vaiiii mi-e rau!~ de toot!!!!!!!!! |
||
fleurdelis Postat pe 8 Mai 2010 17:30 |
||
---|---|---|
Asociatie de locatari, angajeaza fochist de inalta presiune. Cautam femeie la fetita in varsta si nefumatoare. Vand masina de cusut mana si picior. Vand butelie de aragaz cu reseu si frigider. Vand patut copil facut la comanda pentru pretentiosi. Inchiriez camera la doua fete incadrate cu un singur pat. Cumpar imbracaminte de dama deosebita si putin intrebuintata. Confectionez si incaputez cizme pentru barbati cu inlocuitori de calitate.. Ofer recompensa celor care au spus nevestei lui Paul Ionescu ca l-au vazut cu o femeie in masina in ziua de 18 Iunie, pe autostrada Bucuresti-Pitesti. Va rog sa veniti sa depuneti marturie si la tribunal. Paul Ionescu. La un concurs de animale, in cadrul unei sarbatori agricole, s-a afisat programul: - ora 10.00 - prezentarea invitatilor. - ora 12.00 -prezentarea animalelor.. - ora 14.00 - masa comuna. Intr-o croitorie de dama: Fustele se ridica zilnic intre orele 10.00 si 14.00. Vindem second hand in diverse localuri si pravalii . Consumati cu incredere supa de pasare vegetariana. |
||
nuti_vio Postat pe 8 Mai 2010 17:31 |
||
De la: fleurdelis, la data 2010-05-08 17:30:39vaiiii mi-e rau!~ de la "boase"..? |
||
|
||
roby_cado Postat pe 8 Mai 2010 17:33 |
||
roby nu te obraznici! te rog frumos!! o gluma e o gluma nu e ceva sordid! plz!invata sa faci diferenta totusi! |
||
fleurdelis Postat pe 8 Mai 2010 17:38 |
||
Fleur, hai sa-ti spun un banc: e cam gata ce-i la cuptor si incep sa ma pregatesc sa vin spre tine. |
||
Doara Postat pe 8 Mai 2010 17:48 |
||
dor...,opreste-te..,ma ucizi..,am ras cu lacrimi..,bun bancul.. | ||
roby_cado Postat pe 8 Mai 2010 17:54 |
||
De la: Dor_marunt, la data 2010-05-08 17:48:44Fleur, hai sa-ti spun un banc: immm... incep sa-mi placa bancurile astea! si nici macar....nu inteleg de ce! roby dor e maritata! si fericita! si nu e banc!tine minte! |
||
fleurdelis Postat pe 8 Mai 2010 17:57 |
||
Doara Postat pe 8 Mai 2010 18:02 |
||
"..roby dor e maritata! si fericita! si nu e banc!tine minte!.." draci..,ati legalizat relatia..? uff... |
||
roby_cado Postat pe 8 Mai 2010 18:38 |
||
Culmea fidelitatii: la a 3-a nevasta sa ai aceeasi amanta! | ||
garbo083645 Postat pe 8 Mai 2010 18:41 |
||
eu iti ziceam asa...prieteneste! tu dc vrei sa o iei ...asa cum ai inceput....eu nu am nici o sansa sa te fac sa pricepi! au revoir! *(se pare ca....de la o gluma ....poti ajunge la depresii ciudate cu tine! ) |
||
fleurdelis Postat pe 8 Mai 2010 18:43 |
||
da..645..dar nevasta alta treaba nu are, decat sa ramana langa bou?? intreb asa intr-o doara...curiozitate | ||
reyya Postat pe 8 Mai 2010 18:43 |
||
n-ai inteles ca "boul" e la a treia VITA? | ||
roby_cado Postat pe 8 Mai 2010 18:48 |
||
da Roby..eu o sensibila cum sunt nu intelesesem din prima ...dar ma intrebam sincer..(desi omul doar a spus un banc)...daca tot ajunsese la a 3 a amanta....sotia trebuia sa fie demult plecata cu treburi , cariera ..alea alea | ||
reyya Postat pe 8 Mai 2010 18:51 |
||
Roby ..tine-o tot asa , ,,succesul" e garantat :-)) | ||
reyya Postat pe 8 Mai 2010 18:58 |
||
vezi?tot in graba citesti.. omu' e la a treia sotie..,si aceeasi amanta.. cat despre succesul meu..,nu-ti face tu griji.. |
||
roby_cado Postat pe 8 Mai 2010 19:19 |
||
nu cred ca succesu-i problema de regula. trainicia lui | ||
bluelight Postat pe 8 Mai 2010 19:20 |
||
roby_cado Postat pe 8 Mai 2010 19:22 |
||
Intra doctorul in salon si o vede pe asistenta scuturand un pacient care dormea. Mirat, o intreaba: - Ce-i faci bietului pacient? - Il trezesc sa-si ia somniferul! |
||
white_rose Postat pe 8 Mai 2010 20:19 |
||
�ntr-o noapte, un be�iv se sprijinea de un pod, c�nd peste el a dat un prieten. Cei doi au �nceput s� sporov�iasc�. - Ce se vede acolo jos? a �ntrebat be�ivul. - Luna, i-a r�spuns amicul. Be�ivul a privit din nou, a scuturat din cap cu ne�ncredere, dup� care a spus: - Hmmm, bine, te cred, dar cum am ajuns eu deasupra ei?! |
||
white_rose Postat pe 8 Mai 2010 20:22 |
||
camping tu de unde le scoti?? |
||
fleurdelis Postat pe 8 Mai 2010 22:34 |
||
Intuneric... intr-un cimitir.. un gropar blazat sapa o groapa noaptea, ca ziua era prea alcoolizat sa poata munci. Un schelet iese dintr-un mormant vecin si incearca sa-l sperie. Omu` scarbit, mai trage doua fumuri din Carpati si-si vede de treaba. Scheletul tot mai insistent, nu renunta, il ia prin invaluire si iar sare sa-l ingrozeasca. Groparu` nimic. Scheletul dezamagit se indeparteaza si da sa sara gardul cimitirului. Groparul pune mana pe lopata si-i f**e una de-l darama de pe gard. " Radem, glumim.. da' nu parasim incinta, da...?!" |
||
white_rose Postat pe 9 Mai 2010 11:32 |
||
asta-i "mortal" | ||
bluelight Postat pe 9 Mai 2010 11:33 |
||
maii...eu dupa raseteee am o idee despre cine posteaza bancuri, aiici | ||
fleurdelis Postat pe 9 Mai 2010 11:37 |
||
bluelight Postat pe 9 Mai 2010 11:37 |
||
white_rose Postat pe 9 Mai 2010 11:38 |
||
Un b�tr�n are probleme cu auzul �i se duce la doctor, care �i d� un aparat auditiv. Peste o lun� se �ntoarce la cabinet pentru control. - Aparatul �i face treaba, auzul dumneavoastr� este perfect� Cred c� familia este foarte bucuroas� c� pute�i auzi din nou. - A, nu le-am spus �nc�, doar stau �i ascult� mi-am schimbat testamentul de trei ori p�n� acum. |
||
chery Postat pe 9 Mai 2010 16:53 |
||
Examen de absolvire la Academia de Marin�: - Ce faci dac� �n fa�a navei tale vie un uragan stra�nic, chiar c�nd e�ti aproape de ��rm? - Arunc imediat ancora, domnule comandant. - �i dac� vine un alt uragan din spate? - Arunc alt� ancor�, domnule. - �i dac� vine altul de la tribord? - Ordon aruncarea unei alte ancore� - �i de unde naiba ai at�tea ancore? - Dar dumneavoastr� de unde a�i f�cut rost de at�tea uragane? |
||
chery Postat pe 9 Mai 2010 16:55 |
||
fleurdelis Postat pe 9 Mai 2010 16:56 |
||
Intr-o zi acasa la un vanator vine un prieten in vizita. Pe pereti numai trofee de vanatoare: cap de lup, cap de mistret, cap de urs si... culmea un cap de femeie mai in varsta care zambea. Curios, prietenul intreaba gazda: - Ce reprezinta capul de femeie? - A, stai linistit ca e soacra-mea! - Bine, dar de ce zambeste? - Ea credea ca o fotografiez! |
||
white_rose Postat pe 9 Mai 2010 21:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Negru sau Alb? | 1250 | De la: cely 13 Aprilie 2013 20:31 |
curs de cosmetica oradea arad timisoara | 1 | De la: garbo_3782 26 Mai 2012 17:30 |
cum sa nu te plictisesti? | 13 | De la: Gabriela_28 22 Iunie 2010 21:22 |
|
||
Schimb de linkuri | 2 | De la: CARMEN_13 23 August 2010 12:35 |
pafumul care ma reprezinta ! | 4 | De la: Thor_again 19 Iunie 2011 19:13 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară