Fara suparare dar sa-ne? WTF | ||
g9bahh Postat pe 19 Aprilie 2010 10:32 |
||
---|---|---|
Un inspector de la Fisc vine la sinagoga in control, se uita pe registre si concluzioneaza catre rabin: − Domnule, veniturile dvs sunt mici si impozitul la fel. Cum reusiti dvs sa traiti cu niste incasari asa de mici? − Noi aici reciclam TOTUL si ne multumim cu putin. − Chiar totul? − Tot. − Si picaturile de la lumanari? − Da, le strangem si le trimitem la o fabrica de lumanari si din cand in cand ne trimit o lumanare.. − Bineeee. Si firmiturile de pe masa le reciclati? �ntreaba agentul in zeflemea... − Da. Le strangem si le trimitem. Din cand in cand primim o punga de pesmet. − Buuuun. Da cu pieile de preputz de la circumcizie ce faceti? Si pe ele le reciclati? − Da.Le strangem, le trimitem la Fisc si din cand in cand ne trimit cate-un P.ulica sa ne controleze |
||
blue_dream Postat pe 19 Aprilie 2010 13:57 |
||
ok mersi sint super toate bancurile.sintei cei mai buni. |
||
|
||
garbo000885 Postat pe 19 Aprilie 2010 15:51 |
||
...Ce ai face daca o femeie ti-ar face avansuri? Raspunsul mi s-a parut genial: - M-as feri, pt ca dupa avans intotdeauna urmeaza lichidarea! |
||
luana28_bv Postat pe 19 Aprilie 2010 20:06 |
||
La ora de psihologie profesorul prezinta elevilor cele trei stari ale psihicului uman: starea de calm, de iritare si de enervare. Scoate un celular, formeaza un numar de telefon si spune: - Alo, buna seara, as dori cu Gica, spuse profesorul! - Gica nu locuieste aici! spune persoana! (cu calm) - Aceasta a fost starea de calm, spuse profesorul. Formeaza acelasi numar de telefon si spune: - Alo, buna seara, Gica este acasa? - Domnule v-am mai spus, Gica nu locuieste aica, spuse aceeasi persoana (cu iritare). Profesorul spune: - Aceasta a fost starea de iritare. Formeaza pentru a treia oara acelasi numar de telefon si spuse: - Alo, buna seara, Gica este acasa ? Persoana, de-a dreptul enervata ii spune: - Domnule, fir-ai tu sa fii... nu este nici un Gica aici ! ! ! Acestea au fost cele trei stari. Bula, un elev inteligent vine din spate si szice: - Mai exista o stare in psihicul uman, o stare de disperare. Ia telefonul, formeaza acslasi numar si spune: - Alo, sunt Gica, m-a cautat cineva??? |
||
sophia1971 Postat pe 19 Aprilie 2010 20:10 |
||
tare asta .. |
||
flordavis Postat pe 19 Aprilie 2010 20:14 |
||
FBI, CIA, LAPD se laudau fiecare ca ei sunt cei mai buni politisti. Asa ca presedintele le-a dat un test. A luat un iepure si l-a bagat intr-o padure. Ei trebuiau sa-l gaseasca. Intra CIA. 2 luni, informatori, urmariri, inregistrari...nimic ! Concluzia: iepurele nu exista. Intra FBI. 3 saptamani, politisti sub acoperire, iar urmariri, nimic ! La sfarsit intra in padure, omoara toate animalele si dau foc. Oricum, asta merita iepurele ala. In sfarsit, intra cei de la LAPD. Dupa 2 ore, ies cu un urs batut mar, care urla: " OK, OK sunt un iepure ! " |
||
white_rose Postat pe 19 Aprilie 2010 21:17 |
||
La consultatie, medicul ii spune pacientului: - Nu-mi place deloc cum arati! Cred ca ai facut o afectiune pulmonara. Cate tigari mai fumezi? - 10, cate mi-ati prescris! - Si inainte cate fumai? - Inainte nu fumam deloc! |
||
white_rose Postat pe 19 Aprilie 2010 21:20 |
||
rupeti-va limba 1. Un caricaturist care caricaturizeaz� caricaturi caricaturistice nu poate caricaturiza caricatura sa. 2. Duc �n bac sac de dac, aud crac, o fi rac? O fi drac? Face pac, aud mac, aud oac, nu e rac, nu-i g�ndac, nu e cuc, nu-i brotac, �l apuc, �l hurduc. E tot drac. 3. Un cocost�rc s-a dus la descocost�rc�rie, unde se descocost�rc�reau �i al�i cocost�rci nedescocost�rc�ri�i, ca s� se descocost�rc�reasc� de cocost�rc�ria lui. 4. Cosa�ul Sa�a c�nd cose�te, c�t �ase sa�i sa�ul cose�te. �i-n sus �i-n jos de casa sa, cose�te sa�ul �i-n �osea. �i �ase case Sa�a-�i �tie. - Ce �ans�!... Sa�a-�i spuse sie�i! 5. Rege Paragarafaramus, c�nd te vei desoriginaliza? M� voi desoriginaliza c�nd cel mai original dintre orginali se va desoriginaliza. Dar cum cel mai original dintre originali nu se va desoriginaliza, regele Paragarafaramus, nu se va desoriginaliza. 6. Colo-n vale p-un pitroi sta o codob�tur� si un codob�turoi,codob�turoiu codob�ture�te codob�tura,codob�tura nu poate codob�turi codob�turoiu... 7. Un bal f�r� egal cu final fatal la un halal carnaval estival cu scandal epocal dintr-un opal oval, pal, real �i natural, f�r� rival, egal si actual. 8. Spre sf�nta sa sor� Suzana se suie, Sp�it� din suflet suspinu s�-�i spuie, �i-n susul sarcastic suspinu-�i �opte�te, �i-odat� pe scara sucit� se opre�te 9. Boul breaz, b�rlobreaz, lesne-a zice boul breaz, dar mai lesne-a dezb�rlobrezi b�rlobrezitura din boii b�rlobrezenilor 10. P�n� c�nd a c�r�mid�rit c�r�midarul pe c�r�mid�ri��, a c�r�mid�rit c�r�mid�ri�a pe c�r�midar 11. Sighitibum ala bim bum bam,strigatul cilipanezului �n c�utarea baldibuzului omor�t de un cris cras, �ntr-un stil abracadabrant pentru c� nu a vrut s�-l omoare pe hipocate-elefanto-camerosul, ascuns dup� un camilolabilolabalascop deoarece m�ncase citopiperazina si se broh�nise cu brohoteele �n dr�mand�u. 12. Unilateralitatea colocviilor desolidarizeaz� con�tiinciozitatea energeticienilor care manifest� o imperturbabilitate indiscriptibil� �n locul nabucodonosorienei irepro�abilit��i. 13. Papucarul papuc�re�te papucii nepapuc�ri�i ai papuc�resei, dar papuc�reasa nu poate papuc�rii papuci nepapuc�ri�i ai papucarului care papuc�re�te papuci nepapuc�ri�i. 14. O SAP� LAT�, 2 SAPE LATE, 3 SAPE LATE , 4 SAPE LATE , 5 SAPE LATE , 6 SAPE LATE 7 SAPE LATE �I �NC� ALTE SAPE LATE �I ALTE SAPE LATE �I �NC� ALTE 7 SAPE LATE 15. O coropi�ni�� �i`un coropi�ni�oi se coropi�ni�eau la noi pe gunoi. Nu coropi�ni�a coropi�ni�ea pe coropi�ni�oi ci coropi�ni�oiul coropi�ni�ea pe coropi�ni��. 16. �tiu c� �tii c� �tiuca-i �tiuc� Dar mai �tiu c� �tiuca-i pe�te �i c� �tiuca se m�n�nc� �i c� �tiuca se pr�je�te. 17. Nu-i greu a zice titiridva tidva, da-i greu a destitiridvi titiridvitura titiridvei tidvei. 18. O mierli�� fuflendi�� fuflendi-fuflend�ri�� nu poate s� fuflendeasc� fuflendi-fluflend�reasac� pe mierloiul fuflendoiul fuflendi-fluflend�roiul. Dar mierloiul fuflendoiul fuflendi-fluflend�roiul poate ca s� fuflendeasc� fuflendi-fluflend�reasac� pe mierli�a fuflendi�a fuflendi-fuflend�ri��. 19. Ceea ce cerea celebrul Cicero gem�nd geniilor degenerate ,n-au acceptat-o Cezar �i ceata ingeniosilor cet��eni certa�i cu cerin�ele cercurilor centrale 20. Cup� cu capac, capac cu cup�. 21. Balaban B�l�b�nescu b�lb�ie�te b�lb�ituri b�lb�ite pe neg�ndite. 22. �ase saci �n �ase sa�i soseau pe �osea. 23. St�nca st�-n castan ca sa�a Stan 24. Un sas cu glas de bas cam gras �i ras pe nas sta la taifas de-un ceas la parastas despre un extras din pancreas. 25. Unui t�mplar i s-a-nt�mplat o �nt�mplare. Alt t�mplar, auzind de �nt�mplarea t�mplarului de la t�mpl�rie a venit �i s-a lovit cu t�mpla de t�mpl�ria t�plarului cu �nt�mplarea. 26. ��n�arul so� �nso�i soa�a ����ind sanc�ion�nd �n�ep�nd nes��ios. 27. O bab� b�lan� m�n�nc� o banan� baban�. 28. Sor� Sar�, n-ai s�rit asear� s� vezi carnea cum se sar�? 29. Crea�� istea��, z�mbitoare �i glumea��, scandeaz� cu dic�ie f�r� interdic�ie fel de fel de poezii - azurii - cu copii �i f�clii, pe h�rtii, mii �i mii apoi pe-un cal merg la bal triumfal. 30. Capra neagr� calc�-n clinci. Clinciul crap�-n cinci, crape capul caprei-n cinci, precum a cr�pat clinciul-n cinci. 31. Arhiepiscopul din Constantinopol a �ncercat s� se dezarhiepisconstantinopolizeze. 32. Capra pa�te l�ng� cas�. Capu caprii crape-n �ase! Capra noastr� n-are lapte. Cr�pa-i-ar coarnele-n �apte! 33. Fofi�� fondofirli��, forofifo - fenderli�� �i fifoi fondofirloi, forofifo - fenderloi 34. Paradimetilaminoanzobenzensurfonic. 35. Patrusprezece pritocitori �ntr-o pritocitoric� mic�! 36. Primprejur plimb�rile prin ploaie prilejuiesc pl�ceri proprietarilor provinciali. 37. C�nd am zis c-am zis c-om zice, c� tu zici c-am zis c-om zice, nici n-am zis c-am zis c-om zice , da tu zici c-am zis c-om zice. 38. Sisoie se suie seara sus s� sar� scara singur scara sigur 39. -Spune-mi cine sose�te pe �osea? - Pe �osea sose�te un sas cu un sac �i aici mai sunt �ase sa�i cu �ase saci. - Cum? pe �osea sose�te un sas cu un sac �i aici mai sunt �ase sa�i cu �ase saci? -Da, pe �osea sose�te un sas cu un sac �i aici mai sunt �ase sa�i cu �ase saci! -Aha, dac� pe �osea sose�te un sas cu un sac �i aici mai sunt �ase sa�i cu �ase saci,deci vor fi �aspe sa�i cu �apte saci 40. Armura ar�mie a asprului atrid Agamemnon, at�rnat� asupra altarului atic, atr�gea, a�adar aten�ia armatorilor anatolieni, amici ai anticilor armate arhaice, a�tept�nd atenuarea a����rilor anarhice ale aprigului Achille. |
||
elyana_1969 Postat pe 20 Aprilie 2010 10:35 |
||
Doi nem�i discut� �ntr-un showroom: - Ce-i asta, Dacia Duster? - Duster�da - Rom�neasc�, nu? - Da, rom�neasc�.. - Bun�, nu? Garda �nalt�, cauciucuri groase� - Mda.. - M�i, ce �i-e �i cu rom�nii �tia�ar face orice numai s� nu-�i repare drumurile. |
||
chery Postat pe 20 Aprilie 2010 10:37 |
||
HAI CA ASTA MA AMUZAT | ||
onutza_1989 Postat pe 20 Aprilie 2010 13:24 |
||
Un sef ajunge la birou dimineata cu fermoarul de la pantaloni desfacut. Secretara, nestiind cum sa-l puna in tema direct, il abordeaza: -Sefu' azi dimineata, cand ai plecat de acasa, ai inchis usa de la garaj? Fraza nu a avut darul sa-l lumineze asa ca tipul a intrat in birou un pic nedumerit. Se aseaza el la birou, incepe sa-si vada de treaba si vede prohabul desfacut. In momentul respectiv are o revelatie referitor la spusele secretarei asa ca se gandeste sa o necajeasca un pic. O cheama in birou sa-i aduca o cafea si o intreaba: - Cand ai vazut usa de la garaj deschisa mi-ai vazut si Jaguarul? Secretara, zambind un moment raspunde: - Nu, sefu'. Tot ce am vazut era un Mini cu doua cauciucuri desumflate |
||
blue_dream Postat pe 20 Aprilie 2010 16:35 |
||
-Mama, ce e acela un vampir? -Iti explic dupa, hai, acum bea repede ca se coaguleaza! |
||
brandusha Postat pe 20 Aprilie 2010 16:43 |
||
Dupa cativa ani de casnicie, saturandu-se sa se tot certe, un cuplu se hotaraste sa apeleze la un consilier. Cand ajung la cabinetul consilierului, acesta ii intreaba direct: - Care este problema? Imediat, sotul face o fata lunga si se asaza pe scaun fara a spune nimic. Sotia incepe sa vorbeasca non stop, descriind problemele casatoriei. Dupa ce o asculta 5, 10, 15 minute, consilierul se apleaca peste ea, o ia de umeri, o saruta pasional si o lasa inapoi pe scaun. Dupa aceasta, sotia statea intr-un colt, muta de placere. Consilierul se uita la sot, care se uita si el la ei, fara sa-i vina a crede. Consilierul ii spune: - Sotia dvs. are NEVOIE de asta de cel putin doua ori pe saptamana! Sotul se scarpina si raspunde: - Pai, as putea s-o aduc aici in fiecare marti si joi. |
||
luana28_bv Postat pe 20 Aprilie 2010 18:01 |
||
Rugaciunea Alinutzei: - Bunule Dumnezeu, fa in asa fel ca Londra sa fie capitala Danemarcei asa cum am scris la lucrarea de control ieri. |
||
bluelight Postat pe 20 Aprilie 2010 19:16 |
||
Un mos si o baba, sot si sotie mor intr-un accident si ajung in Rai. Acolo ingerul de serviciu ii duce pe o plaja plina de palmieri si cu o casa de lemn si el spune; acum tot ce au de facut ei in Rai este sa stea acolo si sa se bucure de tot. Mosul se intoarce catre baba si ii zice: - Vezi ce proasta ai fost? Puteam sa fim aici de 10 ani dar, nu... tu vroiai sa mancam sanatos! |
||
bluelight Postat pe 20 Aprilie 2010 19:18 |
||
Un tip merge la farmacie... - Aveti prezervative cu gust de cirese? -Da, avem. - 4 cutii, va rog. Dupa nici o jumatate de ora tipul se intoarce Aveti prezervative cu gust de banana? Da, avem. - 4 cutii va rog.. Trec vreo 20 de minute si tipul revine .... Aveti prezervative cu gust de capsuni? - Da avem. Dati-mi si mie vreo 3 cutii - Auzi, dom'le? Voi va ***** sau faceti compot? |
||
bluelight Postat pe 20 Aprilie 2010 19:19 |
||
Soacra, pe patul de moarte catre ginere: - Sa repari (tusheshte, sleita de puteri) pendula aia de pe (tusheshte iar) perete... - O repar mama soacara, o repar; dumneata concentreaza-te acolo |
||
bluelight Postat pe 20 Aprilie 2010 19:20 |
||
Un tip beat la un bar cere la chelner sa ii serveasca 3 cafele. - Trei cafele? - Da, una pentru mine, una pentru tine si alta pentru ma-ta. A doua zi, acelasi tip beat cere la acelasi chelner: - Trei cafele.. -Trei?... - Da .. TREI .... una pentru mine, una pentru tine si alta pentru ma-ta. Chelnerul nu a mai putut sa se abtina, a sarit peste masa si l-a snopit in bataie pe betivan. O zi mai tarziu, apare tipul plin de vanatai la bar. Chelnerul ironic il intreaba: - Trei cafele?.... - Nu! raspunde betivanul - Doar doua: una pentru mine si una pentru ma-ta. Pentru tine nu, ca te agita. |
||
bluelight Postat pe 20 Aprilie 2010 19:21 |
||
La un bairam, un tip se ofera sa-i mai toarne whisky in pahar unei gagici. - Nu mai vreau, fiindca imi face rau la picioare! - Va tremura? - Nu, mi se desfac! |
||
bluelight Postat pe 20 Aprilie 2010 19:22 |
||
Se intalnesc Itic si Strul. Itic, suparat - Strul, vesel la culme. - Frate, am scapat de toate problemele! - Dar ce-ai facut, ma? - Mi-am luat un elefant! - Hai mai, lasa vrajeala, ca nu-mi arde... - Zau! Stii parcul meu de masini? Vine elefantul in fiecare zi, le spala, da cu coada, le lustruieste. Nevasta-mea... stii ca e obsedata cu gradina de flori. N-am treaba, le stropeste asta de cinci ori pe zi... jet mic, jet mare. Copiii... stii ce disperat eram cu ei. Am si uitat ca-i am acum. Ii ia elefantul cu trompa, ii pune in spate, ii plimba prin cartier, joaca fotbal cu ei. - Dar cat ai dat pe el? - 1.000.000 de euro, dar face toti banii... - Auzi, nu mi-l vinzi mie? - Ce sa fac??? Face parte din familie acum, nu e de vanzare. - Hai ca-ti dau 1.500.000, dar mi-l mie, doar stii ce probleme am acasa! - Nu se poate. E sufletul nostru, cum sa ne despartim de el? - Hai ca-ti dau 2.000.000, da-mi-l sa scap de belele. - Nu se poate. Iti comand si tie unul, daca vrei, dar ai de asteptat un an. - Iti dau 3.000.000! Ajuta-ma sa-mi rezolv problemele, suntem ca fratii, am inceput impreuna sa facem afaceri! - Bine, hai. Dar sa stii ca ti-am dat de la inima, era ca si copilul nostru... Dupa 6 luni se intalnesc cei doi iar. Strul vesel, Itic, terminat, cu parul alb, cearcane mari... - Ce mi-ai facut, mai Strul? M-ai nenorocit cu elefantul asta! - De ce? - Nu face nimic, frate. Parcul meu de masini, il stii... S-a suit cu fundul pe masini, mi le-a strivit. Nevasta-mea... Obsedata si ea cu florile, a facut pe ele, nu se mai vede o petala sub diatamai balega. Copiii... nu-i haleste, dar ii bate cu trompa, ii alearga prin casa. Sunt terminat! - Bai, Itic, tu ai o problema! - Da, ba, stiu, cu elefantul de la tine! - Nuuuu! Alta e problema ta! Tu, cu atitudinea asta, n-o sa vinzi niciodata elefantul ala! |
||
white_rose Postat pe 20 Aprilie 2010 20:13 |
||
Acum 15 zile am citit ca fumatul ucide. A doua zi m-am lasat de fumat. Acum 12 zile am citit ca daca mananci carne in exces, aceasta te poate ucide. A doua zi m-am lasat de mancat carne. Acum 8 zile am citit ca bautura poate ucide. A doua zi m-am lasat de bautura. Ieri am citit ca sexul te poate ucide. Azi, m-am lasat de ..... citit. |
||
garbo004630 Postat pe 20 Aprilie 2010 20:37 |
||
De la: garbo004630, la data 2010-04-20 20:37:46Acum 15 zile am citit ca fumatul ucide. |
||
garbo004630 Postat pe 20 Aprilie 2010 20:40 |
||
Anestezie. De-a noastra sau de import? De import. De import s-a terminat. Atunci, de anoastra. Nani, nani.... |
||
garbo004630 Postat pe 20 Aprilie 2010 20:42 |
||
-Nu stiu ce sa ma fac, domnule doctor.Casatoria mea a intrat intr-un impas. -Cum asa? -Pai, sotia mea nu ma poate suferi cand sunt beat, iar eu n-o pot suferi cand sunt treaz. |
||
garbo004630 Postat pe 20 Aprilie 2010 20:46 |
||
Un scotian merge la un bar si comanda o bere la halba. Dupa ce i se aduce berea observa o musca in ea si ii spune barmanului: -Barman, in berea asta e o musca. Barmanul raspunde: -Domnule, zgarcit mai esti si tu, cat poate sa bea o musca? |
||
garbo004630 Postat pe 20 Aprilie 2010 20:50 |
||
Frizerul il intraba pe client: -Cum sa va tund ca sa fiti multumit? -Gratis!!! raspunde clientul. |
||
garbo004630 Postat pe 20 Aprilie 2010 20:52 |
||
-Doctore, sotia mea si-a pierdut vocea, ce sa ma fac? -Incercati sa veniti acasa la trei dimineata si putin baut. |
||
garbo004630 Postat pe 20 Aprilie 2010 20:55 |
||
Intr-o seara, un om se plimba prin cimitir. Nefiind atent, cade intr-o groapa. Omul incepe sa strige: - Ajutor!!! - Ajutooor! - Imi este frig! Apare un betiv si acoperind groapa spune: - Pai daca te-ai dezvelit! |
||
white_rose Postat pe 20 Aprilie 2010 21:49 |
||
Ion afla ca mai are de trait doar 24 ore. Ii spune sotiei si ii propune sa mai faca o data dragoste. Ea este de acord. Peste 6 ore, Ion ii spune din nou: - Iubito, stii, mai am doar 18 ore de trait. Crezi ca am putea sa mai facem dragoste inca o data? Sotia este din nou de acord. Cand se duce la culcare, se uita la ceas si vede ca acum au mai ramas doar 8 ore. Atunci ii spune sotiei: - Iubito, te rog... inca o data inainte sa mor. - Bineinteles, dragul meu... Apoi sotia se intoarce cu spatele si adoarme. Ion, agitat, nu poate adormi! Vede la un moment dat ca au mai ramas 4 ore. O trezeste pe sotie: - Iubito, mai am doar 4 ore. Crezi ca am putea... Sotia se ridica si spune: - Uite care e treaba Ioane, eu trebuie sa ma scol maine dimineata, tu nu! Un barbat merge la psihiatru: - Doctore, sotia mea e infidela. In fiecare seara merge la barul pescarilor si agata barbati. Chiar mai rau, se culca cu oricine o intreaba! Inebunesc! Ce crezi ca ar trebui sa fac? Doctorul raspunde: - Relaxeaza-te, respira adanc si incearca sa te calmezi. Acum spune-mi, unde mai precis e barul acesta? |
||
ladyDY Postat pe 20 Aprilie 2010 22:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cum ne manifestam fiecare creativitatea ? | 239 | De la: ileana_damian 10 Aprilie 2011 20:20 |
multumesc mult la cei care m ati criticat dupa forum | 4 | De la: Persia 17 Octombrie 2011 23:59 |
oferta unghii false | 1 | De la: garbo164791 9 August 2010 18:09 |
|
||
EU, SCORPION, EL...GEAMAN... | 1 | De la: garbo002974 3 Iunie 2009 10:53 |
bataie cu perne | 8 | De la: tanyka_21 4 Mai 2012 11:40 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară