welcome ![]() |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Noiembrie 2009 21:59 |
||
---|---|---|
e clab' nu clan ![]() |
||
nelly05 Postat pe 4 Noiembrie 2009 22:01 |
||
hopaa.. topicul rodicutei! iote-l bre, ca mai traieste, da din picioare ![]() |
||
|
||
melanie Postat pe 4 Noiembrie 2009 22:05 |
||
pai de cand ma chinui io sa il resuscitez... ![]() da' acu' ii zice clab de blonde...e de fitze, bre... ![]() |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Noiembrie 2009 22:18 |
||
Clab, club, clan, grup, gasca, formatie, ce o fi... Da` blondele`s blonde naturale sau decolorate?... Ma gandesc sa nu ma da-ti afara, eu sunt blonda naturala, trebuie cumva sa merg in clubul blondelor blonde sau pot sa raman? E destul de rau cand ti se spune :"esti cam blonda...", dar ca sa ti se spuna de doua ori blonda, e prea mult si ma gandesc ca ceva nu e bine! Glumesc...Cineva spunea ca daca te-ai facut blonda odata, ramai blonda toata viata, asa o fi? Topicul acesta a devenit cam vesel pentru subiectul pe care al contine, deci un ultim sfat pentru doamna in cauza: doamna, lumea merge mai departe si fara omul ala, da-l in... | ||
lela Postat pe 4 Noiembrie 2009 23:42 |
||
lela....cica ;spunea cineva aici ca bancurile cu blonde sunt facute ca sa se prinda si brunetele (asta insemna ca femeile in general ,nu?) ![]() ![]() |
||
l_flory Postat pe 4 Noiembrie 2009 23:54 |
||
nope...ca mai sunt si roscatele......alea inteleg bancurile cu blonde, dar nu pot explica de ce.... wifo...semnat condica in clab...bine ca n-am scris crab... |
||
tutankhamon Postat pe 5 Noiembrie 2009 00:09 |
||
poi tut ....roscatele intra la categoria blonde nu?......dar eu ma intreb de shatene....cu ele cum e?....stii ,fiecare ce-l doare.... ![]() |
||
l_flory Postat pe 5 Noiembrie 2009 00:12 |
||
flory...pe lumea asta - poti intreba pe oricine - sunt trei tipuri de baza de femei.....blonde, brune si roscate...cel putin eu asa stiu....restul sunt variatiuni pe o tema data..... | ||
tutankhamon Postat pe 5 Noiembrie 2009 00:14 |
||
da tut...stiu ...blonde -brune......'nteles. ![]() |
||
l_flory Postat pe 5 Noiembrie 2009 00:27 |
||
![]() ![]() ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 5 Noiembrie 2009 00:51 |
||
Da, da` cica bancurile cu blonde sunt scoase de brunete si roscate...Roscate, brunete, blonde, nu conteaza, numai bine sa ne stea ! | ||
lela Postat pe 5 Noiembrie 2009 10:30 |
||
Stiu ca nu acesta este subiectul topicului, mai deschidem si noi cate o paranteza si daca tot vorbeam de culori de par... Dupa ce ca ne straduim atata sa aratam toate bine... Femei de toate culorile, fi-ti unite ! Uite, chiar ma gandeam acum, barbatul meu, de peste 2 decenii, in afara de tuns si si ras, taiat unghii, nu are nici o grija, nu pensat, epilat, manichiura, pedichiura, vopsit, coafat, regim, etc...etc... Mai zice uneori, uitandu-se in oglinda :"...uite... ce am mai incaruntit..." Doamne, ma gandesc eu atunci, sa nu-i vina cumva vreo idee, ca am mai vazut barbati la varsta a doua care s-au vopsit... Deci, este acesta un subiect ce trebuie sa tina numai de femei ?...Va-ti gandit voi vreodata cum ar fi daca sotul vostru ar veni acasa si...surprizaaa!!!... Glumesc, iar...Si totusi, parca i-mi suna in urechi muzica din filmele horror ale lui Hitchcoch... Voua?... | ||
lela Postat pe 5 Noiembrie 2009 11:23 |
||
lela.....pe al meu al pensam mai demult ca ma 'nerva cu sprancenele alea groase .... si intr-o zi m-am apucat sa-l epilez ![]() sa vezi atunci distractzie..... nu a mai purtat pantaloni scurtzi...si afara erau 40 de grade.... ![]() |
||
l_flory Postat pe 5 Noiembrie 2009 11:29 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
lela Postat pe 5 Noiembrie 2009 13:10 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
mitzura Postat pe 6 Noiembrie 2009 18:58 |
||
oanoo, mamica..bea nitzica apa, ca rodicuta are treaba nitzel ![]() isi da cu oja pe unghii ! ![]() |
||
melanie Postat pe 6 Noiembrie 2009 19:05 |
||
dap...intre timp acilea au avut loc schimbari...e clab de blonde... ![]() |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Noiembrie 2009 19:06 |
||
![]() dar merge faza aia cu neuronii ![]() |
||
melanie Postat pe 6 Noiembrie 2009 19:09 |
||
unu, bre...si ala in stand by... ![]() mel...ia baga ochiu' acilea oleaca... http://www.youtube.com/watch?v=6gJz_F0zw7g&feature=topvideos |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Noiembrie 2009 19:11 |
||
wifo, sunt misto, desi par cam atinse de rabie.. iote una draguta http://www.youtube.com/watch?v=hMDhyDFqtz8&feature=related |
||
melanie Postat pe 6 Noiembrie 2009 19:23 |
||
rabie zici ? ![]() adica fomeia le sufera si tu zici ca pare atinsa de rabie ? ![]() a fost si virgina, bre... ![]() |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Noiembrie 2009 19:24 |
||
bre, nici io n-as sta cu una d-aia, si-s fomeie.. ![]() |
||
melanie Postat pe 6 Noiembrie 2009 19:26 |
||
![]() ![]() |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Noiembrie 2009 19:27 |
||
Sa zic, sa zic ?? ![]() femeie...LASA-L !! ![]() ![]() |
||
melanie Postat pe 6 Noiembrie 2009 19:31 |
||
ooof...nimic nu stii se zice...femeieeee...iarta-l !!!! ![]() |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Noiembrie 2009 19:34 |
||
hehehe...ce-am mai cautat io toapicu' asta... deci, femeieeee !!!! iarta-l !!!! |
||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 16:09 |
||
anouk, esti mortala zau asa ![]() |
||
nelly05 Postat pe 7 Ianuarie 2010 16:16 |
||
Interesanta poveste ...totusi sa nu o judecam chiar asa de aspru pe doamna noastra, ea face exact ce a vazut la ea in casa probabil ea este cum a fost mama ei sau poate mai rau -o mama denaturata in care grija materiala este mai presus decat propriul copil. | ||
A_Elena Postat pe 7 Ianuarie 2010 16:27 |
||
nely, semnez condica, sustin campania lu' anakin, si va amintesc ca toapicu ista s-a transformat in clab de blonde | ||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 16:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
nu pot sa inteleg daca este normal | 63 | De la: garbo027119 29 Noiembrie 2009 21:51 |
barbat scorpion cu ascendent in leu | 1 | De la: 19 Octombrie 2009 00:04 |
m-am indragostit de un barbat ,apoi afland ca este insurat si are si 2 copii!:( | 10 | De la: Dor_marunt 12 Decembrie 2009 09:33 |
|
||
nelamurire legata de divort | 6 | De la: crazyiam27 13 Decembrie 2008 13:35 |
relatii de prietenie | 19 | De la: Ioana007 31 Ianuarie 2009 15:41 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9