welcome | ||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Noiembrie 2009 21:59 |
||
---|---|---|
e clab' nu clan | ||
nelly05 Postat pe 4 Noiembrie 2009 22:01 |
||
hopaa.. topicul rodicutei! iote-l bre, ca mai traieste, da din picioare | ||
|
||
melanie Postat pe 4 Noiembrie 2009 22:05 |
||
pai de cand ma chinui io sa il resuscitez... da' acu' ii zice clab de blonde...e de fitze, bre... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Noiembrie 2009 22:18 |
||
Clab, club, clan, grup, gasca, formatie, ce o fi... Da` blondele`s blonde naturale sau decolorate?... Ma gandesc sa nu ma da-ti afara, eu sunt blonda naturala, trebuie cumva sa merg in clubul blondelor blonde sau pot sa raman? E destul de rau cand ti se spune :"esti cam blonda...", dar ca sa ti se spuna de doua ori blonda, e prea mult si ma gandesc ca ceva nu e bine! Glumesc...Cineva spunea ca daca te-ai facut blonda odata, ramai blonda toata viata, asa o fi? Topicul acesta a devenit cam vesel pentru subiectul pe care al contine, deci un ultim sfat pentru doamna in cauza: doamna, lumea merge mai departe si fara omul ala, da-l in... | ||
lela Postat pe 4 Noiembrie 2009 23:42 |
||
lela....cica ;spunea cineva aici ca bancurile cu blonde sunt facute ca sa se prinda si brunetele (asta insemna ca femeile in general ,nu?) ) | ||
l_flory Postat pe 4 Noiembrie 2009 23:54 |
||
nope...ca mai sunt si roscatele......alea inteleg bancurile cu blonde, dar nu pot explica de ce.... wifo...semnat condica in clab...bine ca n-am scris crab... |
||
tutankhamon Postat pe 5 Noiembrie 2009 00:09 |
||
poi tut ....roscatele intra la categoria blonde nu?......dar eu ma intreb de shatene....cu ele cum e?....stii ,fiecare ce-l doare.... | ||
l_flory Postat pe 5 Noiembrie 2009 00:12 |
||
flory...pe lumea asta - poti intreba pe oricine - sunt trei tipuri de baza de femei.....blonde, brune si roscate...cel putin eu asa stiu....restul sunt variatiuni pe o tema data..... | ||
tutankhamon Postat pe 5 Noiembrie 2009 00:14 |
||
da tut...stiu ...blonde -brune......'nteles. era o gluma bine'nteles. | ||
l_flory Postat pe 5 Noiembrie 2009 00:27 |
||
tutankhamon Postat pe 5 Noiembrie 2009 00:51 |
||
Da, da` cica bancurile cu blonde sunt scoase de brunete si roscate...Roscate, brunete, blonde, nu conteaza, numai bine sa ne stea ! | ||
lela Postat pe 5 Noiembrie 2009 10:30 |
||
Stiu ca nu acesta este subiectul topicului, mai deschidem si noi cate o paranteza si daca tot vorbeam de culori de par... Dupa ce ca ne straduim atata sa aratam toate bine... Femei de toate culorile, fi-ti unite ! Uite, chiar ma gandeam acum, barbatul meu, de peste 2 decenii, in afara de tuns si si ras, taiat unghii, nu are nici o grija, nu pensat, epilat, manichiura, pedichiura, vopsit, coafat, regim, etc...etc... Mai zice uneori, uitandu-se in oglinda :"...uite... ce am mai incaruntit..." Doamne, ma gandesc eu atunci, sa nu-i vina cumva vreo idee, ca am mai vazut barbati la varsta a doua care s-au vopsit... Deci, este acesta un subiect ce trebuie sa tina numai de femei ?...Va-ti gandit voi vreodata cum ar fi daca sotul vostru ar veni acasa si...surprizaaa!!!... Glumesc, iar...Si totusi, parca i-mi suna in urechi muzica din filmele horror ale lui Hitchcoch... Voua?... | ||
lela Postat pe 5 Noiembrie 2009 11:23 |
||
lela.....pe al meu al pensam mai demult ca ma 'nerva cu sprancenele alea groase .... si intr-o zi m-am apucat sa-l epilez pe picioare sa vezi atunci distractzie..... nu a mai purtat pantaloni scurtzi...si afara erau 40 de grade.... |
||
l_flory Postat pe 5 Noiembrie 2009 11:29 |
||
Epilat !?! Inseamna ca a trecut testul, te iubeste sigur! Nu, serios, a rezistat ? | ||
lela Postat pe 5 Noiembrie 2009 13:10 |
||
la psihiatru si cu tine ca nu m,eriti a mai avea un copil... daca inca iti mai pui asemnea intrebare si daca mai esti cu el iti propun sa mai faceti unu ca sa va bateti joc si de el, iar pe fiica ta tine-o de mana in timp ce o agreseaza tatal... halal tara! de aia suntem unde suntem... la betie nu mai sti care e binele sau raul... impusca-te si lasa-ne! sau vezi-ti de agresat si de facut copii, sau sterilizeaza-te! | ||
mitzura Postat pe 6 Noiembrie 2009 18:58 |
||
oanoo, mamica..bea nitzica apa, ca rodicuta are treaba nitzel isi da cu oja pe unghii ! |
||
melanie Postat pe 6 Noiembrie 2009 19:05 |
||
dap...intre timp acilea au avut loc schimbari...e clab de blonde... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Noiembrie 2009 19:06 |
||
io-s broneta! he, he...nu ma vopsesc, nici moarta! dar merge faza aia cu neuronii |
||
melanie Postat pe 6 Noiembrie 2009 19:09 |
||
unu, bre...si ala in stand by... mel...ia baga ochiu' acilea oleaca... http://www.youtube.com/watch?v=6gJz_F0zw7g&feature=topvideos |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Noiembrie 2009 19:11 |
||
wifo, sunt misto, desi par cam atinse de rabie.. iote una draguta http://www.youtube.com/watch?v=hMDhyDFqtz8&feature=related |
||
melanie Postat pe 6 Noiembrie 2009 19:23 |
||
rabie zici ? adica fomeia le sufera si tu zici ca pare atinsa de rabie ? a fost si virgina, bre... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Noiembrie 2009 19:24 |
||
bre, nici io n-as sta cu una d-aia, si-s fomeie.. | ||
melanie Postat pe 6 Noiembrie 2009 19:26 |
||
era hotarata si indignata, crez ca tocmai aflase ca berbatii este porci si bagabonti | ||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Noiembrie 2009 19:27 |
||
Sa zic, sa zic ?? femeie...LASA-L !! |
||
melanie Postat pe 6 Noiembrie 2009 19:31 |
||
ooof...nimic nu stii se zice...femeieeee...iarta-l !!!! |
||
wife_de_zmeu Postat pe 6 Noiembrie 2009 19:34 |
||
hehehe...ce-am mai cautat io toapicu' asta... deci, femeieeee !!!! iarta-l !!!! |
||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 16:09 |
||
anouk, esti mortala zau asa | ||
nelly05 Postat pe 7 Ianuarie 2010 16:16 |
||
Interesanta poveste ...totusi sa nu o judecam chiar asa de aspru pe doamna noastra, ea face exact ce a vazut la ea in casa probabil ea este cum a fost mama ei sau poate mai rau -o mama denaturata in care grija materiala este mai presus decat propriul copil. | ||
A_Elena Postat pe 7 Ianuarie 2010 16:27 |
||
nely, semnez condica, sustin campania lu' anakin, si va amintesc ca toapicu ista s-a transformat in clab de blonde | ||
Anouk Postat pe 7 Ianuarie 2010 16:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
credeti ca... | 5 | De la: mia79x 10 Mai 2009 20:37 |
relatii de prietenie | 19 | De la: Ioana007 31 Ianuarie 2009 15:41 |
ce ascunde comportamentul ciudat al unei prietene | 64 | De la: si_totusi 14 Octombrie 2010 16:10 |
|
||
Diazepamul | 39 | De la: tutankhamon 12 Mai 2009 23:11 |
ce mai gatiti astazi??? | 4 | De la: SAL 27 Ianuarie 2012 14:59 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară