O familie se duce pentru prima data la restaurant si, dupa ce mananca, el plateste iar ea ii spune chelnerului: - Resturile sa mi le puneti la pachet pentru catel. - Bineinteles, doamna. La care copiii in gura mare: - Uraaaaa! Ne cumpara cateeel! |
||
shrekutza Postat pe 13 Mai 2010 15:46 |
||
---|---|---|
Doua batranele s-au hotarat sa mearga impreuna in vizita la prietena lor Clementina. Ajunse acolo au fost primite cu multa bucurie de ea si au fost tratate cu o cafeluta. Dupa ce au stat putin de vorba Clementina le spune: - Vai, dragele mele am stat atata de vorba si nu v-am facut nici o cafeluta. Vin acum cu ea. Si asa, din uitare in uitare, le-a facut vreo sapte cafelute, pana sa plece. In drum spre casa, una din ele ii spune celeilalte: - Ai vazut ce s-a sclerozat Clementina? Am stat atata timp la ea si nu ne-a dat nicio cafeluta! - Cum draga ai fost la ea si nu m-ai chemat si pe mine? |
||
white_rose Postat pe 13 Mai 2010 15:59 |
||
Un copil isi intreaba parintele: "Taticule, ce-i aia POLITICA?" Taica-su ii explica: Eu aduc banii in casa - sunt FINANTELE, maica-ta scoate banii - ea e GUVERNUL, bunicul are grija sa fie totul in ordine - el e SINDICATUL, servitoare - e CLASA MUNCITOARE, si toti au grija sa-ti fie tie bine - tu fiind POPORUL, iar fratiorul tau care e in scutece - e VIITORUL Copilul nu prea pricepu, dar ramase cugetand la asta... In timpul noptii fratiorul isi facu nevoile in scutece. Se duce sa isi cheme parintii dar maica-sa dormea dusa, servitoare il calarea pe taica-su, bunicul se benocla la ei, ...toti erau ocupati. Dimineata taica-su il intreba daca a inteles ce e politica!? DA, zice copilul!!! FINANTELE fut CLASA MUNCITOARE, SINDICATUL ii urmareste, GUVERNUL doarme, nimeni nu ia in seama POPORUL, iar VIITORUL e in cacat pana la gat! |
||
|
||
Androna Postat pe 13 Mai 2010 16:13 |
||
l=am primit Soarta a lovit crunt Polonia, �ar� prieten� a Rom�niei. �n aceste momente grele, ar fi cre�tine�te s� ne ajut�m semenii afla�i �n necaz �i s� don�m ce nu ne mai trebuie: pre�edintele �i guvernul |
||
fleurdelis Postat pe 13 Mai 2010 21:45 |
||
Sotul vine de la medic.Nevasta,asteptand cu nerabdare rezultatele analizelor,il intreaba:eh,ce a spus medicul? Sotul:Pai...de azi nu mai pot face dragoste cu tine!!! ea:de ce?http://www.garbo.ro/comunitate/forum/post_reply/4414.html# el:Mi-a spus ca incepand de azi,sa nu ma mai ating de grasimi!! http://www.garbo.ro/comunitate/forum/post_reply/4414.html#http://www.garbo.ro/comunitate/forum/post_reply/4414.html# | ||
horicel Postat pe 13 Mai 2010 21:52 |
||
Un roman calatoreste cu trenul cu un ungur. La un moment dat ungurul il intreaba pe roman: ce scrie pe geam? El ii raspunde: "nu scoateti capul pe fereastra!" - Si mai jos? - Acelasi lucru dar in franceza. - Mai jos? - In engleza. - Mai jos? - In italiana. - Dar in ungureste nu scrie? - Nu, voi aveti voie. Un cioban ardelean statea pe iarba, in apropierea unei fantani. Un om se duce la fantana cu intentia de a bea. - Nu bea, omule, e otravita ! - Nem to dom. - Apoi bea, dar incet, ca-i rece. Taranii dintr-un sat din Ardeal se plang primarului: - Domnule primar, de cateva saptamani a aparut un om la noi in sat si toate femeile pe care le prinde le f*te. - Si... nu ati luat masuri? - Ba da, dar oricum am masura, tot a lui e mai mare! |
||
nuti_vio Postat pe 14 Mai 2010 18:37 |
||
unul auzit astazi!~ .............................la o manastitre de maici, vine o maica bucuroasa, imbujorata...anutandu-si suratele: "s-au adus castravetii!!! " si intr-o clipita se duc toate catre bucatarie9! reactia generala: aaaaaaa....da-s feliaaaaaaati |
||
fleurdelis Postat pe 14 Mai 2010 19:48 |
||
Un barbat de la tara era la oras cu o gaina pe care voia sa o vanda. Era seara, pana sa se duca la targ a doua zi, se gandeste sa mearga sa vada un film. Asa ca se duce la cinema si cere un bilet. Casierita observa gaina si ii spune ca nu are voie cu animale in sala. Suparat, omul merge dupa colt, indeasa gaina in pantaloni si apoi ia bilet si intra in sala. Dupa ce incepuse filmul, de frica sa nu se sufoce gaina, deschide slitul ca gaina sa poata respira. Langa el, o femeie observa momentul si-i spune, tulburata, sotului ei: - Cel de langa mine si-a descheiat prohabul! - Lasa, draga, raspunde sotul, ai vazut una, toate sunt la fel. - Da, dar asta imi mananca floricelele |
||
hot_coffee Postat pe 14 Mai 2010 20:05 |
||
O tipa �n fusta str�mta si scurta vrea sa se urce �n autobuz. Da sa ridice piciorul pe scara... dar intalneste privirea calatorilor atenti la miscare - se vedea cam totul. Asa ca discret, duce m�na la fermoarul de la spate si �l descheie putin sa-si coboare usor pe solduri fusta... �ncearca din nou sa urce... tot asa. Se descheie mai mult la fusta - tot nimic. A treia oara - idem. �n spatele ei - un cioban. Asta o ia de umeri si o urca. Tipa revoltata: - Nesimtitule, pui m�na pe mine?!!? Ciobanul: - Apoi domnita draga, dupa ce m-ai descheiat de 3 ori la slit am crezut ca suntem prieteni... |
||
white_rose Postat pe 14 Mai 2010 21:15 |
||
La tribunal, judecatorul: - Dvs sustineti ca atunci ati crezut ca portmoneul gasit va apartine? - Portmoneul nu, dar bancnotele imi pareau foarte cunoscute... |
||
white_rose Postat pe 14 Mai 2010 21:26 |
||
O pereche sarbatoreste nunta de argint si in acelasi timp si 60 de ani de viata. In timpul celebrarii apare o zana si le zice: - Ca premiu pentru fidelitatea voastra timp de 25 ani, as vrea sa va implinesc cate o dorinta." Sotia entuziasmata exclama: - Vreau sa fac o calatorie in jurul lumii cu sotul meu! Imediat dupa ce zana a atins-o cu bagheta magica, apar doua bilete de avion. Sotul se gandeste putin si dupa aceea, adresandu-se sotiei zice: - Atmosfera asta e foarte romantica dar am aceasta sansa doar o singura data in viata asa ca, scuza-ma draga, dar dorinta mea e aceea de a avea o sotie cu 30 de ani mai tanara decat mine. Sotia ramane socata dar dorinta e dorinta asa ca zana il multumeste, il atinge cu bagheta magica si pac! Sotul devine de 90 de ani!! Morala: toti barbatii sunt niste nenorociti, dar zanele sunt femei... |
||
white_rose Postat pe 14 Mai 2010 21:30 |
||
Tu ��i iube�ti nevasta? � C�nd ne-am luat, o iubeam a�a de tare �nc�t �mi venea s-o m�n�nc. Acum �mi pare r�u c� n-am m�ncat-o atunci. Acum e prea t�rziu, e a�oas�. Un ascultator suna la un post de radio. - Buna ziua! - Buna ziua! Va ascultam. - Am gasit un portofel care contine 15000 dolari si un buletin de identitate pe numele Popovici Mihai. As vrea sa-i ofer o dedicatie muzicala. Doi cowboy aveau 2 cai si se tot intrebau cum sa ii deosebeasca... Unu spune: Uite, il iau pe asta(aratand spre unul din cai) si o sa ii tai urechea stanga ca sa ii deosebim...Zis si facut...dupa care intra amandoi intr-un bar... Trece un trecator si zice:"Ia te uita...2 cai...unu cu 2 urechi unu cu una... Ia sa ii tai eu si lu ala cu 2 urechi urechea stanga... Ies cowboy-i si vad caii..."Ma io, ii tai lu asta si urechea dreapta, ca sa ii diferentiem...".Iar intra in bar... Iar trece trecatorul, iar vedem caii, si ii taie si celui de-al doilea a doua ureche... Iar ies cowboy-i, iar vad caii, unu ii taie coada unuia din cai sa ii diferentieze... iar intra in bar, iar trece trecatorul si ii taie calului cu coada coada... Vin cowboy-i si vad...la care unu plin de draci..."ptiu....acum ce facem...?" La care celalalt..."Am eu o idee...eu il iau pe cel alb si tu i-al pe cel negru..."! |
||
chery Postat pe 14 Mai 2010 21:49 |
||
De la: white_rose, la data 2010-05-14 21:30:29O pereche sarbatoreste nunta de argint si in acelasi timp si 60 de ani de viata. In timpul celebrarii apare o zana si le zice:evident! |
||
celi Postat pe 14 Mai 2010 21:59 |
||
fleurdelis Postat pe 16 Mai 2010 13:18 |
||
Suzuki a a�teptat s� �i vin� iubita.Dup� aproape un ceas, ea a ap�rut.Foarte bucuros, a ajutat-o s� se dezbrace, p�n� c�nd fata a observat c� se producea un fenomen de-a dreptul paranormal.Ajunsese s� se dezbrace mai repede dec�t se �mbr�case, de�i casa lui Suzuki era construit� pe un teren �es.La un moment dat, fata �i spune: -Numai o clip�, dragul meu. �i �u�ti la baie. Suzuki, z�mbea cu gur� p�n� la urechi.Critica, afirm� c� z�mbetul lui era cu trei cm. mai lung dec�t urechile. C�nd o vede pe fat� c� se �ntoarce, �i p�n� s� apuce s� zic� ceva, se treze�te cu o g�leata cu apa �n cap. -Ce faci? - a apucat Suzuki s� strige. -N-ai v�zut c� te-ai �ncins prea tare? Mi-a fost team� s� nu faci hipertensiune. -Mai, las� dracului hipertensiunea aia.M� descurcam cu ea a�a cum era.Partea proast� este c� acum a sc�zut �i glicemia. |
||
Ioana007 Postat pe 16 Mai 2010 16:47 |
||
fleurdelis Postat pe 16 Mai 2010 18:44 |
||
La judecatorie, Ion e acuzat de viol. Judecatorul: - Inculpat Ion, esti acuzat de viol. - Nu e adevarat. In spate o batranica, neauzind prea bine intreaba pe cel de langa: - Ce zice, maica, ce zice? - Zice ca nu e adevarat. Judecatorul: - Inculpat Ion, cum pledezi? - Nevinovat! Batranica: - Ce zice, maica, ce zice? - Zice ca e nevinovat. Inculpatul: - Nu i-am atins nici macar un fir de par, d-le judecator! Batranica: - Ce zice, ce zice? - Zice ca nu i-a atins nici macar un fir de par. - Cata precizie, maica, cata precizie! |
||
white_rose Postat pe 17 Mai 2010 16:19 |
||
Trei negri intr-o puscarie din Africa de sud povestesc: Primul (5 ani): Treceam pe zebra si a venit un alb cu un mertan si m-a lovit de m-a aruncat 10 m de la locul accidentului asa ca mi-a dat 5 ani pentru fuga de la locul accidentului. Al doilea (10 ani): Si eu trecem pe zebra cand a venit un alb cu un mertan si m-a lovit de m-a aruncat 10 m de la locul accidentului in curte la unul asa ca mi-a dat 5 ani fuga de la locul accidentului si 5 ani violare de domiciliu. Al treilea (15 ani): Asta nu-i nimic, eu trecem pe zebra cand a venit un alb cu un mertan si m-a lovit de m-a aruncat 10 m de la locul accidentului in curte la unul, care s-a enervat si mi-a bagat un cutit in mine asa ca am primit 5 ani fuga de la locul accidentului, 5 ani pentru violare de domiciliu si 5 ani port ilegal de arme. |
||
white_rose Postat pe 17 Mai 2010 16:28 |
||
- Nevast�-mea m� s�rut� de fiecare dat� c�nd vin acas�. � Asta da afec�iune! � A��E investiga�ie! Un barbat lua micul dejun la ora 8 diminea�a, un sandvi� �i o cafea, c�nd vede trec�nd pe strad� o procesiune de �nmorm�ntare foarte neobi�nuit�. Un sicriu negru mare era urmat la c��iva pa�i de un alt sicriu negru mare. �n spatele celui de-al doilea sicriu mergea un bãrbat solitar cu un imens c�ine pitbull �inut �n les�. �n spatele lor mergeau �n�irui�i aproximativ 200 b�rba�i tri�ti. Privitorul nu a putut s�-�i st�p�neascã curiozitatea, s-a apropiat de b�rbatul care ducea c�inele �i l-a �ntrebat: - Domnule, �tiu c� este un moment foarte nepotrivit s� v� deranjez, dar ce tragedie s-a �nt�mplat. A cui este �nmorm�ntarea? B�rbatul r�spunde: - Ei bine, �n primul sicriu se afl� so�ia mea. - Ce a p��it? - C�inele meu a atacat-o �i a omor�t-o. - �i cine se afl� �n al doilea sicriu? - Soacra mea. Ea �ncerca s� o ajute pe so�ia mea, dar c�inele s-a repezit �i la ea �i a omor�t-o. A trecut un moment solemn de lini�te �ntre cei doi b�rba�i. - Domnule, pot s� v� cer �mprumut c�inele? - Sigur ca da� A�eza�i-v� �i dvs la coad� |
||
chery Postat pe 18 Mai 2010 19:42 |
||
.......... O viitoare mireasa merge la ginecolog pentru un control de rutina. Fiind mai din varful muntelui ii cam lipseau cunostintele de anatomie masculina. Dar isi ia inima in dinti si il intreaba pe medic: - Ce e chestia aia care atarna intre picioarele logodnicului meu? - Acela e un penis, domnisoara. Viitoarea mireasa, sfioasa, intreba din nou: - Si chestia aia rosie din varful penisului? - Acela il numim capul penisului... Domnisoara, prinzand curaj, mai pune o intrebare: - Si chestiile alea rotunde ce-s cam la 35 de cm de capul penisului? Medicul, putin confuz: - Domnisoara, la logodnicul dumneavoastra nu stiu cum e, dar la mine alea-s deja fesele. |
||
hot_coffee Postat pe 18 Mai 2010 20:15 |
||
Un tip de optzeci de ani se duce sa-si fac� controlul medical anual. Doctorul �i asculta inima cu stetoscopul si �ncepe sa se mire: - Oh! oh! Omul �l �ntreab� pe doctor: - Care-i problema? - Pai, spune el, aveti un murmur la inima. Fumati? - Nu, spune mosu'. - Beti mult? - Nu. - Viata sexuala aveti? - Da, bineinteles! - Pai atunci, spune doctorul, mi-e frica cu murmurul asta sa nu faceti vreun infarct, asa ca va trebui sa renuntati la jum�tate din ea. Uit�ndu-se perplex la doctor mosu spune: - Care jum�tate - privitul sau g�nditul? |
||
white_rose Postat pe 18 Mai 2010 21:54 |
||
- Taticule, zise Bulisor, e adevarat ca dupa Anul Nou suntem cu un an mai batrani? - E adevarat... - Si tu? - Si eu... - Si mamica? - Nu, mamica ta va fi cu 10 ani mai tanara! |
||
white_rose Postat pe 18 Mai 2010 22:01 |
||
fleurdelis Postat pe 19 Mai 2010 19:08 |
||
Cele 7 minuni ale comunismului : 1. Toti aveau de lucru; 2. Desi toti lucrau, nimeni nu muncea; 3. Desi nimeni nu muncea, planul se facea; 4. Desi planul se facea, nimic nu se gasea; 5. Desi nimic nu se gasea, toti aveau; 6. Desi aveau, toti furau; 7. Desi toti furau... nimic nu lipsea; De ce nu ne-o fi placut? |
||
chery Postat pe 20 Mai 2010 20:08 |
||
Consiliul local al orasului observa ca cel mai tare avocat din oras nu facuse niciodata o donatie in scop de caritate. Pentru a-l convinge sa o faca, primarul �l chema la el in birou: - Domnule avocat, am observat ca veniturile dumneavoastra anuale se ridica la peste 600.000 de dolari. Cu toate acestea, niciodata nu ati facut vreo donatie comunitatii... - Daca tot ati cautat informatii despre mine, nu ati observat ca mama mea este bolnava, iar medicamentele de care are nevoie depasesc de c�teva ori veniturile ei? - Nu... raspunse primarul jenat. - �n al doilea r�nd, fratele meu, veteran de razboi, este condamnat �ntr-un scaun cu rotile si este orb. Primarul �ncepu sa-si ceara scuze, dar fuse �ntrerupt: - �n plus, sora mea a murit �ntr-un accident las�nd orfani trei copii. Umilit, primarul: - Nu stiam, ma iertati... �nsa avocatul continua: - Nu vad de ce v-as da dumneavoastra bani, daca nu le dau nici lor... |
||
white_rose Postat pe 20 Mai 2010 21:50 |
||
........... I: Cum se pune un prezervativ pe obiectul muncii? R: Depinde... Daca esti strungar sau sofer de autobuz e mai dificil. I: Ce este sexul oral? R: Tu ii spui �fuck you!� iar ea raspunde �fuck you too!� I: Sunt virgina, as vrea sa-mi incep viata sexuala. Mi-e frica. Dati-mi si mie un sfat. R: Jack Daniel�s Old Time, Old No7 Quality Tenessee Sour Mash Whiskey. But you can just ask for Jack. I: Cum stii daca ai orgasm? R: Prietenul tau se da jos de pe tine si adoarme repede. I: Prietenului meu i s-a rupt prezervativul de 2 ori, dar nu cu mine. Cu mine totul e OK pana in momentul penetrarii cand ii dispare erectia. Cum pot sa-l ajut sa scape de aceasta problema? R: Fa-ti operatie estetica. I: Daca ma masturbez penisul imi va creste? R: Da, dar dupa ce termini se micsoreaza iar. I: Cum e prima data la fete? R: Depinde daca te duci singur sau cu prietenii. I: Ma apara prezervativul de retard mintal? R: Deja e tardiv sa iti mai faci probleme. I: Daca am penisul mai mic decat prezervativul? R: Indeasa ceva pe langa el, macar sa nu fluture. I: Cat de mare trebuie sa fie penisul ca sa pot folosi un prezervativ? R: Lasa asta. Mai intai trebuie sa poti folosi penisul. I: Daca continui sa fac sex de 10 ori pe zi pot avea probleme mai tarziu ? R: Asa sper. Asa ar fi drept! |
||
hot_coffee Postat pe 21 Mai 2010 15:16 |
||
Tatal arab scrie fiului lui care invata in America la universitate: - Fiul meu as vrea sa plantez niste cartofi in gradina, dar sunt batran si nu pot. Stiu ca daca ai fi fost aici m-ai fi ajutat. Fiul raspunde la scrisoare: - Tata sunt aici si nu pot face mare lucru si nu te apuca de sapat ca sa nu dai peste "CHESTIA" aia. Dupa primirea scrisorii de catre tata apar la usa FBI, CIA, Armata.... sapa toata gradina dar nimic. Scrisoare de la fiu: - Tata, mai mult de atat nu pot sa fac. |
||
white_rose Postat pe 21 Mai 2010 15:45 |
||
daserban Postat pe 21 Mai 2010 15:50 |
||
fleurdelis Postat pe 21 Mai 2010 20:16 |
||
Un sofer, vrand sa-si protejeze masina impotriva hotilor si neavand bani pentru o alarma, lasa un bilet pe parbrizul masinii: "Radioul - defect, benzina - nu are, motorul - componente lipsa". Dimineata isi gaseste masina pe butuci si un alt bilet pe care scria: "Daca-i asa, nici de roti nu mai are nevoie!" |
||
white_rose Postat pe 22 Mai 2010 16:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
un sfat | 2 | De la: Alexandra_Radu_2 28 Ianuarie 2016 18:24 |
vino iarna | 23 | De la: dor72_ 27 Ianuarie 2012 17:14 |
despre pisici | 28 | De la: liaiedera 11 Aprilie 2010 22:08 |
|
||
Ce faceti in timpul liber? | 7 | De la: garbo_405274 11 Ianuarie 2016 18:06 |
Am auzic ca femeile nu mai vor sa fie servitoare....Dar barbatii nu renunta asa usor pt ca au mii de ani de boierie de trait bine pe spinarea femeilor | 73 | De la: heartbit 10 Iulie 2012 23:26 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară