amenoooo,nu esti sanatoasa | ||
chanty Postat pe 27 Septembrie 2010 22:29 |
||
---|---|---|
auzi da' cand a fost ea sanatoasa |
||
tusi_Oli Postat pe 27 Septembrie 2010 22:37 |
||
asa-i tusi....doamne si acu rad ca nebuna..stie multe bancuri cu italieni? | ||
|
||
chanty Postat pe 27 Septembrie 2010 22:39 |
||
nu stiu cred ca stie vedem maine si eu rad ca proasta de cand l-am citit |
||
tusi_Oli Postat pe 27 Septembrie 2010 22:43 |
||
am unul acasa care ma inspira | ||
ameno Postat pe 28 Septembrie 2010 12:07 |
||
De la: ameno, la data 2010-09-28 12:07:30am unul acasa care ma inspira |
||
chanty Postat pe 28 Septembrie 2010 12:09 |
||
auzi da' mai stiai tu un banc tare cu o baba pe plaja parca il mai stii |
||
tusi_Oli Postat pe 28 Septembrie 2010 12:19 |
||
Un maniac intr� �ntr-un restaurant McDonalds �i �ntreab�: - Care este cel mai bun meniu? - BigMac. - Dar ce plac� de baz� are? |
||
blondy_made_to_love Postat pe 28 Septembrie 2010 13:08 |
||
Un american �i un rom�n stau de vorb�. Americanul spune m�ndru: - We have Barack Obama, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash! Rom�nul spune �i el: - We have Traian Basescu, no wonder, no hope, no cash... |
||
nuti_vio Postat pe 30 Septembrie 2010 14:25 |
||
La farmacie vine o batrana de 80 de ani cu o reteta. Farmacistul o intreaba: - Reteta este pentru dvs.? - Da. - Stiti ca este o reteta de anticonceptionale? Acestea nu va fac nimic. - Ba da, ma fac sa dorm linistita. - Cum asa? - Iau cate o pastila in fiecare dimineata, o pisez si o dizolv in paharul cu suc al nepoatei mele de 16 ani. Asa dorm eu linistita! .... Doi prieteni se �nt�lnesc dimineata, la cafea. Unul dintre ei are un ochi v�nat. - Ce-ai patit la ochi? - M-a lovit nevasta. - De ce? - I-am vorbit cu TU. - Doamne, iarta-ma, dar ce fel de relatie aveti voi �n familie de te-a lovit pentru at�ta lucru? - Pai, aseara, pe c�nd m�ncam, mi-a zis: "Stii, draga, noi n-am mai facut dragoste de trei luni". Si eu i-am raspuns: "Poate TU!..." |
||
darico_x Postat pe 1 Octombrie 2010 10:45 |
||
white_rose Postat pe 3 Octombrie 2010 19:44 |
||
Un orasean bogat, isi face o casa de vacanta in inima muntelui, aproape de o stana de oi. Cand fiul unui cioban se ofera sa-l ajute la treburi pe langa casa, omul isi aminteste de un zvon privitor la dimensiunile sexului muntenilor si se hotaraste sa-l verifice, de aceea il cheama pe tanar in casa: - Mai, Ioane, daca tu ai sexul atat de mare cat acest casetofon, sa stii ca ti-l dau tie! Zis si facut! Ion se descheie la prohab si-si etaleaza mandretea langa casetofon si apoi pleaca fericit cu casetofonul. A doua zi dis-de-dimineata, Ion apare la usa oraseanului si bate nerabdator: - Nene, deschide, sunt eu, Ion! Am venit cu tata sa ne dai si frigiderul!! |
||
white_rose Postat pe 3 Octombrie 2010 19:48 |
||
Intr-un mic orasel din SUA, avocatul acuzarii cheama primul martor, o babuta simpatica, si, vazand-o cam emotionata, incepe cu o intrebare de complezenta: - Dna Jones, spuneti-mi daca ma cunosteti... - Daca te cunosc? Dar bineinteles ca te cunosc, domnule Williams, te stiu de cand erai un baietel! Ai fost o mare dezamagire pentru mine... Minti, manipulezi oamenii si-i vorbesti pe la spate! Dar cel mai rau este ca-ti inseli fara rusine nevasta! Inmarmurit avocatul ingaima: - Doamna Jones, pe avocatul apararii il cunoasteti? - Hmmm! Desigur ca il cunosc si pe domnul Bradley. De cand il stiu, a fost la fel: lenes, bigot si cam betiv... Nu poate avea o relatie normala cu cineva, iar competenta sa ca avocat este pur si simplu indoielnica! A, si sa nu mai vorbesc de faptul ca-si inseala sotia cu trei amante! Una dintre ele e chiar sotia ta! In murmurul salii, judecatorul le cere avocatilor sa se apropie: - Ascultati, bastarzi nenorociti, sa nu indrazniti s-o intreabati pe baba daca ma cunoaste! |
||
white_rose Postat pe 3 Octombrie 2010 19:49 |
||
Doi golani patrund in dormitorul calugaritelor de la schit. Din intuneric se aude vocea uneia dintre ele: - Iarta-i Doamne, ca nu stiu ce fac! - Taci din gura, zise cea de langa ea, al meu stie. |
||
nuti_vio Postat pe 3 Octombrie 2010 20:25 |
||
Doi studenti de inginerie mergeau prin campus cand unul dintre ei spune: - De unde ai bicicleta asta superba? Al doilea raspunde: - Sa vezi, ieri mergeam pe aici gandindu-ma la referatele mele, cand a aparut in fata mea o femeie foarte frumoasa pe aceasta bicicleta. Si-a scos toate hainele si mi-a spus: "Ia de la mine orice poftesti". Celalalt da din cap intelegator si zice: - Ai facut o alegere buna. Hainele ei probabil nu ti se potriveau! Petre, cioban de meserie, era in armata. Ii trimite un plic sotiei, in care era un desen. Pe foaie erau desenate o floare, doi copii, o fantana, un soare si o baba. Sotia a descifrat desenul: Floareo, ai grija de copii sa nu cada in fantana, tu-ti soarele ma-ti! |
||
chery Postat pe 3 Octombrie 2010 20:30 |
||
vesti bune : guvernul are consultanti deosebiti.... Un p�stor �i m�na turma de oi pe o mioritic� p�une c�nd, dintr-un nor de praf, se intrupa un Jeep Cherokee nou nou� l�ng� el. �oferul, un tip t�n�r �ntr-un costum Hugo Boss, pantofi Gucci, ochelari de soare Ray Ban �i o cravat� YSL, scoate capul pe fereastr� �i zice: - Mai Bade, dac� ��i spun exact c�te oi ai �n turm� �mi dai una? P�storul se uit� la t�n�r, se uit� la turm� �i calm r�spunde: - Iti dau. T�n�rul parcheaz� ma�ina, scoate laptopul, �l conecteaz� la telefonul mobil, acceseaz� NASA prin Internet, apoi satelitul GPS, scaneaz� aria, deschide baza de date �i c�teva pagini de EXCEL 60 pline de formule, apoi tip�re�te cu ultima genera�ie de printer portabil un raport de 150 de pagini �i �i spune p�storului: - Ai exact 1586 oi! - Dreptu-i. A'ca poti s� iei o oaie. Se uit� senin la t�n�rul care-�i alege oaia �i o car� la ma�in�, apoi zice: - Daca io ��i spun un'e meri la slujba, �mi dai oaia �napoi? - Da, de ce nu? - E�ti consoltant la govern.. - Asa este, dar cum ai ghicit?? - Pai uite, r�spunde p�storul, te-ai ab�tut pe aici f�r� ca nimeni s� te cheme, ai cerut s� fii pl�tit pentru o �ntrebare pe care eu nu �i-am pus-o �i mi-ai dat o informa�ie pe care eu o aveam! Pa deasupra, habar nu ai pe ce lume traiesti ! - Cum ai ajuns la concluzia asta? - Pai, din tate oile, tu ai ales c�nele.. |
||
adeline Postat pe 4 Octombrie 2010 15:37 |
||
Un politist discuta cu doi colegi: - Bai, copilul meu e prost, nu stie c�t face 1-1. - Ba, al meu e si mai prost, zice al doilea, nu stie c�t face 1+1. Al treilea: - Veniti la mine acasa sa vedeti ce prost e al meu. Acasa la al treilea politist: - Ba, Costelus, vino la tata, du-te la coltul blocului si vezi daca vin acasa. - Bine, tati, ma duc. Dupa cinci minute: - Nu vii. - Vedeti, ba? Cei doi politisti: - Ce prost, parca nu putea sa se uite de pe balcon! |
||
white_rose Postat pe 4 Octombrie 2010 19:55 |
||
Vine unu la doctor si spune: - Dom' doctor am o problema. - Spune ca de-aia sunt aici. - Sunt un om de afaceri cu succes, merg cu afaceri in tara si cand ajung acasa o vad pe nevasta mea cum ma insala cu cel mai bun prieten. - Bine domne, dar eu sunt doctor... - Lasa-ma sa termin. Scot pistolu sa-l impusc si ea spune: "stai calm nu te enerva ca daca-l omori faci puscarie si eu cu cine te mai insel? Mai bine stam la o cafea si discutam problema". - Da domne dar eu sunt doctor... - Lasa-ma sa termin. In urmatoarea saptamana la fel. Dupa doua saptamani la fel dom doctor. Ajung acasa o vad cum ma insala eu furios scot pistolu ea spune: "stai nu te enerva ca daca-l impusti ajungi la puscarie si eu cu cine te mai insel? Mai bine stam bem cateva cafele si dicutam problema". Asa ca dom' doctor, e sanatos sa bei atata cafea? |
||
white_rose Postat pe 4 Octombrie 2010 20:02 |
||
ia sa bagam una feminista... Se casatoreste o blonda din Botosani cu sir John... Ajunsa in Anglia trimite scrisori acasa: "Dragii mei, Sa va povestesc cate ceva despri mini si despri ce fac eu paici. Luni: Mergem la teatru, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc Marti: Mergem la opera, sotul meu are acolo o logie, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc Miercuri: Mergem la meci, si acolo sotul meu are o logie, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc Joi: Mergem la cumparaturi, sotul meu imi cumpara di toate, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc Vineri: Organizam seri caritabile, vin toti prietenii sotului meu, sotul meu are foarte multi prieteni, doneaza foarte multi bani, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc Sambata: Ni plimbam, vizitam, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc Duminica: Facem barbekiu, vin si prietenii sotului meu, ne facem cadouri reciproc, esti foarti frumos, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc. Cu drag, Iuliana PS: Mi-i dor di paula ca di mama." totusoaico, asa-l gasii, cu moldovence... |
||
zambil Postat pe 5 Octombrie 2010 11:25 |
||
1. Un arab intra in magazinul unui evreu si cere sutiene de culoare neagra. Evreul, mirosind o afacere bun�, �i spune c� sutienele negre sunt rare, ca i-au ramas doar cateva si �i cere 40 euro pe bucata. Arabul cump�r� 6 buc�ti, dar revine peste cateva zile si mai cere doua duzine. Evreul �i spune c� marfa este din ce �n ce mai rara si i le vinde cu 50 euro bucata. Dupa o luna, arabul revine si cumpara toate sutienele ramase, platindu-le de data asta cu 60 de euro bucata. Evreul, ros de curiozitate, �l �ntreba ce face cu atatea sutiene negre, la care arabul �i raspunde: - Le tai �n dou� si din jumatatile obtinute fac fesuri mici, negre, pe care le vand evreilor cu 100 euro bucata 2. Intr - o zi ii aduna primarul pe olteni si le zice : aveti grija ca pe la noi au aterizat extraterestrii ,ei sunt mici verzi si cu ochii bulbucati ,daca cumva in6talniti asa ceva sa vorbiti cu ei lent raspicat si rar . intr o zi gheorghe era la coasa ,si vazu ceva ghemuit ,verde ,cu ochii bulbucati ,se apleaca la el si spune EU GHEORGHE ,COSAS ,COSESC EU ,GHITA ,PADURAR ,MA CAC |
||
adeline Postat pe 5 Octombrie 2010 15:54 |
||
Bula si cu Strul erau prieteni. Pleaca Strul in Germania si isi cumpara un > aparat de autosatisfacere. Il vede si Bula, pleaca si el in Germania si-si > cumpara si el unul. > Ajunge acasa, si-l pune, are un orgasm, doua, nu se mai oprea. > Il suna Bula disperat pe Strul: > - Mai, Strul, zi-mi cum se opreste aparatul, ca mor aici ! > - Are un buton galben ? > - Da. > - Are un buton verde ? > - Da ! > - Are un buton rosu ? > - Nu. > - Ai belit-o, e aparatul de muls vaca; pana la 20 de kile nu se mai > opreste ! |
||
ladyDY Postat pe 6 Octombrie 2010 10:23 |
||
O patrula de politie opreste un trecator la ora 12 noaptea. - Actele la control. Trecatotul ii da buletinul. - Unde mergi? - Acasa. - Pe ce strada stai? - Pe Ion Luca Caragiale. - Iti bati joc de noi? Hai cu noi la sectie. Ajunsi la sectie comandantul ii intreaba: - Ce este ? - L-am adus pentru ca isi bate joc de noi. Cica sta pe Ion Luca Caragiale. Cum se poate sa stea pe 3 strazi deodata? - Dati-i drumul acasa. Dupa ce pleaca trecatorul comandantul le spune celor 2 politisti: - Bai da prosti mai sunteti. Daca omul sta la intersectie? |
||
white_rose Postat pe 6 Octombrie 2010 21:46 |
||
Un scotian, ajuns miliardar, se casatoreste, spre uimirea generala, cu o femeie batrana, urata si rea de gura. Un concetatean explica fenomenul: - A procedat asa, de zgarcit ce este! Acum, intr-o singura persoana, are si nevasta si soacra. |
||
white_rose Postat pe 6 Octombrie 2010 21:49 |
||
din ciclu' glumitze de pe net, azi comunicat de presa: MEDIAFAX - Guvernul a anun�at ast�zi c� va schimba stema ROM�NIEI Purt�torul de cuv�nt al Guvernului a anun�at ast�zi hot�r�rea cabinetului de a schimba stema. Noua stem�, �nf��i��nd un PREZERVATIV, este considerat� ca fiind mult mai reprezentativ� pentru situa�ia �i performan�a politic� actual�. Prezervativul va simboliza infla�ia, oprirea produc�iei, distrugerea genera�iilor viitoare, protejarea unor capete tari �i m�njite. De asemenea, el va da popula�iei un sentiment de protec�ie, �n timp ce aceasta va fi in continuare foutut� !!! |
||
zambil Postat pe 7 Octombrie 2010 12:09 |
||
zambilu, il gasisi matale da, cred ca-l incurcasi. moldovencele nu zic "paici." sigur era munteanca ,de-a lui marale ,domle. astea au asa doruri si neimpliniri. moldovencele-s fete destepte si stiu sa faca din duminica, zi de primit cadouri. c-asa-i crestineste:sa dai dar si sa iei |
||
si_totusi Postat pe 7 Octombrie 2010 12:38 |
||
iaca ma hlizii si gresii *matale si nu marale |
||
si_totusi Postat pe 7 Octombrie 2010 12:44 |
||
Intr-un autobuz full, se urca controlorul: - Mai e cineva fara bilet acolo, in fund? - Eu sunt, domnule! Da' mi-l bag imediat. * Doua blonde calatoresc cu trenul. In compartiment, calatoreste cu ele un barbat mai in varsta, cu barba. O blonda: - Uita-te! Asta-i Mircea cel Batran ... A doua: - Esti proasta! El e mort de vreo 6-700 de ani. In acel moment, intra un alt barbat in compartiment si-l saluta pe barbos. Barbatul: - Ciao, Mircea! Ce faci, batrane? Nu te-am mai vazut de sute de ani ... Prima blonda: - Na! Cine-i proasta? * O blonda apetisanta citea o carte, in parc, pe banca.Bula se apropie de ea, cu gand s-o agate. - Ce carte cititi, doamna? intreba el. - Teoria amorului. Aici scrie ca cei mai virili barbati sunt evreii si indienii. - Doamna, dati-mi voie sa ma prezint: Itic Winnetou! |
||
hot_coffee Postat pe 7 Octombrie 2010 19:22 |
||
Un ardelean si un matematician calatoreau impreuna cu trenul. Dupa un timp trec pe langa o stana. Ardeleanul incepe sa numere: 1, 2, 3, 4, 5 .... 245 de oi. Se uita si matematicianul, scoate un pix si o foaie, calculeaza ... nimic. Dupa o ora mai trec pe langa o stana. Ardeleanul: 1, 2, 3, 4, 5, 6, ... 281 de oi. Matematicianul scoate note-book-ul, calculeaza ... nimic. Dupa alte cateva ore trec pe langa alta stana. Ardeleanul: 1, 2, 3, 4, 5, .... 892 de oi. Matematicianul scoate mobilul, suna un prieten, se conecteaza la Internet, cauta, mailuri... nimic. - Domnule, nu va suparati, dar eu sunt matematician, membru al Academiei, cu diplome multe, comunicari etc. Si nu am putut numara. Cum faceti? - No, d-apai simplu, domnul meu! Numeri picioarele si imparti la patru.... |
||
white_rose Postat pe 8 Octombrie 2010 10:33 |
||
- Doctore, va sunt foarte recunoscator! Mi-ati redat auzul! Cat va datorez? - 50 de lei. - Ei, domnule doctor, 500 este prea mult. - 300! 300! Reactioneaza vioi medicul. Sotia vine acasa plangand ca i s-au furat banii din buzunarul camasii. - Dar n-ai simtit hotul? O intraba sotul. - Ba da, dar n-am stiut ce intentii avea! |
||
white_rose Postat pe 8 Octombrie 2010 10:37 |
||
Stresat de responsabilit��i, de campania electoral�, de �njur�turile primite dup� triplarea taxelor �i de o c�snicie care s-a prelungit deja peste m�sur�, primul ministru caut� o curv� de meserie, s� se mai relaxeze �i el un pic. Prietenii din SPP �i g�sesc trei exemplare: o blond�, o brunet� �i o ro�cat�. Prim ministrul �i spune ro�catei: − Sunt Prim Ministru al ��rii �i Pre�edintele Partidului .... C�t ar costa s� faci sex cu mine? Ro�cata �i r�spunde: − Sunt o ro�cat� de lux �i lucrez cu 100 Euro/ora. Primul ministru o �ntreab� acela�i lucru �i pe brunet�, care �i r�spunde: − Sunt o brunet� focoas� �i lucrez cu 100 Euro/ora. �n fine, ajunge �i la blond�, care-i r�spunde: − Domnule Prim Ministru, dac� reu�i�i s�-mi ridica�i fusta la nivelul pre�urilor actuale, s�-mi cobor��i chilo�ii la nivelul contului meu din banc�, sa-mi prezenta�i o scul� la fel de dur� ca timpurile pe care le tr�im �i sculat� la nivelul costurilor gigacaloriei �i mai ales, dac� pute�i s� m� face�i din vorbe, a�a cum �i face�i pe alegatori, atunci pe cuv�nt c� nu v� iau nici un ban! |
||
elyana_1969 Postat pe 8 Octombrie 2010 12:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
multumesc mult la cei care m ati criticat dupa forum | 4 | De la: Persia 17 Octombrie 2011 23:59 |
Sfantul Nicolae-Sin-Nicoara | 1 | De la: vuvuzela 6 Decembrie 2010 15:02 |
CURIOZITATI | 14 | De la: KNIGHT_31 25 Decembrie 2010 22:32 |
|
||
Concurs Olimpiada Sandvisurilor | 1 | De la: garbo232018 16 Octombrie 2011 10:27 |
poti imi spun | 49 | De la: liaiedera 1 Iunie 2010 19:10 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară