1) Un mo�ulic� se-nsoar� cu o pu�toaic�. Ea, dup� noaptea nun�ii: - A fost minunat! Se face des treaba asta? - Da, copila mea. Unii deprava�i o fac chiar �i de dou� ori pe an. 2) Doi b�tr�ni pe o banc�-n parc. Zice unul: - Mai �ii tu minte ce mai fugeam noi dup� fete? - Da... Dar de ce fugeam? |
||
ovidiu42 Postat pe 3 Decembrie 2010 03:30 |
||
---|---|---|
Un student ia nota 4 la examenul Logica si ii propune profesorului : - Daca va pun o intrebare logica si nu-mi raspundeti imi mariti nota ? - Profesorul : Da ! - Ce este ilogic dar legal, logic dar ilegal si totodata ilogic si ilegal ? Se gandeste profesorul.... nu stiu, si ii mareste nota. Studentul raspunde : - Ca dvs. aveti 60 de ani si sunteti casatorit cu una de 24 - este ilogic dar legal ; ca sotia dvs. are un amant de varsta ei - este logic dar ilegal ; ca dvs. ii mariti nota amantului sotiei - este si ilogic si ilegal. |
||
ovidiu42 Postat pe 3 Decembrie 2010 03:33 |
||
O tipa super eleganta si frumoasa foc iese dintrun bar cu un indice de alcool in sange foarte ridicat (pilita foc, cu o pilieala din aia brutala)... Merge leganandu-se spre masina ei, un BMW scump ca naiba si incearca sa-i deschida usa cu cheia, dar starea ei de ebrietate o impiedica si pica pe fund linga usa masinii... Cu picioarele deschise si fara chiloti, isi observa "pasarica" si cand o recunoaste incepe sa-i vorbeasca: - Din cauza ta am masina; - Din cauza ta am bijuterii; - Din cauza ta am bani; - Din cauza ta pot avea barbatul pe care-l vreau; - Din cauza ta am... Deodata incepe sa se pise... si ...duios ii replica: - Nu, nu plange, mai, ca nu te cert... |
||
|
||
ovidiu42 Postat pe 3 Decembrie 2010 03:35 |
||
Preotul: Te lepezi de satana? EL: Nu pot parinte, suntem cununati legal. Base in masina cu SPPistul. Intr-un sat calca o gaina. Base: Las` ca vorbesc eu cu taranul si ii explic ca a fost un accident nefericit. O sa ma inteleaga - doar sunt presedintele tarii. Dupa cinci minute Base se intoarce batut mar. Pleaca in tromba mai departe. In satul urmator masina calca un porc. SPP-istul: Sefu`, las-ca merg eu la taran sa-i explic. Dupa zece minute se intoarce cu doua damigene de vin o putina de branza. Base. -Ce i-ai spus, ma? SPP-ul: - Ca sunt soferul presedintelui si ca l-am omorat pe porc. M-a pupat si mi-a dat astea. Vine so�ul acas� �i-�i �ntreab� nevasta: - Ce ai face dac� a� c�tiga la Loto? - A� lua jum�tate �i te-a� p�r�si, r�spunde so�ia. - Perfect, spune so�ul. Am c�tigat 12 dolari. Ia 6 �i dispari! Doua vecine stau de vorba la poarta. Una ii zice celeilalte: − Zi-i lu� fiu'tau sa nu ma mai imite! − Ionele, mama, inceteza sa mai faci pe prostul! Vine o fata de 17 ani la popa, sa se spovedeasca. Trista, de tot in lacrimi intra in confesional. -zi-mi fata mea, ce ai facut? -Apoi, parinte, eram acasa, in camera si a venit la mine Vasile. Popa, plictisit: -Si? -Si a inceput sa ma sarute, pasional... Popa, putin mai interesat: -Si? -Si a inceput sa ma pipaie peste tot... Popa, inflacarat: -Siii? -Si m-a dezbracat... Popa, in culmea extazului: -Siiiiiii? -Si s-a urcat peste mine... Popa, inebunit: -SIIIII? -Si a intrat mama ! -FI-RA-R MATA A DRACULUI !!!! O femeie de 45 de ani sufera o operatie coronariana si pe masa de operatie are o viziune ca il intreaba pe BunulDumnezeu daca va muri. Dumnezeu+++ ii raspnde ca nu, si ca va mai trai 30-40 de ani. Profitand de faptul ca era in spital, a facut tot ce a fost necesar, tratamente, masaje, ridicare de sani, fese, liposuptii, micsorarea stomacului, scoaterea ultimelor doua coaste pentru subtierea taliei, eliminarea varicelor, chirurgie estetica pentru riduri, laba gastei, indreptarea nasului, silicon in buze etc., pentru ca toti anii urmatori sa fie tanara si frumoasa.( CREDEA EA )....Iese din spital si cand traverseaza strada, o loveste o ambulanta si moare. Ajunge de data asta cu adevarat in fata lui BunuluiDumnezeu+++ si il intreaba: - Dar nu spuneai ca voi mai trai 30-40 de ani? Privind-o, Dumnezeu exclama: - ITI JUR CA NU TE-AM RECUNOSCUT !!! |
||
ovidiu42 Postat pe 3 Decembrie 2010 03:46 |
||
La scoala profesoara de zoologie intreaba: - De ce credeti voi copii ca vaca nu poate sa zambeasca? Georgica: - Eu cred ca vaca nu poate sa zambeasca pt. ca are buzele groase si botul prea ascutit s.a.m.d. Profesoara: - Da, este interesant punctul tau de vedere. Vasilica: - Eu cred ca vaca nu poate sa zambeasca pt. ca oasele maxilarului se prelungesc pana la coarne si se ating de mandibula s.a.m.d. Profesoara: - Da, foarte interesant. Bula: - Vaca nu poate sa zambeasca pentru ca are niste probleme personale. Profesoara: - Da, interesant si acest raspuns, dar totusi, ce probleme personale poate avea o vaca? Bula: - Pai, daca pe dumneavoastra v-ar trage cineva de tzitze de doua ori pe zi si v-ar duce la taur o data pe an, v-ar mai arde de zambit? Merge unul cu nevasta s� ia cina la restaurant. Farfuria de sup� se vars� pe rochia ei cea nou�. Sup�rat� �i a�tept�nd s� fie consolat� de so�ul romantic, zice: - Uite cum ar�t, ca o scroaf�! El r�spunde: - �i te-ai mai �i murd�rit pe deasupra. Dou� femei stau de vorb� pe o banc� �n parc: - So�ul meu, spune una, e un �nger! - Al meu �nc� mai tr�ie�te! ofteaz� cealalt�.. Se intalnesc un domn si o doamna la nudisti� Domnul: � Ma bucur ca v-am intalnit! Doamna: � Vad! Un tip era exasperat c� avea casa n�p�dit� de g�ndaci. Nu mai �tia ce s� mai fac�. Afl�nd de necazul omului un amic �l �nva��: - Ia o trompet� �i sun� "adunarea". Cheam�-l la tine pe C�pitanul G�ndacilor �i ordon�-i: LA BUC�T�RIA VECINULUI , LA ATAC !!! �i g�ndacii se vor duce cu to�ii la vecin �i scapi de ei. Zis �i f�cut. Omul executa lucrarea: d� adunarea. C�pitanul G�ndacilor vine. �sta �i d� ordinul.. - Am �n�eles s� tr�i�i! �i to�i g�ndacii plecar� la vecin. Omul r�sufl� u�urat �i mai-mai s� se �mbete de bucurie. Dup� dou� zile se treze�te la el cu C�pitanul G�ndacilor: - S� tr�i�i, raportez. Am atacat, am cucerit �i ne-am �ntors cu ... 20.000 prizonieri!!! O blond� comanda pizza. - S� o tai �n 6 sau �n 12 felii? - �n 6, c� nu pot s� m�n�nc 12! |
||
ovidiu42 Postat pe 3 Decembrie 2010 03:53 |
||
Un oltean cobora o panta intr-un taxi, masina avand o viteza destul de mare. Deodata, soferul exclama: - Suntem pierduti! - De ce? Intraba olteanul. - Nu mai functioneaza franele si nu pot opri. - Mai, neica, opreste macar aparatul de taxat! Ion si cu Maria stau la masa. Deodat�, Ion se scoal� si �i baga un pumn �n bot Mariei. Maria se scoal�, se sterge de s�nge si-1 �ntreab� pe Ion: - Ba Ioane, asta o fost �n gluma sau �n serios? - O fost �n serios, tu Marie. - Aha, atunci e �n regula; ca altfel, tu m� stii: eu nu prea �nghit glume de-astea! |
||
white_rose Postat pe 4 Decembrie 2010 18:59 |
||
Accident cumplit pe sosea. Un autocar, in care se aflau membrii unui partid ce se intorceau de la o intrunire, s-a rasturnat intr-o curba. Politia ajunge cam dupa o ora si gaseste la locul accidentului o singura persoana - un cioban care statea linistit la marginea drumului tragand din tigara. Victimele nicaieri!! - Bade, dar unde sunt cei care s-au rasturnat cu autocarul? Ciobanul nu zice nimic si arata spre marginea drumului niste movilite de pamant. - Cuuum!? Toti erau morti si 'mneata i-ai ingropat? O miscare aprobatoare din cap. - Si chiar n-a mai mai miscat nici unul, n-a mai spus nici unul nimic !? - Apoi stii si 'mneata, cine sa creada in ce spun politicienii... |
||
white_rose Postat pe 4 Decembrie 2010 19:01 |
||
fleurdelis Postat pe 4 Decembrie 2010 19:07 |
||
Un tip este arestat si dus la sectie deoarece vindea oamenilor elixirul nemuririi. La sectie politistii afla ca individul nu numai ca pacaleste oamenii, dar este si recidivist, fiind arestat pentru aceeasi cauza in 1794, 1856, 1928 si 2002..... |
||
white_rose Postat pe 5 Decembrie 2010 15:57 |
||
Ce cadou vrei sa-i faci sotiei tale de Mos Nicolae ? - Toata dragostea mea ! - Dar asta-i curata risipa ! De Craciun ce o sa-i mai dai ???............. |
||
sophia1971 Postat pe 5 Decembrie 2010 18:57 |
||
Un englez, un francez si un tigan sunt prinsi de nemti! Ii urca in avion si le spun : - O sa va aruncam de la 10.000 metri ! Ca sa se deschida parasuta, tre' sa spuneti Heil Hitler! Il arunca pe englez. Asta un gentelman, se jura ca nu spune asa ceva! Zice �Traiasca regina ...� Nimic! La 500 de metri nu mai poate, zice Heil Hitler si se salveaza! Il arunca si pe francez. Asta nimic! �Vive la France !� Nimic! La 300 de metri zice Heil Hitler si se salveaza! Il arunca si pe tigan... Dupa care nemtii se pun la glume prin avion, radeau de astia pe care i-au aruncat... cand deodata se aude un ciocanit in usa . Il intreaba pe pilot daca au aterizat, dar inca se aflau la 10.000 metri ! Mai rad ei un pic si iar se aude un ciocanit! Se duc la pilot, asta le spune, �Ba suntem in aer la 10.000 metri !! Nu are cum sa ciocane cineva! � Si iar se aude un ciocanit si mai puternic! Se duc astia, deschid usa . Cand colo, tiganul dand din maini : "Auzi mancatz-ash, cum ziceai ca-l cheama pe jmecheru� ala?" |
||
adeline Postat pe 6 Decembrie 2010 15:54 |
||
Un scotian �si dezlipea tapetul din sufragerie c�nd primeste vizita unui prieten. - Ce s-a �nt�mplat, vrei sa tapetezi peretii cu un model nou? - Nu, nu vrem dec�t sa ne mutam... |
||
white_rose Postat pe 7 Decembrie 2010 20:53 |
||
Un tip trecea printr-o padure. La un moment dat vede un tigan legat cu fringhie de mijloc atarnat de o craca. - Ce faci acolo bai tigane? - Nu vezi mincati-as? M-am spanzurat! - Pai nu asa cioara dracului, de gat! - Am incercat, da' ma sufoc! |
||
white_rose Postat pe 7 Decembrie 2010 20:55 |
||
O gagica merge noaptea pe o strada de la periferie. La un moment dat, apar niste tigani care o violeaza. Si ca sa nu plece cu mana goala, ii iau si hainele. Ea, ce sa faca, se baga intr-un boschet si asteapta. Dupa un timp apare un politist. Gagica ii povesteste ce si cum si il roaga sa-i dea ceva sa se acopere, ca sa poata ajunge acasa. Politistul ii da sapca. Ea, ce sa faca, ia sapca si incearca sa acopere cat poate zona punctului de interes. Apoi pleaca. Pe strada, se intalneste cu doi betivi. Se uita astia bine la ea: - Ba, sa stii ca ala e politistul pe care l-am bagat noi in aia a ma-sii! |
||
white_rose Postat pe 7 Decembrie 2010 21:00 |
||
"Doamna Popescu de la Teatrul de papusi suna la sediul PD-L si cere sa discute cu Emil Boc. - Da, la telefon! - Voiam sa va informez ca avem posturi libere. - Despre ce este vorba? - Stiri, noi am cam ramas fara marionete! - Pai si cum va pot ajuta eu? - Nu sunteti domnul Emil Boc???.............. |
||
sophia1971 Postat pe 7 Decembrie 2010 21:47 |
||
Premierul Boc si presedintele Basescu, in avionul prezidential. Basescu arunca 100$ pe geam. Boc intreaba: - De ce arunci atatia bani pe geam? - Sa fac un om fericit. Boc arunca 200$, Base 300$ si tot asa pana cand pilotul: - Ma scuzati, dar d e c e n u v a aruncati amandoi, ca sa faceti o t a r a intreaga fericita??? |
||
sophia1971 Postat pe 7 Decembrie 2010 21:52 |
||
Un tip isi cumpara o mashina noua, ajunge acasa si o parcheaza in fata blocului. Lasa in geam un anunt aviz hotilor de masini pe care scrie urmatoarele : "Nu spargeti!! Nu am casetofon" A doua zi, se trezeste ca tot omul sa mearga la munca. In locul in care a parcat masina gaseste o caramida si sub ea un bilet: "Nu-i bai, ca-i punem noi" |
||
adeline Postat pe 8 Decembrie 2010 16:47 |
||
- John, ada-mi te rog pianul de la etajul cinci!, zice stapinul servitorului. - Vreti sa cantati, domnule? - Nu, dar am uitat chibriturile pe pian si nu vreau sa te deranjez pentru un fleac! |
||
white_rose Postat pe 8 Decembrie 2010 22:01 |
||
In timpul unei dezbateri la Senat, cineva din sala striga: - Da' stingeti odata luminile alea, ca sa putem dormi si noi! - Nu, nu! Inca nu le stingeti, nu am terminat de citit ziarul! |
||
white_rose Postat pe 8 Decembrie 2010 22:02 |
||
[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl5.glitter-graphics.net/pub/543/543735ehvlz7xadn.gif[/img][/url] | ||
KNIGHT_31 Postat pe 9 Decembrie 2010 20:09 |
||
De la: white_rose, la data 2010-10-11 21:58:08In Oltenia la ora de fizica o eleva la tabla rezolva o problema cu "timpi". [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl9.glitter-graphics.net/pub/680/680229fdth3qm1pc.gif[/img][/url] |
||
KNIGHT_31 Postat pe 9 Decembrie 2010 20:12 |
||
BAIAT FIIND.....[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl3.glitter-graphics.net/pub/76/76473esp8ywk6zm.gif[/img][/url] | ||
KNIGHT_31 Postat pe 9 Decembrie 2010 20:14 |
||
De la: KNIGHT_31, la data 2010-12-09 20:14:17BAIAT FIIND.....[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl3.glitter-graphics.net/pub/76/76473esp8ywk6zm.gif[/img][/url] VITEZELE SE SCHIMBA USOR |
||
KNIGHT_31 Postat pe 9 Decembrie 2010 20:15 |
||
I: - Ce inseamna cand vezi in fata Scolii Ajutatoare, 10 masini de politie? R: - Inseamna ca e sedinta cu parintii sau intalnirea de 10 ani! |
||
adeline Postat pe 10 Decembrie 2010 22:05 |
||
Ion ajunsese la varsta de ... 33 de ani si nu se mai casatorea, tiiimid, si rusinooos nevoie mare! pana cand s-au gandit parintii sa-l capatuiasca si i-au gasit o crestina (care habar n-avem ce poama a fost pana atunci!), si iata noua familie, iata nunta si, si ... noaptea nuntii cand Ion timid si rusinos si neexperimentat nu stia ce sa faca, cum sa faca si daca trebuia sa faca ceva!? Ea astepta ... si iar astepta ... si nimic! Si asa o zi, si doua si toata saptamana, pana cand fata a spus parintilor ca ea este tanara, sanatoasa si normala si ca baiatul lor sta de "lemn-Tanase" si ca are si ea nevoi, ca doar d-aia s-a casatorit!!! Tatal lui Ion, om de la tara, cu frica lui Dumnezeu, se gandeste si zice ca ar trebui sa vorbeasca el cu fiul, si il ia de-o parte si-i spune: "-Mai baiete!, fata asta s-a blagoslovit de tine si te-a luat de barbat, a venit la noi in casa, dar fii si tu mai atent cu ea, ca e si ea tanara si sanatoasa si are si ea ... nevoi!" A doua zi Ion, plin de importanta misiunii de barbat in casa, ii zise fetei: "- Apoi, draga mea, daca ai asa ... nevoi, de ce nu mi-ai spus mie?!!, ca ... uite ... privata-i colo, in fundul curtii!! |
||
white_rose Postat pe 10 Decembrie 2010 22:34 |
||
Un american si un roman stau de vorba. Americanul spune mandru: - We have Barack Obama, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash ! Romanul spune si el: - We have Traian Basescu, no wonder, no hope, and no cash! |
||
white_rose Postat pe 10 Decembrie 2010 22:35 |
||
Scrisoarea unui terorist arab catre seful urmeaz�: Zalutam rezbekt vechi, Jefu. Aderizat Rom�nia cu bomba la valiza ascuns, tregut fara broblem control la aerobort. Pastrat dolar american blestemat, bentru construit aigea bomba, dat jumadate la taxi, jumate furat tigan din buzunar. Indalnit frate Ahmed, batron magazin, ajudat la mine..Discutat cu el la cafenea plan bomba, consumat egler broaspat, intoxicat cu zalmonel,noi ajuns la sbital, doctor roman durut la cour, noi luat cour fok.. Jefu, gu bomba praf antrax nu putut facut la Rom�nia , cineva furat antrax, deci ingercat plan bomba cu bum-bum...! Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde de tara mia, fara apa la robinet, geam sparte ca Beirut , tigle kazut la cap cind vind bate. Urmarit PROTV emiziune explozia camion azotat, facut frica la mine! Astia romani are tupeu nu gluma ! Urgent trebuie recrutat, jefu ! Bomba cu azotat mare efect aveam.. Inderesat pilotat avion bentru lovit gladire la roman.Vazut delevizor, aparat zbor MIG brabusit singur in ogor la taran, plus taran roman stricat singur gladire, adormit beat , tigara abrinsa, murit soacra, facut chef mare la ei... Draga Jefu, gineva furat la mine gas pastrat bentru bus la bomba, iar azeara, gind iesit cumbarat baclava, exblodat budelie la barter. Aicia la Rom�nia , mult cretin! Zbierat, zguibat la sin, gagat be mine de frica! Jefu, ma indorg acasa! Asta romani nu are nevoie de terorism, face singur treaba. Orgum bresidend da cu bomba mare la romani, azda omora zingur tot. Io gred ca asta ne ia baine din gura. Ghiar la familia lui dus bomba zecsi blonda. Ji apoi bog bog bremier care brost de bubue! Agi vecare zi ezblodez o stire ji tembel roman se bugur dak moare gapra la vecin! |
||
sora_ilsi Postat pe 11 Decembrie 2010 19:54 |
||
Se prezinta o fatuca la interviu, patronul o ia si o prelucreaza: "Fata draga, noi nu zicem NU la clienti, chiar daca nu avem produsul in stoc ... ii aburim, ii amanam ..." Zis si facut - trece o luna, prinde fata manevra, intra un cetatean: C: - Manusi aveti ? V: - Pai, sigur... de care sa fie? De piele? Tricotate? C: - De piele, normale. V: - Cu un deget, cu 2 cu 5? C: - Normale, cu 5. V: - Albe, rosii, verzi? C: - Negre, normale. V: - Le purtati la palton sau la jacheta? C: - La palton, ca vine iarna ... V: - Domnule, eu va propun sa veniti maine cu paltonul, sa vedem ce se asorteaza. Pleaca omul fericit ca-l bagase cineva in seama, dar - cand sa iasa pe usa intra val-vartej un tip super-furios, cu un colac de buda intr-o mana si cu o placa de faianta in cealalta: - Cucoana, uite: asta-i capacul de la buda, asta-i nuanta la faianta, couru' ti l-am aratat ieri. ACUMA IMI DAI HARTIE IGIENICA ? |
||
sora_ilsi Postat pe 11 Decembrie 2010 19:56 |
||
liaiedera Postat pe 11 Decembrie 2010 20:04 |
||
fleurdelis Postat pe 11 Decembrie 2010 21:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
oferta unghii false | 1 | De la: garbo164791 9 August 2010 18:09 |
cand iubitul tau devine un inger! | 3 | De la: loveactually 1 Septembrie 2009 22:20 |
istoria secreta a lumii-Jonathan Black | 2 | De la: Alexxandra 3 Mai 2010 08:49 |
|
||
Clarviziune, cartomantie | 2 | De la: elodia 9 Aprilie 2010 21:18 |
Copiii tarilor subdezvoltate (eseu) | 4 | De la: Melanie 2 Octombrie 2009 14:40 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară