nuuu maiii! |
||
fleurdelis Postat pe 7 Mai 2010 21:58 |
||
---|---|---|
Un tip dorea sa agate o blonda si ii spune: - Domnisoara, nu cumva ne-am intalnit ieri la gradina zoologica?? Ea ii spune: - Parca da, dar nu mai stiu in ce cusca erati� |
||
white_rose Postat pe 8 Mai 2010 10:12 |
||
sa nu-ti mai amintesti nici cusca.... e grav!parerea mea |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 8 Mai 2010 10:13 |
||
white_rose Postat pe 8 Mai 2010 10:20 |
||
Bula cica mergea la scoala. Trece el pe langa un santier pune laba pe o caramida. La scoala, se intoarce profa sa scrie pe tabla, pac Bula da cu caramida-n ea. Sa-ntoarce aia: - Bula, tu ai dat! - Sa moara mama daca-m dat! Se duce Bula acasa, ma-sa moarta. A doua zi se duce Bula, ia caramida, pac da cu ea dupa profa. - Bula, tu ai dat! - Sa moara sor-mea daca-m dat! Se duce Bula acasa, sora-sa moarta. A treia zi se duce Bula, ia caramida, pac da cu ea din nou. Sa-ntoarce profa: - Bula tu ai dat! - Sa moara taica-miu daca-m dat! Se duce Bula acasa, taica-su facea bagajele. - Ce faci tata? - Ne mutam dracu' de-aici. A murit ma-ta, a murit sora-ta, azi a murit si vecinu. |
||
white_rose Postat pe 8 Mai 2010 10:44 |
||
Eram fericit. Eram impreuna cu prietena mea de peste un an, asa ca ne-am hotarat sa ne casatorim. Parintii mei ne-au ajutat in toate privintele, prietenii m-au incurajat, iar prietena? Era un vis! Era un singur lucru care nu-mi dadea pace, chiar deloc, si acela era viitoarea soacra. Era o femeie de cariera, desteapta, dar in primul rand frumoasa si sexi, care cateodata flirta cu mine, chiar pe fata, si ma facea sa ma simt prost. Intr-o zi, m-a sunat si m-a chemat pe la ea, sa verific invitatiile. Asa ca m-am dus. Era singura si cand am ajuns, mi-a soptit ca in curand am sa ma casatoresc si ca avea sentimente si dorinte fata de mine pe care nu le putea trece cu vederea. Asa ca inainte de a ma casatori si a imi dedica viata fiicei ei, ea vrea sa faca dragoste cu mine numai o data.. Ce puteam spune? Eram socat si nu puteam spune un cuvant. Ea a mai adaugat ca se va duce in dormitor si daca ma simt in stare....sa ma duc si eu. Priveam fermecatorul ei corp cum se indeparta de mine. Am stat pironit un moment, iar apoi m-am intors si m-am indreptat spre usa de la intrare... am deschis-o si am iesit afara. Acolo, sotul ei (viitorul meu socru) statea afara cu pusca in mana si cu lacrimi in ochi, m-a imbratisat si mi-a zis ca sunt foarte fericiti, ca am trecut micul lor test. Nu-si puteau dori un alt barbat pentru fata lor: "Bun venit in familie". Atunci mi s-au inmuiat picioarele si am mai invatat inca o lectie importanta: tine-ti tot timpul prezervativele in masina. |
||
white_rose Postat pe 8 Mai 2010 11:10 |
||
white, vad ca te-au inspirat discutiile din partea cealalta. |
||
bluelight Postat pe 8 Mai 2010 11:44 |
||
aia cu vecinuuu..e taree ! |
||
fleurdelis Postat pe 8 Mai 2010 11:49 |
||
De la: bluelight, la data 2010-05-08 11:44:53 |
||
white_rose Postat pe 8 Mai 2010 12:23 |
||
de criza: Doi bancheri : - Pe mine m� omoar� criza asta, nu mai am somn... Tu cum ai dormit azi noapte? - Ca un prunc... Am pl�ns toat� noaptea �i m-am �i c**** pe mine de vreo dou� ori... |
||
bluelight Postat pe 8 Mai 2010 16:55 |
||
Un tip intr� �ntr-un magazin: A� dori �i eu ni�te gula�. V�nz�torul: Sunte�i ungur? �sta se enerveaz�: �i dac� ceream �trudel m� �ntrebai dac� sunt neamț, dac� ceream pui seșuan m� �ntrebai dac� sunt chinez sau dac� ceream pizza trebuia s� fi fost italian? - Aaaa, nu. - �i atunci de ce m� �ntrebi dac�-s ungur pentru c� am comandat gula�? - Pentru c� aici e magazin de electronice... |
||
bluelight Postat pe 8 Mai 2010 16:55 |
||
Cic� pilo�ii au uitat microfonul de comunica�ie cu pasagerii deschis. Zice unul: -Ce facem? Facem sex cu stewardesa sau m�nc�m? Celalat r�spunde: - M�nc�m mai �nt�i. Stewardesa �i aude �i se gr�be�te spre cabin� s�-i avertizeze c� au l�sat intercomunica�ia deschis�, dar se impidedic� �i cade. La care o b�tr�n� zice: - Nu te gr�bi maic�, n-ai auzit? Mai �nt�i vor s� m�n�nce. |
||
bluelight Postat pe 8 Mai 2010 16:56 |
||
white_rose Postat pe 8 Mai 2010 17:01 |
||
La un proces de coruptie la inalt nivel politic, procurorul ataca unul dintre martori: - Este adevarat, intreaba el cu ton ridicat, ca ai acceptat cinci mii de euro ca sa compromiti acest caz? Martorul se uita netulburat pe fereastra, ca si cum nu ar fi auzit intrebarea. - Este adevarat ca ai acceptat cinci mii de euro ca sa compromiti acest caz? repeta procurorul si mai tare. Martorul tot nu raspunde. Judecatorul se apleaca spre el si spune: - Domnule, va rog sa raspundeti la intrebare. - O, spuse martorul, am crezut ca vorbea cu Dvs. |
||
white_rose Postat pe 8 Mai 2010 17:05 |
||
O feti�� se duce la un magazin de animale �i �ntreab� : -Va log, ave�i iepulași dl�g�lași ? Inima v�nz�torului se tope�te brusc. Se a�eaz� pe vine l�ng� feti��, �i o �ntreab�: -Vlei un iepulaș dl�g�laș alb, sau unul dl�g�laș moale �i neglu �i pufos? Sau poate pe cel dl�g�laș �i maloniu de acolo? Feti�a se �nro�e�te, se leag�n� pu�in pe c�lc�ie, �i pune m�nu�ele pe genunchi, se apleac� �n fa�� �i r�spunde �n �oapt�...... . - Cled c� pe pitonul meu �l doale �n cul de culoale! |
||
bluelight Postat pe 8 Mai 2010 17:05 |
||
white, acu am vazut. Era o feti�� care de la o vreme avea un permanent r�njet tembel pe figur�. P�rin�ii se duc cu ea la doctor: - Domnul doctor, nu �tim ce are de r�nje�te a�a... Doctorul se uit� �i zice: - A�i �ncercat s� �i sl�bi�i codi�ele? |
||
bluelight Postat pe 8 Mai 2010 17:06 |
||
Un c�l�tor ajunge la hanul "Gheorghe �i Balaurul". Bate la uș�, i se �ntredeschide �i o femeie �l �ntreab�: - Ce vrei? - As dori s� �nnoptez la han �i dac� a�i avea �i o farfurie cu m�ncare... - Nu avem! �i i se tr�nte�te u�a �n nas. Bate din nou la u��. U�a se �ntredeschide �i aceea�i femeie �l �ntreab�: - Ce vrei? - N-a� putea s� vorbesc �i cu Gheorghe? |
||
bluelight Postat pe 8 Mai 2010 17:07 |
||
faina aia cuuuu...judecatorul! |
||
fleurdelis Postat pe 8 Mai 2010 17:08 |
||
So�ia e plecat� �n interes de serviciu. So�ul �l scoal� pe copila� de diminea��, �i face masa de diminea�� �i �l ia de m�n� s� �l duc� la gr�dini��. La gr�dini�� educatoarea �i spune c� acest copil �i este necunoscut. �l duce la o a doua gr�dini�� �i la a treia. C�nd ies de la a patra gr�dini�� copilul �i spune: - T�ticule, �nc� o gr�dini��, �i eu ast�zi chiar c� �nt�rzii la �coal�! |
||
bluelight Postat pe 8 Mai 2010 17:09 |
||
O discu�ie �ntre doi copii �n camera lor. B�ie�elul cãtre feti��: - Ce-i vei cere lui Mo� Cr�ciun anul acesta? - O p�pu�ic� Barbie. Dar tu ? - Eu �i voi cere un Tampax. - Tampax ? Ce e asta ? - ...habar n-am, dar zic �tia la televizor c� dac�-l folose�ti po�i merge la plaj� sau la piscin� �n fiecare zi, s� mergi cu bicicleta, s� dansezi, s� alergi, s� faci o mul�ime de lucruri... f�r� ca nimeni s�-�i dea seama! |
||
bluelight Postat pe 8 Mai 2010 17:10 |
||
fleurdelis Postat pe 8 Mai 2010 17:10 |
||
- Pentru insulte te condamn la 100 de dolari amenda. Ai ceva de adaugat? - Nu, domnule judecator. M-ar costa prea scump... O vezi pe roscata aia de acolo? zise o cireasa catre o surata de-a ei. Are in ea un viermisor, uite-atata! - Stricata! Mai, Bula! striga nevasta... Sa-l dai afara pe sofer. Azi era sa ma calce de doua ori cu masina! - Da' de ce? Bietul baiat e atat de supus si ascultator, hai sa-i mai dam o sansa! Care e asemanarea dintre o sticla de bere si o soacra? Pe am�ndoua le vrei reci, pe masa si cu spume la gura. Ginerele aduce doi pepeni acasa si spune catre soacra sa: - Mama soacra, te-am auzit ieri spun�nd ca ai da jumatate de viata pentru un pepene. Ti-am adus doi... - Care e melodia preferata a lui Ben Laden? - "Oops i did it again"! - Ce spun ciobanii cand se descalta? - A mai trecut un an. |
||
white_rose Postat pe 8 Mai 2010 17:10 |
||
De 8 martie vine un inginer cu un buchet imens de trandafiri la director: - Dom' director, s� tr�i�i, la mul�i ani, pentru dv. cel mai mare buchet de 8 martie!!! - B�, t�mpitule! Ai �nnebunit? P�i de 8 martie se dau flori la femei �i ... ce, am fa�� de femeie? - Nu, dom' director, ... da' sunte�i totu�i cea mai mare c***� din institu�ie! |
||
bluelight Postat pe 8 Mai 2010 17:13 |
||
Gigel �i spune mamei: - Mam�, ieri dup� ce-ai plecat de-acas�, a venit o tanti blond� �i frumoas� �i s-a dus cu tata �n camer� �i... Mam�-sa �l �ntrerupe: - �tii ce, s� repe�i asta c�nd vine taic�-tu acas�! Ajunge acas� tat�l, mama �i face semn copilului, iar acesta reia: - �i cum ��i spuneam, mam�, ieri c�nd tu n-ai fost acas�, a venit o tanti blond� �i s-a dus cu tata �n camer� �i... - �i? Șiiiii??? �ntreab� mama ner�bd�toare. - �i tata a t�v�lit-o-n pat, exact a�a cum te t�v�le�te pe tine de obicei po�ta�ul... |
||
bluelight Postat pe 8 Mai 2010 17:14 |
||
foarte tari bancurile | ||
white_rose Postat pe 8 Mai 2010 17:15 |
||
asta e mai cunoscut dar... Un cavaler urma s� plece �n cruciad�. κi f�cu bagajele, puse centura de castitate la nevast� �i d�du cheia centurii celui mai bun prieten: - Dac� nu m� �ntorc �n 3 ani, o po�i avea pe nevasta mea. �i �i v�zu de drum. Dup� o or� de mers, prietenul �l ajunse din urm�: - Mi-ai dat alt� cheie!!* |
||
bluelight Postat pe 8 Mai 2010 17:17 |
||
Anunturi romanesti. Esti analfabet? Scrie-ne azi si te ajutam pe gratis. Service Auto. Ridicam si livram masina gratuit. Daca ne incerci o data, nu mai pleci in alta parte. Vand caine: mananca orice si ii plac foarte mult copiii. Cautam barbat pentru lucru la fabrica de dinamita.Trebuie sa fie dispus sa calatoreasca. Castron pe placul oricarei gospodine cu fund rotund pentru batere eficienta. De vanzare: birou de epoca pentru o doamna cu picioare subtiri si sertare largi. Prajitor de paine: Un cadou apreciat de intreaga familie. Arde painea automat. Masini uzate: De ce sa te duci in alta parte ca sa fii pacalit? Vino aici. Cautam un om sa aiba grija de un lot de vaci care nu fumeaza si nici nu bea. Vand pat pentru copil cu picioare de fier. Tanara doamna, draguta, inteligenta, caracter, familie buna,doreste casatorie cu domn bine situat care sa aiba si autoturism.Ofertele se vor adresa subsemnatei, insotite de fotografia autoturismului. |
||
nuti_vio Postat pe 8 Mai 2010 17:18 |
||
vaaaaiiii bietul cavaler mai..... |
||
fleurdelis Postat pe 8 Mai 2010 17:18 |
||
bluelight Postat pe 8 Mai 2010 17:19 |
||
O babuta se duce la banca. Intra in biroul directorului si spune: - Dumnule director as dori sa mut banii dintr-un cont in altul. - Imediat, spuse directorul, care intrand in baza de date a bancii observa ca babuta avea un cont gras si spune cu mirare: - Doamna aveti un cont gras! Aveti afaceri? De unde ati obtinut banii? - Din pariuri, spuse babuta. - Din pariuri? intreaba nedumerit directorul. - Da domnule director, din pariuri. Uite daca sunteti interesat fac un pariu cu d-voastra, pe 5000$ ca aveti "boasele" patrate. Sunteti de acord? - Mai doamna, eu ma cred un om normal..cum sa am asa ceva?! - Domnule insist. - OK daca insistati patem palma. - Bine, atunci maine la ora 8 voi fi la d-voastra in birou cu avocatul meu, pentru a parafa intelegerea. A doua zi de dimineata babuta se prezinta cu avocatul in biroul directorului si spune: - Domnule director am venit pentru a pune in aplicare pariul. - Doamna sunteti sigura? - Da domnule. Directorul isi da jos pantalonii, apoi chilotii iar babuta pune mana pe "boasele" directorului si spune: - Ati avut dreptate, le aveti normale. In timp ce directorul radia de bucurie, avocatul transpirase de nervi. Vazand acest lucru, directorul il intreaba: - Ce s-a intamplat d-le avocat? De ce sunteti suparat? - Pai cum sa nu fiu suparat cand clienta mea a pus pariu cu mine pe 50.000$ ca va ia "boasele" in mana. |
||
white_rose Postat pe 8 Mai 2010 17:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
DESPRE BARBATI | 28 | De la: dor72 28 Iunie 2011 22:38 |
De ce credeti ca nemtii sunt severi si stricti? | 6 | De la: marinela_223 20 August 2010 07:37 |
dedicaTIE - Dedicatii speciale, personalizate | 1 | De la: burunducel 21 Septembrie 2010 11:43 |
|
||
EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE SI DE COEZIUNE EUROPENE - curs acreditat CNFPA ,SIBIU, 17 - 20 mai 2012 | 1 | De la: Centrul_DOCTUS 11 Mai 2012 13:57 |
Cum visati alb negru sau color ...? | 107 | De la: garbo_19362 30 Mai 2014 19:28 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară