eusunt mare amatoare de dulciuri, dar ele sunt si blestemul meu, adica daca dau iama in ciocolata imediat se depune. aveti retete dietetice de dulciuri? sau macar spuneti-mi ce indulcitor sa folosesc. mi se par destul de scumpi indulcitorii artificiali, asa ca nu prea vreau sa fac experiemnte. va pup | ||
Postat pe 3 August 2008 14:07 |
||
---|---|---|
Dulciurile dietetice, sunt cele recomandate persoanelor care sufera de diabet.Dar nu sunt bune...adica nu sunt recomandate de medici...orice indulcitor are un efect negativ asupra unei persoane santoase(care nu are diabet) Si eu sunt o mare devoratoare de dulciuri, am si probleme cu kg, cum e de asteptat, dar incerc sa inlocuiesc dulciurile cu un fruct...singurele chestii fara zahar pe care le consum sunt gumele de mestecat si cate o bomboana...si o cola ligh din cand in cand... |
||
ramo_ptk_2008 Postat pe 25 Februarie 2009 15:55 |
||
mami gasesti dulciuri sarace caloric v orbind,incearca sa papi putin chiar daca o faci zilnic adica un cub de ciocolata in loc de o ciocolata intreaga | ||
|
||
eth Postat pe 4 Iunie 2009 15:21 |
||
Ideea ar fi urmatoarea.Exista prajituri dietetice? Daca da, haideti sa cautam retetele respective si sa le scriem aici. | ||
Ioana007 Postat pe 10 Iunie 2009 18:49 |
||
vazusem intr-un timp ceva gem, dulceatza dietetica..sau ma rog..p-acolo.. | ||
gabitzza Postat pe 10 Iunie 2009 18:53 |
||
Dar tu stii cum se face un gem dietetic?Poate ca este simplu.Dar eu nu stiu si as vrea sa imi spui, sa ma inveti. | ||
Ioana007 Postat pe 11 Iunie 2009 17:24 |
||
zaharul e bun doar la gust, in rest, jale! pe pirmaida nutritiei e tocmai in varf, deci trebuie consumat cu multa moderatie. personal, cred ca excluderea totala a zaharului din alimentatie este primul pas spre o nutritie sanatoasa. pe de alta parte, glucidele au rol un rol vital, insa sunt de preferat "gludidele lente" sau, in cazul celor mai rapide: fructe din abundenta, miere (dar si asta cu moderatie) si in general alte tipuri de glucide rapide, asa cum le-a dat Dumnezeu (sau mama natura ptr atei). edulcorantii ar fi un substitut excelent, dar ei sunt cam dovediti cancerigeni. din cate am inteles, exista o substanta naturala care inlocuieste zaharul, un fel de edulcorant natural, steviosida. personal n-am incercat-o, am citit cate ceva pe net. cateva date despre aceasta gasiti aici. ptr mai mult, google fie prietenul vostru: http://en.wikipedia.org/wiki/Steviol_glycoside |
||
anticenzura Postat pe 6 August 2009 16:33 |
||
Crema de lamaie Ingrediente:1/2 lamaie(suc si coaja), 4 linguri de aspartam, 4 galbenusuri de ou, 250 ml de lapte batut. Pregatirea:Bateti galbenusul cu aspartamul. Radeti coaja si stoarceti jumatatea de lamaie. Adaugati laptele batut, sucul si coaja peste galbenusul batut. Ingrosati acest amestec pe foc mic. Scoateti in cupe pe care le puneti la frigider timp de cel putin 2 ore. |
||
white_rose Postat pe 7 Martie 2010 23:14 |
||
Nectarine gratinate Ingrediente: 3 nectarine, 2 oua, 200 ml lapte batut, 2 linguri aspartam, cateva picaturi de esenta de migdale amare. Pregatirea: Taiati nectarinele in lamele si le puneti in forme individuale. Bateti ouale, laptele, aspartamul, esenta de migdale si le turnati peste fructe. Le coaceti la cuptorul preincalzit la 210 grade C timp de 15-20 min. |
||
white_rose Postat pe 7 Martie 2010 23:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Alimentele congelate | 4 | De la: LILO 25 Noiembrie 2009 14:37 |
dulciuri dietetice? | 10 | De la: camping 7 Martie 2010 23:22 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară