Un ungur se duce la un restaurant. Cand chelnerul vine sa-i ia comanda, ii spune: -Te rog sa dai la mine una la muie. -?! -Te rog sa dai la mine una la muie! -Dar cum sa fac asa ceva? Nu pot! -Sa chemi la mine pe sef de sala! Seful de sala se prezinta si primeste aceeasi solicitare: -Noi ne respectam clientela, domnule, nu pot sa va onorez comanda! Ungurul izbucneste isteric: -Daca nu dati imediat la mine una la muie, eu fac scandal! Seful de sala ezita cateva clipe, apoi ridica din umeri si satisface cererea clientului. A doua zi, la tribunal, judecatorul il intreaba pe seful de sala: -De ce l-ati lovit pe reclamant? -Pai, pentru ca el mi-a cerut, sa-i dau una la muie! Ungurul sare revoltat: -Nu este adevarat! El dat la mine una la muie, sora cu moartea, dar eu cerut una lamuie, sora cu portocala! |
||
white_rose Postat pe 31 Mai 2010 15:42 |
||
---|---|---|
Tiganul isi face abonament la Connex si ii lipseste buletinul. Dealerul ii spune sa mearga acasa si sa isi trimita singur buletinul la nr. de fax al Mobifon. La un moment dat, incep sa vina faxuri unul dupa altul, toate cu buletinul tiganului. Astia disperati il conecteaza pe tigan si il suna: - Domnule! Am primit buletinul, sunteti conectat. - Cum l-ati primit dom'le, ca e tot la mine!? |
||
white_rose Postat pe 31 Mai 2010 15:44 |
||
cica politicienii sunt ca porumbeii:cand sunt jos iti mananca din palma si cand ajung sus se .... in capul nostru | ||
|
||
Dia17605 Postat pe 31 Mai 2010 18:45 |
||
- Nu stiu ce sã mã fac, domnule doctor. Cãsãtoria mea a intrat �ntr-un impas. - Cum asa? - Pãi, sotia mea nu mã poate suferi c�nd s�nt beat, iar eu n-o pot suferi c�nd s�nt treaz. |
||
moniq_ Postat pe 31 Mai 2010 18:48 |
||
La Radio Erevan , un investitor bursier amar�t din Romania �ntreaba: - De ce trebuie sa strangem cureaua �n perioada de tranzitie? Radio Erevan raspunde: - De g�t. |
||
||
In fata unei usi: - Deschide, iubito ! - Nu pot, sunt dezbracata. - Nu-i nimic, sunt singur ! - Eu nu ! |
||
||
605....exista un mare adevar !!!! | ||
ladyDY Postat pe 31 Mai 2010 18:56 |
||
De la: white_rose, la data 2010-05-31 15:42:13Un ungur se duce la un restaurant. Cand chelnerul vine sa-i ia comanda, ii spune: |
||
fleurdelis Postat pe 1 Iunie 2010 08:20 |
||
ECUATII MATEMATICE : Ecuatia 1 > Omul = mancat + dormit + munca + distractie > > Bou = mancat + dormit > > Atunci: > Omul = Bou + munca + distractie > > Deci: > Omul - distractie = Bou + munca > > In alte cuvinte: > Omul care nu stie sa se distreze = Bou la > munca > > Ecuatia 2 > Barbat = mancat + dormit + castig bani > > Bou = mancat + dormit > Atunci > Barbat = Bou + castig bani > > Deci > Barbat - castig bani = Bou > > In alte cuvinte: > Barbatul care nu castiga bani = Bou > > Ecuatia 3 > Femeia = mancat + dormit + cheltuiala > > Bou = mancat + dormit > > Atunci > Femeia = Bou + cheltuiala > Deci > Femeia - cheltuiala = Bou > > In alte cuvinte > Femeia care nu cheltuie = Bou > > Daca egalam ecuatia 2 cu ecuatia 3 obtinem: > Barbatul care nu castiga bani = Femeia care nu cheltuie > Deci, > Barbatul castiga pentru a nu lasa Femeia sa devina Bou (Postulatul 1) > > Femeia cheltuie pentru a nu lasa Barbatul sa devina Bou (Postulatul 2) > > Deci avem, > Barbat + Femeie = Bou + castig bani + Bou + cheltuiala > Atunci din postulatele 1 si 2 putem trage concluzia: > > Barbat + Femeie = 2 Bou care traiesc fericiti impreuna! |
||
ladyDY Postat pe 1 Iunie 2010 16:30 |
||
white_rose Postat pe 1 Iunie 2010 19:47 |
||
Sunt foarte ingrijorata:niciodata sotul meu nu a intirziat atita! Cred ca si-a gasit alta femeie? - Vai tu, de ce te gindesti la ce-i mai rau !.Poate l-o calcat vreo masina. Mica publicitate: "Tגnar aratos situatie materiala exceptionala, post de mare raspundere, relatii bune, doua masini, casa vila in Caraibe. Nu caut nimic, doar ma laud." " Tגnara draguta blonda sexy, fara obligatii, 90-60-90, picioare, 1.70 m , plina de viata, patimasa, exotica, misterioasa, amatoare de senzatii tari, vגnd camion." O baba tremurand de moarte din toate incheieturile o intreaba pe vanzatoarea la Sex-Shop : - Aveti Vibrator Turbo XXL Super Strong cu baterii alcaline? - Da! - Si cum se opreste? La o judecata: - Sotul : "Intru in casa si-mi vad curva de femeie in pielea goala pe pat,geamul deskis,ma uit pe geam si vad pe unu in kiloti alergand.Iau noptiera si arunc dupa el" - Sotia : "Era cald.M-am dezbracat,am deskis geamul,vad cum intra dobitocul asta si fara sa zica ceva arunca cu noptiera prin geam" - Victima : "Eu sunt sportiv..Alerg in fiecare zi pe acel traseu.Intorc capul si vad cum zboara o noptiera spre mine..." |
||
ladyDY Postat pe 2 Iunie 2010 10:27 |
||
Un motociclist impatimit gaseste un Harley original vechi in stare impecabila, fara pic de rugina. Curios il intreaba pe proprietar cum a reusit sa isi mentina motocicleta ca noua. Acesta ii spune: - De fiecare data cand afara ploua imi ung motoreta cu vaselina si o scoat in ploaie. - Incredibil! raspunse omul nostru. - Daca o cumperi iti dau cadou si cutia de vaselina ca si asa nu am ce face cu ea. Cumpara omu� motorul, primeste cutia cu vaselina si merge la prietena sa se laude. Prietena si ea fan Harley nu mai putea sa se abtina cand a vazut motorul. Se hotaresc sa se duca la parintii ei, el nefiind niciodata la ei, sa faca o impresie buna. Pe drum ii povesteste ca ei au un obicei ciudat si ca la masa nu vorbeste nimeni, cel care vorbeste trebuie sa spele la finalul mesei vasele. Tipul nu zice nimic si ajung acasa la parintii ei. Intra in casa si vede vase murdare in fiecare camera pe jos, pe mobila, mucegai, etc., vase cat de pe 3 luni. Se aseaza ei la masa si mananca, nimeni nu zice nimic. La un moment dat, incearca el terenul si incepe sa o mangaie pe prietena pe sani. Nimeni nu zice nimic. Ii da jos bluza in fata parintilor si incepe sa se joace cu sanii, nimeni nu zice nimic. Nervos o pune pe tipa pe masa si incep sa faca sex in fata parintilor, nimeni nimic. Nervos din cale afara incepa acelasi "ritual" cu mama ei, nimeni nimic. La un moment dat, se uita pe geam si vede ca se strang nori de ploaie si se gandeste ce i-a zis vanzatorul motorului si scoate din buzunar vaselina, moment in care rabufneste tatal: - BINE, BINE, SPAL EU VASELE!!!!! |
||
white_rose Postat pe 2 Iunie 2010 18:15 |
||
moniq_ Postat pe 2 Iunie 2010 18:17 |
||
La Judecatorie, un tip declara mincinos. Judecatorul observa, si-i atrage atentia martorului... - Martor, te rog sa spui adevarul si numai adevarul! In caz contrar stii ce primesti.... - Sigur ca stiu...(raspunde martorul) Judecatorul: - Ei stii, spune-mi ce primesti...? Martorul raspunde: - Doua-trei milioane, depinde cum te intelegi cu partea..... |
||
white_rose Postat pe 2 Iunie 2010 18:35 |
||
Intr-o zi, Bula se intoarce de la scoala si-i spune tatalui sau: - TATA, TATA azi am facut sex pentru prima data. Tatal sau exclama de bucurie: - Bravo fiule, dar zi-mi si mie, cine-i fericita?! La care Bula raspunde: - Pai tocmai dai mana cu ea. |
||
white_rose Postat pe 2 Iunie 2010 18:41 |
||
fleurdelis Postat pe 2 Iunie 2010 19:08 |
||
9. Ce a zis Dumnezeu dupa ce a creat barbatul ? Pot sa fac ceva mai mult. |
||
gavril Postat pe 2 Iunie 2010 19:41 |
||
13. De ce a creat Dumnezeu intai barbatul si mai apoi femeia ? Pentru ca inainte sa realizezi capodopera trebuie sa faci o proba |
||
gavril Postat pe 2 Iunie 2010 19:43 |
||
17. De ce e nevoie de 100 de milioane de spermatozoizi ca sa fecundeze un ovul ? Pentru ca nici unul nu se opreste sa intrebe care e directia cea buna. |
||
gavril Postat pe 2 Iunie 2010 19:44 |
||
dece?? | ||
fleurdelis Postat pe 2 Iunie 2010 19:45 |
||
1. Cum se numeste un barbat incatusat ? Unul in care poti avea incredere. |
||
gavril Postat pe 2 Iunie 2010 19:45 |
||
fleurdelis Postat pe 2 Iunie 2010 19:46 |
||
Tat�l c�tre b�iatul de 6 ani: Un b�iat mare ca tine nu ar trebui s� se team� de �ntuneric! B�iatul: �ie �i-e u�or s� vorbe�ti� tu o ai pe mama s�-�i poarte de grij�. Se �nt�lnesc I�ic �i �trul. I�ic, sup�rat, �trul, vesel, n-avea nicio treab�. S: � Frate, am sc�pat de toate problemele! I: � Da� ce-ai f�cut, m�? S: � Mi-am luat un elefant, frate! I: � Hai b�, las� vr�jeala, c� nu-mi arde� S: � Nicio vr�jeal�, m�. Am sc�pat de toate problemele. �tii parcul meu de ma�ini? Vine elefantul �n fiecare zi, le spal�, d� cu coada, le lustruie�te. Nevast�-mea. .. �tii c� e obsedat� cu gr�dina de flori. N-am treab�, le strope�te �sta de cinci ori pe zi� jet mic, jet mare. Copiii� �tii ce disperat eram cu ei. Am �i uitat c�-i am acum. �i ia elefantul cu trompa �i pune �n spate, �i plimb� prin cartier, joac� fotbal cu ei. Nu mai am niciun stres. I: � Da� c�t ai dat, m�, pe el? S: � 100.000 de euro, da� face to�i banii� I: � Auzi, m� Nu mi-l vinzi mie? S: � Ce s� fac?!! B�, nene, �sta e parte din familie acum, nu e de v�nzare. I: � Hai m� c�-�i dau 150.000, doar �tii ce probleme am acas�! S: � Nu se poate, m�. E sufletul nostru, cum s� ne desp�r�im de el? I: � Hai, b�, c�-�i dau 200.000, d�-mi-l s� scap de belele. S: � Nu se poate, b� I�ic, tu nu �n�elegi. ��i comand �i �ie unul, dac� vrei, da� ai de a�teptat un an. I: � B�i, �trul, ��i dau 300.000! Ajut�-m� s�-mi rezolv problemele, ce dracu�, suntem ca fra�ii, am �nceput �mpreun� s� facem afaceri�! S: � Bine, m�, hai. Da� s� �tii c� �i-am dat de la inim�, era ca �i copilul nostru. Dup� 6 luni se �nt�lnesc �tia iar. �trul vesel, I�ic, terminat, cu p�rul alb, cearc�ne mari� I: � B�i, �trul, ce mi-ai f�cut, b�? M-ai nenorocit cu elefantul �sta! S: � De ce, m�? I: � Nu face nimic, frate. Parcul meu de ma�ini, �l �tii� S-a suit cu curu� pe ma�ini, mi le-a strivit. Nevast�-mea. .. Obsedat� �i ea cu florile, s-a c�cat pe ele, nu se mai vede o petal� sub diatamai balega. Copiii� nu-i hale�te, dar ii bate cu trompa, �i alearg� prin cas�. Sunt terminat! S: � B�i, I�ic, tu ai o problem�! I: � Da, b�, �tiu, cu elefantul de la tine. S: � Nu, b�! Tu, cu atitudinea asta, n-o s� vinzi niciodat� elefantul �la! |
||
chery Postat pe 2 Iunie 2010 20:44 |
||
Daca ar fi sa traiesti viata in sens invers !... : ... ai incepe prin a muri, astfel ai scapa de aceasta trauma care, te urmareste toata viata ... ... apoi te-ai trezi intr-un azil de batrani si te-ai simti din ce in ce mai bine pe zi ce trece ... ... ai fi externat intr-o buna zi pe motiv ca, esti sanatos ... si ai incepe sa primesti banii de pensie ... ... in fine, in prima ta zi de lucru ai primi cadou un ceas de aur ... ... ai lucra 40 de ani, pana ai fi suficient de tanar, sa poti incepe sa profiti de sfarsitul perioadei de activitate ... ... ai trai din petrecere in petrecere, ai bea, ai face dragoste, n-ai avea probleme grave .... ... te-ai pregati pentru studiile universitare ... apoi colegiul ... te-ai juca cu prietenii, fara nici o obligatie pana ai deveni copil ... ... ultimele 9 luni le-ai petrece plutind linistit, bucurandu-te de incalzire centrala, room service, etc ... ... in final, ai parasi aceasta lume de rahat ... ...intr-un ORGASM ...... |
||
ladyDY Postat pe 3 Iunie 2010 10:14 |
||
"Daca ar fi sa traiesti viata in sens invers !... : ... ai incepe prin a muri, astfel ai scapa de aceasta trauma care, te urmareste toata viata " Dap! Asta chiar se potriveste multor personaje!!! Lady, pupici! |
||
moniq_ Postat pe 3 Iunie 2010 10:16 |
||
moniq! | ||
ladyDY Postat pe 3 Iunie 2010 10:17 |
||
Lady, sa inteleg ca nu ai vazut inca filmul cu "Benjamin Button"? | ||
anakin Postat pe 3 Iunie 2010 10:19 |
||
ma voi stradui sa-l vizionez, anakine.... | ||
ladyDY Postat pe 3 Iunie 2010 10:22 |
||
desi unii l-au cam criticat, mie mi-a placut filmul | ||
zambila Postat pe 3 Iunie 2010 10:22 |
||
Mai tine cineva minte filmul "Arabella" ? In al doilea sezon era vorba exact de chestia asta: Arabella fusese pacalita sa manance nu stiu ce mar si a nascut doi batranei in loc de doi bebelusi. In lumea fermecata exact asa erau toti: intai se nasteau batrani si apoi, pe masura ce inaintau in varsta, intinereau... Mi s-a parut filmul "The incredible story of Bejamin Button" un remake al serialului polonez cu Brad Pitt... si cam atat... Cui i-a placut, jos palaria! Gusturile nu se dicuta! |
||
Romeo_Ex Postat pe 3 Iunie 2010 10:28 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce scoala vretzi sa urmatzi? | 10 | De la: anaROBERT 14 August 2010 00:35 |
ATENTIE!!!-MESAJE VIRUSI PE TELEFONIE MOBILA SI INTERNET!!! | 4 | De la: Alexxandra 19 Martie 2010 13:36 |
Aveti probleme cu plata cotelor de intretinere? | 1 | De la: shamytc2007 27 Octombrie 2008 22:59 |
|
||
idei de pacaleli | 4 | De la: yavrum 1 Aprilie 2009 17:59 |
istoria secreta a lumii-Jonathan Black | 2 | De la: Alexxandra 3 Mai 2010 08:49 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară