Copilul meu fumeaza marijuana

@Ciresica , n-am cuvinte... e trist sa ai buna informare si totusi tu sa o cauti pe aia proasta. INTELEGE , marijuana nu este perfect sanatoasa cum defapt nu sunt multe alimente , carne , si asa mai departe... N-o sa mori niciodata de la marijuana , nu a fost nici un caz pana acum , se poate conduce si crede-ma ca se conduce mult mai prudent sub influenta ei " senzatie majora la 40 la ora " deci accidente no`way... , violenta ? nu , nu , nu , niciodata ! te rog eu asculta daca nu ai ascultat pana acum TEO de la deko cafe pe youtube DESPRE IARBA. " teo despre iarba ".
SoniCool
Postat pe 4 Mai 2010 12:40
http://www.youtube.com/watch?v=YsPxLxKmqtI
SoniCool
Postat pe 4 Mai 2010 12:50
pt mine marijuana a fost un ajutor eu provin dintro familie destramata pana sa ma apuc de fumat marijuana aveam numa ganduri negre la munca nu ma puteam concetra nu facem alceva decat munca si net jocuri orice ca sa imi fure atentia de o prietena nici nu ma gandeam imi era rusine in copru meu eram foarte complex dar... marijuana mia dat de gandit vezi cu atli ochii gandesti altfel usor usor am inceput sa ies mai mult afara cu prieteni care fumam iarba incepusem sa socializez mult mai bine am inceput sa ma duc la sala alerg de 3 ori pe saptamana am mai multa incredere in mine la munca ma descurc mai bine de o prietena inca nu vb inca mai am niste ganduri care ma chinuiesc. Cred ca pt unii e buna
BenX
Postat pe 17 August 2010 02:31
bre ma apucam si io da nu-mi da voie la fomat si la barbati fetele bune nare noroc deh
garbo074997
Postat pe 17 August 2010 02:34
Ben si citi ani aveai cind s-u "destramat" parintii tai? Si de ce la virsta ta iti trebuie drog ca sa treci peste faptul ca ai tai parinti nu mai sunt impreuna? Ca imi paru destul de marisor ca sa mai suferi dupa taticul sau dupa mamica.
Tu cind incepi sa te maturizezi?
Ciresica
Postat pe 17 August 2010 04:06
Un motiv iti trebuie ca sa te droghezi. Cei slabi si-l cauta si il si gasesc.
Doara
Postat pe 17 August 2010 06:06
Doruletz,da di ce esti tu treaza asa dimi?

buna dimi lumee!
sotziorul meu drag si scump face azi 31 de ani
azi dau de baut in cinstea lui
sa curga bereeeaaaaa!
dancris
Postat pe 17 August 2010 08:05
La multi ani si sa curga berea.
Dar de ce aici la marijuana??????
Ciresica
Postat pe 17 August 2010 08:07
nici nu mi-am dat seama ce topic este..

buna dimi ciresicaaa!
dancris
Postat pe 17 August 2010 08:10
o zi faina va doresc!
pfff...tre sa ii fac un tortulez sotului

dancris
Postat pe 17 August 2010 08:22
La multi ani!!!

Tort, tort, tort!!!!!

Tylly
Postat pe 17 August 2010 08:25
Dancris, cineva trebuie sa munceasca in casa asta.

Sa-ti traiasca sotul.
Doara
Postat pe 17 August 2010 19:10
In primu rand .........salata de iarba =))metoda de a manca iarba se face inrtr'o prajitura ca ,,,la care ii adaugi iarba ca ingredient .. in al doilea rand....mentalitatea comunista pe care unii romani inca o au face din cal armasar ......eu stau in spania de vro 5 anii si cam toata lumea care cunosc fumeaza iarba si nimeni nu a patit nimic,,,, fete....baieti ...spanioli sau romani toti fumeaza....si ceea ce ma mira cel mai mult e ca lumea afirma cu atata siguranta ca de la iarba ajungi la coca sau la hero....nu au nici o legatura ..eu fumez jointuri de vro 3 ani jumate ...si mi sa pus in fata cocaina ,,si am refuzat sa trag ...asta depinde de fiecare ...totu e sa stii pana la ce limita vrei sa mergi si nu cred ca e influentat de consumul de iarba...! dak stam se ne gandim...sunt oameni care isi baga coca si hero si nu au pus un joint in gura in viata lor ..nu e neaparat ca toti consumatori sa ajunga la coca sau la hero sau pastile ...sau orice alceva ..
cata361
Postat pe 21 Septembrie 2010 05:22
De la: chibritzel, la data 2008-12-26 19:57:51sa faci o salata de iarba? :))) pai tre sa fi mogul... nush eu nu am auzit de asta..... merge fiarta in lapte, dar mancata asa nush....

In primu rand .........salata de iarba =))metoda de a manca iarba se face inrtr'o prajitura ca ,,,la care ii adaugi iarba ca ingredient .. in al doilea rand....mentalitatea comunista pe care unii romani inca o au face din cal armasar ......eu stau in spania de vro 5 anii si cam toata lumea care cunosc fumeaza iarba si nimeni nu a patit nimic,,,, fete....baieti ...spanioli sau romani toti fumeaza....si ceea ce ma mira cel mai mult e ca lumea afirma cu atata siguranta ca de la iarba ajungi la coca sau la hero....nu au nici o legatura ..eu fumez jointuri de vro 3 ani jumate ...si mi sa pus in fata cocaina ,,si am refuzat sa trag ...asta depinde de fiecare ...totu e sa stii pana la ce limita vrei sa mergi si nu cred ca e influentat de consumul de iarba...! dak stam se ne gandim...sunt oameni care isi baga coca si hero si nu au pus un joint in gura in viata lor ..nu e neaparat ca toti consumatori sa ajunga la coca sau la hero sau pastile ...sau orice alceva ..
cata361
Postat pe 21 Septembrie 2010 05:29
nici o problema stati linistita
garbo170964
Postat pe 5 Octombrie 2010 16:13
cui i place sa fumeze iarba?
garbo170964
Postat pe 5 Octombrie 2010 16:14
Vrei sa schimbi impresii, 964?
Tylly
Postat pe 5 Octombrie 2010 16:19
Pace lume iar pentru cei ce nu stiu gramatical ce inseamna pace va spun eu ....Folosirea lui pace se poate folosi ca si interjectie... dar arata mai mult o stare de liniste sufleteasc� si mai probabil este formula de salut sau de r�mas bun deci nu ma judecati dupa cum vorbesc adica sa ma catalogati direct drogat. Singurul lucru care pot sa il spun sau na mai exact sa il scriu aici drept ca si un sfat tuturor parintilor de pe acest site care isi fac probleme in legatura cu copii lor care fumeaza ..... PRINTI REVENITI-VA incetati in a va judeca copii intelegetii prima oara dupa aia rezolvati problema, daca nu puteti judecati-va pe voi. In loc sa il luati la raspundere afla de unde poti cumpara un gram de iarba si fati un cui cu el si garantat daca vei face asta copilul tau va fi pe aceeasi unda cu tine. Am citit un comentariu in care spunea ca marijuana nu e un drum spre heroina sau altceva ASA ESTE asta este adevarul pasul de la marijuana la heroina este doar alegerea si mai ales impulsul din spate a parintilor.Am 28 de ani fumez de 14 ani am pus primul "cui" "joint" sau cum vreti sa ii spuneti la 15 ani in gura dar singurul lucru care vil pot spune despre sanatate este urmatorul .... arat bine nu sunt bolnav nu am nici cea mai mica problema cu capul creierul sau mai ales plamanii dupa 13 ani de "FUM" sincer pot sa spun si sa o dovedesc nu am nimic din contra singurul lucru ce il face fumatul si este valabil pentru toti fumatorii este ca cere dulce si multa mancare si mai ales lichide deci unde este partea rea ???? daca intelegeti unde bat ??? Un om mare a spus o data si cel mai important este ca a si incercat lucrul asta cu 4 din cele mai mari agentii de PACE din lume .... Vindecarea natiunii este marijuana,alcoolul este distrugerea ei B.Marley iar special pentru parintii "incuiati la minte" Emancipeaza-te din sclavia mentala, nimeni in afara de tine nu te poate elibera. same old B. Marley

Pacea fie cu voi
Dani
Vibrasphere
Postat pe 13 Noiembrie 2010 06:41
De la: quasaria, la data 2010-05-04 01:09:37ce ma distreaza pe mine "societatea" ca judecator... Deci cel mai rau lucru care i se poate intimpla cuiva este sa nu fie integrat in "societate"? Care societate? Ce inseamna degradarea ca individ?
Fata de ce este benchmarkul raului pe care ti-l pot face drogurile? Fata de o viata de robotel linistit, care merge la job, ajunge acasa, maninca, se culca, iar merge la job, iar ajunge acasa, maninca, se culca - si e un membru stimat al stimatei societati?
Asta nu e degradat? Nu duce o viata degradanta?
Macar... e viu? Are o viata?
Poate doar in exterior. Adica misca. Atit.

Bariera principala in a te lasa de droguri nu este dependenta fizica. Ci faptul ca nimic din realitatea pe care esti incurajat sa o traiesti "ca toti oamenii" nu este, de fapt, comparabil. Daca nu te agati de o iubire mare, un hobby, o pasiune, ceva la fel de intens - tot iluzii, in fond - nu poti. Si nu poti pentru ca iti dai seama ca nu merita efortul. Te lasi si ramai... cu ce? Cu rutina zilnica?

Deci im stooned sunt cu diblu in mana si raman mirat de ce ai scris soro esti prea tare si sincer despre ...." Bariera principala in a te lasa de droguri nu este dependenta fizica. Ci faptul ca nimic din realitatea pe care esti incurajat sa o traiesti "ca toti oamenii" nu este, de fapt, comparabil. Daca nu te agati de o iubire mare, un hobby, o pasiune, ceva la fel de intens - tot iluzii, in fond - nu poti. Si nu poti pentru ca iti dai seama ca nu merita efortul. Te lasi si ramai... cu ce? Cu rutina zilnica? " am citit multe carti dupa care pot sa iti spun sincer nu exista nici o bariera nici o limta in capul tau sunt bariere impuse de societate din momentul nasterii. Suntem indoctrinati cu fel si fel de lucruri si limitele si barierele se instaleaza singure in creierul vostru. Pace out
Vibrasphere
Postat pe 13 Noiembrie 2010 06:46
De la: sorana, la data 2009-02-13 16:56:21total de acord cu tine, pentru comentariile celor de mai sus nu am cuvinte....mi se pare absolut ireal ca au mentalitatea aceasta. daca ar fi drogurile bune atunci de ce se moare pe capete? atunci de ce sunt atatia tineri care uita sa traiasca si ajung sa tremure ca la 70 de ani cand nu au un gr de h? sau iarba?
de ce ajung inchisi in spitale si pierd ani din viata inchisi intre 4 pereti in centre de dezintoxicare? parerea mea ca ar trebuie sa invete sa traiasca, sa considere un "drog" placerea de a sta cu prietenii, de a discuta cu familia de a incerca sa faca din viata ceva placut, sa nu le fie rusine cand privesc in urma

Invata un lucru ....... Deci medical sau stintific daca suntem fumatori de tutun 65% din populatia fumatoare risca sa faca cancer .... right ???ai vazut in viata ta un fumator batran care are cancer la plamani ???? ... eu da si singurul lucru care ii lipseste din simptome este tremuratul ..... si te rog nu mai asimila cocaina sau orice alt praf cu iarba este un drum de la cer la pamant intre ele si inapoi de cateva miliarde de ori :)
Vibrasphere
Postat pe 13 Noiembrie 2010 06:53
De la: TF_, la data 2009-06-03 22:09:40
De la: mtz, la data 2009-06-01 13:22:46Am incercat sa citesc toate discutiile de pe acest topic..am reusit sa citesc doar prima pagina si a 2 foarte putin..(nu vreau sa jignesc pe nimeni) Multa lume "debiteaza" doar niste prostii despre Marijuana(Cannabis)dependenta fizica/psihica, sevraj, trecerea de la o planta la un drog...(parerea mea) sunt doar niste MARI(FOARTE MARI) prostii.
1.Cati dintre voi ati fumat aceasta planta (Marijuana)?
2.Cati dintre voi cunoasteti efectele reale ale Marijuanei?
3.Cati dintre voi stiu scopurile in care se utilizeaza astazi Marijuana?

Bolnavi de cancer sufera de dureri insuportabile pe care nici morfina (drog sintetic (creat din drog natural, acesta find opiu) foarte puternic care creaza depententa si implicit moarte) nu le calmeaza atat de bine cum le calmeaza o planta (Marijuana) si ca bonus le creste apetitul, senzatiile de voma, implicit voma, dispar.Se foloseste ca tratament pentru Alzheimer, astm, anxietate, convulsii si depresii.
"Vechii asirieni, persii, romanii si indienii foloseau acest drog pentru a controla spasmele musculare, pentru a calma durerea, c�t si in tratarea indigestiei"

Am vazut pe undeva "a vomat de la Marijuana" (a scris doamna care a deschis topicul), nu stiu sa spun de ce se intampla acest lucru, posibil din cauza ca soiul este potent si te arunci la mai mult decat poti sa tragi dintr-un fum.Eu unu nu am patit niciodata, doar pe la sfarsitul unui joint mai mare am avut senzatia de voma dar ma opream daca vroiam sa mai fumez continuam dupa 3-4 ore.Am auzit si oameni care fumeaza de mult timp (ani buni) ca au avut stari de voma.

Marijuana se fumeaza cu scop medicinal,recreational si religios(in mare parete Rastafari).

va mai spun daor 2 chesti

1.NU MAI MANCATI CAKT AIURTEA DACA NU STITI DESPRE CE ESTE VORBA(nu vreau sa jignesc pe nimeni, vreau doar sa instig la cultivarea mintii spiritului si a trupului)

2. www.legalizati-marijuana.com
vericule bati campii grav de tot...ia explica-ne cum poate trata marijuana astm-ul care este o afectiune datorata unei reactii violente a sistemului imunitar la niste substante numite alergeni...cu ar putea sa indrepre marijuana eroarea de informatie de la nivelul sistemului imunitar din cauza careia se declanseaza astm-ul???acum sa te vad daca esti tot asa de bine informat...

Scuze dar trebuie sa ii tin partea lu mtz daca nu ma insel si sa iti iei un pic peste nas .....Dovedit in toata lumea stintific babesc sau vodoo cum vrei tu ... gandirea pozitiva in toate bolile grave duce spre o vindecare right ??? sa ma corecteze cineva daca gresesc ... din toate discutiile care au fost pe forumul asta daca le-ai citit pe toate sau macar o parte ai putut sa afli ca marijuana iti da o stare de liniste pace calm gandire pozitiva right ???? inca nu am ajuns sa citesc toate posturile dar cat am citit pot sa va spun si eu ca marijuana iti creste simturile fizice cu mult cel putin tiind sa cred ca la toti fumatorii nu numai mie deci fumand marijuana avand o gandire pozitiva, fiind bolnav de astm prietene am sanse ca in timpul in care fumez marijuana sa ma vindec mai repede cu vreo 50% din timp :)) E o explicatie logica in mintea unui om fumat la ora 7:11 dimineata :)) Pace !!!
Vibrasphere
Postat pe 13 Noiembrie 2010 07:11
pt Sony siBen.-si care este parerea voastra?generatia tanara trebuie sa consume droguri,din consumul carora nu se moare,dupa parerea voastra?daca sunteti consumatori,sau ati fost stiti bine ce inseamna sa nu iti poti procura o doza.starea organismului care isi cere doza intra in sevraj,incep durerile de oase,iar muschii incep sa se contorsioneze,in dureri groaznice.psihic si neuro,incepe disperarea.si gandurile incep sa nu mai fie controlabile.daca nu ai bani esti dispus sa faci orice,multi tineri au facut si crime sau s-au sinucis.aveti ceva sa transmiteti tinerilor ?
vuvuzela
Postat pe 13 Noiembrie 2010 07:15
De la: to_hard_to_be_good, la data 2009-06-06 16:21:17da... marijoana este tot un drog dar nu la fel de periculos ca celelalte! si este intradevar folosita pt relaxare dar in doze foarte mici! si mai este folosita pentru reabilitarea persoanelor dependente de drogurile tari!

Esti facut praf deci tras pe nas ....... Dude Don`t drink and drive smoke and fly ..
Vibrasphere
Postat pe 13 Noiembrie 2010 07:24
De la: wife_de_zmeu, la data 2009-06-06 19:00:17io nu inteleg ceva...daca e asa de buna marijuana asta, si nici nu face rau...de ce nu se cumpara de la farmacie ?

ca vaz ca e comparata cu paharul de vin, dohh...ori, si vinul e tonic...

nu am nervi sa imi bat capu' cu distinse persoane care vorbesc despre actiunile benefice ale marijuanei

vreau sa spun, ca o fumatoare de tutun normal ce sunt, ca orice viciu te duce la dependenta

Dar ai uitat sa spui ca si din cauza viciului au aparut si "curvele" sry de exprimare Right guys ???
Vibrasphere
Postat pe 13 Noiembrie 2010 07:29
daca sa apucat de asemenea lucruri ceva nu e bine copilul tau are probleme emotionale si cu chestile astea incearca sa si le inhibe ,stai de vb cu el sa vezi de fapt ce probleme are posibil cu {femeile} si incearca sai explici ca asta nu e o solutie, multi sunt slabi de inger si recurg la droguri pt a prinde ceva curaj si ajung dependenti fara sasi dea seama
klaus77
Postat pe 14 Noiembrie 2010 17:21
Tocmai asta e ca astea dau insomnie, asta odata si a doua e ca ei nu-si dau seama de dependenta, pentru ca sunt intoxicati de cei din gasca si de fapt nu vor sa vada adevarul, sau nu-l mai inteleg. La mine a trecut pe etnobotanice si nu ne mai intelegem deloc cu el, a devenit agresiv, needeucat, nu mai are chef de nimic.....eu nu stiu unde sa mai fac demersuri, la ce forum, la ce ministersa mai scriu sau sa intervin ca nimeni nu asculta. E cea mai mare nenorocire ce se intimpla cu tinerii, de la 15 pina la 30 de ani. O generatie pierduta, nu stiu cati isi vor mai reveni. Bautura si iarba sau etnobotanice, asta este preocuparea a jumatate , daca nu mai mult de jumatate din tinerii acestor vremuri. II ajuta f.f.f. mult si diversele cluburi care sunt singurele care mai produc ceva in Romania, produc depravare si prosteala si mahmureala ....plus magazinele de vise care sunt afacerea secolului, si a cine stie cui, ca prea nu se sesizeaza nimeni ca ne mor copiii......In asta traim, aveti noroc ca are peste 20 de ani, e posibil sa mai si rationeze, dar nu-l credeti ca stapineste situatia, este o parere si din pacate este subiectiva, nici nu-si dau seama cand intervine dependenta.
arca
Postat pe 18 Noiembrie 2010 15:30
ce tratament ? noi l-am internat l;a Obregia si au spus ca nu exista tratament.....ajutor, suntem disperati, e ingrozitor ce se intimpla cu el, noi nu mai putem vorbi cu el, urla la noi sa-l lasam in pace si atit...
arca
Postat pe 18 Noiembrie 2010 15:36
De la: cata361, la data 2010-09-21 05:29:10
De la: chibritzel, la data 2008-12-26 19:57:51sa faci o salata de iarba? :))) pai tre sa fi mogul... nush eu nu am auzit de asta..... merge fiarta in lapte, dar mancata asa nush....

si ti se pare interesant sa fumezi iarba, verdad? o fumai si in romania, verdad? ai ajuns acolo si cum toata lumea o face o faci si tu, ca doar nu face rau, nu'i asa? spui ca nu ajungi la coca din iarba si e in parte adevarat, dar ce legatura are asta cu romania? si in spania fac din tantar armasar. si apoi ce bine iti face iarba? te ajuta sa ce? cred ca pe tine te ajuta sa te integrezi, doar spui ca in cercul tau de prieteni fumeaza toti. vad ca esti un promotor, dar e oare decizia ta sau a prietenilor tai? de ce nu spui ca iti place tie si tie nu iti face rau? pe tine te'a afectat rau vad, o fumezi pentru ca o fac altii si acum o sa imi raspunzi ca e decizia ta. venga!!!!
chibritzel
Postat pe 20 Noiembrie 2010 00:25
De la: cata361, la data 2010-09-21 05:22:38In primu rand .........salata de iarba =))metoda de a manca iarba se face inrtr'o prajitura ca ,,,la care ii adaugi iarba ca ingredient .. in al doilea rand....mentalitatea comunista pe care unii romani inca o au face din cal armasar ......eu stau in spania de vro 5 anii si cam toata lumea care cunosc fumeaza iarba si nimeni nu a patit nimic,,,, fete....baieti ...spanioli sau romani toti fumeaza....si ceea ce ma mira cel mai mult e ca lumea afirma cu atata siguranta ca de la iarba ajungi la coca sau la hero....nu au nici o legatura ..eu fumez jointuri de vro 3 ani jumate ...si mi sa pus in fata cocaina ,,si am refuzat sa trag ...asta depinde de fiecare ...totu e sa stii pana la ce limita vrei sa mergi si nu cred ca e influentat de consumul de iarba...! dak stam se ne gandim...sunt oameni care isi baga coca si hero si nu au pus un joint in gura in viata lor ..nu e neaparat ca toti consumatori sa ajunga la coca sau la hero sau pastile ...sau orice alceva ..

daca tot doresti sa experimentezi ...si consideri marihuana si ,,salata de iarba" ,,binefacatoare" eu ti-as sugera sa te duci la Amsterdam si sa privesti ..coffeeshopuri , si in baruri ...oamenii sunt extrem de destinsi este adevarat ..in California s-a liberalizat , desigur pe ,,baza" unei prescriptii medicale..dar vezi tu eu cred ca totul tine de politica statala ..daca liberalizazi ceva , vor trebui platite impozite si restul , dorinta de acel ,,ceva interzis " va dispare ..atat timp cat este la liber..(cam la fel se intampla si cu liberalizarea prostitutiei , in alta ordine de idei , desigur )dar asta nu inseamna ca e si bun pt organism..sau daca esti amabil/a sa-mi punctezi si mie din punct de vedere MEDICAL ( statistic si verificabil) ce a adus aceasta substanta bun in viata ta , faptul ca esti in apararea ei ..e ok , am vazut asta ... :-)
Ce te-ar retine bunaoara ca maine spre ex...sa te apuci sa fumezi un scurt crack ..cu ceva sticla pisata(cu S , fara diacritice :-))..pt a potenta ,,senzatia binefacatoare " ? :-)) Totul e posibil pe o scala a unei senzatii ,,potentate" :-) Ce te-ar impiedica sa incerci bazooka( cocaina columbiana ) in combinatie cu alchool? ce te-ar impiedica sa incerci extasy ? ..de fapt , sigur stii unde iti sunt ,,limitele" ?? asta e marea intrebare :-)

reyya
Postat pe 25 Noiembrie 2010 14:22
mda..
ca-mi adusei aminte..

de ce draq nu se desfiinteaza magazinele de vise?m-am ingrozit de ce am putut sa vad la tv.
exista o singura explicatie,sunt bagati in afacere si aia de la putere si opozitia....
pt ca nu am vazut vreun mare scandal mediatic pe tema respectiva..

btw
maine-poimaine o sa auzim parintii spunand:al meu fumeaza marijuana,chestie naturala,nu sare d-aia de baie..

fereasca sfantul pe toata lumea...
iasomia
Postat pe 25 Noiembrie 2010 16:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
fica mea 43 De la: garbo015769 2 Martie 2012 23:12
Baiatul meu merge descult 22 De la: garbo_470607 21 Iulie 2017 23:25
tulburare de comportament - boala psihica de temut 148 De la: arca 12 Aprilie 2020 01:59
Iubesc si nu sint iubit!!! 10 De la: dragosion 16 Aprilie 2012 19:51
nepoata adolescenta nu stie sa danseze 6 De la: bunicuta_creta 13 August 2020 17:01
Setari Cookie-uri