La examen, un student ia un bilet, nu stie, ia altul, iarasi nu stie. Al treilea, de asemenea. Il ia si pe al patrulea si pe al cincilea. In acel moment profesorul il opreste si ii da nota 5. Ceilalti studenti se revolta: - Pentru ce? - Cum pentru ce? Dupa cum cauta, inseamna ca stie ceva. |
||
white_rose Postat pe 24 Aprilie 2010 14:43 |
||
---|---|---|
Un barbat analizeaza articolul nehotarat din limba romana... "Stau si ma gandesc: oare e intamplator faptul ca tot ce denumeste ceva care te enerveaza, te pune in pericol, sau te distruge pare a fi FEMININ? Iar apoi tot ce ne alina, ne bucura si ne mai da un tzel in viata este de natura MASCULINA? Voi, femeile, sunteti O ploaie, O zapada, O grindina, O furtuna. Noi suntem UN soare, UN timp frumos, UN paradis. Stau si ma uit, chiar nu aveti noroc: O bucatarie, O vesela, O matura, O caldura, O mizerie. Noi suntem UN repaus linistit intr-UN fotoliu confortabil, citind destinsi UN ziar si ascultand UN jurnal, asta daca nu veniti voi sa semanati O discordie sau sa ne faceti O sicana. Voi, femeile, va dati mari ca aveti O telecomanda, dar priviti la UN televizor, unde noi alegem UN post care il dorim. In trecut, pentru a face calcule aveati O numaratoare prapadita, acum barbatii au inventat UN calculator. Si ceea ce va defineste, sexul, tot UN sex se spune si niciodata O sex. Cand va simtiti bine, traiti, nu-i asa, UN orgasm, iar daca o dati in bara va alegeti cu O frustrare. Voi puteti avea O carte de credit, dar aceasta nu inseamna nimic fara UN cont. Ce poate provoca O problema care se poate transforma intr-O catastrofa? O eroare de pilotaj, O pana de benzina, O proasta vizibilitate, O intrerupere de curent. Voi pentru a ne inrobi doriti O casatorie, dar exista si eliberarea care este UN divort. Este limpede ca limba romana a fost inventata de UN barbat, care nu v-a avut deloc la suflet!!!!" |
||
panty_C Postat pe 24 Aprilie 2010 14:48 |
||
FEMEILOR DESTEPTE Un barbat si sotia lui aveau probleme acasa si si-au aplicat tratamentul tacerii. La un moment dat, barbatul si-a dat seama ca in ziua urmatoare avea nevoie ca sotia sa sa-l trezeasca la ora 5.00 pentru un zbor de afaceri. Nedorind sa fie primul care sa rupa tacerea (si sa piarda), a scris pe o bucata de hartie "Te rog sa ma trezesti la ora5..00 " si a lasat biletul unde stia ca sotia sa o sa-l gaseasca. In dimineata urmatoare, barbatul se trezeste si descopera ca este ora 9.00 si ca a pierdut avionul. Furios, tocmai se pregatea sa se certe cu sotia lui ca nu l-a trezit, cand a observat un biletel langa pat: "Este ora 5.00.Trezeste-te !". Concluzia: barbatii nu sunt echipati pentru genul acesta de intreceri. Se poate spune ca Dumnezeu a creat barbatul inaintea femeii, dar intotdeauna exista o ciorna inainte de capodopera ! |
||
|
||
panty_C Postat pe 24 Aprilie 2010 14:51 |
||
"descantec - urare" insotitor al mesajelor de tip spam/"trimite mai departe" Daca stergi acest mesaj dupa citire : - vei avea un an de ghinion, - vei ramane fara prieteni, - te va calca masina, - nu-ti va mai merge netu', - nu vei mai putea bea si fuma, - vei asculta numai andreea balan, - vei munci 20h zilnic, - te vei uita numai la "ciao darwin " (DA! cu dan negru), - iti va creste par pe nas, - nu vei mai putea face pipi zilnic, - o sa ramai fara hartie igienica de 3 ori pe saptamana, - te va musca cel putin un caine o data pe luna (locul de care te va musca nu se poate stabili cu precizie...), - vor intra mascatii peste tine in casa si nu-si vor cere scuze, - cand te vei plimba prin parc va incepe ploaia, - te vei ingrasa peste masura, - iti va creste colesterolul cu toate ca vei manca numai soia, - vei munci in week-end, - te va calca masina (din nou!), - nu-ti vor mai merge jocurile pe caculator, - telefonul nu va mai avea semnal, - se vor strica apometrele, - vei avea atacuri de panica, - te vei imbolnavi nasol si te vei chinui, - vei avea diaree din 3 in 3 zile, - vei fi alergic la soare, - televizorul iti va lua foc (ceea ce nu e asa rau, avand in vedere ca singura emisiune la care te vei uita e "ciao darwin " - tot cu dan negru), - te vei electrocuta incercand sa-ti faci cafeaua, - vei fi concediat! Daca il trimiti prietenilor tai : - vei avea automat NOROC o gramada de ani!!! |
||
panty_C Postat pe 24 Aprilie 2010 15:06 |
||
Cum face baie femeia 1. Scoate hainele si le pune in cosul de haine, desparte hainele albe de cele colorate. 2. Pune halatul si se duce la baie . 3. Se uita-n oglinda sa vada daca s-a ingrasat, intra in cada..... 4. Cauta buretele, se freaca cu el pe fatza, pe spate si pe maini. 5. Se clabuceste pe cap cu un sampon de miere cu mere, cu 83 de vitamine si se clateste bine. 6. Tzipa ca o lupoaica atunci cand sotul deschide apa rece la bucatarie si presiunea scade la robinetul din baie. 7. Mai clabuceste o data parul cu un sampon de piersici cu morcovi, 56 de vitamine si se clateste bine... 8. Pune conditioner de plante si-l tine 10 minute. 9. Spala fatza cu apa de fatza pe baza de grapefruit si castraveti timp de 10 minute. 10. Isi face masaj cu unt de nuci cu capsuni. 11. Se rade la subrat, pe picioare, mustata si sprancenele... 12. Iese din baie, se sterge bine, si se acopera cu un prosop urias. 13. Curata parul cazut cu hartie igienica, se uita in oglinda daca are cosuri, si le inlatura cu grija. 14. Se intoarce in dormitor intr-un halat lung, si se imbraca timp de 3 ore.. |
||
panty_C Postat pe 24 Aprilie 2010 15:13 |
||
Cum face baie barbatul 1. Scoate toate hainele de pe el, si le lasa pe jos in dormitor.. 2. Merge in pielea goala pana la baie . 3. Daca o intalneste pe nevasta-sa in drum, ii arata scula ca si cand e un mare premiu, facand ca un elefant.. 4. Se uita in oglinda, la pectorali si la cat de mare e penisul lui. 5. Se scarpina la oua si se miroase la degete. 6. Intra in cada, si din toti buretii nu alege nici unul. 7. Clabuceste la locurile intime si in jur, lasand par pe sapun. 8. Rade zgomotos la vantul rupator pe care tocmai l-a tras. 9. Face clabuc in cap cu primul sampon pe care il nimereste... 10. Face pipi in cada. 11. Iese din cada si se sterge doar partial. 12. Se acopera la brau cu un prosop mic. 13. O ia spre dormitor, si in drum lasa: presul din baie ud, podeaua uda, cada plina de par si jeg, lumina aprinsa in baie... 14. In drum spre dormitor, daca o vede pe nevasta-sa, ii arata din nou scula lui, si intra in camera. 15. Arunca prosopul ud pe pat, acolo ramane ud toata ziua, si se imbraca cu primele haine pe care le gaseste. |
||
panty_C Postat pe 24 Aprilie 2010 15:19 |
||
- Draga, hai sa facem economii. - Bine... dar cum ? - Invata sa gatesti si da afara bucatareasa. - Foarte bine... Atunci si tu invata sa faci dragoste si dam afara si soferul. |
||
panty_C Postat pe 24 Aprilie 2010 15:23 |
||
In pat, un barbat se intoarce catre tanara sa nevasta si o intreaba: - Draga, spune-mi ca sunt primul barbat in viata ta. Ela il priveste mirata si-i raspunde: - Se poate... Moaca ta mi-e straina... Un tip o intreaba pe nevasta sa: - Draga, cand voi muri, tu vei plinge mult? - Desigur dragule. Stii ca eu pling pentru orice cct... |
||
panty_C Postat pe 24 Aprilie 2010 15:25 |
||
O pereche venea pe o straduta interioara din sat, fara sa scoata un cuvant. O discutie anterioara i- a pus pe cearta, si niciunul un vroia sa se dea batut. Cand au trecut pe linga o ferma unde erau catiri si porci, barbatul o intreaba pe nevasta sa, sarcastic: - Sunt rude de ale tale? - Da, raspunde ea.. Cumnatii mei si soacra... |
||
panty_C Postat pe 24 Aprilie 2010 15:26 |
||
Barbatul o intreaba pe nevasta sa: - Vrei sa incercam o pozitie diferita in seara asta? Femeia ii raspunde: - Buna idee, tu ramai aici in picioare si speli vasele si eu ma asez pe sofa!!!!! |
||
panty_C Postat pe 24 Aprilie 2010 15:26 |
||
Un barbat hotaraste sa-si schimbe atitudinea. Soseste acasa complet murdar si comanda: - Vreau sa-mi pregatesti o cina gourmet si cand termin sper sa am un desert divin. Dupa cina sa-mi aduci un whisky si imi prepari baia pentru ca trebuie sa ma relaxez. Si inca ceva: Cand termin in baie, ghici cine ma va imbraca si ma va pieptena? - Cei de la pompe funebre... i-a raspuns linistita nevasta sa... |
||
panty_C Postat pe 24 Aprilie 2010 15:27 |
||
- Draga mea, ce preferi? Un barbat frumos sau unul inteligent? - Nici unul, nici altul. Stii ca imi placi doar tu. Barbatul si nevasta sa beau ceva berica la un baruletz. El se intoarce catre ea si ii zice: - Vezi femeia aia de acolo din balcon, care isi bea whisky-ul singurica? Pai, eu m-am despartit de ea acum sapte ani! De atunci ea nu s-a mai oprit de baut. Femeia ii raspunde: - Nu vorbi prostii. Nimeni un reuseste sa sarbatoreasca atata timp ceva, orice ar fi!!! |
||
panty_C Postat pe 24 Aprilie 2010 15:29 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2010-04-24 14:36:10mai multi ani... What!?!? am impresia ca nu traim in aceeasi tzara.... |
||
Irulan Postat pe 24 Aprilie 2010 16:49 |
||
daca n-ai intalnit patroni, oameni cu multi bani si "stare" insa fara...alte alea, care sa considere ca, in situatii limita pentru angajat (varsta, saracie, etc), considera ca acesta, angajatul, este scavul propriu si ca are drept de viata si de moarte asupra lui, cu dreptul de a-l folosi "la capacitate maxima", de a-i impune sa renunte la viata proprie in interesul firmei, pana angajatul pica de pe picioare - situatie in care il "arunca" pur si simplu, ca pe un utilaj invechit...ai avut noroc in viata dar sa lasam astea - e un topic de bancuri |
||
panty_C Postat pe 24 Aprilie 2010 17:02 |
||
Asemanarea dintre un urs panda si o virgina: amandoua sunt pe cale de disparitie. Un motan se plimba pe camp. O vaca il intreaba: -Asa mic si deja ti-a crescut mustata ? -Si tu asa mare si tot fara sutien? |
||
chery Postat pe 24 Aprilie 2010 18:13 |
||
Un om intra in dormitor ,cu o capra in brate,sotia lui era intinsa in pat, citind o carte. Omul spune: -Uite draga asta este vaca pe care o f*t cand tu ai migrene Sotia raspunde: -Daca n-ai fi asa de prost poate ai realiza ca aceasta este o capra. La care omul nostru zambeste: -Daca n-ai fi asa de proasta ai realiza ca vorbeam cu capra! |
||
chery Postat pe 24 Aprilie 2010 18:13 |
||
Cic� un tip viziteaz� o fabric� de diverse produse din latex. Prima dat� a remarcat ma�ina de produs biberoane, datorit� zgomotului de "fssss-pac" pe care �l f�cea. Ghidul explic�: - Acel f�s�it este cauciucul pe care-l injecteaz�, iar "pac"-ul este dat de �n�ep�tura care i se face �n v�rf. Ceva mai incolo intr� �n sec�ia de produs prezervative. Un zgomot infernal �i aici: "fsss-fsss-fsss-pac". Intrigat, omul nostru �ntreab�: - Bine-bine, am �n�eles de ce face "fsss", dar de ce se mai aude �i "pac"? - Normal, aparatul func�ioneaz� ca �i cel de produs biberoane, la al patrulea prezervativ �i trage o gaur�. - Asta-i bun�! Da�i g�uri la prezervative? - Da! Face bine la afacerea cu biberoane |
||
viorik Postat pe 24 Aprilie 2010 18:22 |
||
4. - Sunte�i ginecolog? - Nu, dar a� putea arunca o privire. |
||
viorik Postat pe 24 Aprilie 2010 18:27 |
||
14. �ntr-o zi, o so�ie se pl�nge so�ului: - Drag�, s�nt nemul�umit� c� am s�nii mici. So�ul �i r�spunde: - Ia o bucat� de h�rtie igienic�, freac-o �ntre s�ni �i �n c��iva ani ai s� vezi c� o s�-�i creasc�. - De unde �tii? �ntreab� mirat� so�ia. - Cu fundul a func�ionat, nu-i a�a? |
||
viorik Postat pe 24 Aprilie 2010 18:29 |
||
Doua calugarite au iesit de la manastire ca sa vanda prajituri. Una era sora Matematica (M), si cealalta sora Logica (L). M : Se apropie noaptea si suntem inca departe de manastire. L: Sora, ti-ai dat seama ca ne urmareste un barbat de peste o jumatate de ora? M : Da, ce o vrea de la noi? L: Este logic. Vrea sa ne violeze. M: Oh Doamne! Calculez ca daca continuam sa mergem in acest ritm, ne va ajunge in 15 minute. Ce putem face? L: Unicul lucru logic pe care il putem face este sa merge m m ai repede !!! M : Nu cred sa functioneze asta !!! L: Bineinteles ca nu, pentru ca si el a facut ultimul lucru logic pe care-l putea face, a inceput si el sa mearga mai repede !!! M : Si acum, ce vom face? O sa ne ajunga intr-un minut. L : Unicul lucru logic pe care il putem face este sa ne separam, d-voastra o luati pe acolo si eu pe aici; nu va putea sa ne urmareasca pe amandoua! Atunci, barbatul s-a decis s-o urmareasca pe sora Logica. Sora Matematica a ajuns la manastire preocupata de ceea ce i s-o fi intamplat sorei Logica, dar dupa un timp a sosit si sora Logica. M : Sora Logica!!. Multumesc lui D-zeu ca ati ajuns cu bine. Povestiti-mi ce s-a intamplat?. L : S-a intamplat ceea ce era logic. Barbatul nu putea sa ne urmareasca pe amandoua, asa ca a optat pentru mine. M : Si, ce s-a intamplat dupa aceea? L : Ceea ce era logic. Am inceput sa fug cat mai repede, si el dupa mine, la fel. M : Si? L : Din nou ceea ce era logic. M-a ajuns. M : Dumnezeule, si d-voastra ce ati facut? L: Am facut ceea ce era logic, mi-am ridicat fusta. M : Dumnezeule, si omul ce a facut? L : Si el a facut ceea ce era logic, si-a dat jos pantalonii M : Oh, nu!. Ce s-a intamplat dupa aceea? L : Pai nu este logic sora? O calugarita cu fusta ridicata fuge mult mai repede decat un barbat cu pantalonii in vine ! PERSOANELE CARE AU AVUT GANDURI MURDARE PRIMESC CA "PEDEAPSA" 20 AVE MARIA SI 10 TATAL NOSTRU |
||
ladyDY Postat pe 24 Aprilie 2010 18:30 |
||
16. Un om fuge de ni�te canibali, care dup� un timp �l prind �i unul dintre ei �i spune: - Stai lini�tit, noi s�ntem vegetarieni, m�nc�m numai m�rul lui Adam! 18. Un tip se treze�te diminea�a, ia ziarul de la u��, se uit� pe numerele de la loto �i vede c� i-au ie�it toate cele �ase. Cum avea un serviciu pe care nu �l suporta, pleac� tacticos la serviciu, intr� �n audien�� la �ef �i �l anun�� cu satisfac�ie c� demisioneaz�. �eful spune c� e alegerea lui, �i mul�ume�te pentru cei peste 20 de ani lucra�i �n firm� �i �i d� un bonus de desp�r�ire de 200.000 de euro. Omul, fericit nevoie mare, �n drum spre loterie intr� la reprezentan�a BMW �i cump�r� cel mai scump model, �n valoare de 200.000 de euro. C�nd s� dea banii, este anun�at c�, deoarece este clientul cu nr.1.000.000, prime�te ma�ina gratis. - C�nd e s� ai noroc, ai noroc, zice omul bucuros c� a r�mas �i cu cei 200.000 de euro �i are �i BMW nou nou�. Trece pe la loto, ridic� milioanele �i pleac� acas�. St� pe teras�, la o bere �i o vede pe so�ia sa venind acas�, cu bicicleta. Moment �n care trece pe strad� o betonier� �i o calc�. - Asta e, zice omul, c�nd e s� ai noroc, ai noroc p�n� la cap�t! |
||
viorik Postat pe 24 Aprilie 2010 18:32 |
||
Iepura�ul �i ursul mergeau prin p�dure. Se �nt�lnesc ei cu vulpea, care se mut� �n cas� nou�. - M�i b�ie�i, nu vre�i s� m� ajuta�i s� mut �i eu mobila, c� am s� pl�tesc bine! B�ie�ii pun m�na la treab� �i p�n� la �nserat termin�. Vine �i momentul pl��ii. Vulpea �ntreab�: - Ei, acum zice�i ce vre�i: o sticl� de vodc� sau jos chilo�eii? Stau ei �i se g�ndesc �i �ntr-un sf�r�it ursul alege sticla de vodc�. Pleac� �i, dup� ce beau toat� sticla, printre aburii be�iei, iepura�ul zice: - H�c... m�i ursule... h�c, ce b�iat de�tept ai fost tu c�... h�c... ai luat sticla de vodc�, c� dac� alegeai chilo�eii ce p�l�ria mea f�ceam cu ei: mie �mi erau prea mari, �ie prea mici... |
||
viorik Postat pe 24 Aprilie 2010 18:34 |
||
Un tip firav st�tea �ntr-un bar cu o bere �n fa��. Apare un �mecher, �i d� dou� palme, �i ia berea �i o d� pe g�t. �sta firav �ncepe s� pl�ng�, s� se t�v�leasc� pe jos. - Ce ai, m�? Pl�ngi pentru o bere, a�a b�rbat e�ti tu? - Cum s� nu pl�ng? De diminea�� m-a p�r�sit nevasta, mi-a golit contul din banc� �i mi-a luat tot din cas�. Dup�-amiaz� �mi pierd slujba, �ncerc s� m� arunc �n fa�a trenului, dar o ia pe alt� linie, �ncerc s� m� sp�nzur �i se rupe funia, �ncerc s� m� �mpu�c �i se blocheaz� pistolul. Cu ultimii bani, �mi cump�r o bere, torn otrav� �n ea �i vii tu �i o bei... |
||
viorik Postat pe 24 Aprilie 2010 18:42 |
||
fleurdelis Postat pe 24 Aprilie 2010 18:44 |
||
Doi batranei la azil: - Cand eram tanar o aveam atat de tare incat nu puteam sa o indoi nici cu ambele maini! - Si acum? - Acum mi-a venit puterea! |
||
white_rose Postat pe 25 Aprilie 2010 00:58 |
||
De la: white_rose, la data 2010-04-25 00:58:37Doi batranei la azil: Mai bine mai tarziu,decit ....niciodata |
||
gavril Postat pe 25 Aprilie 2010 07:39 |
||
De la: viorik, la data 2010-04-24 18:27:10 |
||
gavril Postat pe 25 Aprilie 2010 07:41 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2010-04-24 14:51:27 Asa e intotdeauna e bine ....sa faci o ciorna |
||
gavril Postat pe 25 Aprilie 2010 07:44 |
||
- Doctore, uita-te la mine sa vezi ce am, ca ma simt cam rau. Se uita doctorul: - Mai, uitandu-ma in ochiul tau, vad ca suferi de reumatism, ciroza hepatica, astm pulmonar si... - Doctore, uita-te si in celalalt ochi, ca asta-i de sticla! |
||
white_rose Postat pe 25 Aprilie 2010 12:19 |
||
Sun� la u��. Tipu' deschide u�a. Pe pre� o moarte mic�, a�a de dou�zeci de centimetri �n�l�ime, cu coas�, oase, parpalac negru... - Vai Doamne, vaaaai! - Stai lejer, am venit dup� hamster! |
||
white_rose Postat pe 25 Aprilie 2010 12:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Hahaha! | 4 | De la: garbo_471131 4 Septembrie 2017 21:33 |
Ghidusii Muzeelor: un eveniment cultural gratuit | 1 | De la: garbo_400660 25 Aprilie 2014 13:07 |
ce scoala vretzi sa urmatzi? | 10 | De la: anaROBERT 14 August 2010 00:35 |
|
||
maxime, citate, expresii... | 35 | De la: garbo011441 7 Octombrie 2012 23:06 |
Am o dilema cu Marylin | 3 | De la: Thor_again 3 Martie 2011 15:30 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară