Daca, copilul tau fumeaza marijuana inseamna k stie ce e viata...marijuana nu este k alcolu sau k tutunu ba chiar in trecut era folosita ca medicament pentru multe boli...se spune k marijuana vindeca chiar si cancerul,este interzisa din motive economice,dar oameni din ziua de azi mai exact oameni din ROMANIA au o mentalitate preistorica 1 neuron amarat pe cale de disparitie...marijuana este chiar recomandata in unele tari ca medicament,eu stau in anglia nici aici nu e legala dar daca opresti la fiecare colt cate un om e imposibil sa nu aiba macar un gram ori la el ori acasa:P asa k daca baiatul tau daca fumeaza marijuana nu insemna k se va apuca de heroina sau cocaina ..... totul depinde de anturajul lui....PENTRU TOTI CARE O SA COMENTEZE:AM FUMAT MARIJUANA SI NU SUNT UN DROGAT SI NICI DEPENDENT,NU MAM APUCAT NICI SAMI INJECTEZ HERO SAU SA TRAG COC...SI APP DACA AI CVA DE SPUS IN PRIVINTA ACESTUI COMENTARIU INSEAMNA K ESTI UN OM FARA JUDECATA DEOARECE "INCEARCA INAINTE SA JUDECI":P | ||
AtariStar Postat pe 6 August 2011 20:46 |
||
---|---|---|
de mic copil sufer de astm, medicii au spus ca pin la 16-17 ani voi trai, incepind sa fdumez marijuana, nu mai stiu cei asta astm!!!!, am 27 si ma simt perfect. la medici indeopste nu am fost de zeci de ani, numai daca la dentist... :) | ||
Nenairde Postat pe 17 Octombrie 2011 14:11 |
||
Cum ziceti voi Marijuana nu creaza dependenta? .. drumu e asa, Tigari normale cu tutun, apoi Marijuana Hascisc sau orice de fumat, joint, apoi heroina la fumat, si etc etc si mai rau.. Informati-va inainte sa spuneti ca marijuana nu creaza dependenta! Doamne fereste-ma mai bine cand va zice cineva care a fost dependent deci stie ce zice;) Dar voi oameni buni inainte sa spuneti ca nu da dependenta, nu va-ti gandit vreodata asa : dece unu cand fumeaza un joint de marijuana dupa o zi ce nu fumeaza tot o vrea din nou? Sau dece daca Marijuana nu creaza dependenta unele persoane fumeaza cate 6-7 jointuri la o zi?! Doamne...:O omg lol bine ca am scapat:) | ||
|
||
garbo240177 Postat pe 26 Octombrie 2011 14:49 |
||
Bravo !! .... corecte si din pacate adevarate afirmatiile tale. In sprijinul celor afirmate adaug si eu o " noutate" citez : cultivarea usturoiului pentru consum propiu ,este considerata infractiune" si se pedepseste cu inchisoare de la 1 luna la 6 luni sau amenda, legea a intrat in vigoare la 01.04.2010 ( vezi monitorul oficial). In legatura cu mult demonizata canepa,problema nu este planta in sine( omenirea o foloseste de mai bine de 5.000 de ani ).... problema este a industriei petro-framaceutice - nu o pot patenta pentru ca este o planta care creste liber, in schimb aduce concurenta plasticului si din "pacate" VINDECA peste 180 boli.... �n concluzie, marijuana r�m�ne o plant� extrem de periculoas�, dar numai pentru veniturile companiilor petro- farmaceutice �i ale slugoilor lor politici �i l�s�nd la o parte imposibilitatea reproducerii pe cale sintetic� a oric�rei substan�e generate de uzina vie a unei plante, efectele pozitive documentate ale canabisului se datoreaz� nu at�t componentelor sale individuale, ci tocmai combina�iei halucinante de 488 de substan�e, pe care �tiin�a actual� a fost incapabil� s� le descifreze, �nc�, aflate �n str�ns� corela�ie cu sistemul endocanabinoid uman. Va doresc o minte deschisa . |
||
garbo252584 Postat pe 4 Decembrie 2011 17:35 |
||
Tu esti pentru 'Hai sa-i facem pe copiii nostrii sa nu mai aiba personalitate! Hai sa le distrugem si ultima urma de incredere!'? | ||
albastraemarea Postat pe 2 Ianuarie 2012 15:33 |
||
De la: Nenairde, la data 2011-10-17 14:11:38de mic copil sufer de astm, medicii au spus ca pin la 16-17 ani voi trai, incepind sa fdumez marijuana, nu mai stiu cei asta astm!!!!, am 27 si ma simt perfect. la medici indeopste nu am fost de zeci de ani, numai daca la dentist... :) aha. Si precis e de la marijuana? Probleme MULT mai grave am avut si eu in copilarie, da' nu as putea sa zic ca mi-au trecut pentru ca mi-am bagat picioarele in ea de sanatate. Ba din contra. Mi-au trecut DESI mi-am bagat picioarele...E o diferenta de nuanta. |
||
quasaria Postat pe 2 Ianuarie 2012 15:55 |
||
cred ca majoritatea adolescentilor incearca iarba, nu toti parintii isi dau seama insa. ma surprinde neplacut insa faptul ca parintii nu sunt la fel de ingrijorati de consumul de alcool pe cat sunt de ingroziti de marihuana... efectele alcoolului sunt mult mai devastatoare asupra organismului. documentati-va putin, oamenilor! | ||
al_ma Postat pe 9 Februarie 2012 11:12 |
||
Nu va apucati de marijuana, alcool, tigari etc si nici nu lasati pe altcineva sa se apuce...E groaznic... Cand m-am apucat de fumat(tigari normale) am zis sa fumez si eu una sa vad cum e...de atunci am 3 ani de cand fumez 1pak-2 pe zi.....E greu sa te lasi... Acelasi lucru e si cu marijuana...toti spun ca nu da dependenta...ca e usor sa te lasi etc...pai atunci de ce nu se lasa...ai incercat odata, gata... |
||
garbo264133 Postat pe 15 Februarie 2012 13:59 |
||
si ce ar trebui sa facem cu "altcineva-ul"? Sa il tinem legat?! Discernamintul, nene... ai auzit de el? |
||
quasaria Postat pe 15 Februarie 2012 14:03 |
||
Da ..discernamant.. Discernamantul este valabil pana intr-un punct Eu spuneam sa nu lasam pe ceilalati sa se apuce de fumat, alcool etc prin sfaturi daca nu putem altfel.. Vad pe forumuri copii de 13-15 ani care vor sa se apuce de fumat si cer sfaturi cu privire la ce tigari sunt mai bune...vad stiri cu fete de 13 ani gravide...etc.. Nu cred ca pentru genul asta de persoane functioneaza discernamantul (se considera ca pana la 18 ani nu prea ai)...si atunci ramane ca cei care pot(parinti, prieteni etc) sa le explice probleme de acest gen...si daca nu se poate altfel limitate anumite chestii gen bani, timp liber, iesiri in oras...pana isi dau seama care e viata reala si nu viata de la colt de bloc... Asta cred eu |
||
garbo264133 Postat pe 15 Februarie 2012 14:10 |
||
daca doar ii limitezi pentru ca n-au 18 ani, la 18 cind rup lantul va exista efectul de compensare si vor face in sfarsit ce au vrut: pentru ca ce inteleg ei este nu ca nu e bine, ci ca nu le dai tu voie. | ||
quasaria Postat pe 15 Februarie 2012 14:12 |
||
In principiu e corect...dar odata ce limitezi anumite chestii le eviti cel putin pe moment, isi va alege alt anturaj si sunt sanse de 90% sa nu se apuce de fumat, alcool etc. Dupa 18 ani va fi destul de constient ca anumite chestii nu sunt bune pentru el, va munci pentru banii lui, nu va avea foarte mult timp liber si astfel exista sansa sa devina un om normal fara prea multe vicii.. Plus ca varsta la care te apuci de asa ceva conteaza enorm...de ce spun asta..dau 3 exemple - sanatate - corpul e in formare pana la o anumita varsta, astfel incat cu cat esti mai tanar cu atat afecteaza mai tare organismul - probleme ce pot aparea - daca este prins cu marijuana...va avea de suferit de la scoala(gen nota la purtare, exmatriculat) pana la chestii mai serioase( scoli de corectie etc) cu implicatii directe mai departe( ex nu va putea da la liceul militar pentru ca are nota scazuta la purtare) - nu se ocupa de invatat, citit etc care il vor influenta mai tarziu in viata.... *Sper ca am fost coerent |
||
garbo264133 Postat pe 15 Februarie 2012 14:32 |
||
poate - sau poate ca nu. Ne crestem copiii sa fie in stare sa se descurce copacel pe picioarele lor si cind nu mai stau atirnati de fusta noastra. N-o sa fim tot timpul linga ei. Aa ca mi se pare mult mai important sa ii faci sa inteleaga ca nu e bine, nu sa le tii lesa scurta. Trebuie sa nu vrea ei sa faca anumite lucruri. Nu sa nu le faca ca poate afla mama/tata. In rest, nota la purtare nu mi se pare mare nenorocire: nenorocirile sint sa exacerbezi problemele minore, sa isi piarda comunicarea cu tine si sa derapeze de tot - fara ca tu macar sa stii.... |
||
quasaria Postat pe 15 Februarie 2012 14:37 |
||
Aveti perfecta dreptate - copiilor trebuie sa le fie explicate anumite lucruri.... Dar cine sa le explice....daca ne uitam cateva pagini inapoi pe forum vedem persoane care considera perfect normal faptul sa fumezi o tigara doua de marijuana, sau care considera ca marijuana este un medicament.... In plus vedeam la televizor zeci de cazuri de tineri care fumau de la weed shop si ajungeau la urgente..Si cine e de vina? parintii acestora, care nu stiu ce fac copii lor...pe unde umbla, cu cine stau....si dintr-un singur motiv, le acorda o libertate prea mare ... |
||
garbo264133 Postat pe 15 Februarie 2012 14:46 |
||
e mai complicat decit "le acorda o libertate prea mare." Nu poti sa tii un adolescent legat. Iti spune ca se duce la biblioteca si pleaca sa isi cumpere droguri. Ce faci, te tii dupa el? Cit timp? 24 din 24? Este problema de incredere. De cit credit le acorda copiii parintilor, de masura in care poti sa le fii prieten si sa ii influentezi. Nu de restrictii fizice.La un moment dat vine vremea cind restrictiile fizice nu mai functioneaza, si daca nu ai reusit sa il inveti nimic pina atunci - decit ca tu decizi - pa pa si un praz verde... Ii dai drumul in viata total nepregatit. Si nu e el de vina. |
||
quasaria Postat pe 15 Februarie 2012 14:56 |
||
Ba frate sa stiti si voi ca iarba nu face rau decat daca este stropita cu diferite chestii pt. ca iarba normala care nu este stropita nu face niciun rau . | ||
garbo265062 Postat pe 20 Februarie 2012 08:58 |
||
De la: , la data 2008-08-01 13:55:17Am simtitun miros ciudat o data si am intrat peste el in camera si l-am prins fumand marijuana. Mi-a zis sa nu imi fac griji, ca e ok. A doua zi dimineata am avut o discutie cu el. Mi-a zis ca nu e dependnt, fumeaza destul de rara si mai ales atunci cand nu poate sa adoarma. Ce sa fac? Daca ii interzic total, mai rau o sa faca. Nu imi este atat de teama de marijuana, cat imi esteteama sa nu se apuce si de alte dorguri mai tari. Cum sa vorbesc cu el? Ce sa ii spun ca sa se lase? Are 20 de ani baiatul si nu am avut niciodata probleme cu el. Stimabila doamna eu sunt consumator de iarba de aproximativ 6 ani,timp in care datorita acestei plante, am constientizat ca : trebuie sa ma intorc la scoala pentru a-mi termina studiile si asta am si facut, am dobandit permisul de conducere tot datorita marijuanei, m-am angajat ,ma inteleg foarte bine cu parintii mei,numai dau dovada de agresivitate cum faceam de la alcool unde dupa 3 4 beri bateam lumea degeaba pe strada, mi-am dat seama ca, tigarile nu imi fac bine desii nici in momentul de fata nu pot scapa de ele,sunt un tip calm si foarte bazat psihic respectos cu toate persoanele care ma inconjoara si ascult bach!! INAINTE de iarba: nu invatam si nu ma duceam la scoala , plecam cu anturajul in bodegi si beam pana cadeam jos, vorbeam urat , ma certam cu mamica si cu taticul meu, ascultam manele si promovam incultura,nu respectam pe nimeni,beam bere in fata blocului dupa care aveam chef de scandal ,aveam probleme cu ficatul si multe alte probleme! Eu nu incurajez consumul de marijuana, fiecare face ce vrea cu viata lui insa va rog foarte frumos sa nu puneti marijuana in rand cu drogurile pentru ca marijuana nu este un drog ci o planta care creste si singura! multumesc! |
||
Weedy Postat pe 2 Martie 2012 13:47 |
||
Sa fumeze cat mai multa | ||
garbo268981 Postat pe 12 Martie 2012 21:14 |
||
i-a fost rau din cauza efectelor secundare e ceva normal,dar daca fumeaza marijuana sigur nu se apuca de alte droguri | ||
garbo270987 Postat pe 23 Martie 2012 00:56 |
||
Eu tot sunt de aceeasi parere marijuana nu este ft rea eu o consum de 2 ani nu am dependentza am inceput sa gindesc mai bine si sa vad o lume mai amabila totul din jur vezi altfel nu este rau ci sper la ceva bine pentru populatzie ceva fara explicatzie un extaz si pe linga asta o vorba schimbata | ||
Leko_Tolik_1 Postat pe 27 Aprilie 2012 11:30 |
||
Na, m� duc dup� marijuana, poate iau �i permisul de conducere. | ||
Axl_R Postat pe 27 Aprilie 2012 11:38 |
||
No, io daca ma apuc de marihuana, ma scap de fumatu' de tutun? | ||
dihoritza Postat pe 27 Aprilie 2012 18:17 |
||
Alex, iti respect punctul de vedere, e convingerea ta. Aici, fiecare isi spune parerea, dar... ATENTIE la limbaj, da? | ||
dihoritza Postat pe 30 Aprilie 2012 23:54 |
||
DA, tu tot pe forum e�ti. Sorry, o fost musai. | ||
Axl_R Postat pe 30 Aprilie 2012 23:58 |
||
Cine Ax, io? Poi, io am crezut ca tu te duci la somnic si d-aia ti-am spus NB. Io am treaba sa iti beau vinu' Azi am dormit ca un vierme de matase si amu am chef de palavre. |
||
dihoritza Postat pe 1 Mai 2012 00:02 |
||
Nu, cu Alex vorbeam. M� duc, iote acu'! Am fost oprit� pt un pahar de vb. | ||
Axl_R Postat pe 1 Mai 2012 00:09 |
||
u are all so stupid :) staying here and posting comments.TRY IT!! if u like it keep smoking if you don`t then STOP! wtf is wrong with u people?!?!? | ||
garbo_7896 Postat pe 27 Septembrie 2012 01:06 |
||
Dragi parinti , va spun din experienta mea de consumator ca nu provoaca dependenta fizica si stadiile in care fumezi iarba iar mai apoi treci la cocaina sau heroina depind 100% de fiecare om. Eu pana acum nu am fost tentat sa folosesc asa ceva si am 3 ani in spate decand fumez iarba. | ||
Radu_Francisc_1 Postat pe 1 Octombrie 2012 11:26 |
||
In primul rand, pentru care au o preconceptie legata de marijuana. Cautati pe Internet, este plin de articole legate de marijuana, mai nou s-au facut studii care spun ca, in concentratii mari de THC si alte substante active din cannabis (acelasi lucru cu marijuana, iarba, cum vreti sa ii mai spuneti), combat, in proportie de 80%, celulele canceroase. Cautati pe net (nu am chef/ timp acum), o poveste in care tatal avea o fiica de 6 ani, parca, care suferea de o forma de cancer la sange. Doctorul i-a interzis acestuia sa ii dea marijuana, dar, totusi, tatal i-a dat, pentru a ii ameliora durerile, ca fata sa poata muri "linistita". Stiti ce s-a intamplat? Substantele active din marijuana a "luptat" cu celulele canceroase si, WOW, fata a scapat de cancer (miracol, nu?). Marijuana este folosita, de asemeni, pentru a ii trata pe cei cu bulimie (mareste pofta de mancare), si multe, multe, multe altele. Cautati de ce a fost interzisa, in primul rand, marijuana. Ca scurt istoric, un MAGNAT AMERICAN, de pe la inceputul secolului al XX-lea (sau sfarsitul sec. XIX, nu mai tin minte exact), detinea toata industria lemnului, prin care fabrica hartie si multe altele. Apoi, un om a descoperit ca, prin prelucrarea marijuanei, se putea crea hartie mult mai rezistenta, durabila si implica costuri cu 10000% mai mici (nu exagerez, de 100 de ori mai mici, adica). MAGNATUL AMERICAN, si-a folosit toate influentele pentru a ILEGALIZA marijuana, prin diverse tactici, ca este un drog, etc. SI asa a fost, pentru prima data, interzisa marijuana. Apoi stiti pentru ultima data, in America, de ce a fost ilegalizata marijuana? S-a efectuat un studiu pe maimute, in care le baga doze extrem de mari de fum de marijuana, si, dupa acesta, s-a descoperit ca maimutele mureau la doze extrem de mari. DAR ACEST STUDIU A FOST EFECTUAT ASTFEL: SE PUNEA O MASCA DE GAZ PE CAPUL MAIMUTEI, IN CARE NU AVEA ACCES LA OXIGEN, PRIN URMARE MURIND NEURONII (LIPSA DE OXIGEN NE OMOARA NEURONII), si asa a fost demonstrat ca marijuana este "REA". Acum, in Romania, este normal ca aceste preconceptii stau implementate din perioada comunista. Asa sunt romanii, si, in general, cei din zona comunista, cu asta e RAU, STIU EU MAI BINE. ACum, in tarile CIVILIZATE si cu un TRAI RIDICAT, cum ar fi in Statele Unite ale Americii, in care multe state au legalizat consumul de marijuana, olanda, Cehia, chiar si POLONIA, de unde era Papa Ioan Paul al II-lea, etc, de ce credeti ca este legala marijuana? Pentur ca este rea? Oameni buni, nu exista NICI UN DECES inregistrat din cauza marijuanei. Nimeni nu a ramas dependent de marijuana (NU PROVOACA DEPENDENTA, NICI PSIHICA NICI FIZICA). Psihica, de fapt, provoaca la un moment dat, pentru ca poate aparea ca un stil de viata, cuim ar fi si spalatul pe dinti, e ceea ce facem de foarte multi ani in fiecare zi, si e greu sa ne obisnuim fara. Acestea fiind spuse, copii (persoanele imature) concep altfel aceste lucruri. NU PROMOVEZ CONSUMUL DE MARIJUANA, mai ales ai celor sub 18 ani, pentru ca ei nu sunt dezvotlati mental indeajuns sa conceapa motivul pentru care ar putea consuma. Acum, aici este un articol bun despre de ce consuma adolescentii droguri si alcool, prin a reaminti ca marijuana nu este un drog :) Este o planta care creste de milioane de ani, inainte ca oamenii sa fie pe planeta (cel putin homo sapiens). |
||
garbo_13191 Postat pe 26 Aprilie 2013 19:09 |
||
nu o dai pe mana mea ca o invat eu sa fumeze:))) | ||
Enigmaticul Postat pe 29 Octombrie 2013 13:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
PENTRU CE ATATEA SINUCIDERI,IN RANDUL ADOLESCENTILOR??? | 2 | De la: Alexxandra 26 Martie 2010 17:06 |
Conteaza daca iesi cu un barbat urat? | 10 | De la: garbo059117 13 Ianuarie 2010 23:45 |
009 | 18 | De la: Ella34 17 Iunie 2009 20:08 |
|
||
slabesti daca mananci ecologic? | 10 | De la: 105905 13 Aprilie 2010 13:26 |
tulburare de comportament - boala psihica de temut | 148 | De la: arca 12 Aprilie 2020 01:59 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară