sunteti penali vorbesc serios, da cine dreak e penibil ma sa vina fitu acasa beat mort daca vrei (cu chef de scandal sau mai rau batut ca a fost smardoi dupa cateva beri in cine stie ce club viol furt si asa mai departe0 , sau fumat (binedispus fericit rade poate tu nu stii dar rade din suflet macar pt 2 ore da, atata vrem 2 ore in care sa te uit pe tine si probleme tale si pe ale mele apoi sa imi reia activitatea munca saracie bogatie etc eu vreau cu orice pret sa se interzica BAUTURA numai vreau sa vad oameni betivi care fura care miros in troleu sau tramvai a bautura SUNT ALERGIC + cA NU VA SUFAR vrem sa ne relaxam 2 ore ma atat 2 ore vreti voi neaparat sa fim roboti asa cum ati fost voi toata viata roboti alcolisti a imi zici tu mie ce e bine si ce e rau ca si cum ar vb o virgina ca ea simte ce simt eu cand fac sex nare cum nu stiti nimik eu o sa vb de bautura ca stiu efectele dar tu nu vb ma mie de iarba daca nu stii efectele aceptam de la consumatori creterii dar nu de la ROBOTI sunteti PENALI va dau peste nas la orice ora .Eu dupa 2 ore ma duc la munca Tu dupa 2 ore mai vrei bautura eu peste 10 ani o sa fac la fel dar tu o sa fi un alcolist | ||
garbo181071 Postat pe 29 Decembrie 2010 23:17 |
||
---|---|---|
071, intrebare... de ce si-ar dori cineva o stare de fericire auto-indusa? adica, nu poti fii happy decat daca bagi un joint? intreb si eu... |
||
michelle_ Postat pe 29 Decembrie 2010 23:34 |
||
nu, dar ca sa fii happy in the real life iti trebuie motive - ca sa fii happy fara motive iti trebuie un joint... sau multa psihoterapie...cam asta e explicatia. Partea proasta e ca dupa un joint si inca un joint nu mai poti fi happy altfel nici macar cu motive. Dar na, totul are un pret - l-ai cam platit in avans.... |
||
|
||
quasaria Postat pe 29 Decembrie 2010 23:49 |
||
totul are un pret poi...nu?!?!? ?? IO ce ziceam???? |
||
LILO Postat pe 30 Decembrie 2010 01:09 |
||
Buna la toata lumea , m-am gandit sa mai zic si eu cate ceva fara a ma juca cu ,cunvinte grele asa cum fac restu de sus care adevarat HABAR NU AU CUM Se MANIFESTA IARBA ( PT MINE SUNTETI NISTE HAHALELE TOATE CARE VORBITI IN + FARA A STII DACA IARBA AIA SE MANANCA SAU SE ARDE, NU VA SUFAR) Trecem mai departe , sunt 2 genuri de fumatori: aia care fumeaza sa uite problemele si necazurile si ceilaltati care fumeaza de distractie mai departe e un functie de persoana respectiva daca consuma in exces (vb de ambele genuri) daca consuma in exces creaza dependenta ,cu cat fumezi mai des cu atat vrei o iarba mai buna sau mai multa dar oricata lacomie ai avea IARBA NU TE INPINGE LA A VREA ALT DROG HEROINA SAU PASTILE PT CA ALEA ITI DA ALTE FILME ALTE FILINGURI CARE TIE CA FUMATOR DE IARBA NU TI SE POTRIVESC, CA E FITU PROST, SI VREA ALTCEVA ,nu e din cauza la iarba ca putea sa inceapa la seringa si dupaia sa fumeze hahis deci va rog eu EMANICIPATI-VA si scoateti-va din cap prostia asta. Eu am 20 de ani Intre 18 si 20 am fumat foarte multa iarba,pana acum de 9 luni pana acum 1 luna de zile fumam aproape zilnic uitam de tot nu ma interesa probleme vroiam doar sa rad sa uit ca nam sau nu o sa am si multe altele dupa 2 ora dupa ce fumam reveneam la realiate vroiam sa fiu lucid cateva ore 9 10 ore apoi sa o iau de la capat cand nu aveam bani sa cumpar eram nervos stresat nu suportam pe nimeni depresii maxim intrun final am decis sa ma las pt ca aflasera toti vecini si ma dispretuiau tov ma ocoleau fetele la fel eram doar cu alti drogati am pus punct dar pt ca eu stiu ce inseamna iarba am zis : O sa fumez doar foarte rar si atunci cand simt eu ca e ok si ma simt bine (gen cand am stare buna nu de suparare ) CONCLUZIA DROGURILE NU SUNT BUNE PENTRU NIMENI DAR DACA TOTUSI O FACI FAOO FOARTE RAR SI DOAR CAND TRB SI PT TOTI DROGATI CARE AU POSTAT AICI NUMAI INCERCATI FRATE SA GASITI FEL SI FEL DE INTREBUINTARI FOLOSITOARE (gen medicina si asa mai departe) frate nu asa se prcedeaza ca te minti pe tine asa cum face orice drogat de cate ori fumeaza trage sau baga la vene gaseste mereu cate ceva ca sa nul munstre contiinta si sa poata trece mai usor peste imensa gresala [pe care o face (daca e excesiv)ce sa va mai zic as putea sa va zic multe problema mea e alta si una mare nu sufar femeile alea care vorbesc si ele aiurea asa de la proTV realitatea ziare nici aia ma nu au cum sa SA AFLE ce inseamna cu adevarat drogul poate doar daca a consumat nici doctori care iti zice de ce ai ficatu varza de la heroina nu stie ce inseamna drogu nu asculati povesti si dupaia sa vi sa imi zici mie ce ai auzit tu REPET nu va sufar respect pentru mamele indurerate si ele orice ar fi spus nu comentez la adresa lor ca sunt disperate dar sunt comuniste dalea eu laeas pune la zid sa le impusc ca pe ceausescu ca isi baga nasu unde nu'i fierbe oala nai cunostiite nu te baga NU VA SUFARARRRRRRRRR apropo eu personal mam dus la mama rupt de drogat si iam zis ca vreau sa termin cu drogurile a ramas socata si inceva ce important pt toti parinti nu incerca sa faceti pe zmeii nu ii tineti din scurt ii bagati in depresii nu ii interzice sa nu mai iasa cu cercu lui de anturaj pentru ca , daca el nu intelege singur sau cu ajutoru vostru nu rezolvati nimik cu toti bani din lume doctori buni si ce vreti si daca nu intelegi conjuga verbu "A VREA" gen "fac ce vreau nui viata ta eu aleg asa e problema mea" credeti-ma la cat am scris aici am scris in mare pt ca as avea multe de zis despre ce inseamna iarba cum se manifesta si asa mai departe am zis numai adevarau nam mintit nimik si tot ce am zis e o mica particica din viata mea asa ca JOS COMUNISMU FEMEILE ALEA CARE SE UITA PE VIZOR SA VADA ELE CARE E TRB SI FACE DIN TANTAR ARMASAR luavar mlitia ca persoanale ca voi considera copii care se drogheaza nu ca pe o problema ca pe minoritati luavar dragu sa va ia de la preot care iti cere bani sa iti dea cu tamaie in casa pana la gabor care fura doctori care iti cere altfel nu se uita s.a.d cine vrea sa vb cu mine likemy.syle id de mess o sa mai vb pe tema asta daca se mai tine deschis topicu asta paaaaaaaaaaaaa si restu stiti voi NU VA SUFAR PANARAME DE OAMENI FARA INima |
||
garbo181071 Postat pe 1 Ianuarie 2011 21:12 |
||
tu ce problema ai, de fapt? Ca nu stim cum e? Si daca stim?! Uite, eu iti garantez ca stiu cum e si ca m-am lasat de chestii mult mai tari decit salata ta, multumit? Si nu m-am lasat de o luna - ci de foarte multi ani. Acu'am dreptul sa vorbesc? |
||
quasaria Postat pe 1 Ianuarie 2011 21:18 |
||
mda..."cum se manifesta iarba"? asta a fost adanca rau, 071... cat priveste limbajul tau, da-mi voie sa-ti spun ca doar oamenii care nu au argumente vorbesc asa al dreaq joint, cum scoate el ce e mai bun din unii, hehehe... hai ca acum am citit mai bine, zici ca ai 20 de ani? ei, asta explica multe, inclusiv exprimarea |
||
michelle_ Postat pe 3 Ianuarie 2011 23:00 |
||
Asculta-ma, sunt barbat si am o varsta apropiata cu cea a fiului tau,nu trebuie sa faci mare lucru ca sa il faci sa inteleaga, daca el nu vreao sa o lase nu ai ce face ceea ce u trebuie sa intelegie este ca un joint de marijuana , fumat la timpu lui(o data pe luna, de 2 ori) nu dauneaza asa de rau cum crezi , Daca el este inteligent si stie CUM sa fumeze nu va ajunge nici-odata dependent ;) |
||
garbo194847 Postat pe 8 Martie 2011 19:17 |
||
Arunc-o pe mata! Lasa-l sa fumeze decat sa bea alcool si bea tu alcool si asculta manele! Marijuana nu provoaca dependenta tzaraaa!!!! Marijuana se fumeaza de mii de ani! | ||
garbo197567 Postat pe 21 Martie 2011 17:24 |
||
"ma distreaza" teribil chestia cu "daca stii cum sa tragi ,bla,bla.." vise maica,vise... da' continuati..va rog,continuati... e viatza voastra... |
||
iasomia Postat pe 21 Martie 2011 17:29 |
||
wow.. nici nu am stiut ca exista un asfel de topic.... si mai sunt si sustinatori | ||
cricat Postat pe 21 Martie 2011 17:31 |
||
"Ce te-ar retine bunaoara ca maine spre ex...sa te apuci sa fumezi un scurt crack ..cu ceva sticla pisata(cu S , fara diacritice :-))..pt a potenta ,,senzatia binefacatoare " ? :-)) Totul e posibil pe o scala a unei senzatii ,,potentate" :-) Ce te-ar impiedica sa incerci bazooka( cocaina columbiana ) in combinatie cu alchool? ce te-ar impiedica sa incerci extasy ? ..de fapt , sigur stii unde iti sunt ,,limitele" ?? asta e marea intrebare :-)" Reyya |
||
cricat Postat pe 21 Martie 2011 17:34 |
||
puiule,greierasu'... m-ai lasat masca,mami.. da' ce le ai... |
||
iasomia Postat pe 22 Martie 2011 10:08 |
||
chiar nu am nevoie sa ma droghez pentru a vedea cat se minte la TV sau in jurul meu. Mai bine sa am o minte limpede care sa discearna adevarul de minciuna. | ||
cricat Postat pe 29 Martie 2011 10:41 |
||
da tu chiar nu stii sati faci prieteni ? ...credema daca ai fi destul de realist sa vezi ca vor sa creeze molecula de THC in laborator si sa o bage in medicamente si sa zica ca nu are legatura cu canabisul .....si u intrebi daca ii buna la ceva :)) P.S.: mai bine va uitati pe antena 3 voi astia incuiati (scuze de jignire) si va lasati manipulati (scuze de adevar) |
||
alex91 Postat pe 29 Martie 2011 20:19 |
||
oricat de sanatoasa sau nu este iarba si chiar daca in 2-3 zone din lume consumul ei este legal in anumite conditii, nu este o solutie. da, indiferent de varsta, ne confruntam cu o mare cantitate de stres si devine din ce in ce mai greu ca seara sa reusesti sa te deconectezi si sa te relaxezi pe bune. asta insa inseamna ca tu, fiinta umana cu neuroni si sinapse, sa pui mana sa lucrii nitel cu tine si sa reusesti sa faci asta singur, nu cu "ajutoare" din pacate, nu stiu vreun caz de consum de iarba sau alcool in scopuri "deconectante" sau "vreau sa uit de tot" care sa nu se lase urat, cu depdendente, circ etc. ce e si mai rau, este ca aceste dependente te fac sa pierzi foarte mult, nu doar pt tine pt moment, ci si cariera, prieteni, etc. consumatorii de asa ceva ar trebuie sa judece la rece si sa faca un efort sa inevete sa se simta bine fara stimulente de genul asta. altfel, cu toata "sanatatea ierbii" , feriicrea si starea ta de bine sunt SCLAVELE ierburilor "inofnesive" si noi, chiar daca suntem mai mari, nu inseamna ca nu am avut si noi o tinerete cu toate pacatele ei. ce nu intelegeti voi astia mai "tineri si zmei" e ca noi am fost ca voi si stim pe pielea noastra ce insemana ca faceti voi acum si tocmai pt ca va iubim si ne pasa de viitorul vostru, incercam sa va tinem departe de porcariile astea. cand o sa ajungteti pe la 35 de ani, locuin in casele noastre, fara familii, fara un job stabil, vara un venit sigur samd dar cu mult iarba in cap, veti intelege ce looseri ati ajuns si cat de bine era sa fi ascultat de noi cand erati cu campul imbuibat de tampenii si terbilism, noile generatii, dragilor, nu descpoeriti apa calda, nu face nimic nou fata de noi! toti am fost rebeli, toti am fost neintelesi de parinti, tineri si nelinistiti, dar noi spre deosebire de voi am avut limite si am reusit sa facem ceva in viata. cu iarba in cap, o sa reusiti sa fiti sclavii propriilor tampenii si veti ajunge la mana nopastra, a parintilor, sa va intretinem pana cand dam noi coltul, ori veti incepe cu manareli, furturi si alte "minunatii" care va vor garanta o viata decenta, linistita, sigura si frumoasa, |
||
cristi_iordache Postat pe 3 Aprilie 2011 09:28 |
||
imi pare rau ca te gandesti ca un om care ajunge la 35 de ani fara familie si fara casa lui este un fumator de marijuana ...ute cati oameni instabili financiari sunt in romania si nu au fumat niciodata marijuana ...stai linistit ca marijuana nu influenteaza gradul de inteligenta a unui om deci trebuie sa intelegi ca nu reprezinta un pericol si sunt multe persoane bogate care chiar au stbilitate financiar si sunt fumatori de ani buni ... si chiar personalitati din showbiz care au recunoscut chestia asta ar trebuii sa vezi un documentar daca te intereseaza realitatea ... cauta pe internet " The UNION-the business behind geting high" - o sa itzi dai seama despre adevarata valoare a marijuanei |
||
alex91 Postat pe 5 Aprilie 2011 17:33 |
||
De la: me_reloaded, la data 2010-12-29 23:34:54071, intrebare... un joint sau o berica, o tarie.... exact asa cum zici...sunt atat de multi nedezvoltati emotional, prin asta avand iluzia fericirii...iluzia...momente scurte...dar exista iluzia ei... |
||
dor72 Postat pe 5 Aprilie 2011 17:45 |
||
dor, nimeni nu e pe deplin happy, dar sa-ti induci stari...sa iti amortesti simturile cu iluzii, mi se pare ca nu e deloc ok nu o fi viata asta dreapta si nici corecta, si de obicei, ne da cu o mana si ne ia cu amandoua, dar pana la urma, luciditatea e mai buna decat himerele, parerea mea... dar ma rog, e viata lor...decizia lor... |
||
michelle_ Postat pe 5 Aprilie 2011 18:50 |
||
De la: me_reloaded, la data 2011-04-05 18:50:37dor, nimeni nu e pe deplin happy, dar sa-ti induci stari...sa iti amortesti simturile cu iluzii, mi se pare ca nu e deloc ok scuzama dar trebuie sa subliniez ca cel putin 80 % dintre romani beau cafea - cofeina este un drog mai tare decat THC-ul - de ce au romanii nevoie de cevacaresa le dea energie??? daca tot vine vorba de substante ,vorba aia " cine are nevoie de substante ?" daca stai si te gandesti mai bine realizezi ca tu tot ce folosesti in viatza de zi cu zi sunt substante , pana si supa ii o substanta care itzi "amorteste " starea de foame ... in concluzie u vorbesti despre un lucru fara sa stii nimic despre el ... nu vreau sa te superi ca zic lucrurile aste si vreau sa itzi zic ca u esti unul din milioanele de oameni de pe planetea care nu stiu nimica despre iarba ... |
||
alex91 Postat pe 7 Aprilie 2011 10:21 |
||
doamnelor si domnilor am 25 de ani sunt din iasi si sunt in italia de 9 ani . am vazut si facut multe . vreau sa va spun ca eu fumez de 7 ani hasis si iarba , dar cum am ajuns sa fac acest lucru ? anturajul el te impinge la multe lucruri . totul depinde de educatia pe care o primesti de la parinti ca sa nu face lucruri negative , cum va spuneam fumez de 7 ani dar fumez ocazitional , cand am ok cand nu ok , acum am o perioada de 1 luna jumate de cand nu mai fumez dar imi mai vine cate o data pofta ( e ca un dulce doar ca in exces da in diabet ). nu ma feresc sa va spun ca le.am incercat aproape pe toate inafara de hero dar am vazut si valutat efectele si am ramas la aceeasta concluzie ca hasu si iarba fiind fumate intra si iese . deci nu puteti spune ca acest drog creeaza dependenta ci doar o stare de placere sau de neplacere depinde momentul in care este uzat . in ciuda ideilor pe care multi si le fac in privinta consumului de acest drog doresc sa va spun ca am o stare destul de buna , am o masina ( mb ) am 2 apartamente in romania , am un cont linistitor si o familie formata din o fetita si draga mea sotie si totul merge bine , chiar mai bine de cat credeam . deci nu va faceti griji daca mai fumeaza din cand in cand cate un stho doar aveti mare grija cu ce persoane umbla si ce comportament are . va doresc numai bine si daca ar fi sa alegeti ce sa faca dintre sa fumeze 2 pachete de tigari pe zi sau jumate de alcool cu grade multe si 2 3 sthouri , ar fi mai bine sa il lasati sa pipe cate un foc . ps. deja ca viata e cum e si nu e prea buna cand un foc e cum vrei tu pt cateva momente dupa revii la normal . va continua ..... pace end love . pit .. |
||
garbo201069 Postat pe 12 Aprilie 2011 03:44 |
||
alex, pe mine demult nu ma mai supara nimic...asta vine o data cu intelepciunea varstei | ||
michelle_ Postat pe 12 Aprilie 2011 08:42 |
||
69, sa-i spui lu` murgu` ...catamai deliru`, bre... | ||
Freya__ Postat pe 12 Aprilie 2011 12:31 |
||
69.. ha?... te dadusi la iarba, bag sama... |
||
roby_cado Postat pe 12 Aprilie 2011 14:35 |
||
io n-am inteles cum e cu asta: "cand am ok cand nu ok"... ok-ul cui? al muma-si? da' aia cu valutatu' efectelor? ca la aia cu ocazitionalu' nu-mi mai bat capu', o fi un termen nou de pe centura rromei |
||
Thor_again Postat pe 12 Aprilie 2011 14:39 |
||
"iarba verde de acasa"... ce melodie..,heee... |
||
roby_cado Postat pe 12 Aprilie 2011 14:45 |
||
De la: roby_cado, la data 2011-04-12 14:45:45 esti fumat /:) :)) |
||
alex91 Postat pe 13 Aprilie 2011 12:02 |
||
MI-AM FACUT CONT AICI DOAR PT A RASPUNDE. STRIG CU CAPSU` CA SA VA SARA IN OCHI. CANNABIS NU E UN DROG!!! SI NU A FOST NICIODATA. NU MA CREDETI ACUM , DAR O SA O FACETI IN MAXIM DOI ANI CAND V-A FI APLICATA LEGEA EUROPEANA (CARE E DEJA IN VIGOARE) . LEGE CARE INTERZICE CRESTEREA CELOR MAI MULTE PLANTE "MEDICINALE" , A SE CITI: MUSETEL,MENTA,SUNATOARE ETC. . ELE NU SUNT DROGURI, SUNT DOAR PLANTE CE AU OARECARE EFECT ASUPRA ORGANISMULUI NOSTRU. UN EFECT BENEFIC" CA CEL AL CANNABISULUI" . SI ACUM POATE INTELEGETI DE CE E CANNABISUL ILEGAL. PT CA LEGAL NU VALOREAZA MAI MULT DECAT O LEGATURA DE MARAR. ILEGAL INSA E 60-70 RON GR.. MAI DEPARTE: CONSUMUL DE CANNABIS NU E PRECURSORUL CONSUMUILUI DE HEROINA SAU ALTE DROGURI. DAR, DEALERU` NU POA` SA VANDA CEVA CE NU DA DEPENDENTA ,ASA CA O MAI STROPESTE SI EL CU NISTE KETAMINA (PE IARBA ADICA) , SI DE AICI MITUL DEPENDENTEI DE CANNABIS. INCA UN MOTIV PT CARE TE APUCI DE HEROINA SAU ALTE DROGURI( IN CONDITIILE IN CARE ESTI UN COPIL TERIBILIST), E FAPTUL CA CANNABIS E CONSIDERAT SI LEGIFERAT CA DROG DE MARE RISC, ASA CA ANII DE PUSCARIE IN CAZUL CONSUMULUI DE CANNABIS E ACELASI CA IN CAZUL CONSUMULUI DE HEROINA. ASA CA CE AI DE PIERDUT!?! PS Stiu sigur ca ,daca maine ar fi interzis otetul de mere, pe orice motiv. Poimaine toate persoanele care isi scuipa in san azi la auzul cuvantului marijuana, ne vor spune cat de nociv si periculos este otetul pentru noi si pentru copiii nostri. PACE!!! |
||
eu0800 Postat pe 16 Iunie 2011 13:23 |
||
800 tu la cate ai ajuns pe zi? sau ai trecut la ceva mai puternic? |
||
iasomia Postat pe 16 Iunie 2011 17:05 |
||
FOARTE MARE GRESEALA!!! dependenta de alcool recunosc ca e foarte greu de scapat! alcoolu face destule ravagii (familia mea sa destramat din cauza asta) si totusi nimeni nu zice nimic! dar cu marijuana nu e asa ! Ea poate provoca rar dependente...dar dependente psihice, adica e doar in capul tau, daca vrei te lasi si gata. nu confundati marijuana cu coffe shopurile, ele sunt FOARTE daunatoare pentru om deoarece au substante chimice care distrug organele omuui; In timp. Dar marijuana nu este decat o planta... nimic chimic...este un remediu pentru stres natural. Dar trebuie consumat cu prudenta si nu chiar foarte des, la fel ca bautura: ''Consuma alcool cu moderatie''. Mai este ceva care trage linie la ce am zis: Bautura si oricare drog usor sunt foarte diferite la fiecare om. daca un om are instinct violent, cand se imbata devine violent, daca un om are instinctul creatiei, atunci cand fumeaza devine super inspirat. Deci totul depinde de persoana... (mai putin la canabis'' nu ai cum sa devii violent'') Tote cele bune va doresc si hai sa schimbam tara asta cu ceva bun, sa ne preocupam de viitorul copiilor si alte treburi mult mai importante decat sa judecam viciile cu effecte minore. Cu drag, Nimeni de Nicaieri :D |
||
mafio0 Postat pe 21 Iunie 2011 19:17 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Conteaza daca iesi cu un barbat urat? | 10 | De la: garbo059117 13 Ianuarie 2010 23:45 |
EPILARE | 2 | De la: rosioara61 26 Septembrie 2009 08:39 |
bacalaureat | 1 | De la: garbo159954 28 Iunie 2010 10:39 |
|
||
vreau sa castig bani | 4 | De la: garbo_465134 21 Aprilie 2017 12:10 |
Copilul meu fumeaza marijuana | 522 | De la: 2 Martie 2017 11:04 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară