CE FILME ATI MAI VAZUT

Wanted, Untraceable, The Attic, The Day The Earth Stood Still
taur_atipic
Postat pe 9 Februarie 2009 01:05
Paul Blart Mall Cop 2009
_dulcik_
Postat pe 9 Februarie 2009 15:31
cele mai noi filme.
vagabondul, nu e pace sub maslini, o floare si doi gradinari
si_totusi
Postat pe 9 Februarie 2009 15:40
The Andromeda Strain
Eterna_iubire
Postat pe 15 Februarie 2009 03:21
Incerc sa imi revin...e ora 3 noaptea....si nu m-am putut duce la culcare pana nu am vazut tot filmul Changeling, film produs si regizat de Clint Eastwood si o are ca protagonista pe Angelina Jolie....vi-l recomand din suflet, o sa-l urmariti fara suflare. Un alt film al lui Clint Eastwood care mie mi-a placut f. mult a fost Gran Torino!!! Sper sa va placa amandoua!
lia80
Postat pe 15 Februarie 2009 03:25
Incerc sa imi revin...e ora 3 noaptea....si nu m-am putut duce la culcare pana nu am vazut tot filmul Changeling, film produs si regizat de Clint Eastwood si o are ca protagonista pe Angelina Jolie....vi-l recomand din suflet, o sa-l urmariti fara suflare. Un alt film al lui Clint Eastwood care mie mi-a placut f. mult a fost Gran Torino!!! Sper sa va placa amandoua!
lia80
Postat pe 15 Februarie 2009 03:25
Am vazut "YOUNG PEOPLE FUCKING" ....Foarte bun. Recomand "DEXTER" . Eu am vazut primele 3 sezoane .
Ella2007
Postat pe 15 Februarie 2009 05:38
v� mul�umesc pentru recomand�ri, am s� le urmez, �n contrapartid� v� recomand dintre filmele romantice ''If Only, �i Frumuoasa Vene�ian�'' am luat un film de 5 lei din mall, surprinz�tor de educativ ''Ur� dincolo de gratii''merit�, mesajul educativ e unul k lumea, iar filmul bazat pe o poveste real�
casperphantom
Postat pe 15 Februarie 2009 05:46
Trebuie vazut pe marele ecran...te captiveaza lumea misterioasa a Australiei si parca ar fi pacat sa ratezi starea. Poate ca faptul ca ambilor actori lumea aceea nu le este o lume necunoscuta ii ajuta sa fie atat de naturali . O poveste frumoasa de iubire alaturi de sentimentele ce stau ascunse in fiecare din noi (ma refer in primul rand la cele parintesti). Un pic totusi cam lung...undeva pe la sa zicem 75%..te pierzi sau asta a fost starea mea de moment..dar reusesti sa te mobilizezi si sa traiesti totul alaturi de actori pana la sfarsit..Eu zic ca merita vazut, mai ales ca Hugh arata bestial . Asa ca fetelor, go!
oana_ramona
Postat pe 15 Februarie 2009 07:42
daca vrei un film de groaza (poate pe asta nu l-ai vazut) "numarul 23" tot cu jim carey. vizionare placuta!!!!
anda21
Postat pe 15 Februarie 2009 08:23
De la: anda21, la data 2009-02-15 08:23:21daca vrei un film de groaza (poate pe asta nu l-ai vazut) "numarul 23" tot cu jim carey. vizionare placuta!!!!
pt alecsx este recomndarea.
anda21
Postat pe 15 Februarie 2009 08:35
Memoriile unei gheise , foarte interesant, il recomand
dorinamosora
Postat pe 15 Februarie 2009 09:09
uitati-va la ,,LEGENDA VIE,,cu will smith
irinuca_alintata
Postat pe 15 Februarie 2009 09:17
A-ti vazut "Mongol"? E povestea lui Gingis Han . M-a impresionat.(Un om care a crezut in steaua lui cu o tenacitate fantastica).
blanca
Postat pe 15 Februarie 2009 09:56
va recomand eu sa va uitati la benjamin buton the reader gran torino si slumdog millionaire.
sunt super film toate cu nominalizari la oscar.
capodopere ale cinematografiei
enjoy
haapciu03
Postat pe 15 Februarie 2009 10:38
e fain asta ultimul cu brad pitt, the curious case of benjamin button; daca urmaresti drama in sine, nu povestea; la vie en rose iar mi-a palcut; vicky cristina barcelona e fainut.
blondetweety
Postat pe 15 Februarie 2009 10:49
am vazut filmul(young people fucking) in urma descrierii tale si este intradevar foarte bun si intradevar seamana cu ceea ce intalnim in viata de zi cu zi .
Este foarte bun mia placut

Un alt film care ma incantat este August Rush ,o poveste frumoasa de dragoste in care personajele principale trec prin multe incercari.Mia placut mult unghiul din care este facit filmul "trebuie sa crezi cu adevarat si atunci vei reusi ".

Recomand ambele filme
camelisa
Postat pe 15 Februarie 2009 11:13
Nu stiu care sunt ultimele filme ale anului si ale lunii, dar am cateva filme preferentiale de care nu ma satur, cum ar fi: Serendipity, House of Lake si alte ale genului romantic,insa astea 2 sunt in top cu nr.1.
mikala
Postat pe 15 Februarie 2009 11:15
Va recomand sa vedeti "Seven Pounds". E un film superb, chiar trist.
Iar pt amatorii filmelor de groaza: "100 Feet", The messengers si Primeval sunt super tari.
dana19
Postat pe 15 Februarie 2009 11:20
Din filmele vizionate in ultima vreme, recomand "The Curious Case of Benjamin Button" si "The Family Stone". Impresionante. De asemenea, "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" a fost fain. Vizionare placuta! :)
aikipy
Postat pe 15 Februarie 2009 13:26
Un film extraordinar care merita vazut este LA DOLCE VITA.Alte filme care mi-au placut:Polie,Mash(as vrea sa fie redifuzat),Cheers.
andreescu_mariana
Postat pe 15 Februarie 2009 14:36
pai Seven si The Curious Case of Benjamin Button

Postat pe 15 Februarie 2009 15:05
eu am vazut TWILIGHT sau in romaneste AMURG, un film superb si intens
ALIX25
Postat pe 15 Februarie 2009 16:50
Va recomand SEVEN POUNDS cu Will Smith. Unul dintre cele mai emotionante filme pe care le-am vazut
oanamilea
Postat pe 15 Februarie 2009 19:30
Va recomand SEVEN POUNDS cu Will Smith. Unul dintre cele mai emotionante filme pe care le-am vazut
oanamilea
Postat pe 15 Februarie 2009 19:30
The unborn e de groaza de groaza, uita-te la trailer inainte si vezi...dar sa stii ca e dur de tot...good luck!
catalina_obreja
Postat pe 15 Februarie 2009 22:18
in ultima perioada am fost la cinematograf, filmele pe care le-am vizionat si mi-au placut au fost Twilight(Amurg)- un film foarte dragut, Underworl Revolta Lycanilor - dragut si asta dar ar trebuie sa fi vazut primele doua parti ca sa intelegeti ceva din el si Transporter 3 mult mai slab, parerea mea decat primele doua parti!
alexia_elen
Postat pe 16 Februarie 2009 14:53
film bun, thriler: Mirrors, comedie: Sex drive
danutza_vamps
Postat pe 16 Februarie 2009 15:21
filme...." 75"....."300",,,,SUBURBIA 13,.....TWO LIGHT".....MEMORIILE UNEI GHEISE,......REGELE SCORPION.... etc.. toate sunt foarte frumoase....vizionare placuta
ciureamirela
Postat pe 17 Februarie 2009 13:47
Revolutionary Road:....Un cuplu de actori de care ne-am indragostit in Titanic, atat ca aici sunt total diferiti. Au crescut , s-au maturizat iar rolurile sunt pe masura. Ambii isi merita nominalizarile la Oscar chiar daca Kate este nominalizata pentru un alt film(parerea mea merita mult mai mult pentru acesta). O familie normala in care dragostea devine obisnuit, un vis neimplinit si gustul amar al dezamagirii ca te plafonezi intr-o viata anosta, chiar daca traiesti in lumea mult dorita de multi, America. Un film care merita vazut, studiat, disecat !
oana_ramona
Postat pe 17 Februarie 2009 15:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Filmul anului 2008? 39 De la: PetricaFi 7 Ianuarie 2010 13:08
Comediile :X 4 De la: MaryaS 9 August 2009 21:19
Ultimul film vizionat 447 De la: garbo000505 22 August 2017 12:21
Lie to me 11 De la: definire 11 Mai 2011 22:55
Film de vazut in familie 4 De la: garbo_1894 5 Iulie 2012 11:47
Setari Cookie-uri