E o vb.drogurile "sunt bune" atata timp cat faci tu ce vrei din ele.cand fac ele ce vor din tine nu mai sunt bune.aia sunt oamenii slabi despre care zici tu, care nu se mai controleaza...fumez de 5 ani doar iarba.nu am incercat altcv si nici o sa o fac iar in astia 5 ani am avut cateva luni in care am fumat zilnic dar in ultimii 2 ani am avut pauze de 7 luni in care nu am fumat deloc.deci iarba nu da dependenta.in schimb fumez de 6 ani zi de zi tigari normale.cunosc oameni cu familie care lucreaza in buc la banca si o data pe luna "se rup de realitate" deci crede.ma k nu e chiar cum crezi tu. | ||
garbo_398060 Postat pe 28 Februarie 2014 03:16 |
||
---|---|---|
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m157guyg951qatsg4o1_500.jpg |
||
Rotty Postat pe 28 Februarie 2014 06:02 |
||
mda. Una peste alta, mie metodele de combatere mi se par mai nocive decit fumatul in sine (btw, cad ca s-a amestecat in ciorba asta si fumatul "normal"...saracul ) Evident ca nu mi-ar conveni sa am asemenea surprize de la odorul propriu, dar nici n-as considera in capat de lume, si DA, provoaca dependenta, NU, nu e la fel de nociva ca restul drogurilor (in special cele sintetice) si DA, se poate lasa cu ceva vointa. Si de cocaina te poti lasa, pina la urma. Intrebarea e daca mai vrei sa te lasi, sau pentru ce sa vrei.... (si asta nu pot sa zic ca e o intrebare pe care sa nu o inteleg). Life sucks, si pentru cine are o alta opinie, sa incerce sa isi largeasca putin "orizontul". Exact asta e problema cu drogurile. Capeti o alta perspectiva pe care e greu sa o mai anulezi ulterior ca sa reintri in tipologia de oitza fericita ca a prins metroul dimineata ca sa poata slugari 8 ore pe banii de conserve. Asa cum am zis... e o chestiune sociologica complexa. | ||
|
||
quasaria Postat pe 28 Februarie 2014 06:23 |
||
la urma urmei si: alcoolul, medicamentele, dulciurile, mancarea in sine, carbogazoasele, natura poluata(DA, si ea)! Fiecare consumate peste limita normalului(corpului tau) poate cauza simptomele drogatului. Nu exista un prototip simptomatic, fiecare corp se manifesta in fel si chip. Marijuana, in zilele noastre, este intrebuintata si la fabricarea medicamentelor sub alta denumire in scop(bnefic) de tratament pt. boli extrem de grave( nu dau ex.) Cert este ca putini dintre cei care o consuma cunosc realitatea despre ea sau despre propriul corp. Deci, mananci fiindca ti-e foame, bun, din varii motive simti ca-ti este foame tot mai des, consumi mai mult si parca corpul tot cere, nu-i rau, ii dai si constati peste timp: ingrasare, modificari fizice, simtome diverse si ciudate, si de ce nu, chiar dependeta de "acele bunuri" consumate. Asa si cu drogurile, nu trebuie sa fii Einstein ca sa-ti dai seama! Are efect contracararea dependentei, cu medicamente?! partial, are! depinde cat/cum rezista corpul supus la noi schimbari, nu "vointa" sta la baza de-a nu mai consuma droguri, "veninul, cu venin se scoate". Viziunea in ansamblu, este, tocmai functionarea acestei "complexitati sociologice" si nimic din cele existente in viata reala nu functioneaza mai bine decat chimia in diversificata ei forma, benefiiciile sau pericolele si le alege fiecare. |
||
pitiTa_ Postat pe 28 Februarie 2014 12:02 |
||
parerea mea e ca marihoana nu face rau la organism sar putea sa faca numai DACA!! fumezi 1.500g in 15 minute, | ||
Royal_Delox_1 Postat pe 7 Aprilie 2014 02:45 |
||
Un kil jumate intr-un sfert de ora ? Ce esti locomotiva cu aburi ? Nici apa nu poti sa bei asa de multa in asa putin timp. | ||
Rotty Postat pe 7 Aprilie 2014 06:05 |
||
mda. la un kg jumate in 15 min ajungi dupa ce te obisnuiesti cu doza "normala", si cu dublul, si cu triplul ei.... samd. In timp, corpul tau proceseaza bine merci niste concentratii care ar omori un elefant. Fix de la asta era sa dau ortul popii in adolescentza, dupa o pauza de 48 de ore doza zilnica era overdose. Si pentru ca am experienta ambelor parti ale baricadei, chiar daca a trecut mult timp de atunci, stii ce e nociv? E nociv sa DEPINZI de ceva, mai ales de ceva ce costa averi. E nociv sa nu poti sa iti infrunti problemele FARA nimic care sa estompeze realitatea. De fapt, nu efectul fizic e nociv: efectul psihic e devastator in timp. Pentru ca daca ai evadat o data din realitate vei tinde sa cauti "scapari" de cite ori ceva nu o sa iti convina. E valabil si pentru droguri si pentru alcool, si pentru antidepresive - pentru orice substanta care iti modifica viziunea asupra lucrurilor. In realitate, lucrurile nu se schimba. Doar faptul ca nu le mai percepi se schimba. Si daca nu le mai percepi nu le poti rezolva. Lasitate? |
||
quasaria Postat pe 7 Aprilie 2014 06:34 |
||
Normal. Se putea altfel? Filo şi iar filo... O, nu fumez, m-am lăsat, am voinţă. :D Dacă mă las de viaţă, tot voinţă se cheamă? |
||
Axl_R Postat pe 7 Aprilie 2014 07:45 |
||
marijuana e legala in multe state si are si ceva beneficii. acuma depinde cat de multa fumezi si daca e singurul drog. nici mie nu mi-ar placea sa-mi fumeze niscaiva droguri copilul dar daca tot stiii ca o face, il poti trage deoparte si avuta discutia ca intre mama si copil referitor la cat de distrugatoare sunt drogurile. Macar sa se opreasca la marijuana. Sau te-as sfatui sa incerci sa-; convingi sa mearga la niste sedinte de consiliere ref la droguri. |
||
metaphor Postat pe 7 Aprilie 2014 15:09 |
||
Pai daca fumeaza or sa stea amandoi linistiti . Daca beau impreuna sar putea unul din ei sa ajunga la spital ffffff.simplu | ||
Radu_Florin_2 Postat pe 7 Iunie 2016 20:46 |
||
Incuiati mai sunteti marijuana face bine este interzisa pt ca propiile guverne au de castigat din traficul de marihuana si restul care nu ma intereseaza. Trebuie doar sa ganditi un pic. Cat despre copii vostri cum ca fumeaza? Odata ce au inceput sa fumeze nu se vor mai lasa si nu.pt ca da dependenta ci pt ca e mare caterinca | ||
Radu_Florin_2 Postat pe 7 Iunie 2016 20:50 |
||
Buna ziua stiti sigur ce a fumat baiatu sau asa credeti ca e marijuana ca doar etnobotanicele ''legalele'' au asa simtome | ||
Marian_Marian_1 Postat pe 2 Martie 2017 11:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
MIRAJUL ADOLESCENTEI | 37 | De la: sorryDanae 14 August 2011 02:21 |
Fata mea vrea sa stea desculta mereu | 22 | De la: daria37 27 Ianuarie 2016 10:42 |
Sănătate psihică | 3 | De la: Karl_Kwiatkowski_1 6 Martie 2016 16:52 |
|
||
tulburare de comportament - boala psihica de temut | 148 | De la: arca 12 Aprilie 2020 01:59 |
Atelier de teatru si psihodrama pentru adolescenti si tineri | 1 | De la: Catalina_Hetel_1 24 Mai 2012 15:52 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară