BANCURI

Cica trei babe stateau la taifas si se laudau fiecare cu ce nepoti au.
Prima:
- Nepotul meu e episcop si cand intra intr-o casa toata lumea il saluta cu Inaltimea Ta!
A doua:
- Nepotul meu e cardinal si cand intra intr-o casa toata lumea il saluta cu Luminatia TA!
A treia:
-Nepotul meu e stripper si cand intra intr-o casa toate exclama "Dumnezeule !!!"

O pereche scotiana in varsta sta la gura sobei. La un moment dat femeia exclama:
- John, ai putea si tu sa ma duci odata la film!
- Dar draga mea, am mai fost!
- Da, dar intre timp au inventat sonorul!
chery
Postat pe 1 Iulie 2010 21:36
Un tractorist a rasturnat o remorca cu lemne chiar in mijlocul strazii.
Un politist, care era in preajma, ii zice:
- Ce-ai facut, esti terminat, sa vezi ce-o sa-ti faca seful...
- Pai, stie...
- De unde stie?
- Pai...este sub lemne...

O doamna, aflata la volan, vede in fata ei doi barbati catarandu-se pe un stalp de telegraf. Trecand pe langa ei, le striga:
- Hei, nu va speriati, am carnet de 10 ani de zile!

Un mos merge la bordel si se intereseaz� de preturi. Sefa �i spune:
- 100$ �n pat, 50$ �n picioare si 10$ pe covor.
Mosu pune 100$ pe masa. Sefa:
- Deci vreti un num�r curat si �ngrijit? Nu-i asa?
La care mosul sug�ndu-si proteza:
- Nu! De 10 ori pe mocheta!....
white_rose
Postat pe 1 Iulie 2010 22:01
De la: white_rose, la data 2010-07-01 22:01:08Un tractorist a rasturnat o remorca cu lemne chiar in mijlocul strazii.
Un politist, care era in preajma, ii zice:
- Ce-ai facut, esti terminat, sa vezi ce-o sa-ti faca seful...
- Pai, stie...
- De unde stie?
- Pai...este sub lemne...

e genial astaaa
fleurdelis
Postat pe 1 Iulie 2010 22:04
Un politist la p�nda, vede o masina merg�nd cam ciudat apropiindu-se de el. Ii face semn si o opreste. De la volan se da jos un tip beat mort.
- Bai nemernicule, cum de ai curaj sa conduci atat de beat?
- H�c, h�c.. pai n-am baut nimic...
- Auzi, bai, chiar faci misto de mine? Ia sufla aici in fiola..
Soferul ia fiola clatin�ndu-se, si �ncepe sa sufle din rasputeri �n ea... dar fiola nici vorba sa-si schimbe culoarea.
Politistul, �nfuriat �i da alta, dar cu acelasi rezultat. Nevenindu-i sa creada, caraliul pe alt ton:
- Auzi, eu sunt, aici organ, de 30 de ani, dar n-am mai vazut asa ceva. Uite, daca-mi spui adevarul, �ti dau si actele �napoi si daca va fi nevoie te si ajut...
- Pai... h�c, h�c.. stiti... noi suntem soferi profesionisti... si nu avem voie sa bem la volan... Atunci luam vodca, facem clisma cu ea, organismul se simte bine, gura nu miroase si nici nu �ncalcam... h�c, h�c.. legea...
- Auzi, ia-ti actele si da-i drumu de aici, dar sa nu spui la nimeni! Daca aud astia, ne pun sa va mirosim si �n c*r...
white_rose
Postat pe 1 Iulie 2010 22:08
Un motanel il intreaba pe unchi-su:
- Ce faci in seara asta?
- Merg la f�t.Te iau si pe tine
Zis si facut . se pun pe acoperis si asteapta sa apara vreo pisicuta. Dar nu venea niciuna Intre timp a inceput ploaia. Ala mic zgibulit zice :
- Unchiule mai stau 5 minute la f�t si plec.
catalinn
Postat pe 2 Iulie 2010 16:21
moniq_
Postat pe 2 Iulie 2010 16:25
dancris
Postat pe 2 Iulie 2010 16:25
cred k astepta pisica din poza ta
dancris
Postat pe 2 Iulie 2010 16:26
daaa!? pai si acu' imi spui?!
moniq_
Postat pe 2 Iulie 2010 16:28
e prea tarziu,al mic a plecat
dancris
Postat pe 2 Iulie 2010 16:31
na, foarte bine! ce era sa fac eu cu unu' mic?!!
moniq_
Postat pe 2 Iulie 2010 16:32
moniq: stii vorba aia totusi . MAi bine mica si jucausa decit mare si ............... si acum bancu:

Un betiv facea pipilica in public, trece o baba pe linga el si ii spune
-Vai, ce grosolanie !!!
Bine maica de groasa e groasa dar de lungime ce zici?

Un betiv se tinea de un copac. trece o batrinica biuna la suflet si il intreaba :
-Ce ai maica? ti-e rau?
Azi nu dar maine da
catalinn
Postat pe 3 Iulie 2010 07:53
un geamciu este chemat sa isi faca meseria. Se duce intra in casa la femeie isi face treaba si ii zice femeia: nu te pricepi la robinete ca uite eu sint vaduva si nu are cine sa mi le faca.
Asta repara intre timp ea il intreaba:
-O cafea?
-da
un vin rosu? si nu maninci ceva ca ai ostenit la cite miai reparat pe aici.
Pina la urma ajunge in dormitor si ii . Dimineata se trezeste femeia si ii pune intrun buzunar 25 de leipentru geamuri si 100 de lei in celalat pentru ca a facuto fericita
Se trezeste geamgiul si merge la treaba si incepe sa strige:
GEAMURI !!! GEAMURI !!!
Baga mina in buzunaru din stinga scoate 25 de lei si se gindeste no e bine am facut si treaba am si papat e bine. Baga mina in celelaLt si scoate suta se uita le ea pune geamurile jos si striga : FUTEM!!! FUTEM !!
catalinn
Postat pe 3 Iulie 2010 08:05
Tata canibal si fiul canibal merg la vanatoare.
Vad o femeie grasa
-Tati,tati!uite mancare!
-Lasa, fiule, ca-i prea grasa.
Merg ei ce mai merg si vad o femei somaleza
-Tati,tati,fii atent ca asta-i slaba!
-Nu fiule,asta-i prea slaba.
Mai cauta ei ce mai cauta si dau de o femeie super
-No, acuma-i momentu� tati
-Nu fiule.Pe asta o ducem acasa si-o mancam pe mata.
dancris
Postat pe 3 Iulie 2010 08:11
Un sot si o sotie urcau scarile blocului, la care sotul ii spune sotiei:

-Vai, draga ai un fund mare cat o masina de spalat! Femeia nu spune nimic�Vine seara, barbatul are chef de sex, la care sotia ii spune:

-Eu nu dau drumul la masina de spalat pentru o carpa, mai bine spal-o de mana!
dancris
Postat pe 3 Iulie 2010 08:13
La un proces plictisitor din cale-afara,cand toti aproape ca adormisera,un betiv exclama catre procuror:

-Sa ma pupi in fund!

-Afara!

-Nuuu!Aici,sa vada toata lumea!
dancris
Postat pe 3 Iulie 2010 08:18
Un t�nar scotian decide sa-si �nceap� o noua viata �n Australia.
Asadar, pleac� �n Australia, �si g�seste un apartament �ntr-un mic bloc si se muta acolo.
Dup� o saptam�na-doua �l suna mama lui sa vad� cum se descurca b�iatul �n noua lui viata.
-E foarte bine aici. Dar am niste vecini tare ciudati. Unul se da toata ziua cu capul de pereti, cel cu un etaj mai sus sta �ntins pe jos si nu stiu ce dracu' tot vorbeste la parchet, iar vecina de l�ng� urla toata ziua.
-Doamne, mai b�iatule, ce oameni ai pe-acolo? Te sf�tuiesc sa nu care cumva sa intri �n contact cu astfel de persoane.
-Nu, fii sigura ca nu. Stau �n apartamentul meu toata noaptea si c�nt din cimpoi.
white_rose
Postat pe 3 Iulie 2010 20:58
Un politist vine intr-o zi acasa cu un televizor ultimul racnet.
- De unde ai televizorul? �ntreaba sotia
- L-am c�stigat la un concurs organizat de politie.
- Ce fel de concurs?
- De matematica.
- Si ce v-au dat de facut?
- "Cat fac 5x5?" Iar eu, cu 17, am iesit pe locul trei.
white_rose
Postat pe 3 Iulie 2010 21:01
Tare!!!! Am si eu unul la fel acasa!! Eu pot spune doar intamplari adevarate
brandusha
Postat pe 3 Iulie 2010 21:25
Fiindca vremurile sunt asa cum sunt, o blonda se hotaraste sa infiinteze o ferma de pui.... se duce la un alt crescator si cumpara puisori. Dupa cateva zile se intoarce si mai cumpara o duzina.
Dupa alte 3 zile se intoarce si se plange tipului:
- Auzi domne, au murit si astia.. chiar nu inteleg unde gresec, ii sadesc prea la suprafata sau ii ud prea mult?!
Irulan
Postat pe 4 Iulie 2010 22:54
Un om de afaceri ii trimite un fax sotiei sale:
"Draga mea sotie, o sa intelegi ca acum, cand tu ai 54 de ani, eu am anumite nevoi pe care tu nu mi le mai poti satisface. Sunt foarte fericit alaturi de tine, te consider o sotie minunata si, sincer, sper ca nu te vei simti ranita sau jignita cand vei afla ca in momentul in care tu primesti acest fax, eu fac sex in hotelul Camino Real cu Nicole, secretara mea, care are 18 ani. Totusi, voi ajunge acasa inainte de miezul noptii."
Cand se intoarce tipul acasa, gaseste pe masa din sufragerie un biletel in care scria:
"Dragul meu sot, am primit faxul tau si nu pot decat sa-ti multumesc ca m -ai anuntat. Profit de aceasta ocazie sa iti reamintesc ca si tu ai tot 54 de ani. In acelasi timp, te anunt ca atunci cand vei citi acest mesaj, eu voi fi in mijlocul unei partide de sex la Grand Hotel cu John, profesorul meu de tenis, care la fel ca si secretara ta, are tot 18 ani. Si cum, pe langa faptul ca esti un om de afaceri de succes, esti licentiat in matematica, vei intelege cu usurinta ca ne aflam in aceleasi imprejurari, dar cu o mica diferenta: 18 intra de mai multe ori in 54 decat 54 in 18. Deci nu ma astepta in aceasta seara, ma voi intoarce maine .
Te saruta sotia ta, care te intelege cu adevarat "
ladyDY
Postat pe 5 Iulie 2010 21:13
ce face o blonda cu urechea lipita de casaa??
asculta house
fleurdelis
Postat pe 5 Iulie 2010 21:43
ladyDY
Postat pe 5 Iulie 2010 21:59
Idiotilor, v-a scapat mafiotul printre degete ! urla comisarul Franco Nero. Nu v-am spus sa paziti toate iesirile din hotel ?
- Ba da, domnule comisar. Dar cine ar fi crezut ca individul o sa iasa pe usa de la intrare ?

Sotul se adreseaza sotiei:
- Cand vecinii nostri au schimbat mobila, tu m-ai obligat pe mine sa cumparam si noi una noua; cand si-au luat noul automobil, tu ai insistat sa-l schimbam si noi pe-al nostru; la fel cu televizorul color. In fine, ce facem noi acum ?
- De ce ? Iarasi au cumparat ceva nou ?
- Vecinul a divortat si a adus in casa o noua sotie !

nuti_vio
Postat pe 5 Iulie 2010 22:17
- Ce faci melcule? Unde fugi asa?
- Ce sa fac, raspunde melcul, vine D.N.A.-ul sa ma aresteze.
- Pai de ce?
- Pai : eu - casa, tata- casa, mama- casa, sor ' mea casa.... De asta.
Sta ursul, se gandeste putin si o rupe si el la fuga. Si fuge, si fuge ........
Se intalneste cu cocostarcul. Cocostarcul il intreaba:
- Ce faci ursule? De ce fugi asa?
- Ce sa fac, raspunde ursul, fug, ca s-ar putea sa ma cerceteze DNA-ul.
- Pai de ce?
- Pai: eu- blana, tata- blana, mama- blana, sor ' mea blana....... De asta.
Sta cocostarcul, se gandeste putin si o rupe si el la fuga. Si fuge, si fuge, si fuge...
Se intalneste cu maimuta. Maimuta il intreaba:
- Ce faci cocostarcule? Unde fugi asa?
- Ce sa fac, raspunde cocostarcul, fug, ca s-ar putea sa vina DNA-ul sa ma cerceteze.
- Pai de ce? tata pe picior mare...mama pe picior mare... Eu pe picior mare, sor-mea -pe picior mare........
O rupe si maimuta la fuga. Si fuge, si fuge si fuge ...... se opreste deodata brusc si exclama:

DA ' EU DE CE DRACU ' SA FUG?
EU - CU CURUL GOL, TATA CU CURUL GOL, MAMA CU CURUL GOL, SOR ' MEA CU CURUL GOL.....
ladyDY
Postat pe 5 Iulie 2010 23:16
nuti_vio
Postat pe 5 Iulie 2010 23:24
Dupa o ora de discutii, Tony Blair scoate un ceas cu capac sa vada cat este ora, iar pe capac era gravat

"De la George Bush pentru Tony".

Dupa o perioada de discutii, scoate si Bush un ceas de argint cu capac, iar pe cap ac eragravat

"De la Tony Blair pentru George".

Dupa alta ora de discutii aprinse, Vladimir Putin scoate un ceas din aur cu diamante, iar pecapac era gravat:

"De la I.C. Bratianu pentru Carol I".

adeline
Postat pe 6 Iulie 2010 16:20
daaa. asta e trist in fapt, dar adevarat in esenta;
moniq_
Postat pe 6 Iulie 2010 16:30
De la: adeline, la data 2010-07-06 16:20:29Dupa o ora de discutii, Tony Blair scoate un ceas cu capac sa vada cat este ora, iar pe capac era gravat

"De la George Bush pentru Tony".

Dupa o perioada de discutii, scoate si Bush un ceas de argint cu capac, iar pe cap ac eragravat

"De la Tony Blair pentru George".

Dupa alta ora de discutii aprinse, Vladimir Putin scoate un ceas din aur cu diamante, iar pecapac era gravat:

"De la I.C. Bratianu pentru Carol I".

supeer tare asta!
o sa-l tin minte!
fleurdelis
Postat pe 6 Iulie 2010 19:20
miracole la barbati:

*. Toti barbatii suntem al dracului de ocupati.
*. Desi suntem ocupati avem vreme de femei.
*. Desi avem vreme de femei nu prea ne intereseaza de ele.
*. Desi nu prea ne intereseaza femeile, tot timpul avem una langa noi.
*. Desi tot timpul avem una linga noi, ne mai "dam'si la alta sau altele.
*. Desi ne mai dam la alta sau altele ne enervam daca femeia cu care suntem ne paraseste.
*. Desi femeia cu care suntem ne paraseste, tot nu invatam din greselile pe care le facem (si tot ne mai dam la altele).

* miracole la femei:

*. Ptr. o femeie este tot timpul importanta securitatea "materiala".
*. Desi este important a supravietui din punct de vedere material, ele tot timpul isi cumpara haine scumpe.
*. Desi ele tot timpul isi cumpara haine scumpe,niciodata nu au cu ce sa se imbrace.
*. Desi ele zic ca nu au niciodata cu ce sa se imbrace, tot timpul se imbraca frumos.
*. Desi tot timpul se imbraca frumos, haina pe care o pun pe ele este doar "carpa veche".
*. Desi ele zic ca este doar o "carpa veche" se asteapta de la tine sa faci complimente.
*. Desi tu incerci sa le faci complimente, ele nu te cred niciodata ...!
nuti_vio
Postat pe 6 Iulie 2010 21:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
perle ....in cultura elevilor.. 1 De la: ratuscaceaurata 18 Iulie 2011 19:47
SCOALA DE DRESAJ CANIN KRIS 6 De la: dresorul 28 Decembrie 2010 09:52
SECOND LIFE 63 De la: hot_coffee 20 Aprilie 2010 23:56
CE AI SCHIMBA IN ROMANIA? 20 De la: fleurdelis 6 Februarie 2010 17:33
Ce parere aveti despre trucuri magice in general? 38 De la: garbo_11237 25 Februarie 2013 21:28
Setari Cookie-uri