BANCURI

Care este asemanarea dintre Romania si Japonia?
-Amandoua tarile au trenuri suspendate.
Romania si Grecia?
-Amandoua au fost republici "elene"
Romania si Belgia?
-Ambele tari sunt "flamande"
white_rose
Postat pe 20 Iunie 2010 14:05
Un baietel aflat in vizita la o matusa, casca si el gura la
o sedinta de spiritism.
- Gigele, tu ai vrea sa vorbesti cu cineva anume ? fu
intrebat.
- Da, as vrea sa vorbesc cu bunicu'.
Persoana care facea pe mediumul cazu in transa si dupa
cateva minute se auzi:
- Ca mai faci, Gigele. Sunt eu, bunicul si iti vorbesc din
cer...
- Bunicule, ce cauti in cer ca doar n-ai murit inca ?
nuti_vio
Postat pe 20 Iunie 2010 19:33
Doi scotieni se plimba prin padure. Pe unul il apuca
nevoile si se duce dupa un copac.
Dupa cateva minute ii spune amicului sau:
- Ai la tine un pic de hartie ?
- Da de unde, ii raspunde acesta. Lasa-l acolo.
nuti_vio
Postat pe 20 Iunie 2010 19:35
mai lalaa...tu mi-ai furat bancu' mey acuma intram si eu fericita sa-l spun
fleurdelis
Postat pe 20 Iunie 2010 21:20
vai nu am vrut
lala_cri
Postat pe 21 Iunie 2010 17:56
Fleur, da' sper ca asta nu te-mpiedica sa fii fericita, in continuare!
Lala,
moniq_
Postat pe 21 Iunie 2010 18:00
fara 2 poduri??
noooo...nu pot!
fleurdelis
Postat pe 21 Iunie 2010 18:04
Intr-o sectie comandantul isi strange politistii in sedinta si le spune:
- Maine sa veniti imbracati frumos ca mergem la Nunta lui Figaro.
Intelege toata lumea iar in cea de-a doua zi vin politistii toti imbracati la costume, cu neveste, copii, cadouri, flori.
Cand ii vede seful de sectie se ia cu mainile de cap:
- Dobitocilor, nu mergem la nunta propriu-zis, Nunta lui Figaro este o opera maaa, opereta, teatru, chestii din-astea intelegeti?
Unul dintre politisti:
- Sefu', nu te supara, dumneata cand ai venit la Lacul Lebedelor cu unditele, noi am zis ceva?
white_rose
Postat pe 21 Iunie 2010 20:58
Pre�edintele Bush �i secretarul de stat Colin Powell st�teau �ntr-un bar. Un tip intr� �i �l �ntreab� pe barman:
- Nu-s �ia pre�edintele Bush �i Colin Powell acolo la mas�?
- Da, ei sunt, r�spunde barmanul.
A�a c� tipul se duce la si le zice:
- Ce onoare, ce face�i aici?
- Pl�nuim al treilea r�zboi mondial, zice Bush.
- Serios? �i ce o s� se �nt�mple?
- O s� omor�m 140 de milioane de irakieni �i o blond� cu ���e mari, zice Bush.
La care tipul:
- O blonda cu ���e mari? De ce o blond� cu ���e mari?
Bush se �ntoarce spre Powell, �l bate pe um�r �i zice:
- Vezi, b� de�teptule, �i-am zis eu c� n-o s�-i pese nim�nui de 140 de milioane de irakieni!
white_rose
Postat pe 21 Iunie 2010 21:45
fleurdelis
Postat pe 21 Iunie 2010 21:47
Bula si Strula copii mici, 3-4 anisori fiecare, se duc la femei. Parintii lor mari patroni in state.Intra in primul bordel si spun:
-Doamna, vrem si noi 2 femei, da bune rau!
-Ce sa faceti voi cu ele, ma?
-Ce le fac si barbatii!
-Pai bani aveti?
Scot copilasii un teanc de verzisori dupa care patroana ii trimite pe Bula in camera 9 si pe Strula in camera 11.
Intra Bula in camera si spune barbateste:
-Dezbraca-te, am venit sa te lucrez!
-Ce sa faci ma? Ia de aicea! si incepe sa il bata pe Strula pana l-a dat afara.
Singur pe hol se duce la camera la Bula, vrea sa se uite pe gaura cheii dar nu prea ajungea pentru ca era prea mic, si sta si asculta la usa.
Dincolo de usa se auzeau tipete, gemete, urlete, busituri, cazaturi.....
-Uau, zise Strula, si astepta sa iasa Bula.
Intr-un tarziu iese Bula transpirat, cu haine rupte, ciufulit....
Strula: Ei, cum a fost?
Bula: Daca reuseam sa ma urc in pat, praf o faceam!!!

ladyDY
Postat pe 21 Iunie 2010 22:45
Zice-se ca in perioada razboiului rece la o intalnire dintre presedintii URSS si SUA acestia s-au amuzat aducand o ghicitoare sa le prezica viitorul natiunii lor. I-a ghicit prima data rusului:
- Aoleu, vad puzderie de capitale: Moscova, Chisinau, Kiev, Minsk, Vilnius,Taskent, Erevan si altele de nu mai incap in globul de cristal, vai tara asta va fi praf! Zambetul rusului ingheata. Americanul repede o intreaba pe ghicitoare:
- In SUA cate capitale vezi?
Se uita ghicitoarea, se uita, ghiceste greu ...
- Una singura, Washington!
- Of, mi-ai luat o piatra de pe inima. Dar de ce ai citit asa greu?
- Pai era scris in araba.
white_rose
Postat pe 22 Iunie 2010 10:07
fleurdelis
Postat pe 22 Iunie 2010 21:20
Stau la bar in localul meu preferat... deodata intra pe usa cea mai frumoasa femeie pe care am vazut-o vreodata.... Ma gandesc cum sa intru cu ea in vorba si comand o sticla de sampanie.Trimit chelnerul la masa ei, cu sticla si un biletel daca doreste sa bem impreuna. Ea citeste biletelul si imi zambeste (ce frumoasa e !) scrie ceva si imi trimite mesajul ei prin chelner.

Pe bilet sta scris: "Onorate Domn, daca as bea cu dvs. din aceasta sticla, ar trebui ca in garajul dvs. sa existe cel putin un Mercedes, pe contul dvs. cel putin un milion, in pantalonii dvs. ar trebui sa fie 17 cm , iar o vila in Insulele Canare ar fi deasemenea de dorit."

Citesc...hmm ! OK, si, ca un om educat si de caracter, ii scriu inapoi putin suparat:
"Stimata Doamna, in garajul meu se afla un Ferrari, un Porsche si un Mercedes, pe fiecare din cele 8 conturi ale mele se gasesc cate doua milioane de dolari , am case de vacanta in Bali , Florida si Elvetia...insa niciodata, nici pentru cea mai frumoasa femeie din lume nu mi-as taia 4 cm !!!!!!
Va rog, deci, sa-mi returnati sticla ! "
ladyDY
Postat pe 23 Iunie 2010 09:58
Monik
lala_cri
Postat pe 23 Iunie 2010 11:03
Bush , Basescu si Putin se duc la Dumnezeu sa il intrebe peste cat timp poporul lor va fi fericit.
Primul s-a dus Bush si ii zice lui Dumnezeu:
-Doamne, peste cat timp poporul meu va fi fericit?
Dumnezeu raspunde :
-Peste 10-15 ani.
Bush se apuca de plans , Dumnezeu il intreaba de ce la care Bush raspunde:
- Pentru ca peste atata timp eu voi fi batran si nu o sa ma pot bucura alaturi de el.
Acum era randul lui Putin. El il intreaba pe Dumnezeu peste cat timp poporul lui va fi fericit, Dumnezeu ii spune ca peste 50 de ani la care Putin se apuca si el de plans. Dumnezeu il intreaba de ce plange la care el raspunde:
-Peste 50 de ani eu voi fi mort si nu o sa ma pot bucura alaturi de poporul meu.
Acum vine Basescu .
-Doamne , peste cat timp poporul meu va fi fericit?
Dumnezeu se apuca de plans iar Basescu il intreaba de ce plange. Dumnezeu raspunde:
-Pentru ca atunci nici eu nu o sa ma pot bucura alaturi de poporul tau!
lala_cri
Postat pe 23 Iunie 2010 11:03
te pup .Lala
jeanette40
Postat pe 23 Iunie 2010 11:12
un cioban pastea cele 100 de oi intre doua parcele de porumb si cum statea sprijinit in toiag si medita vine proprietaru si il intreaba:
-ce faci mai ciobane aici?
-
dancris
Postat pe 23 Iunie 2010 11:14
jeanette
lala_cri
Postat pe 23 Iunie 2010 11:16
un cioban pastea cele 100 de oi intre doua parcele de porumb si cum statea sprijinit in toiag si medita vine proprietaru si il intreaba:
-ce faci mai ciobane aici?
-nu vezi,pasc oile...
-vezi ca esti necioplit,poate iti f.. una!
la care ciobanul ii raspunde:
-poti sa le f... pe toate,eu doar le pazesc...
dancris
Postat pe 23 Iunie 2010 11:17
la bula vine un vecin:
-auzi ma bula,vrem sa tapetam camera de zi,si e la fel de mare ca a ta.
tu cand ai tapetat cate suluri ti-au trebuit?
-20
-multumesc
dupa doua saptamani se intalnesc:
-auzi ma,tampitule,am cumparat 20 de suluri si 7 mi-au ramas in plus
-pai si mie...
dancris
Postat pe 23 Iunie 2010 11:25
- Fac pariu ca habar n-ai ce zi e astazi.
- Cum sa nu stiu? o intreba el indignat. Cum crezi ca as fi putut uita?
Dupa ce a spus acestea, s-a ridicat de la masa si a plecat la lucru.
La ora 10 dimineata suna cineva la usa. Femeia deschise si primi o cutie plina cu trandafiri rosii.
La pranz primi o cutie din bomboanele ei preferate de ciocolata, iar mai tarziu un butic ii livra o rochie creata de un designer.
Femeia de-abia astepta sa se intoarca sotul ei acasa.
- Prima data florile, dupa aceea ciocolata si in cele din urma rochia!, exclama ea entuziasmata. N-am petrecut niciodata intr-un mod mai fascinant Ziua Mediului!

dancris
Postat pe 23 Iunie 2010 11:36
Un sef ajunge la birou dimineata cu fermoarul de la pantaloni desfacut. Secretara, nestiind cum sa-l puna in tema direct, il abordeaza:
- Sefule azi dimineata, cand ai plecat de acasa, ai inchis usa de la garaj?
Fraza nu a avut darul sa-l lumineze asa ca tipul a intrat in birou un pic nedumerit. Se aseaza el la birou, incepe sa-si vada de treaba si vede prohabul desfacut. In momentul respectiv are o revelatie referitor la spusele secretarei asa ca se gandeste sa o necajeasca un pic. O cheama in birou sa-i aduca o cafea si o intreaba:
- Cand ai vazut usa de la garaj deschisa mi-ai vazut si Jaguarul? Secretara, zambind un moment raspunde:
- Nu, sefule. Tot ce am vazut era un Mini cu doua cauciucuri desumflate!

dancris
Postat pe 23 Iunie 2010 11:40
Doua calugarite mergeau cu masina la plimbare. In drum, un vampir se izbeste de parbriz, se prinde de masina si incepe sa tipe, zbiare, isi arata coltii. Soferita speriata, nu stie ce sa faca, la care pasagera:
-Da-i cu stergatoarele!! da drumul la stergatoare, il loveste pe vampir, dar acesta nu cade.
Pasagera:
-Stropeste-l cu apa sfintinta!! soferita, da drumul la jetul de apa, urla vampirul, dar tot nu cade. Disperare, aproape ca vampirul intra in masina.
Pasagera:
-Incearca si cu crucea!! la care soferita, da geamul jos si striga:
-Date-n crucea matii jos de pe masina!!!�
dancris
Postat pe 23 Iunie 2010 11:42
2 bombe se intalnesc deasupra Oceanului Pacific:
-Noroc.
-Noroc. Da` tu cine esti?
-Sunt bomba americana. Tu?
-Eu sunt bomba rusa. Stii ce? Hai la o bere impreuna!
-Hai!
Zis si facut. Dupa vreo 2 ore�bombele ametite bine. Bomba rusa, foarte grijulie, catre cea americana:
-Vad ca ai cam intrecut masura, hai sa te duc acasa!!!
lala_cri
Postat pe 23 Iunie 2010 11:48
Obama, Sarkozi si Basescu naufrageaza pe o insula pustie.Doua saptamani au provizii, dupa aceea ramn fara.Obama spune
-Noi suntem un popor de oameni darnici.Ma sacrific si imi tai o mana pentru omologii mei.
Dupa o saptamana raman iarasi fara mancare.Sarkozi spune
-Francezii sunt un popor de oameni darnici si le place sa ajute oamenii.Ma sacrific si imi tai un picior.
Vine randul lui Basescu sa `se sacrifice`
-Stiti�noi suntem un popor de oameni credinciosi.Saptamana asta tinem post negru.
dancris
Postat pe 23 Iunie 2010 11:48
fleurdelis
Postat pe 23 Iunie 2010 12:40
Un batranel se duce la bordel sa-si ofere si el o bucurie. Matroana il conduce la o tanara apetisanta si gata de orice. Sigura pe ea, aceasta ii spune: - Mosule, dezbracarea sa trecem la treburi serioase!!! Se dezbraca mosul, iar tipa ii ia hainele si i le arunca pe geam. - Ce faci, nenorocito??! sare batranelul suparat. - Lasa, mosule, nu-ti face probleme, ca pana dimineatza vom face dragoste de-or sa-ti ramana hainele mari!! Tipa se dezbraca la randul ei, iar mosul ii ia hainele si i le arunca pe geam. - Ce faci, tataie, te razbuni ?!?! - Ba nicidecum, dar pana mi se scoala mie, se schimba moda !!!!
daserban
Postat pe 23 Iunie 2010 15:28
Doi proaspat arestati discuta in celula:
- De ce ai fost arestat?
- Pentru concurenta.
- Adica?
- Fabricam aceleasi bancnote ca si statul
garbo020869
Postat pe 23 Iunie 2010 15:32
ce faci Bula daca se deschid granitzele? -ma urc in copac. -de ce ma Bula? - SA NU MA DUCA PUHOIUL
garbo004422
Postat pe 23 Iunie 2010 18:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vino iarna 23 De la: dor72_ 27 Ianuarie 2012 17:14
Ce parerea aveti despre Buddism? 107 De la: garbo180888 5 Iulie 2011 13:09
Nu vi se pare ca trece timpul cam repede??? 31 De la: Alexxandra 21 Martie 2010 18:28
Luptam sa fim fericiti sau.... ? 1 De la: irinalaiu 5 Februarie 2011 11:33
un sfat 2 De la: Alexandra_Radu_2 28 Ianuarie 2016 18:24
Setari Cookie-uri