
Postat pe 14 Aprilie 2010 20:22
- Hai sa petrecem un weekend linistit. Vrei?
- Cum sa nu, scumpule! Ce propui?
- Iata: eu imi cumpar un carton-doua de bere si tu te duci la Afumati, la mama ta, ca n-ai mai vazut-o demult!
white_rose
Postat pe 14 Aprilie 2010 20:27
Un avion zbura spre Montreal, cand o blonda se ridica de pe locul ei de la Economic Class si se aseaza pe un loc de la First Class.

Insotitorul de zbor o vede si o roaga sa-i arate biletul. Apoi, ii spune ca ea a platit un loc la Economic Class asa ca va trebui sa se aseze in spate.

Blonda ii da replica:
- "Sunt blonda, sunt frumoasa, merg la Montreal si am de gand sa stau aici!"

Insotitorul intra in cabina pilotilor si le spune de bomba blonda care nu vrea sa stea pe locul platit ci sta la First Class.

Copilotul se duce la ea si incearca sa-i explice din nou cum stau lucrurile.

Blonda ii raspunde la fel:
- "Sunt blonda, sunt frumoasa, merg la Montreal si am de gand sa stau aici!".

Copilotul ii spune pilotului ca - probabil - va trebui sa astepte pana la aterizare si acolo sa o dea pe mana politiei si sa fie arestata.

Pilotul ii raspunde:
- "Ce spui?? E blonda?? Ma ocup eu atunci. Sunt insurat cu o
blonda. Eu vorbesc "limbajul"!

Se duce la blonda, ii sopteste ceva la ureche, la care ea :
- "Oh, ma scuzati!" si se muta inapoi pe locul ei de la clasa Economic.

Insotitorul de zbor si copilotul sunt uimiti si il intreaba ce i-a spus de a reusit s-o faca sa se mute la locul ei fara sa mai faca scandal.

- "I-am spus ca First Class-ul nu merge la Montreal !".
panty_C
Postat pe 14 Aprilie 2010 20:28
white_rose
Postat pe 14 Aprilie 2010 20:32
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din
banchete statea un domn, care pretindea ca doarme..
Una dintre ele i se plangea prietenei cat de scumpe sunt rochiile si bijuteriile in ziua de azi...
Cealalta ii spune:
- Ar trebui sa iti gasesti un prieten, care in schimbul unor mici "favoruri" sa fie dispus sa-ti ofere 500$ pe luna. Stii tu, sotii de azi nu mai sunt foarte atenti cu sotiile, nu mai fac cadouri...
- Si daca nu imi gasesc un prieten care sa-mi ofere 500$?
- Iti gasesti doi care iti ofera cate 250$.
In acel moment, barbatul deschide un ochi si le spune:
- Ma treziti si pe mine cand ajungeti pe la 20$?
panty_C
Postat pe 14 Aprilie 2010 20:37
Un tip intra intr-un bar deschis recent in centrul Bucurestiului. La bar - un robot! Robotul ii serveste un cocktail perfect si-l intreaba:

- Cat ai IQ-ul?
- 150, raspunde omul..

Robotul incepe sa-i faca o conversatie cat se poate de agreabila despre factorii incalzirii globale, fizica cuantica, spiritualitate, biochimie, teoria undelor, Constitutia europeana, nano-tehnologii si sexualitate orientala.

Clientul este impresionat si se decide sa faca un test. Iese din bar si se intoarce pentru o noua comanda. Din nou, primeste un cocktail perfect si intrebarea despre IQ.

- 100, raspunse omul.

De data aceasta, robotul vorbeste despre fotbal, formula 1, vedete TV, diete alimentare si scandalurile din PSD si Alianta DA.

Cu totul impresionat, tipul iese din bar si se intoarce pentru un test final.
Robotul il serveste impecabil si pune intrebarea standard.

- Aaaa... cred ca... 50, raspunde omul.
La care robotul il intreaba:

- Nu-i asa ca la urmatoarele alegeri mergi cu Vadim sau cu Gigi? Astia patrioti adevarati!...
panty_C
Postat pe 14 Aprilie 2010 20:48
Mamico, spune-mi cum am venit pe lume?
- Te-a adus barza.
- Dar tu cum te-ai nascut?
- M-a adus si pe mine barza.
- Dar bunica?
- Si pe ea tot barza a adus-o.
- Inseamna, se mira Bula, ca de trei generatii n-a mai existat o nastere normala in familia noastra."

Dupa o teza un elev il intreaba pe altul:
-Tu ce ai facut?
-Am dat foaia alba.Tu?
-Si eu la fel.
-Iar o sa creada doamna ca am copiat de la tine!"

-Mami, mai e mult pana sa vina Mos Craciun?
-Da, puisor, mai intai trebuie sa vina iarna, sa ninga�
-Si atunci eu de ce trebuie sa fiu cuminte de pe acum?"
chery
Postat pe 14 Aprilie 2010 20:57
Un politist scotian este intrebat la un exercitiu ce ar face ca sa imprastie multimea care demonstreaza ilegal. Acesta raspunde:
- Mi-as da jos cascheta si as incepe sa fac o colecta de bani..."

Cand era insarcinata nevasta-mea, i-am zis:
- Iubito, daca arata ca tine, o sa fie magnific.
La care ea mi-a raspuns:
- Daca arata ca tine, o sa fie miracol."

-Bula, ai invatat tabla inmultirii ?

- Mai am o strofa."
chery
Postat pe 14 Aprilie 2010 20:59
Doi pensionari stau de vorba pe o banca in parc:
- Tu de cand nu ai mai avut "treaba" cu o femeie?
- Sa-ti spun drept, de cand am iesit la pensie!
- Si eu la fel.
- Sa stii ca astia ne-au pus ceva in pensii�
white_rose
Postat pe 14 Aprilie 2010 21:09
Un pastor isi mana turma de oi pe o minunata pasune cand, intr-un nor de praf, opreste un Jeep Cherokee nou nout, linga el. Soferul, un tip tanar intr-un costum Hugo Boss, pantofi Gucci, ochelari de soare Ray Ban si o cravata YSL, scoate capul pe fereastra si zice:
- Daca iti spun exact cite oi ai in turma imi dai una?

Pastorul se uita la tanar, se uita la turma si calm raspunde :
- Desigur.

Tanarul parcheaza masina, scoate laptopul, il conecteaza la telefonul mobil. Acceseaza NASA prin Internet, apoi satelitul GPS, scaneaza aria, deschide baza de date si citeva pagini de EXCEL 60 pline de formule, apoi tipareste prin ultima generatie de printer portabil un raport de 150 de pagini si ii spune pastorului :
- Ai exact 1.586 de oi !

- Este corect si sunt de acord sa iei una dintre oi.
Se uita senin la tinar care-si alege oaia si apoi o cara la masina, apoi zice :
- Daca iti spun exact in ce business esti imi dai oaia inapoi?

- Da, de ce nu?

- Esti consultant.

- Este corect, dar cum ai ghicit?

- Usor, raspunde pastorul, te-ai abatut pe aici fara ca nimeni sa te invite, ai cerut sa fii platit pentru o intrebare pe care eu niciodata nu ti-am pus-o si mi-ai dat o informatie pe care eu, deja, o aveam! Pe deasupra nu stii nimic despre afacerea mea .

- Cum ai ajuns la concluzia asta ?

- Pentru ca mi-ai luat ciinele.
panty_C
Postat pe 14 Aprilie 2010 21:09
Proaspata posesoare a permisului de conducere, sotia e la volan, cu sotul alaturi, pe post de observator.
- Ce ti-e si cu pietonii astia, parca vor sa se sinucida, mai ca ti se baga sub rotile masinii!
- De ce nu incerci sa cobori automobilul de pe trotuar si sa circuli pe strada? o intreaba sotul cu blandete.
white_rose
Postat pe 14 Aprilie 2010 21:11
panty_C
Postat pe 14 Aprilie 2010 21:18
Un tip zboara cu balonul admirand peisajul rural pe care-l survoleaza. La un moment dat isi da seama ca s-a ratacit si observand un om dedesubt coboara balonul sa-l intrebe unde se afla. "Nu te supara, am si eu nevoie de ajutorul tau. Trebuie sa ma intalnesc cu un prieten intr-o jumatate de ora si nu stiu unde sunt." "Cu placere: te afli la bordul unui balon, la 10m deasupra solului, coordonatele fiind 41 de grade latitudine nordica si 63 de grade longitudine estica." La care tipul din balon: "Cu singuranta esti inginer!" "Ai dreptate, cum ti-ai dat seama?" "Pai foarte simplu: toate datele pe care mi le-ai dat sunt corecte din punct de vedere tehnic, dar n-am nici cea mai mica idee ce sa fac cu informatiile primite, si sunt in continuare la fel de ratacit ca si inainte." Si inginerul: "Tu cu siguranta esti manager!" "Ai dreptate, de unde stii?" "Pai e si mai simplu: Habar nu ai unde esti si nici unde te duci. Ai facut o promisiune pe care habar n-ai cum s-o tii, si mai mult, te bazezi pe mine sa-ti rezolv problema. Rezultatul e ca esti tot in cac*tul in care erai si inainte de a te intalni cu mine, numai ca acum e vina mea!"
white_rose
Postat pe 14 Aprilie 2010 21:40
Intr-un vechi cimitir irlandez se gasesc cinci pietre de mormant aproape identice, pe care sunt incrustate, succesiv, urmatoarele texte: "Aici odihneste sotia lui Henry Banks", "Aici odihneste cea de-a doua sotie a lui Henry Banks", "Aici odihneste cea de-a treia sotie a lui Henry Banks", "Aici odihneste a patra sotie a lui Henry Banks. In fine, pe ce-a de-a cincea piatra, aflata mai la distanta, scrie: "Aici odihneste, in sfarsit, Henry Banks!"
white_rose
Postat pe 15 Aprilie 2010 11:50
Fata in casa ii zice stapanei:
- Inainte de a pleca, vreau sa va spun ca domnul a zis ca sunt mai draguta decat dv.
- Nesimtito!
- Si fac si dragoste mai bine decat dv.
- Asta tot domnul ti-a spus-o?
- Nu, soferul.
white_rose
Postat pe 15 Aprilie 2010 11:52
blue_dream
Postat pe 15 Aprilie 2010 12:16
O tipa si un tip in pat.
El : Sti...as vrea...sa-mi faci...sex oral :)
Ea : Nici nu se pune problema. Este un lucru imoral.Nu si nu
Vine si noaptea nuntii:
Ea: Dragul meu...acum ca suntem casatoriti vreau sa iti indeplinesc o dorinta...
El: as dori sa-mi faci sex oral :)
Ea: nu nu, sti ca asta nu pot face, este imoral.Nu si nu
La nunta de argint aceeasi problema.
Vine si nunta de aur:
Ea: dragul meu...acum ca am implinit 50 de ani de casnicie vreau sa-mi spui cea mai ascunsa dorinta a ta...
El: vreau sa-mi faci sex oral, macar acum la batranete sa am parte.
Bun, zis si facut ea ii indeplineste dorinta.
Suna telefonul, el raspunde:
- Buna ziua, as dori cu doamna ...
El, acoperind receptorul:
- MU**TO TE CAUTA CINEVA LA TELEFON!
Andreiussha
Postat pe 15 Aprilie 2010 13:45
Convorbire intre doi tati:
- Fata mea iese in fiecare seara cu un baiat, sta pana tarziu, iar eu tremur de furie pentru ca nu imi spune niciodata ce au facut.
- Si a mea la fel, iese, sta mult, dar eu sunt foarte furios tocmai pentru ca imi spune tot ce face.
white_rose
Postat pe 15 Aprilie 2010 17:23
deci ,,,nici nu stii cum ii mai binee
fleurdelis
Postat pe 15 Aprilie 2010 17:26
Un barbat innebunit de furie intra la asistenta de la maternitate:
- Copilul sotiei e negru, cred ca s-a intamplat o schimbare!
- Foarte probabil, dar cred ca schimbarea s-a petrecut cu noua luni in urma.
white_rose
Postat pe 15 Aprilie 2010 17:26
da, asa e fleur
white_rose
Postat pe 15 Aprilie 2010 17:27
veezi!
fleurdelis
Postat pe 15 Aprilie 2010 17:31
Un tanar impreuna cu tatal sau erau intr-un magazin, cand ajung la un raft cu prezervative.
- Ce sunt astea, tata?
- Prezervative, fiule.
- Si de ce sunt in pachete de cate 1, 3 si 12?
- Vezi tu, cele de 1 sunt pentru liceeni, pentru sambata seara; cele de 3 sunt pentru studenti: unul pentru vineri, unul pentru sambata si unul pentru duminica, iar cele de 12 sunt pentru oamenii casatoriti: unul pentru ianuarie, unul pentru februarie, unul pentru martie..
white_rose
Postat pe 15 Aprilie 2010 18:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Probleme Auto si GPL 3 De la: InstalatiiGPL 15 Aprilie 2014 07:32
Oare de ce femeile nu pot fii preot....Sa predice in biserici,?Sau poate nici macar nu s-a gasit nici o femeie cu caracter sa incerce...Si femeile au drepturi nu doar barbatii 5 De la: michelle_ 15 Iulie 2011 21:39
ceaiul de la ora 5 91 De la: Micass 23 Septembrie 2009 06:26
Ghidusii Muzeelor: un eveniment cultural gratuit 1 De la: garbo_400660 25 Aprilie 2014 13:07
Viata unui copac 159 De la: Monik_Kinom_1 5 Septembrie 2013 13:19
Setari Cookie-uri