Dieta lui Catalin Crisan

Buna fetelor!citesc de 2 zile discutiile voastre.acum 2 ani la 78 kg m-am apucat de diete, pastile si altele. rezultatul?dupa 2 ani am 106,5 kg(164 cm).ptr ca de 2 sapt sunt singura acasa , iar sotul vine abia in august m-am hotarit sa incerc si eu dieta cc.purcelul taiat de craciun era mai suplu decit mine. sper sa ma primiti printre voi si sa ma ajutati.am 42 de ani si 2 baieti(8 si 16 ani) care imi spun ca lor nu li se pare ca sunt grasa!!!!!!!!.asa ca din partea lor nici o sansa de incurajari.sunt in a2a zia dietei.abia astyept sfirsitul de sapt. ca sa vad cintarul.mai e cineva care sa fi avut gabaritul meu si a avut rezultate dupa ce a tinut dieta??????????????
c_my
Postat pe 23 Aprilie 2010 10:17
ioi,Steluto!!!

sa fii cea mai fericita mireasa din lume!!!
ai auzit?
sa nu lasi pe nimeni si nimic sa-ti strice bucuria!!!
iasomia
Postat pe 23 Aprilie 2010 12:18
pentru c my
buna sfatul meu este ca ar trebui sa o iei incet,altfel iti obosesti inima si cum bine ai spus ai 2 baieti pentru care esti frumoasa. Pentru inceput eu ti-as recomanda sa elimini din alimentatie tot ce inseamna dulce( paine.paste,cartofi,sucuri prajituri....)incearca asa 2 saptamani si o sa vezi miracol...adauga o plimbare de 30 minute la inceput si mareste timpul si scade treptat din mancarea pe care o consumi la o portie. Am un prieten care intr-o luna si jumatate a slabit 31 de kg asa. Avea si el 118 kg si 172 cm.cei care au fost plint scapa usor de primele 10 kg dar ard mai greu restul.De aceea te sfatuiesc ca sa maresti timpul de plimmbare concomitent cu micsorarea portili. Succes si ai grija de inima ta. Am avut o prietena care a facut o cura drastica de slabire si cand a ajuns la kg dorite a probat o rochita,se mandrea in fata sotului ca a intrat in ea , a cazut pe jos ,a facut infart si a lasat singuri pe lume 2 baieti.Avea 31 de ani
mmela
Postat pe 26 Aprilie 2010 20:56
multumesc mmela.dar sa stii ca fac multa miscare. stau la tara si am animale, pasari gradina pi pamint de lucrat. si muncesc singura pt ca nu imi permit finantele sa imi iau ajutoare.nu stau jos mai mult de 2-3 ore de la 5dimineata pina amurgeste.am prietene care cum incepe treaba afara se
"topesc" dar eu nu am norocul asta.am fost si la nutritionist si am facut cura cu reductil .dar cum am intrerupt am pus la loc . piine ne maninc de 2 ani.dar nu maninc regult. sinu tin cont cit .m_ai speriat un pic.daca ma voi simti slabita am sa renunt.si imi plac dulciurile.si sa le pregatesc si sa le maninc.de cind am inceput dieta cc nu am mi pus gura pe dulce.si am grija la orelwe de masa .
c_my
Postat pe 27 Aprilie 2010 09:25
daca faci miscare,nu mananci paine si dulciuri si tot nu slabesti nu este in regula ceva
mananci mai mult decat consumi
redu portile
succes!!!!
mmela
Postat pe 27 Aprilie 2010 19:12
mela,

hai ca le-ai dat un motiv f bun ca sa manance mai departe,parca le si aud..
"ce vrei draga?sa mor?"...ehe,he,he...

my,

corect.
scoate fainaosele complet,dulcele sa nu existe...decat cateun mar..
si nu manca dupa ora 19.
e musai sa slabesti puiule,106 e prea mult.
da' ia-o incet...

iasomia
Postat pe 28 Aprilie 2010 17:11
scuze ca nu ammai raspuns dar am avut pb cu netul.asa e iasomia. eu mincam toata ziua cite ceva dar de cind am inceput dieta nu m-am mai atins decit duminica de 1/2 de clatita umpluta cu fructe.au trecut 10 zile de cind am inceput si amajuns la 102,2kg.dar fac si zumba in fiecare dimineata cite 30 min.ina nu prea mai suport carnea.ieri nu am mai mincat decit 2 mese de cite 150g pieptpui fiert,sper sa mai rezist 4 zile.abia astept fructele.pupici........
c_my
Postat pe 3 Mai 2010 11:52
my,

tot te dedulcisi la juma' de clatita?
vezi sa nu gusti in niciun caz dupa ora 13,si in general..deloc...

cand iti vine sa mananci dulce,pupa pe cine ti-e drag...pt ca asta cautam cu dulcele ala,sa ne activam endorfinele...

hai ca rezisti,trebuie sa te faci fata frumoasa...
iasomia
Postat pe 3 Mai 2010 14:08
ma simt bine, si nu tin nici o cura
cum ziceam, am fost ieri la plaja, si cu toate ca m-am ingrasat, tot pe mine ma invidiau fetitele alea slabe...cica am forme
zambila
Postat pe 3 Mai 2010 14:12
asa se poarta acu'..dodoloate...
iasomia
Postat pe 3 Mai 2010 14:17
Buna!Am 30 de ani,2 fetite(3luni si 2 ani si jumatate)...inainte de sarcina am plecat cu 64 kg...multe pt.inaltimea de 1,56m...nu am avut chef sa slabesc dupa ce am nascut,gandindu-ma ca ma voi ingrasa din nou la a doua sarcina!Am gandit prost ca mai bine slabesti 10kg,decat 20.Asadar,la a doua sarcina am plecatde la 72kg.Ideea e ca intr-o seara de duminica m-am cantarit!Aveam 77kg,iar greutatea ideala pt inaltimea mea e de 51kg.Am intrat pe net si ce mi-e 26 ce mi-e 30kg...am tastat SLABIRE 30 KG si am dat de dieta lui Catalin Crisan.Sunt in a patra saptamana si slabitul a fost cam asa:in prima saptamana am slabit 5 kg(mentionez ca organismul meu nu e obisnuit nici cu diete,nici cu sport),in a doua saptamana am avut un soc:nu am slabit niciun kg...stiam ca va veni o perioada de stagnare,dar asa de repede???Apoi in a treia saptamana am mai dat jos 2 kg.Mentionez ca nu respect cele 5 mese pe zi,pt ca nu pot cu un bebelus in casa sa-l las deoparte si sa-i spun:MAMICA IA O PAUZA CA TREBUIE SA MANANC,E ORA MEA DE MASA...Sper din tot sufletul sa rezist pana la capat.Stiu ca nu procedez bine ca nu fac sport,mi-e teama si dupa,sa nu pun la loc,pentru ca sunt constienta ca nu voi manca o viata asa,dar...vedem ce-o mai fi!
roxana30
Postat pe 4 Mai 2010 11:47
mie dieta asta mi se pare aberanta, si nu-i nevoie sa fii nutritionist sa-ti dai seama de asta!
nu judec pe nimeni, probabil cand esti disperat sa slabesti, esti in stare sa faci orice
incearca si cu dieta montigniac, am vazut ca da rezultate buna pe prietenele mele, nu se infometeaza si mananca destul de variat
plus ca dupa ce ajungi la greutatea dorita, te menti destul de usor!
bafta!
zambila
Postat pe 4 Mai 2010 11:51
draga zambila, ptr tine ar trebui sa nu fie o problema miscarea.a venit caldura.pune bebeluul in carucior si faceti plimbari de 1-2 ore in fiecare seara.asta ar trebui sa rezolve intr-o oarecare masura problema miscarii.succes indiferent de ce dieta hotarasti sa urmezi.
c_my
Postat pe 4 Mai 2010 16:46
De la: c_my, la data 2010-05-04 16:46:56draga roxi ptr tine ar trebui sa nu fie o problema miscarea.a venit caldura.pune bebeluul in carucior si faceti plimbari de 1-2 ore in fiecare seara.asta ar trebui sa rezolve intr-o oarecare masura problema miscarii.succes indiferent de ce dieta hotarasti sa urmezi.
scuze pentru incurcatura
c_my
Postat pe 4 Mai 2010 16:52
asa,mami..
lasa ca ai zis bine:zambila!
hai ca asta e un semn,face zambila mea bebe in vara asta...ce mai turavura..
iasomia
Postat pe 4 Mai 2010 17:05
scuze!am incurcat fetele din cauza vitezei.e super pt zambila ca se simte ok. cu "formele "ei dar eu ma revars peste orice costum de baie.asa ca disperarea mea e motivata.dar sa stii ca disperarea te trage de mina si da cu tine de pmint,daca nu te trezesti.eu cu dieta asta am redus f mult portiile de mincare.asa ca sper sa fie bine si sa ajung macar la nivel de "DODOLOATA".AM AJUNS LA 100,7KG.
c_my
Postat pe 4 Mai 2010 17:25
e f important sa faci abdomene,incepi cu 5...si cresti progresiv,cate una in fiecare zi...la greutatea ta trebuie sa o iei usor...
stiu ca muncesti mult,dar este un alt tip de miscare.
bafta!

iasomia
Postat pe 4 Mai 2010 17:29
alergare pe banda ..seriile sunt fiecare a cate 20 minute , consumi per fiecare serie in jur de aprox 160 calorii , daca faci 2 serii pe zi ...si mananci in limita la 1100 calorii pe zi vei da jos , nu dieta e cheia ci sportul( fa-ti din el un mod de viata, nu numai o modalitate de a slabi) ... dupa alergare , daca mai poti face si 2 serii de cate 15 abdomene ...Sau rectific..dieta trebuie sa fie dublata de miscare , respectiv alergare , abdomene (eventual masaj si sauna)
reyya
Postat pe 4 Mai 2010 17:37
Nu stiu daca in fiecare seara iesim,dar de 4 ori pe saptamana sigur!Fetita de 2 ani si jumatate vrea in parc,asa ca toti ne conformam si plecam...Mi-e rusine de mine,dar nu-mi place sportul...nu ma relaxeaza...
roxana30
Postat pe 5 Mai 2010 09:19
sexu' iti place?

da-i bataie....

reya,
e greu cu banda aia,fata sta la tara,da' poate alearga dupa vacutza...
iasomia
Postat pe 5 Mai 2010 09:21
neata fetelor.mai am o zi si trec la fructe abia astept.grefe,mere, portocale,kiwi..........dezmat, ce mai!gind la gind cu bucirie.... am facut comanda ptr. banda magnetica de alergare.a costat cit "alocatia" mea pe 2luni.astept sa soseasca saptamina viitoare.sper sa o folosesc, nu sa o tin pe post de cuier ca cumnatica mea.cit despre vacuta, se string la 200m de casa mea.nici nu ies pe poarta cu ea.o sa incerc sa fac si abdomene sa vad daca merge.da acu sumt in pauza de efort 4-5 zile vom vedea.am terminat cafeaua asa ca fug la treaba pa pupici.
c_my
Postat pe 6 Mai 2010 08:56
De la: c_my, la data 2010-05-06 08:56:57neata fetelor.mai am o zi si trec la fructe abia astept.grefe,mere, portocale,kiwi..........dezmat, ce mai!gind la gind cu bucirie.... am facut comanda ptr. banda magnetica de alergare.a costat cit "alocatia" mea pe 2luni.astept sa soseasca saptamina viitoare.sper sa o folosesc, nu sa o tin pe post de cuier ca cumnatica mea.cit despre vacuta, se string la 200m de casa mea.nici nu ies pe poarta cu ea.o sa incerc sa fac si abdomene sa vad daca merge.da acu sumt in pauza de efort 4-5 zile vom vedea.am terminat cafeaua asa ca fug la treaba pa pupici.
garbo026141
Postat pe 6 Mai 2010 15:17
buna,eu sunt in a 6 zi de carne,am inceput dieta pe 1 mai....am 170 cm si 80 kg,deocamdata ma simt bine...sper sa reusesc sa dau jos 20 kg...va pup,bafta.
garbo026141
Postat pe 6 Mai 2010 15:20
hello..ce faceti fetele ? eu vreau sa va anunt ca numai laude primesc ca arat super bine , si ca oare ce am facut ...stiu ca am slabit 11 kg dar de aproape 2 saptamani nu mai tin dieta si vreau sa ma reapuc de luni de ea , exact de la prima etapa ca sa ajung la 55 de kg , deocamdata n am curaj sa ma cantaresc cu toate ca nu vad sa ma fi ingrasat dar mi e frika sa nu zica altceva cantarul :D:D ... sper sa am incredere ca am sa slabesc ca asta imi trebuie ca sa pot slabi ,....INCREDEREA CA VOI SLABI .... ca daca nu slabesc pana la 55 de kg ...sau chiar 53 ... atunci sigur ma reapuc de mancat binisor de tot ca oricum nu imi place cum arat si m am chinuit degeaba pana acum ...am nevoie sa ma sustineti si pe mine sa ma reapuc de ea ... si sa ma incurajati ca am sa ajung la 55 de kg ..de la 63 kg cam asa :D:D:D:D...va pup fetele
de acum a trecut nunta am sa intru iarasi mai des .. ca gata cu tortul ,prajiturile , sucurile si papita bunuta ..a trecut nunta gata :D:D:D:D
stelutika
Postat pe 6 Mai 2010 15:53
nu mai veneai?

baga de nunta acilea..
lasa draq potolu'...
kum fu?...

reya,

uite ca si-a luat fata banda..
iasomia
Postat pe 6 Mai 2010 15:56
daca are banda..sa inceapa show-ul ! :-) sa fie unul fara ,,potol" , ai dreptate
reyya
Postat pe 6 Mai 2010 16:00
Buna fetelor,eu am trecut cu bine prima saptamana de regim cc,voi cu o duceti,mai puteti...bafta,hai sa dam jos kg.....va pup
garbo026141
Postat pe 9 Mai 2010 10:34
Maine e ziua cantarului!Pana acum,in 3 saptamani am slabit 7 kg...Astept maine sa vad un rezultat,ca altfel...vorba Stelutei,cred ca ma infig in toate...Azi,de exemplu,m-am uitat lung la o inghetata...Ieri,la o prajitura cu branza...Astazi mi-am luat o rochie pt.o nunta.Toate vanzatoarle incepeau cu intrebarea CAUTATI CEVA PENTRU BURTICA(SARCINA)?Nu e nevoie sa spum cat de greu mi-am gasit...Asa ca...trebuie sa ma tin de dieta!
roxana30
Postat pe 9 Mai 2010 20:58
roxana inseamna ca ma intelegi si ma sustii si pe mine ...in reapucarea mea de aceasta dieta ...sper sa mai aiba aceleasi efecte ...voi ce ziceti fetele daca ma reapuc de ea avand in vedere ca am mai tinut o si m am lasat de ea de 2 saptamani mai are efecte ? ..:(((((..ca eu tare as vrea sa aiba ...va pup si astept pareri
stelutika
Postat pe 10 Mai 2010 00:08
iasomia a fost super la nunta mami ... am sa iti trimit poze daca dai un id de mess pe privat ...te pup
stelutika
Postat pe 10 Mai 2010 00:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
A incercat cineva dieta cu pepene rosu? 31 De la: garbo_488313 26 Aprilie 2018 09:25
Pentru o detoxifiere naturala si sanatoasa ! 1 De la: fittnescoffe 16 Martie 2012 10:35
Dieta Wellness Week !! 7 De la: garbo017339 4 Noiembrie 2009 15:50
o dieta fara dieta 1 De la: garbo160389 14 August 2011 16:37
cel mai bun program pt slabit sanatos care nu costa nimic 1 De la: garbo115499 30 Aprilie 2010 01:43
Setari Cookie-uri