suuuuperrrr tareeee!!!!!!!!!!!! | ||
brandusha Postat pe 8 Octombrie 2010 15:49 |
||
---|---|---|
La tribunal: - Stii ce te asteapta pentru marturie falsa? - Da, mi-au promis un Mercedes |
||
ladyDY Postat pe 10 Octombrie 2010 21:56 |
||
Un ascult�tor sun� la un post de radio. - Bun� ziua! - Bun� ziua! V� ascult�m. Sunte�i �n direct. - Am g�sit un portofel care con�ine 15.000 Euro �i un buletin de identitate pe numele Popovici Mihai. A� dori s�-i ofer... o dedica�ie muzical�. |
||
|
||
elyana_1969 Postat pe 11 Octombrie 2010 13:43 |
||
Trei betivi bat la usa unei doamne. Femeia deschide usa , dar ramane surprinsa! Unul dintre betivi raspunde: - Am venit sa-l conducem pe sotul dvs. acasa dar nu stim care dintre noi este. |
||
elyana_1969 Postat pe 11 Octombrie 2010 16:17 |
||
Pe autostrada un Tico ramas in pana de motor. Sofer o femeie. Se da jos din masina si deschide capota motorului sa se uite ce sa intamplat. Aplecandu-se, un san iese afara. Alt sofer trecand pe langa ea observa ca sanul era iesit si spune: - Degeaba ii dai sa suga, ca nu mai creste. |
||
white_rose Postat pe 11 Octombrie 2010 21:55 |
||
In Oltenia la ora de fizica o eleva la tabla rezolva o problema cu "timpi". La un moment dat profesorul ofticat o intreaba: - Cat fu' T1 la tine, fata? Fata raspunde rapid: - 5 minute... |
||
white_rose Postat pe 11 Octombrie 2010 21:58 |
||
Base in masina cu SPP-istul. Intr-un sat calca o gaina. Base: Las` ca vorbesc eu cu taranul si ii explic ca a fost un accident nefericit. O sa ma inteleaga - doar sunt presedintele tarii. Dupa cinci minute Base se intoarce batut mar. Pleaca in tromba mai departe. In satul urmator masina calca un porc. SPP-istul: Sefu`, las-ca merg eu la taran sa-i explic. Dupa zece minute se intoarce cu doua damigene de vin si o putina de branza. Base. -Ce i-ai spus, ma? SPP-ul: - Ca sunt soferul presedintelui si ca l-am omorat pe porc. M-a pupat si mi-a dat astea... |
||
hot_coffee Postat pe 13 Octombrie 2010 21:24 |
||
Un medic isi duce studentii in vizita la un ospiciu.. Se opresc la un salon unde era un barbat cu privirile ratacite. - Vedeti, acest barbat si-a pierdut mintile fiindca femeia cu care trebuia sa se casatoreasca l-a refuzat. In urmatoarea rezerva il vom vizita pe cel care a luat-o. |
||
ameno Postat pe 15 Octombrie 2010 10:28 |
||
Doua vecine se intalnesc dimineata. - Ce-I cu tine, draga, esti bolnava? - Nu, de ce intrebi? - Am vazut azi dimineata doctorul iesind din apartamentul tau. - Si ce? De la tine au iesit trei soldati. Te-am intrebat daca a inceput razboiul? |
||
ameno Postat pe 15 Octombrie 2010 10:29 |
||
Un om la aprozar: - Cu ce va pot servi? - Doua kilograme de cartofi, dar fiecare cartof impachetat separat. Dupa o moaca expresiva a vanzatorului: - Altceva? - Trei kilograme de portocale, dar fiecare portocala impachetata separat. Vanzatorul ii indeplineste dorinta, vizibil nemultumit. Omul se mai uita prin aprozar si, la un moment dat, intreaba: - Ce este ala negru de pe raft? - Mac, dar nu-i de vanzare! |
||
ameno Postat pe 15 Octombrie 2010 10:29 |
||
Intr-un mic oras din SUA, avocatul acuzarii cheama primul martor, o babuta simpatica si, vazand-o cam emotionata, incepe cu o intrebare de complezenta: - Doamna Jones, spuneti-mi daca ma cunoasteti. - Daca te cunosc? Dar bineinteles ca te cunosc domnule Williams, te stiu de cand erai un baietel! Ai fost o mare dezamagire pentru mine. Minti, manipulezi oamenii si-i vorbesti pe la spate! Dar cel mai rau este ca-ti inseli fara rusine nevasta! Inmarmurit, avocatul ingaima: - Doamna Jones, pe avocatul apararii il cunosteti? - Hmmm! Desigur ca il cunosc si pe domnul Bradely.. De cand il stiu, a fost la fel: lenes, bigot si cam betiv. Nu poate avea o relatie normala cu cineva, iar competenta sa ca avocat este mai mult decat indoilenica! A, si sa nu mai vorbesc de faptul ca-si inseala sotia cu trei amante! Una dintre ele este chiar sotia ta! In murmurul salii, judecatorul le cere avocatilor sa se apropie: - Daca vreunul dintre voi o intreaba pe baba daca ma cunoaste, v-am spart! |
||
ameno Postat pe 15 Octombrie 2010 10:31 |
||
O scotianca ii face cadou sotului ei o lampa de citit. Acesta, primind cadoul, zice: - Risipitoareo! Acum trebuie sa ne cumparam si o carte. |
||
ameno Postat pe 15 Octombrie 2010 10:32 |
||
Un tip bate la poarta unei case. Un caine se ridica in doua picioare si-I spune: - Stapanul nu-I acasa! Tipul lesina de spaima. Cand isi revine, il intreaba pe caine: - Pai, daca esti caine de ce nu latri? - N-am vrut sa va sperii! |
||
||
Un tip bea intr-un bar si se adreseaza femeii de la masa alaturata: - Beam din berea mea si ma gandeam.. Sa mai beau un rand sau te plac si-asa? |
||
||
Un individ e nevoit sa opreasca masina datorita unui blocaj al traficului. Deodata, cineva ii bate in geam: - Domnule, teroristii au ocupat Parlamentul Romaniei si cer 10 milioane de dolari rascumparare ca sa- i elibereze pe parlamentari. Altfel ameninta ca ii vor stropi cu benzina si le vor da foc. Acum mergem din masina in masina si facem o cheta. - Bine, si cat da fiecare? intreaba omul din masina. - Cam 5 litri... |
||
elyana_1969 Postat pe 15 Octombrie 2010 14:50 |
||
Cafea de criz�..... Se ia o boab� de cafea, se leag� cu o a��, �i se scufund� de 2-3 ori �n cea�ca cu ap� fierbinte. La fiecare 3 cafele se schimb� a�a.. |
||
sora_ilsi Postat pe 16 Octombrie 2010 21:46 |
||
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O femeie i se plangea prietenei cat de scumpe sunt rochiile si bijuteriile in ziua de azi... Cealalta ii spune: - Ar trebui sa iti gasesti un prieten, care in schimbul unor mici "favoruri" sa fie dispus sa-ti ofere 500$ pe luna. Stii tu, sotii de azi nu mai sunt foarte atenti cu sotiile, nu mai fac cadouri... - Si daca nu imi gasesc un prieten care sa-mi ofere 500$? - Iti gasesti doi care iti ofera cate 250$. In acel moment, barbatul deschide un ochi si le spune: - Ma treziti si pe mine cand ajungeti pe la 20$? |
||
ladyDY Postat pe 17 Octombrie 2010 16:45 |
||
Maria la vrajitoare: - Ma iubesc doi barbati. Spune-mi cine din ei va fi norocosul? Vrajitoarea pune cartile, apoi se uita atent la ea si spune: - Cel ce va avea noroc va fi Vasile - te vei casatori cu Ion. |
||
sora_ilsi Postat pe 17 Octombrie 2010 22:34 |
||
O calugarita se duce la maica stareta: - Maica stareta, am fost violata, ce sa fac? - Bea un ceai de pelin fara zahar, ii raspunde aceasta. - Si-mi voi recapata cinstea si puritatea? - Nu, dar iti va disparea satisfactia de pe chip. |
||
sora_ilsi Postat pe 17 Octombrie 2010 22:58 |
||
Unul dintre pasagerii de pe vapor ii atrage capitanului atentia ca pe o insulita e un om zdrentaros care sare si da din maini langa un foc. - Cine e tipul? Ce-o fi cu el? - Nu stiu, zice capitanul, insa de cate ori trecem pe aici se bucura nespus! |
||
sora_ilsi Postat pe 17 Octombrie 2010 23:02 |
||
Regina Elisabeta a II-a, George W. Bush si Traian Basescu mor si ajung in iad. Dupa un timp, Elisabeta: - Mi-e dor de Anglia ! Vreau sa sun in Anglia sa vad ce face lumea acolo. Suna regina , vorbeste cam 5 minute si apoi il intreaba pe Diavol: - Cat iti datorez pentru convorbirea asta? - 5 milioane $. Semneaza regina cecul de 5 milioane $ si se duce la cazanul ei� Dupa cateva momente, Bush, tipa: E randul meu! Vreau sa sun si eu sa vad ce se intampla in Statele Unite, ce fac americanii! Suna Bush, vorbeste cam 10 minute, dupa care il intreaba Diavol: - Cat iti datorez pentru convorbirea asta? - 10 milioane $. Bush, cu o privire taioasa, semneaza un cec de 10 milioane de $ si se duce la locul lui� Vazand acestea, Basescu solicita si el, pe un ton vehement: - Vreau sa sun in Romania , sa vad ce fac romanii, daca au scapat de coruptie? Vreau sa vorbesc cu ministrii, cu deputatii, vreau sa vorbesc cu toti! Suna Basescu in Romania , sta la telefon vreo 2 ore, vorbeste cu toate neamurile, cu toti prietenii, cu toti deputatii si ministrii� Dupa ce termina de vorbit, se pregateste sa-i plateasca Diavolului: - Scuze, am stat cam mult� Cat iti datorez? - Un dolar� - Poftim?!?!? Doar un amarat de dolar?? - Pai, da� Ca daca suni dintr-un iad in alt iad, e convorbire in retea � ...... |
||
Anelyss Postat pe 17 Octombrie 2010 23:54 |
||
Doua calugarite la cumparaturi intr-un magazin alimentar. Una dintre ele o intreaba pe cealalta: - Ce-ai zice de niste bere? - N-ar strica, dar mi-ar fi rusine sa cumpar asa ceva. - Nici o problema, rezolv eu. Iau ele o cutie cu 6 beri si se duc la casa. Casierul se uita foarte mirat si calugarita zice: - Asta-i ca sa ne spalam parul. Casierul, fara sa ezite, se apleaca sub tejghea si pune o punga de covrigei linga bere: - Sa nu va uitati bigudiurile. |
||
ladyDY Postat pe 18 Octombrie 2010 13:07 |
||
"Cioc-cioc" la poarta Raiului. Sfantul Petru deschide. In fata usii, nimeni. Peste cateva minute, iar "cioc-cioc". Sfantul Petru deschide, se uita in jur, nimeni. Iar "cioc-cioc". De data asta, Sfantul Petru era pregatit, smulge usa cu putere si apuca sa-l vada pe unul care disparea rapid. - Nesimtitule, de ce te tii de prostii si te joci cu nervii mei? Omul, cu tristete in glas, departandu-se in viteza: - Ce sa faaac, daca ma tot resusciteaza astiaaaaa? |
||
ladyDY Postat pe 18 Octombrie 2010 13:09 |
||
anmari Postat pe 18 Octombrie 2010 13:38 |
||
Un ardelean vine acasa mai devreme de la camp si aude zgomote in dormitor. Se duce in fuga si-si gaseste nevasta desbracata complet, intinsa pe pat, transpirata si gafaind... -Ce-i ma nevasta, ce ai? -Am infarct.... zice ea. Ardeleanul da sa fuga afara sa cheme pe doctor, cand copilul lui de 4 ani zice: -Tata, tata, unchiu' Gheorghe este sub pat in pielea goala... Ardeleanul fuge inapoi, ridica patura si-l vede pe Gheorghe sub pat dezbracat si zice: -Pai bine ma nenorocitule, nevasta-mea moare de inima si tu umbli ca un bezmetic prin casa in pielea goala de-mi sperii copilul... |
||
elyana_1969 Postat pe 19 Octombrie 2010 10:33 |
||
:)Doi prieteni: - Hei ce-i cu tine? De ce ai un ochi vanat? - Ieri am fost la masa la socri... - Si? - Inainte de masa a trebuit sa spunem rugaciunea... - Si? - Am facut greseala sa ma uit tocmai la soacra-mea cand am zis "si fereste-ne Doamne de rele" :) :) :) |
||
elyana_1969 Postat pe 19 Octombrie 2010 11:19 |
||
Metoda de a scapa de purici: in locurile unde ai par, te tunzi in trepte, si te dai cu ulei. Puricii aluneca pe scari si isi sparg capul... | ||
elyana_1969 Postat pe 19 Octombrie 2010 11:23 |
||
he,he,he... din deliciile vietii casnice: In patul conjugal: Sotul intra in pat si-i susura sotiei la ureche: "Sunt fara chiloti�" Sotia: "Lasa-ma sa dorm, maine am sa-ti spal o pereche�" |
||
zambil Postat pe 20 Octombrie 2010 19:14 |
||
Doua vecine se intalnesc intr-o dimineata. - Ce-i cu tine, draga, esti bolnava ? - Nu! De ce intrebi ? - Am vazut azi-dimineata doctorul iesind din apartamentul tau ... - Si ce ? De la tine au iesit trei soldati. Te-am intrebat eu daca a izbucnit razboiul ?! |
||
nuti_vio Postat pe 20 Octombrie 2010 19:19 |
||
LILO Postat pe 20 Octombrie 2010 19:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Anunturi diverse | 27 | De la: little_angel1151 4 Februarie 2010 09:44 |
Obiceiuri, traditii si superstitii de Boboteaza | 1 | De la: malinad 5 Ianuarie 2012 13:22 |
ATENTIE!!!-MESAJE VIRUSI PE TELEFONIE MOBILA SI INTERNET!!! | 4 | De la: Alexxandra 19 Martie 2010 13:36 |
|
||
Cum invat pisica sa foloseasca tavita cu nisip ? :(( | 18 | De la: SoraSoarelui 11 Septembrie 2012 15:20 |
DRAGOBETE | 5 | De la: mcrinelam 23 Februarie 2010 00:48 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară