Trei blonde intra intr-un bar. Sunt fericite, danseaza si canta. Tot comanda fiecare cate ceva de baut. Barmanul le intreaba, pana la urma, ce sarbatoresc. Una dintre ele ii explica: - Tocmai am terminat un puzzle si ne-a luat numai 3 luni sa-l terminam. - Si?... intreba barmanul. - Pe cutie scria de la 2 - 4 ani ! Suna blonda la CFR: - Imi spuneti va rog cat face trenul din Tg.Mures pana in Bucuresti? - O secunda... - Multumesc!!! |
||
chery Postat pe 12 Martie 2011 14:20 |
||
---|---|---|
Un gunoier suna la o usa si ii deschide o blonda buna. Asta il intreaba ce vrea. - Sunt Gigi gunoieru'. Blonda il trage in casa, ii da pantalonii jos si ii face un sex oral pe cinste. Ajuns la masina, colegul lui il intreaba de ce a intarziat. Gigi ii zice toata tarasenia. Se duce si colegul lui si primeste... acelasi tratament. La masina, soferul se gandeste: "Ia sa imi incerc si io norocul". Suna la usa, blonda deschide si il intreaba: - Tu cine mai esti? - Petre, soferul. - Bine, ia 50 de lei. - Pai stiti... Eu am venit pentru altceva. - Nu esti gunoier? - Nu. Atunci nu se poate, barbatu-meu, cand a plecat de dimineata la servicium mi-a zis: la gunoieri - m**e si la sofer - 50 de lei. |
||
chery Postat pe 12 Martie 2011 14:22 |
||
- Tu te-ai culcat cu logodnica ta inainte de casatorie?- Nu, ce fel de om crezi ca sunt? Dar tu?- Eu da, dar n-am stiut ca e logodnica ta. La o scoala din SUA , invatatoarea le cere elevilor sa povesteasca un film ce trateaza o tema de dragoste.- Dintre un barbat si un barbat ? intreaba un elev.- Nuuu, raspunde grabita invatatoarea.- Dintre o femeie si o femeie ? intreaba o eleva.- Nuuu, raspunde ingrijorata invatatoarea..- Dar atunci intre cine ? intreaba nedumeriti elevii.- Intre un barbat si o femeie, raspunde invatatoarea.- Aaa, am inteles, spuse un elev mai dezghetat. Vreti sa tratam un film istoric. |
||
|
||
chery Postat pe 12 Martie 2011 14:23 |
||
O blonda se duce la doctor. Intra intr-un dispensar, se duce la parter, unde o intampina omul in halat alb. Ea isi spune problema: - Domnule doctor, ma ustura intre picioare si e totul rosu. - Draga doamna, este evident vorba de prea putin sex - insa va pot ajuta. Si binefacatorul in halat alb o ajuta. Si tot asa timp de o saptamana. Nu se schimba nimic. Atunci este trimisa la un coleg, din camera de alaturi. Acelasi lucru. Binefacatorul in halat alb o ajuta. Dupa ce trece si pe la al patrulea, acesta ii spune: - Doamna, nu stim mai departe, duceti-va la etajul unu. Se duce, o vede doctorul, care ii spune: - Stimata doamna, evident e vorba de mult prea mult sex... - Pai, cei de la parter au spus ca prea putin... - Ah doamna, nu va bazati pe ce va spun zugravii nostri. |
||
white_rose Postat pe 20 Martie 2011 01:12 |
||
Doi poli�i�ti se �nt�lnesc: - M�, se apropie Pa�tele, �i-am cump�rat un ou Kinder. Se �nt�lnesc �i a doua zi: - Ce zici, �i-a pl�cut oul? - Ciocolata era excelent�, dar capsula am �nghi�it-o cam greu. |
||
white_rose Postat pe 20 Martie 2011 01:15 |
||
cricat Postat pe 20 Martie 2011 01:45 |
||
Itic catre Bula : - Mai Bula , mai , nevasta-ta este bolnava ? - De ce mai , Itic mai ? - Pai vad ca in fiecare dimineata iese un medic de la ea ... - Bine mai Itic , mai , ca daca de la tine iese in fiecare dimineata un general , inseamna ca in fiecare zi este razboi ??? Doamna invatatoare il intreaba pe unul: -Ce ne da gaina? El raspunde: -Oua, oua! Doamna invatatoare o intreba pe una: -Ce ne da oaia? -Lana, lana! Doamna invatatoare il intreba pe Bula: -Ce ne da vaca? -TEME PENTRU ACASA. Era odata Bula in armata si vroia sa isi ia liber o zi: -Buna ziua domnule comandant. Vreau si eu o zi libera. -Bine Bula, iti dau o luna libera daca faci magarul acela sa rada. Bula face magarul sa rada. Comandantul uimit ca a reusit. -Bula, iti dau liber doua luni daca il faci sa planga. Bula il face sa planga pe magar. Iar e uimit comandantul. -Bula, iti dau liber un an daca imi zici cum ai facut. -Pai, prima data ca sa-l fac sa rada, i-am zis ca am aia mai mare decat el, si a doua oara i-am aratat-o. |
||
white_rose Postat pe 20 Martie 2011 23:49 |
||
Discutie intre doi macelari ramasi singuri in pravalie dupa plecarea unui batranel: - In fiecare saptamana vine batranul asta ponosit si-i dai un pachet de carne, asa pe moaca. De ce ? - Bai, omul asta mi-a facut numai bine, ii sunt obligat pana la moarte. -De ce....??? -Mi-a fost profesor la Politehnica si daca n-avea el grija sa ma pice la examene, ajungeam dracu' vreun amarat de inginer.... |
||
adeline Postat pe 21 Martie 2011 11:14 |
||
El-pot sa-ti ating soft-ul? Ea-daca imi arati hardul tau.. El-pot sa instalez hardul meu in soft-ul tau? Ea-mai intai acopera-l cu un antivirus apoi il poti instala.. Un tip suna la o companie de calculatoare: -Domnule am un Virus Tigan in calculator!Ce sa fac? -De unde stiti ca este un Virus Tigan? -Pai tot cauta prin Recycle Bin. |
||
white_rose Postat pe 21 Martie 2011 21:25 |
||
Ion avea un prieten care lucra la un magazin de electrocasnice. De cate ori se intalneau, acesta ii vorbea de noile tipuri de televizoare aparute, fiind innebunit dupa plasmele mari, cat peretele. Pana la urma a ajuns sa il faca si pe Ion sa isi doreasca sa aiba un astfel de televizor, incat Ion a facut un imprumut si si-a luat o plasma mare. In momentul vanzarii, prietenul lauda produsul: Are o claritate de zici ca personajele din televizor sunt langa tine. A doua zi, nerabdator sa vada un meci, si-a scurtat programul cu 2 ore venind acasa pe neasteptate. Maria, care era cu un mandrut in dormitor, il ascunde dupa plasma, ca aceasta era mare. In ziua urmatoare meciului, Ion se intalneste cu prieteul care ii recomandase televizorul si ii zice: Mai, Marine, mare dreptate ai avut. Ce ti-e si cu tehnologia asta. Pai ieri ma uitam la meci la plasma, si cand arbitrul a dat cartonasul rosu unui fotbalist, asta cand a plecat spre vestiare a trecut chiar pe langa mine. |
||
white_rose Postat pe 21 Martie 2011 21:29 |
||
- Alo? - Cu dna. Vladeanu, va rog. - Eu sunt. - Doamna Vladeanu, sunt doctorul Ionescu de la laborator. Cand doctorul a trimis biopsia sotului la laborator, o biopsie a unui alt domn Vladeanu a ajuns concomitent, iar acum nu stim sigur care este cea a sotului dvs. Sincer rezultatul poate fi rau sau groaznic. - Ce vreti sa spuneti? A intrebat doamna Vladeanu agitata. - Pai unul din rezultate indica Alzheimer iar celalalt Sida. Nu putem spune care este al sotului dvs. - Groaznic! Nu puteti repeta testul?! a intrebat doamna Vladescu. - Putem, dar clinica plateste cheltuielile pentru aceste teste scumpe o singura data. - Pai si ce ar trebui sa fac? - Personal va recomand sa va lasati sotul undeva in oras. Daca gaseste drumul spre casa nu va mai culcati cu el !... * O maicuta pleaca din manastire si bantuie pe strada. La un moment dat intalneste o tipa si o intreaba: - Auzi, da� ce lucrezi tu de ai masina asa frumoasa? - Nimic. Ma intalnesc cu un neamt, il fac sa se simta bine si mi-a dat masina. - Da hainele astea de unde le ai? - Ma intalnesc cu un italian, il fac sa se simta bine si imi da haine. - Da� totusi de unde ai atatia bani? - Ma intalnesc cu un francez, il fac sa se simta bine si imi da bani. Maicuta se intoarce dezamagita la manastire si seara merge la culcare. Pe la 12 noaptea se aud batai usoare in usa . La care maicuta raspunde: - Da mai du-te dracului, parinte Ilarie, cu biscuitii tai cu tot!! |
||
hot_coffee Postat pe 13 Mai 2011 13:22 |
||
Directorul unei mari uzine ii spune inlocuitorului sau: - Felicitari! Faci progrese extraordinare. Acum un an ai venit la noi ca un simplu muncitor, la doua luni ai devenit fruntas, dupa alte trei luni ajutorul mesterului, dupa o alta luna ajutor de inginer, apoi inginer, dupa inca o luna ajungand ajutorul sefului de sectie, apoi, dupa alte doua luni ai ajuns sef de sectie, iar acum esti primul meu inlocuitor. Ce ai de spus in privinta asta? - Multumesc, tata! |
||
adeline Postat pe 13 Mai 2011 22:55 |
||
Culmea matematicii: sa te culci cu 2 necunoscute si sa nu rezolvi nici una. culmea culmilor? sa apara si a treia necunoscuta |
||
catalinn Postat pe 15 Mai 2011 08:23 |
||
Mama isi duce pt prima data fiica la ginecolog pentru un control. Medicul le examineaza cu grija si apoi le scrie urmatoarele diagnostice: mamei-HP iar fiicei-HHP. Cand ajung acasa cele doua foarte contrariate si speriate de bolile lor il suna pe doctor: - Doctore, zise mama, ce am? Sunt bolnava rau, o sa mor? - Nu doamna, stati linistita, inca nimeni nu a murit din asa ceva,aveti un himen perforat, atata tot, doar aveti o fiica, nu? - Doctore, zise si fiica, eu sunt ok? Ce-i HHP? - Ma tem ca la tine e mai grav, ai himen harcea parcea.... |
||
white_rose Postat pe 4 Iunie 2011 00:01 |
||
O blonda se angajeaza la domeniul public. Trebuia sa vopseasca banda de pe mijlocul unui drum de tara. Seful ei �i spune ca se afla �n perioada de proba si trebuie sa vopseasca cel putin 2 kilometri pe zi, daca vrea sa-si pastreze serviciul. Verific�nd la sfarsitul zilei, el vede ca �n prima zi facuse 4 kilometri, dublu fata de medie. A doua zi a fost putin mai dezamagit, pentru ca blonda nu vopsise dec�t 2 km. Se gandeste ca oricum asta e media si trece cu vederea. Dar a treia zi, cand blonda vopsise doar 1 km, �i spune: - Ce problema ai? Vreo boala, vreo defectiune a echipamentului? Ce te opreste sa faci 2 kilometri pe zi? - Stiti, cu fiecare zi sunt din ce �n ce mai departe de galeata! |
||
white_rose Postat pe 4 Iunie 2011 00:02 |
||
Vin piticii de la munc�... Hai hoo, hai hoo, etc. C�nd ajung �n dreptul casei primul zice: - B�, la noi e lumin�! - E lumin�! - E lumin�! ... p�n� la ultimul (Mutulic�). Primul zice: - �n�untru e o fat�! - E o fat�! - E o fat�!... p�n� la ultimul (Mutulic�). Primul zice: - E frumoas�! - E frumoas�! - E frumoas�! ... p�n� la ultimul (Mutulic�). Ultimul zice: - Ce face? - Ce face? ... p�n� la primul. Primul zice: - S-a sculat! Ceilal�i: - �i mie! - �i mie! - �i mie! ... p�n� laMutulica |
||
catalinn Postat pe 17 Iunie 2011 17:10 |
||
- Vasile, ce dulce e�ti... ce bun e�ti, Vasile... Ce bine-o faci, scumpul meu Vasile... E�ti cel mai tare, Vasile... e�ti unic, Vasile... - Dar, nu te sup�ra, de ce �mi spui mereu Vasile? Pe mine m� cheam� Ion! - Ion? A, da... Am crezut c� azi este joi... |
||
catalinn Postat pe 17 Iunie 2011 17:12 |
||
�ntr-un bar din Paris, pe automatul de prezervative, st� scris: "Dac� aparatul nu func�ioneaz�, v� rug�m s� �l c�uta�i pe �ef. Dac� func�ioneaz�, c�uta�i fetele de la bar!" |
||
catalinn Postat pe 17 Iunie 2011 17:13 |
||
- Ioane, cump�r�-�i un slip de baie mai mare! Toat� scula �i-e pe-afar�... Bãrbatul replic� jignit: - Toat�? Jum�tate! |
||
catalinn Postat pe 17 Iunie 2011 17:14 |
||
Un mo� intr� �ntr-o farmacie �i cere un prezervativ. Se uit� la el pe toate p�r�ile �i zice: - Auzi, cucoan�, unul cu miez n-ai, c� numai piele am �i eu? |
||
catalinn Postat pe 17 Iunie 2011 17:17 |
||
Doua m�icu�e la magazin: - Da�i-mi, v� rog, 2 crenvu�ti... - Mai ia unul, s�-l m�nc�m. |
||
catalinn Postat pe 17 Iunie 2011 17:19 |
||
Bancu' cu St�nescu? - St� nesculat�... Bancu' cu Enescu? - E nesculat�.... Bancu' cu Sorescu? - S-o rescul�m� |
||
catalinn Postat pe 18 Iunie 2011 09:44 |
||
Bancu cu Ionescu? Io nesculata nu ti-o dau... |
||
catalinn Postat pe 18 Iunie 2011 12:40 |
||
Propuneri de imn national: Descurc�-te, rom�ne. De-aș mai duce-o p�n-la toamn�. Pe-al nostru steag e scris uimire. |
||
catalinn Postat pe 18 Iunie 2011 12:55 |
||
Un soldat se intorcea din permisie. In vagon, alaturi o tanara domnisoara. Soldatul isi deschide traista, scoate pita si o taie in feliute mici, scoate slanina, taie bucatele mici si le pune pe feliile de paine, in sfarsit adauga brinza si ceapa, intr-un cuvant face soldatei ca la copiii mici, si incepe sa imbuce. Tanara domnisoara incepe sa saliveze de pofta si cand nu se mai poate abtine, ii spune soldatului: - Nu va suparati domnule soldat, mi-e asa o pofta, nu-mi faceti si mie un soldatel ? - Cum sa nu domnisoara, asteptati numai sa termin de mancat ! |
||
catalinn Postat pe 18 Iunie 2011 13:09 |
||
- Sper c� ai prezervativul la tine! - Nu, drag�, dar am analizele la zi, n-am SIDA! - Foarte bine, n-a� fi vrut s� o iau a doua oar�! |
||
catalinn Postat pe 18 Iunie 2011 13:11 |
||
La varsta de 50 de ani, femeia primeste din partea barbatului o sticla cu lapte. Nedumerita il intreaba: - Dar de ce draga tocmai o sticla cu lapte? - Pai draga mea nevasta: * la 20 de ani erai fermecatoare, ti-am adus o floare. * la 30 erai dulce, ti-am adus o cutie cu bomboane de ciocolata si o sampanie. * la 40 erai fierbinte� ti-am adus o paine calda. * insa acu la 50 te-ai facut cat o vaca si ti-am adus niste lapte. Insa femeia ii da replica: - Da dragul meu asa e, dar: * la 20 de ani eram eu ca o floare, insa nu tu ai rupt prima petala. * eram eu la 30 ca o sampanie de dulce, insa tu ma agitai� altii ma sorbeau. * la 40 eram eu fierbinte ca o paine, insa tu lingeai coaja, altii mancau miezul. * iar acum la 50 oi fi eu ca o vaca, insa cand pleci tu de acasa..vin taurii la usa si intreaba: �Boul e acasa? � |
||
white_rose Postat pe 19 Iunie 2011 00:36 |
||
In orasel toata lumea credea ca militienii sunt necultivati, necititi, si cam redusi. Sefu lor se decide sa schimbe aceasta parere generala si le cumpara la toti bilete la opereta (ca sa-i vada si pe ei lumea ca se cultiva). A doua zi la sectie, in timpul raportului, sefu' intreaba: - Deci ati fost aseara la opereta ? Toti raspund: - Da tovarasu' colonel, am fost, sa traiti! Sefu': - Si deci v-au vazut oameni importanti din orasul nostru ?! Caraliii: - Da, sa traiti !! Sefu': - Da voua ma boilor, v-a placut... ?! Caralii: - Da sa traiti!!, ...numa' ca a fost o mica problema... Sefu': - Ce problema ?! Caralii: - Pai sa vedeti tovarasu colonel, ...numai noi am dansat. |
||
white_rose Postat pe 19 Iunie 2011 00:40 |
||
sora_ilsi Postat pe 19 Iunie 2011 00:41 |
||
Acum c�tva timp, intr-un ora� din Fran�a, pe un afi� cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria:"�n vara aceasta ce vrei s� fii: sirena sau balena?" Se spune c� o femeie tanara, ale c�rei caracteristici fizice nu conteaz�, a r�spuns la �ntrebarea de publicitate �n ace�ti termeni: "Draga domnilor, Balenele sunt mereu �nconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o via�a sexual� foarte activ�, r�m�n gravide �i au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza. Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutereira m�rile, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia , marea Barens sau recifii de corali din Polinezia. Balenele c�nt� foarte bine �i chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante �i, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, ap�rate �i admirate de toata lumea. Sirenele nu exist�. �i dac� ar exista, ar sta la coad� la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problem� serioas� de personalitate: "femeie sau pe�te?". Nu au viata sexuala, pentru c�-i omoara pe b�rba�ii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adev�rat, dar singure �i triste. Oricum, cine ar vrea sa apropie de o tipa care miroase ca un peste? Pentru mine este clar, doresc sa fiu o balena. PS: In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o inghetata sau cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele mele. Cu timpul c�tigam �n greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului. A�a c� nu suntem grase, suntem teribil de culte. De ast�zi, c�nd o sa ma uit la fundul meu �n oglind�, o sa ma g�ndesc:"Dumnezeule, ce inteligenta sunt ..." -------------------------------------------------------------------------------- |
||
sora_ilsi Postat pe 19 Iunie 2011 00:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum sa-l invat la olita? | 87 | De la: MIKY_16 17 Mai 2010 20:31 |
sa scapam de victimism! | 26 | De la: iqart 19 Decembrie 2009 20:22 |
ATENTIE!!!-MESAJE VIRUSI PE TELEFONIE MOBILA SI INTERNET!!! | 4 | De la: Alexxandra 19 Martie 2010 13:36 |
|
||
subiecte din domenii diferite in pagina Vuvuzelei | 76 | De la: vuvuzela 6 Octombrie 2010 06:05 |
despre pisici | 28 | De la: liaiedera 11 Aprilie 2010 22:08 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară