O tipa intra in cabinetul unui dentist, se dezbraca si-si desface picioarele pe scaunul stomatologic. Dentistul, uimit, reuseste sa spuna: - "Domnisoara, cred ca ati gresit; ginecologia este in cabinetul de la etaj". -"Auzi", il intrerupe tipa nerabdatoare, "tu i-ai pus proteza lui Popescu?" -"Da", sopteste dentistul. - "E, tu ai pus-o, tu s-o scoti!" |
||
adeline Postat pe 19 Iunie 2011 18:21 |
||
---|---|---|
sa radem putin Doua vecine se cearta la gard: Nenorocito ce esti ! Barbatu-meu iar a dormit la tine in noaptea asta ! Cealalta ii raspunde: Poate la tine doarme ! La mine sta treaz ! Maica stareta surprinde intr-o noapte un barbat care incerca sa sara gardul manastirii inapoi in strada. Ce-ai cautat aici, blestematule!? Am vrut sa fur mancare, dar m-au prins maicutele. Cand? In seara asta? Nu, acum patru saptamani! Barbatul nu este complet pana nu se casatoreste. Pe urma este terminat. In scrierea de tipar, cifra sapte arata astfel: 7. Cand o scriem insa de mana, o taiem cu o linie orizontala. V-ati intrebat vreodata de ce? Se spune ca dupa ce Dumnezeu l-a chemat pe Moise pe munte sa-i dicteze cele zece porunci, acesta i-a adunat pe oameni sa le vorbeasca despre ele. Cand a ajuns la a saptea porunca, "Sa nu ravnesti la nevasta aproapelui tau", cei mai multi dintre barbati au inceput sa strige: - Taiati saptele, taiati saptele, taiati saptele!!! |
||
tusi_Oli Postat pe 22 Iulie 2011 13:34 |
||
Discutau un neam�, un american �i-un roman. Neam�ul: - Ala mic al meu, cum s-a n�scut, s-a �i n�pustit la bancul de lucru �i a �nceput sa munceasc�. Americanul: - Eu sunt pilot, cum s-a n�scut feciorul a s�rit direct �n cabin�, cu m�inile pe man�e. Romanul: - Nevast�-mea e gravid� de un an jum�tate; din c�nd �n c�nd, �la micu scoate capul �i �ntreab�: tot B�se e pre�edinte? Un numar natural ia de sotie o fractie. Dupa un timp divorteaza. De ce? Fiindca fractia era ordinara. |
||
|
||
adeline Postat pe 22 Iulie 2011 16:03 |
||
cory_emy Postat pe 22 Iulie 2011 16:57 |
||
cory_emy Postat pe 22 Iulie 2011 16:57 |
||
O blonda ajunge la "Miss World" printre primele trei locuri. La intrebarea de departajare primeste urmatorul enunt: - Numiti 3 piese de William Shakespeare. La care blonda spune: - 10, 15, 20 de cm. Prezentatorul concursului derutat ii spune ca acestea nu sunt nume de piese de teatru, ci marimi. Blonda foarte destinsa il lamureste: - 10 la mine inseamna "Mult zgomot pentru nimic", 15 inseamna "Cum va place", iar 20 inseamna "Visul unei nopti de vara" !!! |
||
white_rose Postat pe 22 Iulie 2011 22:48 |
||
Un sofer ajunge cu masina pe malul unui rau si-l intreaba pe un politist, care pescuia, daca-i adanca apa. Acesta-i raspunde ca nu-i adanca. Soferul intra atunci cu masina-n apa, se scufunda, abandoneaza masina, iese cu chiu cu vai din apa si-ncepe sa tipe la politai: - Tu-ti mama ta de prost, ai zis ca apa-i mica si uite ca era sa ma inec! - Pe onoarea mea, acum 10 minute era mica, au trecut niste rate si le ajungea abia pana-n piept!... |
||
white_rose Postat pe 22 Iulie 2011 22:53 |
||
Cele cinci porunci ale vietii (valabile la serviciu):1. Sa nu gandesti. 2. Daca gandesti, sa nu spui. 3. Daca spui, sa nu scrii. 4. Daca scrii, sa nu semnezi. 5. Daca semnezi, sa nu te miri! Un tanar cuplu se afla in luna de miere. Sotul sta in baie, asezat pe marginea cazii, gandindu-se: - Cum o sa-i spun acum sotiei mele ca picioarele mele miros urat, iar ciorapii emana un miros absolut groaznic;?! Am reusit sa evit sa afle acest lucru pana sa ne casatorim, dar acum cand vom petrece tot timpul impreuna va afla cu siguranta. Cum as putea sa-i spun asta?! In acelasi timp sotia asezata pe marginea patului cugeta si ea: - Cum o sa-i spun sotului meu ca imi miroase respiratia, caci desi am reusit sa nu afle pana acum, de acum incolo va fi imposibil si va trebui sa-i spun, dar cum? Pana la urma sotul gaseste curajul sa-i marturiseasca sotiei secretul sau, intra in dormitor si imbratisand-o ii spune: - Draga mea am sa-ti marturisesc ceva. Iar aceasta raspunde: -Si eu de asemenea, dragule. La care sotul raspunde: - Nu-mi mai spune, imi dau seama, mi-ai mancat sosetele. |
||
chery Postat pe 23 Iulie 2011 21:54 |
||
In camera fiului intra tatal. - Fiule, intelegi... spune ezitant tatal - mama a decis să faca curat in garaj si a gasit in torpedou niste chiloti de femeie. I-am spus ca tu ai luat cheile de masina. -Dar mama stie ca eu nu pot sa conduc! - spune surprins fiul. -Stiu! - spune tatal - fiul meu, important e sa confirmi ca tu ai luat cheile. Bara de protectie am spart-o deja! Bula e in clasa a treia, la ora de franceza. Inspectie. Vin doi inspectori si se aseaza in ultima banca, in spatele lui Bula. Profesoara are 24 de ani, arata trasnet si poarta mini. Scrie ceva in franceza si intreaba: -Copii, cine vrea sa traduca? Nimeni. -Hai, copii, ce scrie pe tabla? Bula ridica mana, sa-i scoata ochii profesoarei. -Ia zi, Bula! -Pe tabla scrie: “Mama, ce bulane misto are gagica asta!” -Magarule! zice profesoara, stai jos, ai nota doi! Bula se aseaza si se intoarce incruntat catre cei doi inspectori din spatele lui: -Dupa ce ca habar n-aveti de franceza, mai si suflati |
||
chery Postat pe 23 Iulie 2011 21:55 |
||
Discutie intre 2 barbati. Unul din ei zice: - Am sa-ti dau 2 vesti: una rea si una buna. Pe care o vrei prima? - Le vreau combinate. - Nevasta-ta ne inseala! Femeia si Barbatul in pat dupa primul lor act sexual. Stau amandoi intinsi pe spate si se uita la plafon. Ce gandeste femeia: "A fost oare bine? Oare l-am satisfacut? Uite cum sta si se uita incruntat la tavan. Ce nu i-a placut oare? Sa il intreb? Mai bine nu, o sa zica ca sunt o proasta". -Auzi Pisi? -Hmmm?!! "Nici nu-mi raspunde, doar mormaie, precis am facut ceva aiurea. Oare nu i-au placut sanii mei, sau mi-a vazut celulita. Poate nu i-a placut culoarea lenjeriei. De ce nu se uita la mine, imi vine sa plang, ma simt umilita... dar cum sa-i spun? Daca deschid gura, maine nu mai vine. " "Oare ce nu i-a placut? Poate oja asta maro, data viitoare ma dau cu rosu purpuriu, am auzit eu ca majoritatea barbatilor sunt incantati de aceasta culoare. Da, asa fac si-mi iau si un ruj la fel. Auzi tu.. cum se uita incrancenat la tavanul ala, sigur se abtine greu sa nu comenteze ceva uracios. Sper ca nu m-am facut total de ras. Ce n-as da sa stiu ce gandeste! Ce gandeste barbatul: Cum dracului sta musca aia pe tavan cu capul in jos de o juma' de ora? Ca nu-mi dau seama! |
||
chery Postat pe 23 Iulie 2011 21:59 |
||
Un ungur agata o prostituata in Gara de Nord si o duce la el acasa. O dezbraca si vede ca era epilata peste tot. - Unde e peru' ? intreaba mirat ungurul. - Hai sictir! La 50 de lei ora vrei sa te invat si geografie?! - Mama, e adevarat ca pe mine m-a adus barza? - Da, comoara mea mica! E adevarat. - E adevarat ca Bunul Dumnezeu ne da painea cea de toate zilele? - E adevarat, puiule! - E adevarat ca Mos Craciun si Iepurasul ne aduc cadourile? - Da, dragul mamei. - Atunci, de ce il mai tinem pe tata? Un sofer obosit ce conducea noaptea opreste pe dreapta pentru a trage un pui de somn. Nici n-apuca s-atipeasca, ca-l trezeste unul: - Nu va suparati, aveti un ceas? Soferul, nervos, raspunde:.- E 4 jumate! Se baga iar la somn..Dupa ceva timp, altul ii bate-n geam: - Nu va suparati, aveti un ceas? Soferul, si mai nervos: - E 5 fara 10! Dupa care scrie, mare, pe o foaie: "NU STIU CAT E CEASUL" si o lipeste pe masina. Un al treilea se opreste si ii bate-n geam. - Tu ce mai vrei ma? intreaba soferul enervat.- E 5 si 10! |
||
chery Postat pe 23 Iulie 2011 22:02 |
||
- Acuzat, recunosti acest cutit? - Da, domnule judecator. - Insemna ca marturisesti crima. - Nu marturisesc nimic. Dar mi-l aratati pentru a patra oara. E normal sa-l recunosc! |
||
white_rose Postat pe 28 Iulie 2011 21:55 |
||
O discutie intre doi copii in camera lor . Baietelul catre fetita: - Ce-i vei cere lui Mos Craciun anul acesta? Fetita: O papusica Barbie. Dar tu ? Baietelul: - Eu ii voi cere un Tampax! Fetita: - Tampax ? Ce e asta ? Baiatul: - Habar n-am , dar zic astia la televizor ca daca-l folosesti poti merge la plaja in fiecare zi, sa mergi cu bicicleta , la piscina, sa dansezi, sa alergi , sa faci o multime de lucruri ....fara ca nimeni sa-si dea seama! |
||
white_rose Postat pe 28 Iulie 2011 21:57 |
||
buna asta! | ||
alinabyby2001 Postat pe 28 Iulie 2011 22:22 |
||
Un locotenent, dupa ce a baut aproape toata noaptea, n-a reusit sa se trezeasca dimineata. Suna telefonul. O voce placuta de femeie: "D-le locotenent, doriti sex prin telefon? - Bineinteles! - Aveti legatura cu comandantul unitatii |
||
catalinn Postat pe 2 August 2011 16:53 |
||
ce sunt brunetele? Blonde deghizate Dar de ce unele femeia au parul pubian sub forma unei sageti cu virful in jos ? Pentru ca exista si Barbati blonzi.. |
||
catalinn Postat pe 6 August 2011 09:40 |
||
Care este viteza maxima admisa atunci cand faci sex? 68...k la 69 te restorni =))))) |
||
babydoll052726 Postat pe 1 Septembrie 2011 10:07 |
||
�n creierul unui b�rbat se na�te un neuron. Se uit� �n jur..... pustiu �i �ntunecat, �ncepe s� strige: - Iuuu-huuuu! Nici un raspuns. - Iuuu-huuuu, e cineva? Nimic. La un moment dat, din �ntuneric apare alt neuron: - Ce faci m�i aici, singur ? Hai jos, suntem to�i acolo ! |
||
nuti_vio Postat pe 1 Septembrie 2011 20:35 |
||
Un be�iv d� buzna �ntr-o bud� public� la femei �i �nc� de la intrare �ncepe s�-�i desfac� �li�ul. Tipa aia care d� metrul de h�rtie igienic� �l ia la rost: - B�i omule, aici este pentru femei! - Da' ce am eu �n prohab pentru cine crezi c� este? |
||
catalinn Postat pe 25 Septembrie 2011 07:08 |
||
Cic� se �nt�lnesc un "domn" �i o "doamn�" la nudi�ti ... Domnul: M� bucur c� v-am �nt�lnit! Doamna: V�d! |
||
catalinn Postat pe 25 Septembrie 2011 07:08 |
||
Cic� un tip se certa cu o cucoan� �i, la un moment, exasperat, �i zice: - Auzi, f�? Ia mai du-te-n p**a mea! Cucoana, ultragiat�, sare: - Nesim�itule! B�d�ranule! Necioplitule!... La care tipul: - F� proasto, eu ��i vroiam binele. Da' dac�-�i place mai mult, du-te-n p***a m�-tii... |
||
catalinn Postat pe 25 Septembrie 2011 07:10 |
||
Un tip cu doua gagici la o terasa, apare chelnerul si intreaba: -Cu ce va servim? -O bere la tap , si la caprele astea doua cate o limonada... |
||
catalinn Postat pe 25 Septembrie 2011 19:10 |
||
Un somn sanatos nu numai ca prelungeste viata, dar si reduce ziua de lucru ! Intr-un magazin intra o doamna foarte grasa: - As dori sa vad un costum de baie care mi-ar veni... Vanzatorul: - Si eu ... Doi politisti gonesc cu masina. La un moment dat ocolesc o groapa si intra intr-un pom. Ies amandoi dintre fiarele contorsionate, iar unul din ei zice: - Sa stii ca meritam o prima! Niciodata nu am ajuns asa repede la locul accidentului. |
||
adeline Postat pe 25 Septembrie 2011 20:46 |
||
cica "bancul serii" (acuma l-am primit): Sotul, tot rosu si transpirat, calcand rufe, o intreaba pe nevasta-sa: - Draga, esti sigura ca asta e cura cu fier pe care mi-a prescris-o medicul? :D:D:D =)) |
||
eu_geminy Postat pe 25 Septembrie 2011 21:24 |
||
si dorinta serii: "Rimelul de La Max Factor creeaz� impresia ca genele sunt de trei ori mai lungi. Cred ca Max Factor ar trebui sa faca si prezervative..." =)):)))))))))))) |
||
eu_geminy Postat pe 25 Septembrie 2011 21:24 |
||
Trei �estoase merg la pescuit� Tiptil, tiptil ajung ele la locul cu pricina, dar �i dau seama c� au uitat c�rligele� Trag la sor�i care s� se �ntoarc� dup� c�rlige �i pic� �estoasa John. John: b�, eu nu m� duc c� voi, p�n� m� �ntorc eu, m�nca�i toat� m�ncarea ! Se jur� celelalte dou� c� nu o vor m�nca, �i pleac� John� Trece o zi, dou� 7� Una dintre �estoase voia s� m�n�nce. Dar cealalt� o opre�te:�nu m�i, c-am jurat c� nu m�nc�m�. � Mai trec zile�10, 20� dup� 30 de zile se g�ndeau ele: �m�i, John a mers at�t� imposibil s� nu fi m�ncat el, nu avea cum s� mearg� at�t f�r� s� m�n�nce. Hai s� ciupim �i noi ceva c� suntem mor�i de foame !� Cand s� �nceap� s� haleasc�, apare John dintr-un tufi�: �Aha, eram sigur c-o s� m�nca�i ! �mi bag picioarele, nu m� mai duc !!! |
||
hot_coffee Postat pe 26 Septembrie 2011 13:45 |
||
Oamenii de stiinta britanici, in urma cercetarilor privind efectele alcoolului asupra organismului uman, au stabilit urmatoarele: Vodka + gheata = afecteaza rinichii Rom + gheata = afecteaza ficatul Whisky + gheata = afecteaza inima Gin + gheata = afecteaza creierul Cine ar fi crezut ca nenorocita aia de gheata poate afecta in asemenea hal organismul ?!? Exista trei lucruri pe care le po�i privi la nesf�rsit: focul, apa si cum parcheaza o femeie! O femeie, cand are bani,devine independenta fata de barbati. Un barbat, cand are bani, devine dependent de femei! |
||
adeline Postat pe 28 Septembrie 2011 12:53 |
||
- Am auzit ca nu te mai insori cu Maria. e adevarat ? - Da. - I-ai spus de unchiul tau bogat? - DA I-am spus, si acum imi este matusa. |
||
catalinn Postat pe 2 Octombrie 2011 20:56 |
||
Minuni exista: vamesul Petrescu, pur si simplu inchizand ochii, a castigat 25 mii de euro! �tiri: "Ieri, �n pia�a central� a ora�ului, trupele speciale au dispersat o demonstra�ie a masochistilor. Pl�cerea a fost enorm�, �n ambele tabere! |
||
adeline Postat pe 3 Octombrie 2011 16:10 |
||
Ea:-iubitule,suntem casatoriti de peste 10 ani si vreau sa-ti spun ca,daca am intoarce timpul stiu cu cine as vrea sa ma marit! El:-Cu cine? Ea:-Tot cu tine,iubitule! El:-Pe asta s-o crezi tu!! Un eschimos si un cercetator merg pri zapadape o banchiza.Apare un urs mare,mare.Eschimosul isi pune schiurile si da sa plece.Cercetatorul: -Tot n-ai sa poti fugi mai repede ca ursul. -Eu de fapt,verau sa fug mai repede decat tine! Copiii stateau la rand ptr. a servi pranzul in cantina unei scoli gimnaziale catolice.Maicutele lipisera pe tava cu mere un bilet pe care scria:"Ia doar unul,Dumnezeu te supravegheaza" Putin mai in fata,la capetul celalalt al mesei,se afla o gramada mare de prajituri cu ciocolata.Unul dintre copii a lipit un bilet:"Ia cate vrei!!D-zeu e cu ochii pe mere!" |
||
elisabeta_boia Postat pe 3 Octombrie 2011 20:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Un articol interesant despre jocurile online si virusi | 3 | De la: MonykMilena 5 Iulie 2010 10:16 |
si perle ..in cultura profesorilor.. | 1 | De la: ratuscaceaurata 18 Iulie 2011 20:05 |
EU, SCORPION, EL...GEAMAN... | 1 | De la: garbo002974 3 Iunie 2009 10:53 |
|
||
oferta unghii false | 1 | De la: garbo164791 9 August 2010 18:09 |
Legalizarea prostituției | 3 | De la: bluelight 24 Octombrie 2009 11:32 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară