BANCURI

Sotia se pregateste sa prajeasca un ou ochi, cind tocmai se intoarce sotul acasa si incepe sa tipe:
-ATENTIE!!! ATENTIE!!! MAI MULT ULEI!!! AVEM NEVOIE DE MAI MULT ULEI!!! O SA SE ARDA!!! ATENTIE!!! INTOARCE-L, INTOARCE-L, INTOARCE-L!!! HAI!!! ATENTIE!!! AI INNEBUNIT? ULEIUL O SA SE TERMINE!!! O, DOAMNE DUMNEZEULE, SAREA!!! NU UITA SAREA!!!
Sotia, deja enervata la culme de tipetele sotului, il intreaba:
-De ce tipi asa? Crezi ca nu sint in stare sa prajesc un ou???
Barbatul raspunde foarte calm:
-Asta ca sa-ti faci o idee de cum ma simt eu cind conduc masina si tu stai linga mine...

ladyDY
Postat pe 4 Februarie 2011 20:08
Doi copii stau de vorb�. Primul spune cu m�ndrie:
- Tat�l meu e inginer. El face nave spa�iale! Al t�u ce face?
- Ce zice mama!

ladyDY
Postat pe 4 Februarie 2011 20:09
De ce barbatii umbla cu femei cu care nu au de g�nd sa se �nsoare?
Din acelasi motiv, pentru care c�inii fug dupa masini pe care nu au de g�nd sa le conduca.

ladyDY
Postat pe 4 Februarie 2011 20:11
Nu-i atat de dificil sa gasesti femeia visurilor tale.
Dificil e s-o ascunzi de sotie!

ladyDY
Postat pe 4 Februarie 2011 20:12
Proverb canibal: Toti oamenii sunt la fel de buni.
catalinn
Postat pe 5 Februarie 2011 14:14
Profesorul la examen, catre o studenta:
- Stii sa faci sex in scris?
- Nu !
- Atunci treci la oral !
catalinn
Postat pe 5 Februarie 2011 14:15
Un urs batran il invata pe unul tanar:
- Omul trebuie atacat in asa fel incat sa aiba timp sa te vada si sa reactioneze.
- De ce?
- Sunt mai gustosi dupa aceea, nu mai au rahat in ei.
catalinn
Postat pe 5 Februarie 2011 14:16
SUPEEEEEEEEEEEEER TARE!
MIKY_16
Postat pe 5 Februarie 2011 22:39
Preoteasa s-a incurcat cu Vasile. Dupa ce termina Vasile se duce afara la un pipilica si dupa ce termina o scutura. Nedumerita il intreaba de ce.
-Pai daca o scutur e mereu lunga.
Vine popa acasa si popa la fel se duce la pisu, termina trage fermoaru la care preoteasa:
-Mureai daca o scututrai si tu putin
catalinn
Postat pe 6 Februarie 2011 07:52
La piscina, supraveghetorul urla disperat la un baietel:
- Nu mai face pipi in piscina!!!
Baietelul, foarte mirat si rusinat, raspunde:
- Da' toata lumea face ...
Supraveghetorul urla si mai tare:
- Da, dar nu de pe trambulinaaaa!
catalinn
Postat pe 6 Februarie 2011 08:02
O prostituata se duce sa o consulte un ginecolog.
- Pierdeti mult la ciclu? o intreaba doctorul.
- Foarte mult! Cel putin un milion pe noapte

La ginecolog se prezinta o tinara.
- Va ascult, domnisoara, zice doctorul.
- Dom' doctor, am o problema la pasarica.
- Stati putin, domnisoara, sa inchid geamul, ca fac biiiip..zdele astea din copac un zgomot teribil!

adeline
Postat pe 6 Februarie 2011 19:46
Vine o blonda la Romtelecom, asteapta la rand vreo trei ore, ajunge in sfarsit la ghiseu si ii spune functionarei:
- As dori un cui pentru telefon.
- Poftim?
- Va rog sa-mi dati un cui pentru telefon.
- Domnisoara, nu aveti factura la telefon, nu aveti ton, care e problema dvs?
- Nu, eu am platit, vreau doar un cui pentru telefon.
- Domnisoara, nu inteleg, cum adica un cui pentru telefon?
- Pai da, ca am avut telefonul defect...
- Si l-au reparat?
- Da. Imediat!
- Si atunci care e problema dvs?
- Pai l-am intrebat pe cel care l-a reparat daca functioneaza si mi-au spus ca da. Si am intrebat daca pot sa dau telefon. Si mi-au spus ca da, daca am cui...
white_rose
Postat pe 7 Februarie 2011 01:51
Politistul, cu rasuflarea taiata sare intr-o masina si ii ordona soferului:
- Repede, urmareste masina din fata noastra, nu cumva sa o scapi din vedere!
- Fiti linistit, sunt tractat de ea.

- C�t costa taxiul p�na la gara? �ntreaba un scotian taximetristul.
- Un pound, domnule.
- Si bagajele?
- Bine�nteles, gratis!
- Bine, atunci duceti-mi bagajele la gara. Eu vin pe jos...

Doua blonde priveau cu interes la o pereche de manusi din cauciuc aflate �ntr-o vitrina.
- La ce pot folosi oare aceste manusi? �ntreaba una dintre ele.
- Pai, cum la ce?! Cu ele te poti spala pe m�ini fara sa te uzi!
white_rose
Postat pe 7 Februarie 2011 01:56
Un tip se intoarce acasa dupa o seara lunga. Intra tiptil in casa, ca sa nu fie auzit, si se indreapta spre scara spre dormitor. Din nefericire greseste prima treapta, si, incercand sa se agate de balustrada, se rasuceste si cade in fund. Cele doua sticle de whisky din buzunarele de la spate se fac tandari.

Strangand puternic din dinti ca sa nu urle de durere, se ridica, isi da pantalonii jos si se uita in oglinda din hol. Fundul lui taiat in zeci de locuri sangera puternic. Cu greu reuseste sa gaseasca o cutie mare de plasturi, si, cu ajutorul oglinzii, incepe sa puna cate un plasture unde vede sangele curgand. Cu chiu cu vai reuseste apoi sa ajunga in pat.

Dimineata sotia se uita chioras la el si ii zice:
Iar ai venit beat azi noapte...
De ce spui asta? intreba el cu o privire ingenua.
Poate nu din cauza usii de la intrare lasata larg deschisa, Poate nu din cauza cioburilor de pe trepte, Poate nu din cauza darelor de sange de prin casa, Poate nu din cauza ochilor tai injectati...
Dar cu siguranta din cauza plasturilor lipiti pe oglinda.

adeline
Postat pe 7 Februarie 2011 16:39
Reuniune la nivel inalt...
- Nu va suparati...puteti sta putin mai la dreapta sa-l vad mai bine pe domnul presedinte?
- Sigur...nu vreti sa va dau binoclul meu?
- Nu, multumesc! Am luneta la pusca...

Bottom of Form
�ntr-un sat, un preot merge la slujb?.
L�ng? biseric?, vede un m?gar mort �ntr-un accident de ma?in? ?i sun? imediat la poli?ie.
- Sunt preotul satului. Am g?sit un m?gar mort.
- ?i ce, zice poli?istul ironic, vre?i s?-l �ngropa?i cu pop? ?
- Nu, zice preotul, eu doar am anun?at familia.

Un tip, rupt de beat, iese dintr-un bar. Se duce in parcare si incepe sa pipaie masinile pe plafon.
Un sofer il vede si-l intreaba: -Ce faci frate, ce cauti?
-Imi caut masina, zise betivul, clatinandu-se pe picioare!
-Pai si de ce le pipai pe plafon, ce nu sunt toate la fel?
-Nt! A mea are girofar!

O broscuta singuratica, disperata dupa orice forma de companie a sunat la serviciul telefonic al centrului de spiritism, incercand sa afle ce-i rezerva viitorul. Propriul sau consultant spiritist ii spune: "Vei intalni un tanar frumos care va fi dornic sa afle totul despre tine." In culmea fericirii, broscuta spune: "Asta-i minunat! Si unde o voi intalni, la lucru, la o petrecere?"
"Nu", ii raspunde mediul, "la un curs de biologie."

Iepurasul isi facea lucrarea de licenta.
Curioasa, vulpea, trecand prin zona, il intreaba:
- Ce faci iepurasule, despre ce scrii tu acolo...
- Am inceput lucrarea de cercetare despre cum este mancata vulpea de catre iepuras...
- Ha, ha, ha... pai cum o sa manace un amarat de iepuras o vulpe, poate invers....
- Cercetare stiinfica vulpeo, daca nu crezi te astept deseara la vizuina...
Dimineata, padurea uimita de mirare.... in fata vizuinei pielea vulpei era intinsa la uscat....
Curios lupul, apare si el la iepuras si il intreaba:
- Despre ce scrii tu acolo iepurasule?
- Sunt la cercetarea propriu-zisa din lucrarea de licenta,
studiez cum e mancat lupul de catre iepuras...
- Ha, ha, ha... cum o sa manance un amarat ca tine un lup mare si tare ca mine?
- Asta e cercetare stiintifica serioasa, daca nu crezi ne vedem deseara la viziuna...
Dimineata stupoare mare in toata padurea...
pielea lupului era intinsa la uscat langa cea a vulpii...
Nemairezistand, ursul o apuca si el spre iepuras si il intreaba:
- Despre ce mai scrii tu acolo iepurasule?
- Sunt deja la concluziile cercetarii in care demonstrez cum e mancat ursul de catre iepuras...
- Ha, ha, ha, ho, ho, ho... ce tot spui pricajitule....
cum sa manance un mititel ca tine un urs mare ca mine?
- Nu crezi? Aceasta este o cercetare stiintifica, nu e o gluma,
vino deseara la vizuina si ai sa te convingi....
In dimineata urmatoare toata padurea era socata...
pielea ursului era intinsa la uscat langa cea a lupului si cea a vulpii...
Dupa cateva ore, cand lighioanele padurii se raspandisera care incotro,
razand, iepurasul iesi din vizuina de gat cu leul care ii spuse:
- Ai vazut iepurasule? Ce iti spuneam eu? Tema nu conteaza, ci coordonatorul...
garbo020869
Postat pe 8 Februarie 2011 16:27
masuri pentru cutremur: ministerul de interne si ministerul apararii sfatuiesc populatia in caz de cutremur: fiecare sa aiba o bucatica de fleica, bine facuta, placut aromata la congelator, astfel incat la inceputul seismului sa o ia in mana si sa o stranga puternic! masurile nu sunt atat pentru a face fata seismului, cat mai degraba pentru cainii bine antrenati care sa te gaseasca sub daramaturi!
fleurdelis
Postat pe 8 Februarie 2011 20:22
Doi scotieni hotarasc sa se bata �n duel. Pentru a nu fi descoperiti ca �ncalca legea, vor trebui sa se deplaseze la o distanta considerabila, �ntr-un loc ferit, �n poiana unei paduri. Scop �n care e nevoie sa ia trenul. Se duc am�ndoi la gara:
- Dati-mi un bilet dus, zice primul.
- Esti pesimist, concluzioneaza celalalt. Eu iau dus si �ntors.
- Nu-s pesimist, sunt econom. De obicei, ma �ntorc cu biletul adversarului.
white_rose
Postat pe 8 Februarie 2011 23:03
O blonda intr-un supermarket statea in fata unui raft plin cu termosuri. Nedumerita il intreaba pe vanzator:
- Fiti amabil, ce e acesta?
- Ce sa fie doamna, un termos.
- Si ce face termosul?
- Simplu: daca pui in el ceva fierbinte il tine fierbinte si daca pui ceva rece, tine rece.
- OK, iau si eu unul, zice ea...
A doua zi, la servici, blonda statea cu termosul pe masa cand o colega o intreaba:
- Vai, ti-ai luat termos?? Ce ai in el?
- O cafea si o inghetata, raspunde mandra blonda.
white_rose
Postat pe 8 Februarie 2011 23:04
fleurdelis
Postat pe 8 Februarie 2011 23:05
cory_emy
Postat pe 8 Februarie 2011 23:29
Au iesit blondele la manifestatie, suparate ca se fac bancuri pe seama lor. Pe pancarte scria "Nu toate proastele sunt blonde!"

- Doctore, in fiecare seara, cand ma culc, e cineva ascuns sub pat. Ma scol, ma uit si acolo nu-i nimeni. Ma culc la loc, dar dupa un timp ma dau jos si iar ma uit sub pat dar nu-i nimeni. Chestia asta ma distruge: puteti face ceva ?
- Va vindec in 2 ani de psihoterapie, cu cate trei sedinte pe saptamana.
- Si cam cat o ma va costa? - 100 pe sedinta! - Hm... ma mai gandesc...
Dupa 6 luni, psihiatrul se intalneste cu pacientul: - N-ai mai revenit pe la cabinet...
- Cu 100 per sedinta ??? Baiatul care-mi aduce pizza mi-a rezolvat problema cu doar 5 ! - Baiatul cu pizza ?!? Chiar asa ??? Si cum a procedat ?
- M-a sfatuit sa tai picioarele de la pat !

O femeie a furat un compot de piersici dintr-un market si este prinsa de politie. Este dusa la tribunal, iar judecatorul o intreaba:
- Cate piersici erau in borcan ?
- 6.
- Atunci vei sta pentru fiecare piersica cate o luna la inchisoare...
Din spate, sotul ei:
- Domnule judecator, a furat si un borcan de mazare !
adeline
Postat pe 9 Februarie 2011 15:13
- Doctore, m� simt r�u, am ame�eli �i �n plus ma arde la inim�!
- Doamn�, �n primul r�nd nu sunt doctor, sunt osp�tar; �n al doilea r�nd nu sunte�i bolnav�, sunte�i beat�; iar �n al treilea r�nd ave�i un s�n �n scrumier�.
lala_cri
Postat pe 12 Februarie 2011 10:51
un sofer de autobus a plecat pe traseu.

La statie, un tip enorm a urcat -cam 1,90 m, cu constitutie de luptator categoria grea... s-a uitat spre sofer zicand: "Big John nu plateste!" si s-a asezat pe un scaun. (V-am spus ca soferul avea cam 1,60m, era slabanog si genul de om bland). Asa ca nu s-a certat cu Big John, dar nu i-a convenit chestia asta deloc.
Urmatoarea zi se intampla acelasi lucru...
Pana cand soferul n-a mai rezistat, s-a inscris la cursuri de body-building, karate, judo si alte arte martiale. Dupa cateva luni era f puternic.
Asa ca, in momentul in care Big John urca in bus si spuse "Big John nu plateste", soferul s-a ridicat i-a aruncat o privire crunta si-a zbierat la el: "Si de ce nu?"
Big John l-a privit f uimit si i-a replicat:

"Big John are abonament".

Morala: ASIGURA-TE CA EXISTA O PROBLEMA INAINTE DE-A FACE EFORTURI URIASE S-O REZOLVI!

ladyDY
Postat pe 12 Februarie 2011 11:42

Era ziua de na�tere a unui vame� �i colegii lui nu �tiau ce cadou s�-i fac�.
Zice unul: "Hai s�-i cump�r�m un Ferrari!"
Ceilal�i protesteaz�: "E prea pu�in, m�, ce naiba!?"
Altul: "Hai s�-i lu�m o vil� �n Elve�ia!"
Ceilal�i: "E prea pu�in, s� fim serio�i, e colegul nostru de at��ia ani!"

Altul: "Hai s�-l l�s�m singur pe tur� �ntr-o zi."
Ceilal�i: "E prea mult, m�..."

In plina zi, o casa cu cinci etaje in Montreal a ars din temelie, accident soldat cu multi morti.
- Familia de musulmani de la etajul I toti decedati
- Familia de tigani de la etajul II decedati
- familia de negrii de la etajul III idem decedati
- familia de pakistanezi de 8 persoane de la etajul IV la fel.
- Perechea de albi de la etajul V a scapat.

Comunitatea de musulmani a pretins ancheta pentru a afla din ce cauza au scapat numai albii din incediu,
pretentii solicitate si de comunitatile de tigani , de negri si de pakistanezi.

A fost ceruta si declaratia sefului pompierilor la care acesta a raspuns:

"Foarte simplu! Dimineata albii s-au dus la lucru... "

umblataprinlume
Postat pe 12 Februarie 2011 20:38
Mama, e adevarat ca pe mine m-a adus barza?
- Da, comoara mea mica! E adevarat.
- E adevarat ca Bunul Dumnezeu ne da p�inea cea de toate zilele?
- E adevarat, puiule!
- E adevarat ca Mos Craciun si Iepurasul ne aduc cadourile?
- Da, dragul mamei.
- Atunci, de ce �l mai tinem pe tr�ntorul de tata??!!

Ion si Gheorghe isi fac vacantele separat.
Ion se intoarce din vacanta de iarna multumit.
- Ei, si pe unde ai umblat, Ioane?
- Prin Suedia, mai!
- Si cum sunt scandinavele?
Ion da din colt in colt, nu da un raspuns clar. Acasa, cauta in dictionar. "Aha, scandinave - adica femeile de acolo! Cum de nu am stiut, sa ma fi laudat, ca aveam cu ce!"
Anul urmator, Ion se intoarce din vacanta bronzat.
- Ei, Ioane, pe unde ai mai fost?
- Grecia, tara frumoasa, mai!
- Ei, dar Elenele?
Ion ramane iar mut. Nervos, acasa, cauta din nou in dictionar: "Aha, femeile de acolo!"
Un an mai tarziu, Ion se intoarce iar bronzat.
- Si cum a fost in Egipt, Ioane?
- Frumos, cald, camile, alea, alea...
- Si piramidele?
- Niste curve!
adeline
Postat pe 12 Februarie 2011 23:15
Reclama bancilor : pui bani deo parte pentru zile negre[ banca da faliment] IATA ZILE NEGRE
garbo004422
Postat pe 13 Februarie 2011 16:03
Ion si Gheorghe ies de la crasma. la un mometdat Ion da o pakma la Gheorghe. - Ma asta o fost de-anume sau din gluma? -de-anume ma! - Na ase ca mie nu-mi plac glumele astea!
garbo004422
Postat pe 13 Februarie 2011 16:28
Hai sa va mai spun una: [vorba lui Piersic Florin] Acum40 de ani ani si 15 zile am implinit 23 de ani!Ma bucure de voi , sant convins ca santetzi tineri nu ca mine ,minor fara buletin inca da e bine ca umorul romanesc sa nu moare ,si la bima si la greu!
garbo004422
Postat pe 13 Februarie 2011 16:38
Dup� ce s-a trezit, nevasta �i spune so�ului �Tocmai am visat c� mi-ai dat un colier cu perle de ziua �ndr�gosti�ilor. Ce crezi c� poate �nsemna asta?� �Vei �ti disear�, i-a r�spuns el. �n acea sear�, so�ul s-a �ntors acas� cu un mic pache�el pe care i l-a dat so�iei. �nc�ntat�, ea l-a deschis. �n�utru a g�si� cartea �Semnifica�ia viselor�

Un tip foarte timid intra intr-un bar si vede o tanara frumoasa stand la bar.Dupa o ora, in care si-a adunat tot curajul necesar, se duce in cele din urma spre ea si ii spune: - Te deranjez daca stam putin de vorba?- La aceasta, tanara raspune strigand in gura mare:- Nu, nu ma culc cu tine diseara!Toata lumea din bar isi intoarce acum privirile catre cei doi. In mod firesc, tipul este acum coplesit de rusine se intoarce timid la masa sa. Dupa cateva minute, tanara se apropie de el si isi cere scuze.Zambeste catre el si spune:- Imi cer scuze daca te-am facut sa te simti prost. Stii, eu sunt studenta la psihologie si studiez cum reactioneaza oamenii in situatii jenante.La care tipul raspunde in gura mare:- Cat? 200 de dolari??!!
chery
Postat pe 14 Februarie 2011 18:13
O blonda in avion langa un om de afaceri. Barbatul respectiv, stiind ca blondele sunt proaste, ii zice:-Iti pun o intrebare. Daca sti, iti dau 10 dolari. Daca nu, imi dai tu mie si apoi invers. Vrei? -Da! Zi-mi intrebarea!-Ce sunt eu de profesie?Sta blonda, se gandeste, scoate 10 dolari si ii da.-Acum, pune-mi tu o intrebare, zice omul de afaceri.-Bine. Ce este mare, mare, cu 908 picioare, 53 de capete, 12 dinti, 5623 coarne, etc. Sta omul, se gandeste, cauta pe internet, suna importanti oameni de afaceri, dar nu gaseste nici un raspuns. Ii da blondei 1000000 de dolari, felicitand-o pentru intrebarea ei. Dupa un timp o intreaba:-Ce era ciudatenia aceea despre care m-ai intrebat?Blonda scoate 10 dolari si-i da omului de afaceri.

chery
Postat pe 14 Februarie 2011 18:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Viata unui copac 159 De la: Monik_Kinom_1 5 Septembrie 2013 13:19
bataie cu perne 8 De la: tanyka_21 4 Mai 2012 11:40
subiecte din domenii diferite in pagina Vuvuzelei 76 De la: vuvuzela 6 Octombrie 2010 06:05
cum fac masaj 15 De la: adeline 25 Noiembrie 2012 05:53
INSPECTOR RESURSE UMANE - curs acreditat ANC (CNFPA),Sibiu, 29 mai -12 iunie 2012 1 De la: Centrul_DOCTUS 11 Mai 2012 13:59
Setari Cookie-uri