Eu va zic ca si marihuana si aceste plante etnobotanice, sare de baie si ce alte prostii au mai aparut creeaza dependenta si mai rau creeza moarte...In fiecare zi aud ca a mai murit cineva de la aceste substante care nu sunt verificate, nu exista nici teste care sa le identifice. Este de acord cineva sa faca greva foamei la Ministerul Sanatatii pentru a convinge acesti incompetenti sa interzica aceste magazine de vise care ne omoara tinerii si adolescentii ? Eu am ajuns la disperare, ma lupt cu cei doi copii ai mei ca sa nu mai consume si observ cu durere ca nu mai au minte si cine stie ce ravagii or mai fi in corpul lor. Ca nici analize nu vor sa mai faca. Li s-a alterat sufletul, au devenit super irascibili, nu-i mai recunosc, nu le mai pasa de nimic, au devenit egoisti, apatici, nu mai au chef de nimic.Si ca ei sunt tot mai multi, inclusiv gastile din care fac parte. Visul adolescentului de astazi este sa faca rost de 2000 euro si sa-si deschida magazin de vise odata ce implineste 18 ani. Sa munceasca cumva ? Nici vorba, au renuntat la scoala, nu au mai citit un rand, in curand nu vor mai stii nici sa citeasca, nici sa scrie....Asta se vrea, statul acesta care a autorizat asemenea activitati si "afaceri" poate privi linistit acest declin ? E clar ca ajung la concluzia ca pana si lui Ceausescu ii mai pasa de noi, astia multi si amarati in comparati cu marii guvernanti din ziua de astazi. Atatea alte tari au interzis aceste substante care sunt deja mai periculoase decat heroina, la noi nu se ia nicio masura. Lasa-i sa moara.....nu ne trebuie tineri, nu ne trebuie adolescenti...sa se curete....Aproape in fiecare zi aud de un deces, daca nu prin vecini, aud la televizor de cate un caz....REPET, VREA CINEVA SA ORGANIZAM O GREVA A FOAMEI POATE ASA VOM MAI MISCA CEVA? DACA SUNT DORITORI, EU SUNT DISPUSA DAR DE UNA SINGURA NU CRED CA VOI FI LUATA IN SERIOS. TREBUIE SA FIM MULTI, MULTI, MULTI SI SA NE EXPRIMAM OPINIA, ALTFEL SUNTEM CU TOTII PARTASI LA UN GENOCID PRIN INDEFERENTA NOASTRA. Eu am scris peste tot mesaje si nu am primit nici cel mai mic raspuns. Nu stiu cum sa actionez. Poate mai are cineva vreo idee. Scuzati-ma dar sunt disperata. | ||
arca Postat pe 4 Februarie 2010 20:09 |
||
---|---|---|
Buna. Am citit ceea ce sa scris aici si vreau si eu sa spun ceva.Fostul meu iubit fuma marijuana in fiecare zi, seara. Eu am aflat de existenta acestui viciu in viata lui intr-o vacanta in Spania. Nu stiam ca atc cand el zicea ca se duce la bere cu baieti el de fapt se trata cu aceasta ,,chestie''. Atunci cand se reintorcea avea ochi f mici, la fata era schimbat, radea tot timpul si adormea imediat (care el de obicei se fataia o ora in pat pana adormea). Atunci am banuit ca este ceva si ca se intampla ceva in viata lui. Cand lam inttrebat dc face asta mia spus ca o face pt ca uita de probleme, ca ii da o stare de bine, il face sa rada si a incercat sa imi dea si mie (pentru ca mia spus el vom fi cel mai fericit cuplu daca vom fuma amndoi). Recunosc am tras un fum odata dar mia fost f rau, cred ca poate depinde si de organismul fiecaruia. Cand neam intors in tara, la nunta fratelui lui a tras ceva pe nas, nu am stiut decat cand am plecat dimineata pt ca era numai praf alb in masina lui. Toata noaptea a dansat (el care de fel este genul de pers serioasa si calma) a ras, a glumit si a baut extraordinar de mult, nu mai stia de capul lui. Ceea ce am remarcat este ca a doua zi nu la durut capul deloc si nu a avut stari de rau sau de voma. Acum face acelasi lucru pt ca atc cand lam pus sa aleaga intre mine si fumatul cu prieteni lui a ales drogurile. Cert e ca trage si pe nas, isi pune un praf intr-o sticla de apa, fumeaza si poate cine stie va ajunge si la siringa. Sfatul meu este sa incerci sa nu apelati la asa ceva pentru ca veti ajunge ca mine, fara iubit, fara vise si singura. Multumesc ca ati deschis acest subiect. | ||
claudiabebe Postat pe 5 Februarie 2010 09:46 |
||
Trebuie sa ii spui cat poti de repede,ca se va instala dependenta sigur.Si c marihuana,provoaca daune creierului,fiecare doza luata.trebuie sa inceteze.Ai dreptul sa ii interzici,daca depinde economic de tine.Dar poti gasi pe net despre marihuana,ar trebui sa citeasca intai,si apoi nu va mai vrea sa consume.Succes! | ||
|
||
daniilia Postat pe 8 Februarie 2010 17:59 |
||
trebuie sa vorbesti cu el de la egal la egal cu el, prieteneste si sa fli care sunt cauzele pentru care s-a apucat s afumeze acest drog. Poate ca sufletul ii este ranit, se simte singur, anturajul e posibil sa fie de vina... Crd ca ai putea s amergic u el la un psiholog si sa discutati acolo situatia. Mult noroc si succes si s apoti trece cu bine si tu si el peste acest necaz ! | ||
AL_TAU_PENTRU_TOTDEAUNA Postat pe 15 Februarie 2010 22:40 |
||
bre kentucu, toarna bre o aspirina efervescenta peste tastatura ta! dupa aia explica-mi si mie ce inseamna "sa fli" | ||
pik_nik Postat pe 15 Februarie 2010 22:44 |
||
bai frate atzi inebunit?????????? daca iei o pastila de aspirina zilnic dimp de 3 luni se instaleaza dependenta,ceaiul da depedenta,cafeaua,tutun etc.... de ce vorbiti in lipsa de cauza?????????? am citi articolul doamnei cu fiul ei care era dependent de hero cel mai bun sfat al meu e sa-i dea sa bea mult bors si sa nu inghita metadona(da dependenta de 10 ori mai puterica decat drogul insusi ca a nu mai zic de sevraj;mi-la recomandat bengescu) alta traba vorbiti de heroina de parca ati trage de ani de zile shi in afara de asta ii si scoateti din societate ii indepartati de voi,DROGATI,SLABI,ETC... voi va ascultati ce vorbiti? de droguri te apuci ori din caza mentalitatii a celor din jur,ori ca sa te simti bine, decese,deceptii,plictseala,statul mai noi c u magazinele lor legale pline de chimicale,curiozitate.etc... sunt o multime de factori. raul fizic dureaza o saptamana mai rau e cel psihic nu conteaza ce drog e. nu ma cititi si va docmentati atat ca pana nu simti pe pielea ta nu poti sa dai un sfat. eu nu va spun sa incercacati dar nu mai judcati pe altii ca tot timpu am avut o vorba si de fiecare data sa adeverit. nu mai rade de altu ca nu stii cand urmezi,tu sau copilul tau. ati facut gresala ca la-ti tinut inchis in casa 7 luni este exact cum ar scapa de la inchisoare si fuge direct sa-si ia o bila. eu sunt toxicomana nu-mi este rusine de ceea ce sunt,fratimiu tot la fel,sotul tot la fel si am tras toate droguriile existente pe pamatul asta dar nimic nu se compara cu heroina. ma injectez de multi ani cu exceptia pauzei dar a existat intotdeauna un inlocuitor daca tot cautati si va documentati atat aflati ca in triada drogilor de mare risc in varful piramidei se afla heroina,dupa care coca si amfetminele. nici doctorii nu stiu exact simptomele,ei dau metadona dar nu stiu ce efect devastator au. m-am lasat de heroina multi ani fara tratament si acum au aparut astia cu astea legale,dar dupa 4 luni de legale am luato pe hero stiu ca pt voi acum ce am scris e strigator la cer si sa nu luai sfaturi de la un toxicoman ca de suntem DROGATI SI SLABI DIN CAUZA ASTE NE DROGAM. apropo de slabit cate cure de slabire exista din plante?in caz ca nu stiati heroina est naturala si nu ai sa crapi decat daca iti faci supradoza.medicii ar puta sa o utilizeze pt doamnele mai plinute e vb de cateva cure ca si dealtfel marihuana care e o planta medcinala. heroina incetineste metabolismul din cauza asta noi dogatii suntem tineri chiar si la 30 de ani aratam de 23,normal ca suntem spalati,parfumati dar cu pupila mica si un pic mai somnorosi automat voi va ganditi la niste jegosi care put si fura pt o bila. cazul doamnei cu vandutul din casa si noi am facut treaba asta si mama saraca ce sa mai faca nimic.NE-A RAMAS ALATURI CA SI TATA. STITI CAND A REALIZAT MAMA CA NIMC NU CONTEAZA PE PAMANTUL ASTA,MA REFER LA BANI,MASINI SI CASA CAND FRATIMIU A INTRAT IN COMA CEREBRALA CU STOP RESPIRATORIU 45 DE MINUTE.STITI CE NE-AU SPUS CEI DE LA SALVARE SA-L DUCEM DIRECT LA MORGA CAND L-AM SCOS DIN CASA SA TREZT PE PALIER.ATUNCI A REALIZAT MAMA CA NU CONTEAZA CE MAI FACEM ATATA TIMP CAT TRAIM SI NE VEDE VII CHIAR SI DROGATI. sunt multi copii care trag iar mamele lor habar nu au ca copii sunt drogati decat cand toleranta e prea mare. o singura data e de ajuns sa tragi si daca ti-a placut asta e. esi dependent chiar daca mai tragi peste inca 10 ani.asta e dependenta pe care multi o confunda cu sevrajul.ca si la alcool ti-a placut mai bei de 10 ori ca sa fii la fel si tot asa. iar cei care au oganismul foarte slabit sa inghita vitamine ca dc sevrajul e mai "greu de suportat"sa nu moara si sa nu le luati pastile, niciun fel de tratament cai cel mai bine. decat sa a un pastiloman prajit si nebun in casa,sau sa-i plesneasca inima mai bine 5 zile decisive. va salut o familie de toxcomani din bucuresti |
||
inmutanka_zigi Postat pe 17 Februarie 2010 08:50 |
||
apropo singrul psiholog esti tu. nu te poate ajuta nimeni decat atunc cand decizi tu iar cu cele legal asa zisa sare de baie e un chimical facut in laborator sau si tu il poti face in casa din ingrediente de prin bucatarie. e asa vestita mephedrina derivat de metamfetamina-amfetamina si efedrina. io m-am lasat de ea ca nu-mi mai placea starea si m injectam. nu mai esti usor nu mai vezi in pixeli sau desenat ca sa intelegeti pt mentalitatea vostra ca drogatii traiesc in 2 lumi,atat tot ca cei din jur nu-i inteleg pe ei. magazinele se incid dar or sa existe dealari. sunt mult mai nocive decat droguriil de mare risc va spun in propia experienta dupa 4 luni de tra sarea asta nebuna. ajunsesem prima data cand am descoperit-o sa cumparam in cantitati industiale. a fost o lovitura de stat negandita ei crezaandca opresc traficul cu droguri de mare risc. a fst o perioada cand dealarii de heronu mai vindeau si toti txicomanii trageau sae mai grav e ca de noi ca noi ca suntem consumatori batrani dar copii de 14 ani sa traga mephedrina e grav. a comis-o statu rau de tot |
||
inmutanka_zigi Postat pe 17 Februarie 2010 09:04 |
||
zigi, acum in ce stadiu esti? ce consumi?nu te intreb asta pt ca pari a fi atins,ma intereseaza modul in care vezi tu lucrurile,mai amanuntit... |
||
iasomia Postat pe 17 Februarie 2010 09:24 |
||
tot pe hero e drogul suprem ca si cei care sunt pe coca si nu ar da coca sau mari pe altceva asta a fost primul drog si sunt 12 ani de cand tot trag si de prima data direct injetabil. nu e niciunul bolnav de hepatita sau ce se mai vehiculeaza. suntem bine,muncim pt statul roman atata tot ca in loc sa bem o cafea sau un nes noi ne facem hero. simplu |
||
inmutanka_zigi Postat pe 17 Februarie 2010 10:01 |
||
no comment.... | ||
iasomia Postat pe 17 Februarie 2010 10:02 |
||
poi tocmai astai ideea nu ne intelegeti noi va intelegem asa shi cu copilu care a tras cateva fumuri nui nimic rau o sa-i treaca pe moment daca lui ii place prea mult atunci va mai trage inca 50 de ani de acum incolo singurul lucru ca parinte e sa accepte ideea,stiu ca suna absurd este alegerea lui,nu-i mai poti controla viata asa cum nici tu ca simplu om normal nu ti-o poti controla ca dc nu trage acasa trage la prieteni inntotdeauna va exista o casa unde sa se stranga si sa traga indiferent de drog |
||
inmutanka_zigi Postat pe 17 Februarie 2010 10:24 |
||
zigi, iti spun ceva,dar fara suparare,da? "apropo de slabit cate cure de slabire exista din plante?in caz ca nu stiati heroina est naturala si nu ai sa crapi decat daca iti faci supradoza.medicii ar puta sa o utilizeze pt doamnele mai plinute e vb de cateva cure ca si dealtfel marihuana care e o planta medcinala." eu sper ca sc-ul sa-ti stearga postarea respectiva,nu de alta, dar dau peste ea oameni mai slabi de ingeri,si? nu crezi ca e mai ok fara,din moment ce chiar tu spui ca ajunge sa faci o sigura doza ca sa devii dependent? stiu ca acum nu mai ai de ales,cel putin in momentul asta,dar daca ai putea sa te intorci in timp,ai mai face chestia asta? |
||
iasomia Postat pe 17 Februarie 2010 10:30 |
||
sa o stearga eu mi-am spus opinia ca se poate intrebuinta in foarte multe moduri si daca esti bolnav si iei un tratament ai impresia ca de la ala nu se poate muri? tot supradoza se cheama sa in alte cazuri persoana respectiva sa lasat de marfa o perioada iar peste 3 saptamai trage cat tragea inainte rezultatul? o supradoza pt ca organismul in 3 saptamani sa eliberat de toxine logic ca nu vreau sa se apuce nimeni de marfa dar exista atatea situri de unde-si pot procura sau chiar sa o faca |
||
inmutanka_zigi Postat pe 17 Februarie 2010 23:25 |
||
apropo sunt o gramada de ceaiuri "chestii naturiste" care dau si ele dependenta | ||
inmutanka_zigi Postat pe 17 Februarie 2010 23:26 |
||
Si MATRAGUNA creste de la Dumnezeu ! | ||
norakaa Postat pe 29 Martie 2010 11:03 |
||
nora, ce ganduri ai cu matraguna aia? asteapta si tu sa treaca postul, ca faci pacate... |
||
Tylly Postat pe 29 Martie 2010 11:11 |
||
kentu, cand o dam in bara gasim motivatii din acestea pe care le-ai enuntat tu. adevarul e ca, genul acesta de dependenta incepe din curiozitate sau teribilism.ca sa nu zic inconstienta. | ||
si_totusi Postat pe 29 Martie 2010 11:18 |
||
si te lasi la fel , daca ai creier ! Dependenta ti-o provoci singur ! Abia acum am vazut potarea acelei doamne care s-a alarmat de parca copilu ei facu-se freo crima , a incerca s-a lasat pentru ca a abuzat , si baieti mei au incercaat , m-am speriat evident ,mai ales ca eu sint cu vremurile vechi , am intrat pe net m-am documentata , am discutat cu ei si toul a fost ok ! Oricum documentindu-ma pe aceasta tema am ajuns la concuzia ca mai rau e tutunul (de care eu nu ma las ca -NU VREAU ) si alcoolul sint mult mai rele decit o tigara de cinepa indiana cind simti nevoia , toul e sa nu devina obisnuinta si sa exagerezi . Oricum am constata in decursul anilor si constat in fiecare zi si acum ca uni parinti , habar nu au ce vor copii lor sau ca habar u au sa fie PRIETENII copiilor nu jandarmi lor . Inca un lucru , copii mei (baietii) sint oameni cu care eu ma mindresc , destepti , respectati si cu piciorele pe pamint si culmea ironiei se minderesc si vecinii , prietenii si rudele evident . |
||
angin Postat pe 30 Martie 2010 16:17 |
||
angin, "totul este sa nu devina obisnuinta" dar devine,aproape ca ti-as spune ca esti naiva,dar nu e treaba mea. cum vine aia "canepa indiana cand simti nevoia"? pai daca simti nevoia, inseamna ca dependenta e deja instalata. mai bine s-ar relaxa la un tenis cu piciorul,ceva.. |
||
iasomia Postat pe 30 Martie 2010 16:26 |
||
Eu ca mama zic asa: decit sa-mi vad copiii lipsiti de ratiune, cu mintea placata aiura, lipsiti de control in viata lor si multe alte efecte "benefice" mai bine nu-i mai vad de loc. Zioc o data of, nu de fiecare data cind il intreb ce face si el ride ca timpitul la mine. Deja in ziua de azi mai toata lumea a vazut cit de "benefice" sunt efctele drogurilor si cit de departe te duc. No comment! Si da, sunt ceaiuri care dau dependenta, tutunul da dependenta dupa cum spun unii dar stiti sunt dependente de bine sau de rau. Alcoolul ca si drogurile iti fura mintea si nu mai esti tu cel care iti controleaza viata si nu e pacat? adica sa fii robul unui viciu in loc sa inrobesti viciul? Sa fii sclavul unei placeri in loc sa fie placerea sclavul tau? Bineinteles ca poti sa mori in fiecare clipa a vietii dintr-un milion de motive dar nu mai bine mori demn? |
||
Ciresica Postat pe 30 Martie 2010 19:11 |
||
"Draga mea" cred ca la 49 de ani si cu baieti insurati si cu copiii , nu mai sint "naiva ", le-am dat baietilor mei "libertatea de a alege , tinind cont de educatia primita in familie , cu discutii despre ORICE inca de la virsta de 10 ani , (SIDA < droguri , fumAt , bautura , etc ) asa ca mai usor cu lectiile , eu daca imi exprim o opine o exprim in cunostinta de cauza nu aiurea , eu am trecut prin toate astea cu baietii mei .A ! Nu contest ca mai depinde si de copil , dar....cel mai mult depinde DE PARINTI sa stie CUM SA_SI EDUCE copii, si ce sfaturi sa le dea . Daca lasam scoala , si mai nou bona sau bunicii sa le dea educatie , sa-mi fie cu iertare dar...eu nu asa vad educatia unui copil . Fii prieten cu copilu tau , amic , ia parte la discutiile despre orice , nu baga capul in telenovele (le URASC) si copilu in calculator si asa se face educatie. |
||
angin Postat pe 31 Martie 2010 16:39 |
||
@Crinarossy , Tu nu bei cafea ? Nu consumi alcool ? Nu bei energinzante ? Nu fumezi ? Daca faci unul dintre cele enumerate eu am o intrebare pentru tine: De ce ai nevoie de acele chestii , nu poti sa te distrezi si fara ele , nu poti trai REAL cum spui tu fara ele ? De ce ai nevoie de substante ca sa te simti bine ? " aici citez "Teo de la Deko Caffe" , Legume? Radem fara sa stim de ce? As purta o discutie cu tine fumat si cred ca te-as face din vorbe si te-ai razgandi in privinta cu " LEGUMELE " .Si mai crede-ma ca vor trece ani incet incet... si nu vei sti nici tu ce ai facut vinerea trecuta P.S. Nu ne intereseaza ce am facut vinerea trecuta , ne gandim ce facem azi , maine si in restu` saptamanii ;-) |
||
SoniCool Postat pe 1 Aprilie 2010 01:59 |
||
Unde ai vazut fato` copii dependenti de MARIJUANA in clinici de dezintoxicare ?? =)) Iti spun eu , NU EXISTA. Cine a murit de la Marijuana ??? Bai daca esti prost informata , taci dracu`... " Va informati prin scoli` ca drogu-i mai scump ca banu , maine juma`te se fac dealeri cand aud cu cat se da gramu` " | ||
SoniCool Postat pe 1 Aprilie 2010 02:07 |
||
Soni, eu am vazut. Si degeaba proslavesti marijuana, e o iarba care ucide asa cum sunt si multe altele. Iar ideea este ca atita vreme cit esti dependent (nu conteaza de ce anume) nu mai ai control asupra vietii tale ci esti controlat. Eu personal sunt prea mindra ca sa las orice viciu sa-mi dirijeze viata. Exemple stupide poate da oricine: tu nu bei cafea, ceai, nu fumezi etc......Eu te-as intreba de ce nu alegi cafeaua in loc de marijuana daca e tot una. |
||
Ciresica Postat pe 1 Aprilie 2010 07:04 |
||
Salut la toti, ma numesc Madalin am 20 de ani si vreau sa va lamuresc eu mai exact cum este cu marijuana pt ca eu am consumat acest drog pana in ziua de azi cand mam hotarat sa ma las de el...in primul rand nu va mai speriati asa rau cand auzi de acest drog pentru ca este cel mai linistitor si chiar nu creaza dependentza,m-am apucat de el din distractie am incercat sa vad cum este si este chiar o senzatie placuta si distractiva te face sa razi aproape din orice si sa vezi lumea cu totul diferit sa intelegi lucruile mult mai bine decat treaz si sa constientizezi mai multe lucruri pe care la care nu teai putea gandi cu mintea limpede... am condus sub influenta acestui alcol am mers pe strada cu oameni normali am fost in discotetci la filme in malluri si in mai multe locuri si nimeni nu ma aratat cu degetu uitel pe drogatu ala este o amre diferenta de la cocaina, heroina si marijuana si in legatura cu ajunsul la aceste droguri de la marijuana depinde odar de persoana care le foloseste un om normal nu ar trece niciodata de stagiul cu marijuana... acum depinde si de anturajul care il ai... ce sa va mai spun lasativa copii sa fumeze ca nu este nimig grav dar nui lasati sa abuzeze prea mult ocazional la nush cat timp nu ar strica un joint ;) parinti mei nu sunt de acord si eu m-am lasat dar asta nu inseamna ca sunt impotriva stiu si copii de 15 16 anii care consuma asa ceva si leas cam interziceao minorilor daca ar fi dupa mine .... cam atat ... sper sa loati in seama si mesajul meu | ||
madalin20 Postat pe 6 Aprilie 2010 22:55 |
||
De la: , la data 2008-09-26 17:11:52Decat sa fumeze marijuana, mai bine ar face ceva util. Persoanele care nu sunt in stare sa-si petreaca timpul liber intr-un mod normal ar fi bine sa nu aiba deloc timp de pierdut. Mai bine ai cita si ai spune cine a zis ce ai zis tu mai sus!Nu sunt cuvintele tale,sunt cuvintele lui Teo de la Deko cafe!Mai usor cu insusirea replicilor care nu iti apartin! |
||
MoONgIrL Postat pe 7 Aprilie 2010 10:02 |
||
Nu poate , cu siguranta ca si tutunul este un drog, dar sti care e diferenta intre marijuana si tutu? Te-ai intrbat vreodata? Stai putin asa si gandeste, si eu sunt tanara am 25 de ani dar sunt responsabila, si sunt fercicita pt ca asa sunt , rad pt ca asa simt, sau plang la fel ca toti, dar astea sunt simtiri nu efectele unei "tigari" Nu cred ca cei care suntem contra nu suntem deschisi la minte sau comunisti cred doar ca suntem mai responsabili, ca valorile pentru noi sunt diverse de ale voastre, poate noi mai mergem si la un teatu , poate noi ne bucuram si de altceva decat de o marijuana! | ||
Kaliopis Postat pe 7 Aprilie 2010 10:09 |
||
Madalin chiar are dreptate!Si eu am 20 de ani si vad in jurul meu dependenti de alcool,tutun,plante etnobotanice si alte prostii.Sincer,nu vad dependenti de marijuana.Eu nu fumez pentru ca nu ma atrage ideea dar am prieteni care fumeaza din an in pasti si nu au avut niciodata reactii adverse,nu s-au apucat sa fumeze zilnic si nici nu s-au apucat de droguri mai tari.Nu e chiar asa cum zic fundatiile antidrog ca,vezi doamne,fumezi azi marijuana un pic si maine iti bagi cine stie ce in vena.In plus,plantele astea etnobotanice care pana mai ieri erau legale sunt mai periculoase decat cele considerate ilegale.Marijuana este mai putin nociva decat tutunul.Situatia nu e rea deloc daca fumeaza ocazional marijuana.Problema apare cand incepe sa fumeze zilnic,sa nu mai poata sta fara marijuana,sa doreasca ceva mai puternic.Asta se intampla,insa,de obicei,pentru din cauza caracterului si al anturajului.Marijuana nu creeaza dependenta decat daca cineva isi baga in cap ca nu mai poate fara acest drog.Asta se numeste dependenta psihica.Cand iti scoti prostia asta din cap,te lasi si de marijuana.De obicei,nici un om care se afla in deplinatatea facultatilor mintale nu o sa ajunga sa zica "vai nu mai pot fara marijuana" sau "vai vreau ceva mai tare".Consumul de marijuana functioneaza dupa un principiu general valabil pentru orice consumi:Ce e prea mult strica! | ||
MoONgIrL Postat pe 7 Aprilie 2010 10:18 |
||
@Ciresica , imi vine sa plang cand citesc ce scrii si chiar nu sunt fumat... Te rog din suflet spune-mi ce ai vazut ? Copii in clinici de dezintoxicare de la MARIJUANA ? Ce mama drq dezitoxicare ... ? Arata-mi ( te rog dinou ) un caz concludent !!! Cum sa mori de la asa ceva? Nici macar cei mai mari doctori nu pot sa spuna asa ceva , cum ca ai muri de la MARIJUANA... te rog... scuteste-ma de asemenea aberatii... Nu mai citi doar campanile antidrog , citeste si ceva care poate sa te documenteze cu adevarat. Repet: Sunt anti HEROINA , LSD , COCAINA , EXTAZY si ce o mai exista... dar nu numiti MARIJUANA un drog. TUTUNUL UCIDE - una din explicatii este cancerul care il poate provoca , iarba nu te transforma in leguma. | ||
SoniCool Postat pe 9 Aprilie 2010 02:38 |
||
duduie...tu vorbesti prosti ...adica daca sun fumatoare de marijuana vrei sa zici ca nu sunt responsabila???..esti proasta atunci ..am 38 de ani am doi copii(numi plang de foame o duc chiar foarte bine)muncesc zilnic ,ma ocup si de educatia lor(scoala smd),sotul meu lucreaza la fel ,dar cand avem ziua noastra libera ne rasfatam cum vrem noi adica fumam si mergem la cinema sau facem sex(foarte placut de altfel)sau iesim la piknik si in acelasi timp suntem responsabili draga.nu am fost nici eu nici el vreodata curiosi sa consumam altceva (droguri).daca tot va dati asa bine informati cei care sunt anti marijuana dece nu va informati cum trebuie ,sunt atatea documentare cu marijuana facute de specialisti,nu va mai dati asa specialisti k sunteti informati gresit.aaa si da JOS COMUNISMU!ca a distrus tara si mentalitatile. |
||
iovancaterina Postat pe 13 Aprilie 2010 13:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Conteaza daca iesi cu un barbat urat? | 10 | De la: garbo059117 13 Ianuarie 2010 23:45 |
009 | 18 | De la: Ella34 17 Iunie 2009 20:08 |
copii | 2 | De la: buna01 12 Ianuarie 2010 21:14 |
|
||
bacalaureat | 1 | De la: garbo159954 28 Iunie 2010 10:39 |
dificultati de comunicare | 8 | De la: garbo_409577 4 Aprilie 2015 13:09 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară