Un orb cu mana pe o razatoare : - Cine a scris porcaria asta? |
||
fleurdelis Postat pe 28 August 2010 11:04 |
||
---|---|---|
Patru prieteni jucau poker. Pe masa tigari, telefoane mobile, scrumiere pline, etc. La un moment dat suna un telefon. Unul dintre ei raspunde: - Da... bine draga, cu niste prieteni...ce spui?...o blana?...2000 de dolari?... dar nu-i cam mult?...a! e naturala... bine cumpar-o. Inchide telefonul, mai joaca ce mai joaca, suna din nou. Raspunde. - Da...nu ti-am zis? cu niste prieteni... ti-ai gasit masina? cat costa? ... 20000 de dolari?!? da' nu-i cam mult? ... a e noua... scaune de piele...full-options... bine, cumpar-o. Inchide telefonul si se apuca din nou de jucat. Peste cateva zeci de minute suna din nou. Raspunde. - Da... ti-am mai zis, cu niste prieteni... a venit omul cu casa?!? ce casa? ce om? a... agentul.... cat costa?... 500.000 de dolari?!?! dar nu-i cam mult?... a are 20 de camere... 8 bai... doar ne mutam... bine, bine, cumpar-o. Pa. Inchide telefonul dupa care il arunca pe masa si zice: - Al cui naibii e telefonul asta, ca a inceput sa ma enerveze? |
||
fleurdelis Postat pe 28 August 2010 11:05 |
||
Toti oamenii de stiinta jucau ascunsa in Rai. Se pune Einstein si incepe sa numere. Toti se ascund pe unde gasesc, numai Newton ia o creta, traseaza un patrat cu latura de 1 m si se aseaza in mijlocul lui. Dupa ce termina de numarat, Einstein se intoarce si, binenteles il vede pe Newton: Einstein: - Te-am vazut. Tu esti Newton. Newton: - Imi pare rau, dar nu sunt eu. Einstein: - Cum adica nu esti tu? Te cunosc f bine. Esti Newton. Newton: - Ia priveste mai atent. Ce vezi? Einstein: - Tu in mijlocul unui patrat cu latura de 1 m. Newton: - Pai si ce inseamna Newton pe metru patrat? Einstein: - Pascal. Newton: - Pai vezi, el e! |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 28 August 2010 11:14 |
||
Rabinul din Haifa era un jucator de golf patimas. Peste saptamana fiind innorat, rabinul nu a putut sa joace golf. Sambata dimineata se insenineaza, dar nici atunci nu putea juca golf, din cauza sabatului.. Gandindu-se ca nu-l vede nimeni, rabinul s-a furisat totusi pe terenul de golf. Insa tatal sau il vede din Rai si i se adreseaza Domnului: -Fiul meu incalca sabatul. -Asteapta, imediat il pedepsesc pentru asta! Rabinul ridica crosa si loveste mingea, care intra in gaura de la 250 m.. -Asta numesti pedeapsa? intreba batranul evreu. -Pai sigur! rade Dumnezeu. Ce lovitura! Si nu poate spune nimanui! |
||
nuti_vio Postat pe 29 August 2010 13:52 |
||
Ion sta intins sub un pom, priveste pasarile de deasupra capului sau si vaca care paste in apropierea sa. -Nu-i bine oranduita lumea asta, gandeste el in sinea sa. Acestei mici pasari i s-a dat o libertate prea mare, pe cand vaca sta legata cu o sfoara. La un moment dat, pasarea ii face drept in cap. -Doamne, esti totusi intelept! Daca era vaca in copac... |
||
nuti_vio Postat pe 29 August 2010 13:54 |
||
Doctorul catre proaspatul amputat: - Domnule am pt. dv. o stire buna si una rea. - Care-i aia rea? - Ti-am amputat piciorul sanatos� - �si aia buna? - Piciorul bolnav se vindeca! |
||
ovidiu42 Postat pe 29 August 2010 14:18 |
||
Un tragic incendiu a distrus, luni dimineata, biblioteca personala a presedintelui George W. Bush. Ambele sale carti au fost mistuite de flacari. Purtatorul de cuv�nt al Presedintiei, Ari Fleischer, a declarat ca presedintele este cu at�t mai afectat, cu c�t nici nu apucase s-o coloreze pe cea de-a doua�. |
||
ovidiu42 Postat pe 29 August 2010 14:19 |
||
De la: white_rose, la data 2010-08-26 23:22:55Un politist vede un automat, se apropie de el si baga o fisa. Deodata, apare un pahar si �ncepe sa curga cafea. Politistul ia paharul, �l bea si mai baga o fisa. Din nou apare un pahar, curge cafeaua pe care o bea politistul si actiunea se repeta de mai multe ori, p�na c�nd �n spatele politistului se formeaza o coada destul de mare. La un moment dat, o batr�na �l �ntreaba pe politist: haaaaa,pacat de asa o parere proasta despre politisti.nu toti sunt aerieni.dar in fine...insa imi place bancul. |
||
vuvuzela Postat pe 29 August 2010 14:42 |
||
�ntr-o sear�, pe strad�, o b�tr�nic� striga c�t o �ineau pl�m�nii: - S�ri�i! S�ri�i! ho�ii� Prinde�i-l repede�. Un poli�ai care era �n preajm� o �ntreab� mirat: - Ce se �nt�mpl�, doamn�? V-a furat cineva ceva? - Da, da, uite-l pe cel ce fuge acolo, prinde�i-l � a vrut s� m� violeze�. La care poli�aiul: - Nu-i nimic, doamn�, nu v� agita�i at�ta, l�sa�i c� vine altul.� |
||
ovidiu42 Postat pe 29 August 2010 14:46 |
||
O batranica viseaza intr-o noapte ca Dumnezeu vorbeste cu ea si ii promite ca o sa mai traiasca inca 35 de ani pentru ca a fost credincioasa. A doua zi batranica se duce la o clinica de chirurgie estetica si cere: lifting facial, silicoane, antivaricocel, vopsea blonda. Dupa doua zile, cu banii pe care ii avea de inmormantare, arata ca Pamela Anderson. Insa imediat ce iese din clinica o calca un autobuz. Ajunsa la poarta Raiului, ea intreaba: -Doamne, doar mi-ai promis inca 35 de ani, de ce m-ai omorat? -NU TE-AM MAI RECUNOSCUT... Sotul se uita atent la sotia sa si-i zice: -Rochia ta noua este prea indrazneata. Se vede totul prin ea. -Ei si? O femeie cinstita nu are nimic de ascuns... |
||
nuti_vio Postat pe 29 August 2010 23:14 |
||
Vine Ion acasa de la oras si zice catre Maria, hotarit: - Marie, stinge lumina, trage perdelele si in pat iute!. - Ma, Ioane, dar mai am de lucru. - Dac-am zis, am zis! Vede Maria ca n-are incotro, se conformeaza. Se pune si Ion in pat, trage plapuma peste ei si zice: - No, acum Marie, sa-ti arat ce ceas cu fosfor mi-am cumparat. |
||
ladyDY Postat pe 1 Septembrie 2010 10:37 |
||
Intr-o zi, in gradina Raiului, Eva ii spune lui Dumnezeu : - Doamne, am o problema! Stiu ca tu m-ai creat, mi-ai dat aceasta minunata gradina si acest sarpe hazliu, dar nu sunt fericita. Sunt singura si m-am saturat de mere. - Eva, am o solutie la problema ta. Voi crea pentru tine barbatul si ti-l voi pune alaturi. - O, Doamne, dar ce este barbatul? - E o creatura ratata, facuta din greseli si cu multe trasaturi urate de caracter. O sa te minta, o sa te insele si o sa fie incredibil de vanitos. Iti va face viata un calvar. Dar va fi mai mare, mai puternic, mai iute si va avea placerea de a vana si de a ucide. Arata comic cand se excita, dar fiindca te-ai plans, il voi crea astfel incat sa-ti satisfaca toate poftele. Toate. Va fi lipsit de umor si va iubi, mai mult decat orice altceva, luptele sau joaca cu mingea. Nu va avea nici prea multa minte, astfel ca va avea nevoie de sfatul tau pentru a gandi corect. - Suna fantastic, zise Eva. Unde-i buba? - Ei bine, il poti avea cu o singura conditie. Cum ti-am spus, e mandru, arogant si se admira tot timpul pe sine. Va trebui sa-l lasi sa creada ca el a fost primul creat. Nu uita, asta trebuie sa ramana micul nostru secret ! |
||
ladyDY Postat pe 1 Septembrie 2010 11:10 |
||
Spre sfarsitul slujbei de duminica preotul intreba:-Cati dintre d-voastra si-au iertat dusmanii?80%au ridicat mana.Preotul insista cu intrebarea.Toti raspund de data asta cu exceptia unei batranele.... -D-na Nelly,..d-voastra nu sunteti dispusa sa va iertati dusmanii? -Eu nu am dusmani,raspunse bland batranica. -D-na Nelly,..asta este foarte ciudat!,..Cati ani aveti?... -99 !,....raspunse dansa.Parohia se ridica in picioare si aplauda la unison. -Oh,d-na Nelly,puteti veni aici in fata sa ne spuneti cum se poate ajunge la 99 de ani fara sa ai nici un dusman?!?.... Dulcea d-na Nelly vine in fata,..se intoarce cu fata spre enoriasi si spune: -Pentru ca deja au murit toti,nenorocitii dracului!!!,... | ||
Angel_1966 Postat pe 1 Septembrie 2010 16:20 |
||
fleurdelis Postat pe 1 Septembrie 2010 16:28 |
||
-Tati, tati, cum apar copiii? Si tatal incepe sa povesteasca: - Intr-o zi, a sosit o pasare cu o samanta si a plantat-o in gradina. Dupa noua luni, mama a cules-o si asa ai aparut tu. Dupa amiaza, fetita scrie in jurnalul sau: "Azi am vorbit despre sex cu tata. E praf !!!". Un compartiment de tren.In el o bunica cu nepotzelul, si altzi catziva pasageri printre care un negru: -"Bunico, bunico, uite o maimutza", zice nepotzelul uitandu-se la negru. -"Taci din gura, cum potzi sa spui asa ceva", zice bunica. Trece un timp. -"Bunico, bunico, ia uite acolo o maimutza" -"Tzi-am spus sa taci din gura, nu e frumos sa spui asa ceva" Mai trece un timp -"Bunico, bunico, uita-te, este o maimutza", zice iarasi nepotzelu' -"Nu e frumos ce spui, taci din gura", zice bunica -"Lasatzi doamna, se mai intampla", zice negru' -"Ptiu drace! Iau uite ca si vorbeste", zice bunica |
||
chery Postat pe 1 Septembrie 2010 21:30 |
||
Un tigan povesteste: - Ieri, mergind pe strada, am vazut trei tigani care au atacat o baba. - Si ce-ai facut? - Clar, am intervenit. - Si ce s-a intimplat? - E clar, in patru nu a mai avut nici o sansa baba. Dumneata �tii care e raportul dintre putere �i dreptate? - Nu �tiu, domnule. - C�nd puterea are dreptate, dreptatea nu are putere. |
||
chery Postat pe 1 Septembrie 2010 21:32 |
||
fleurdelis Postat pe 2 Septembrie 2010 09:32 |
||
Un tip cu amanta in pat... la un moment dat suna cineva la usa. Amanta, calma, ii spune sa fie linistit ca e sotul, dar rezolva ea! Se duce la usa deschide si spune: - Aaa, Iubi! Ce bine ca ai venit... du si tu gunoiul!... si ii pune galeata de gunoi in mana. Sotul pleaca. Amantul se imbraca si pleaca linistit si pe scari isi zice: 'Si frumoasa si desteapta...' Ajunge acasa, suna la usa, ii deschide sotia: - Aaa, Iubi! Ce bine ca ai venit! Du si tu gunoiul!... Ia tipul galeata, coboara scarile si in sinea lui isi zice: 'Si urata si cu tupeu...' |
||
ladyDY Postat pe 2 Septembrie 2010 09:56 |
||
Un naufragiat cu puterile sleite ajunge in cele din urma la mal. Se-ntinde pe plaja pierzandu-si cunostiinta. Nevasta-sa, pe care marea a aruncat-o cu o zi inainte, il stropeste cu apa, ii arde doua palme si-l intreaba nervoasa: - Unde-ai fost pana la ora asta? Vasul s-a scufundat ieri! | ||
fleurdelis Postat pe 2 Septembrie 2010 15:53 |
||
jeanette40 Postat pe 2 Septembrie 2010 16:25 |
||
Cand ma gandesc ce ma asteapta acasa, Porcii aceia de petitori Beti chiori, slinosi pe armurile din cuier Jucand toata ziua table Pana li se-nmoaie si muschii si zarurile, de-a valma Ca numai de insuratoare nu mai sunt buni Chiar de-ar cere in casatorie o baba Mai ceva decat Penelopa ( O fi imbatranit, intr-adevar si ea?) Si femeia aceea, plangareata, pe de alta parte, Care tese-n nestire, de nervi, De zgripturoaica ce este, sa incurce ea toate firele de pe lume! Parca vad ca ma ia de la poarta-n primire: - Unde-ai putut sa fii pana acum? - Am facut razboiul Troii, nu fii scorpie... - Bine, bine, dar Agamemnon al Clitemnestrei Cum de-a scapat mai devreme, ca a si putrezit pana acuma, N-ati avut toti acelasi razboi? - Am ratacit zece ani pe mare, intrucat Neptun... - Fara Neptun, te rog, spune clar cu cine? Si chiar pana acum? Chiar pana acum? Ce mare-a fost aia? uite ...........ce frumos l-a spus Marin Sorescu ..........." Ulise" |
||
jeanette40 Postat pe 2 Septembrie 2010 16:33 |
||
Un tip vorbea cu Dumnezeu: -Doamne,..pentru tine cat dureaza 1000 de ani? -O secunda,.fiule! -Dar pentru tine cat valoreaza 1 ooo ooo de dolari? -Un cent,..fiule!.... -Atunci Doamne,..da-mi si mie un cent!,... -Asteapta o secunda,..fiule!,... |
||
Angel_1966 Postat pe 2 Septembrie 2010 20:43 |
||
Naufragiaza o corabie. Un pasager se apropie inot de capitan si-l intreaba: � Capitane, cat avem de inotat pana la cel mai apropiat pamant? � Trei kilometri. � In ce directie? � In jos! La tribunal, un homosexual este intrebat de judecator: - Inculpat, de ce ai violat-o pe biata calugarita? Doar tie nu-ti plac femeile! - Pai, domnule judecator, de la spate semana cu Zorro! |
||
ladyDY Postat pe 3 Septembrie 2010 09:37 |
||
Angel_1966 Postat pe 3 Septembrie 2010 10:16 |
||
5 nemti intr-un Audi Quattro ajung la granita cu Italia. Vamesul italian ii opreste si le spune: - Este ilegal sa cari 5 persoane cu un Quattro! - Cum adica e ilegal? a intrebat soferul german. - Quattro inseamna PATRU! raspunse vamesul italian. - Quattro este doar numele automobilului. raspunse neamtul uimit. Uita-te la hartii: Masina este prevazuta sa care 5 persoane! - Nu poti sa ma pacalesti tu pe mine! raspunse ofiterul vamal italian. Quattro inseamna 4. Ai 5 persoane in masina si astfel incalcati legea! Neamtul raspunde nervos: - Idiotule! Vreau sa vorbesc acum cu supervizorul tau! Vreau sa vorbesc cu cineva cu mai multa inteligenta! - Imi pare rau! raspunse vamesul. Nu poate veni � e ocupat cu doi indivizi intr-un Fiat Uno. |
||
ladyDY Postat pe 9 Septembrie 2010 11:05 |
||
Bunicul de 80 de ani la telefon, - Alo, doresc s� particip la jocul telefonic anun�at. - Foarte bine! Am trei �ntreb�ri, v-a�i preg�tit? - Da! - Deci, CE ESTE: are dou� ro�i, un ghidon �i se poate folosi pentru deplasare? - Biciclet�! - Nu-i r�u, dar noi �n mod concret ne-am g�ndit la Mountain-bike. - A doua �ntrebare. CE ESTE: are patru ro�i, un volan �i se poate folosi pentru deplasare? - Ma�in�! - Nu-i r�u dar noi �n mod concret ne-am g�ndit la Volvo. - Urmeaz� ultima, cea de a treia �ntrebare. Pentru a c�tiga trebuie s� da�i r�spunsul corect! V-a�i preg�tit? - Da! - Deci, CE ESTE: are aripi, este condus de un pilot �i se poate folosi pentru deplasare? - Avion! - Nu e r�u! dar ne pare r�u, �n lipsa r�spunsului corect a�i pierdut! Noi �n mod concret ne-am g�ndit la Concorde. V� mul�umim pentru joc, v� a�tept�m �i �n viitor, la revedere! La care b�tr�nul: �mi cer scuze, dar v� rog permite�i-mi s� pun �i eu o �ntrebare. - Pofti�i. - CE ESTE: Sta seara pe trotuar si-si vinde corpul pentru pl�ceri sexuale? - Curv�! - Nu-i r�u, dar eu �n mod concret m-am g�ndit la m�-ta! |
||
ladyDY Postat pe 9 Septembrie 2010 21:54 |
||
: | ||
fleurdelis Postat pe 9 Septembrie 2010 21:59 |
||
Stefan cel Mare catre osteni. -Ostenii mei, in stinga dusmani, in dreapta dusmani, in spate dusmani INAINTEEEE! |
||
catalinn Postat pe 10 Septembrie 2010 17:23 |
||
alinamedeea Postat pe 10 Septembrie 2010 17:56 |
||
La cald obiectele se dilat�, iar la frig se contract�. A�i �n�eles copii? � �ntreab� profesorul. - Da! � r�spund elevii �n cor. - Acum da�i-mi un exemplu! - Vacan�a de iarn� este scurt�, iar cea de var� este lung�! La intrarea �n cl�direa facult��ii st�tea un ��ran cu un vi�el legat de sfoar�. - Da� ce faci bade cu dobitocul �sta la facultate? - Dobitocul �i la examen! Asta-i pila!� Discu�ii �ntre doi sco�ieni: - Ce faci? - �nv�� alfabetul pentru nev�z�tori. - Dar la ce ��i folose�te? Stai prost cu vederea? - Nu! Dar vreau s� citesc f�r� s� aprind lumina. |
||
chery Postat pe 10 Septembrie 2010 20:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce faceti de I Decembrie? | 63 | De la: credall 10 Februarie 2013 13:47 |
ceva interesant despre ceaiul japonez | 5 | De la: daniilia 10 Martie 2013 07:27 |
cum ne manifestam fiecare creativitatea ? | 239 | De la: ileana_damian 10 Aprilie 2011 20:20 |
|
||
Hahaha! | 4 | De la: garbo_471131 4 Septembrie 2017 21:33 |
Despre tricotat! | 103 | De la: Ciresica 2 Noiembrie 2013 21:56 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară