Dieta lui Catalin Crisan

fetele de maine ma apuc si eu de aceasta dieta .trebuie sa slabesc cel putin 10 kg.o sa-mi fac iarasi abonament la sala.am luat niste medicamente si am pofta de mancare.m-am ingrasat din cauza lor, din cauza dulciurilor.naiba mai stie, cert este ca trebuie sa slabesc cumva 10 kg.
ellyse83
Postat pe 10 Mai 2010 09:16
Salut,fetelor! Si eu am inceput din nou aceasta dieta,am mai tinut-o in luna februarie, nu am reusit s-o duc pana la capat, am inceput sa trisez in ultimele 2 saptamani, aveam o pofta nebuna de dulciuri! Oricum, am reusit sa dau jos 8 kg si ceva, asta in conditiile in care nu am facut sport deloc, adica nu am fost la sala, in rest ma mai miscam un pic si mergeam destul de mult pe jos. Este o dieta foarte buna,care da rezultate! Sper sa aiba aceleasi efecte! Va pup si mult succes!
mishaa21
Postat pe 10 Mai 2010 09:32
stela,

bravos!
iti bagai...
iasomia
Postat pe 10 Mai 2010 09:45
Salutare la toata lumea!
E prima data cand intru pe acest forum si ma bucur tare mult ca v-am gasit!De astazi incep si eu dieta CC, am mai tinut-o de doua ori dar niciodata pana la sfarsit Sper sa dau jos macar 6-7kg.Multa vointa la toata lumea!
ellennaa
Postat pe 10 Mai 2010 15:32
Ieri m-am cantarit si nu am slabit saptamana trecuta niciun kilogram.Dar subliniez ca nu ma tin strict de dieta.Adica nu mananc 5 mese pe zi,ci doar 2,rar 3...si nu mananc separat doar lactate sau doar legume...de exemplu azi dimineata mi-am facut o salata din rosii,castraveti,telemea si oua.Practic respect alimentele care sunt trecute in respectiva zi.Mi-e frica de faptul ca ma voi dubla cand voi manca si eu o ciocolata,o inghetata,o clatita,o branzoaica...mai zic???
roxana30
Postat pe 11 Mai 2010 11:40
Stela...sper sa-si faca efectul.chiar daca o reincepi...dar ce ma socheaza la mine,eu care nu am mai tinut diete,ma asteptam ca atunci cand nu mai mananc fainoase,dulciuri,grasimi,nu mai beau toate porcariile de sucuri...sa slabesc vazand cu ochii...Am slabit ce-i drept in prima saptamana 5 kg,apoi deloc,apoi in a treia saptamana 2 kg,apoi iarasi deloc...Mi-e interesant daca saptamana viitoare slabesc ceva...Daca da,inseamna ca la mine va fi o saptamana cu ceva rezultate,una cu niciun rezultat!Oricum...rezistenta la tentatii si sa ai realizari!
roxana30
Postat pe 11 Mai 2010 11:45
miscare!!!

degeaba muriti de foame ,daca nu faceti miscare..mai ales in aer liber,organismul are nevoie de oxigen...

in primul rand !!omu' care incepe sa depoziteze, in mod sigur are o depresie,tratati depresia...si jumatate din treaba este facuta.

si nu ma refer la pastile,ma refer la lupta cu sine...
iasomia
Postat pe 11 Mai 2010 12:40
Buna fetelor,eu dupa 10 zile de regim cc,am slabit 4 kg,sper sa pot tine pana la capat...oricum cand ma uit in oglinda parca nu mai urla,ci doar tipa,sper sa vina ziua cand va si rade....offf...bafta,Vera.
garbo026141
Postat pe 11 Mai 2010 13:51
Mare dreptate ai iasomia cu depresia asta Daca lupta cu sine ar fi si ea mai usoara.Eu personal am mutat acul de cantar cu 7kg plus in aproximativ 3 luni tocmai pe aceste considerente.Sunt in cea de-a doua zi de dieta si ma simt foarte bine, doar ca beau foarte foarte multa apa, ceea ce nu e deloc rau.Ma gandesc sa fac si ceva miscare, dar de una singura parca nu merge.Ultima data cand am tinut dieta nu am facut sport deloc si am pierdut destule kilograme fara prea mare efort zic eu.Sa auzim de bine si la cat mai multe kg in minus
ellennaa
Postat pe 11 Mai 2010 23:04
sas e iasomia.depresia e cel mai aprig dusman al siluetei. mie doctorul mi-a spus ca mincatul in nestire si necontrolat e pe sistem nervos.da ce te faci cind necazul iti dauna peste ochi si te trage de mina?mai cu seama cind esti singur si nu ai cu cine te sfatuiesti. sa stii ca am primit banda am montat-o afara in curte ,la aer.deocamdata mai mult de 30 demin. nu pot sa fac,dar ma simt f.bine.fac banda seara pe la 9 si dorm ca un prunc pina dimineata. astazi va fi a 4 zi de alergare. sper sa ma tina entuziasmul i sa o folosesc.
c_my
Postat pe 13 Mai 2010 10:51
sunt mandra de voi,sa ma bata soarele....

lasa ca nu mai sunteti singure,postati de cate ori va framanta ceva.

my,

e perfect ca ai pus dracia la aer.

hai ca se poate,bravo...

de cate ori te apuca vreo angoasa,da din picioare acolo...
iasomia
Postat pe 13 Mai 2010 11:06
Buna fetelor,

Luni am inceput sa tin dieta CC din nou. Am mai tinut-o si eu o data, dar nu pana la capat. Am slabit ce-i drept vreo 7 kg si de atunci am pus la loc 2 kg. In prezent am 57 kg la o inaltime de 1, 60 si vreau sa mai slabesc vreo 4-5 kg. La mine cel putin e cam singura dieta care da rezultate si mereu ma uimeste faptul ca mananc si slabesc. O recomand tuturor celor care vor sa slabeasca. Este foarte usor de tinut si pe mine una ma ajuta si la caderea parului( ma gandesc ca datorita proteinelor din carne)

Va pup si va doresc spor la slabit!

Elena
free8sparrow
Postat pe 13 Mai 2010 11:12
phiuuuu,tulai Doamneee!!!
da' ce de lenutze p-acilea,ce-o fi asta?...

ne place papica mai mult?

ehe,he,he....
iasomia
Postat pe 13 Mai 2010 16:01
Si ce ne placeeee. Mai ales dulciurile. Dar bine ca exista si diete si ca ne mai si gandim sa tinem una cand sarim calu`:)). Abia astept sa ma cantaresc duminica:D. Va tin la curent. In rest? Cum merge cura?
free8sparrow
Postat pe 13 Mai 2010 19:16
Elena,abia astept si eu ziua de duminica sa ma cantaresc.Sper la vreo 2-3 kg minus ca sa-mi dea ambitie pe mai departe.Ultima data cand am tinut regimul tin minte ca am dat jos 3 kg in prima saptamana.Eu nu am probleme cu dulciurile, doar ca mi-e foarte foarte greu fara iaurtul meu cu cereale, care imi trage cu ochiul de fiecare data cand deschid frigiderul.Si parca ar merge si-un mar:)
ellennaa
Postat pe 13 Mai 2010 22:59
Spuneti-mi,va rog,in zilele in care trebuie consumat carne...se poate in combinatie cu hrean,usturoi,muraturi...?SAu goala???
roxana30
Postat pe 14 Mai 2010 13:06
rox

cica nu e voie,am citit pe prima pagina...pana acu' n-am citit cura cc... nici acum n-am avut rabdare s-o citesc pe toata...

free,

incerc sa mananc stiintific,de cura asta nu ma apuc,sunt prea batrana pt experimente...

de fapt,nici nu stiu ce draq sa fac..ca unii zic ca sunt numa' buna sau bine,am uitat cum...

da' tot cura se numeste,asa ca sunt langa voi...

spor...
iasomia
Postat pe 14 Mai 2010 20:49
vrau si eu sa o incep de maine sper sa o pot tine dar cu se face se mananca un sigur fel de mancare pe zi de ex o zi carne ozi altceva sau le combini
garbo119462
Postat pe 16 Mai 2010 21:12
stelutza,

ce draq mami?
dupa ce ma vedeti cum arat dispareti in ceata,ce draq?
cad in depresie....
va speriati de baba?
iasomia
Postat pe 17 Mai 2010 12:08
buna ziua si bine v-am gasit! sunt bucuroasa ca am gasit un forum pentru dieta CC de care sper ,de fapt vreau, sa ma apuc si eu incepand de la 1 iunie. am sa ma cantaresc si sa ma masor atunci. acum stiu ca sunt cat un porc de craciun,am cam 95 de kile,poate mai bine. sper din suflet sa ajung si eu la rezultate frumoase la sfarsitul verii,sa ma mentin si sa continui si in toamna si sa ajung la 60 de kile vara viitoare. va multumesc penru ca existati!
Miha28
Postat pe 17 Mai 2010 15:29
miha...
asa,mami..
1 este o data f buna...da' de ce amani asa?
ai ceva aniversari?....
iasomia
Postat pe 17 Mai 2010 15:31
da,pana atunci nu ma voi putea abtine si nu veau nici sa ma simt frustrata. mi-am pus in cap 1 iunie, de la acea data pot sa mor si nu mai mananc altceva. multumesc de raspuns,iasomia :) tu ai slabit cu dieta asta? te simti bine cu ea? eu n-am mai incercat-o pana cum. am tinut atkins o perioada,in combinatie cu reductil si am slabit destul de mult,insa revenind la dulciuri,am pus la loc. acum reductil nu mai e pe piata,atkins simplu nu pot tine mai mult de o luna,asa ca am vazut la dieta CC o combinatie frumoasa atkins-diso si m-am hotarat :D
Miha28
Postat pe 17 Mai 2010 15:37
sa traiesti..

nu,n-am tinut-o..pt mine e mai simplu...fara fainoase,dulciuri,totu' fiert sau fript...cat mai disociat...etc.
si multa miscare...
sunt repezita,nu am rabdare sa stau atatea saptamani pe cateun sortiment,bla,bla...ma plictisesc repede de fel..

mult spor....
iasomia
Postat pe 17 Mai 2010 15:45
sa fie! si eu ma plictisesc repede,insa si daca imi impun un program,il respect. ma mai ordoneaza ca sunt tare imprastiata :)
Miha28
Postat pe 17 Mai 2010 15:49
bafta...
iasomia
Postat pe 17 Mai 2010 15:54
heloo nu m am speriat Iasomia numai ca nu am mai intrat asa de des pt ca nu am reinceput dieta pana acum ...dar am inceput-o astazi din nou ... exact cum am facut pana acum .. mananc regimul cum scrie acolo plus masaj seara cu crema anticelulitice si supliform ... si sper sa nu ma ia lenea de tot si sa fac si niste impachetari cu ulei de ardei iute ..si sper sa ajung odata sa arat asa cum vreau eu ca m am saturat ... ca am 65 de kg acuma ..am pus vreo 2 kg intr o luna de cand n am mai tinut dieta dar nici n am vrut sa ma abtin de la nimica .. nu am sarit calul cu nimic dar nici n am stat sa rabd de pofta ..oricum sper sa ajung sa arat cum vreau ...dar cand ma gandesc ca asta inseamna cam vreo minus 10 de kg asa ma plictisesteeeeeeee.... ca tre sa tin o gramada de vreme dieta ..si imi trebuie si o gramada de sustinere ...of ...poate oi reusi eu ... si poate ma incurajati si voi
va pup
stelutika
Postat pe 17 Mai 2010 17:34
Stiti ce nu inteleg eu?Cu ce ingrasa usturoiul in combinatie cu carnea?Sau muraturile,hreanul...?In orice caz...mai am mai putin de o luna si termin cele 66 zile de dieta...Nici saptamana asta nu am dat nimic jos,stagnez de vreo 3 saptamani...macar nu ma mai ingras...Dar,sunt dezamagita...Ori e posibil sa stagnez asa mult si sa mai vad rezultate mai incolo???Si cand ma gandesc cata vointa am avut,de la cate m-am abtinut...Si sa slabesc doar 7 kg in 5 saptamani...dezamagitor!Stiu ca e mai bine sa slabesc mai incet,in timp...dar nici asa...
roxana30
Postat pe 17 Mai 2010 20:34
buna roxana.ai voie usturoi si ceapa VERZI.cele uscate nu sunt permise.eu le folosesc si la salata si atunci cind gatesc legumele.asa ca foloseste cu incredere cit mai este sezon.
c_my
Postat pe 18 Mai 2010 08:58
Buna Camy!Multumesc de incurajari...dar sunt foarte dezamagita...si sunt la un pas de a abandona!Am slabit chipurile saptamana trecuta un kg...dar cand ma gandesc ca a mai ramas mai putin de o luna pana la sfarsitul dietei,si in loc de 26 kg propuse,am slabit doar 8...Aseara numai eu stiu cat am inghitit in sec...Le-am facut sotului si fetei clatite cu FINETTI...Simt ca fac niste sacrificii in zadar...
roxana30
Postat pe 19 Mai 2010 23:17
Fetelorrr !!!!! Nu va mai chinuiti cu dietele de toate felurile, mancati putin si des si astfel nu va ingrasati... mancati fara paine si fara paste fainoase ori grasimi... respectati-va mesele principale, dar ultima sa nu depaseasca ora 6-7, seara.
Succes!
dihoritza
Postat pe 19 Mai 2010 23:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dieta mea 25 De la: garbo225639 1 Februarie 2012 19:15
Dieta in afectiunile cardiovasculare 2 De la: eu_geminy 2 Noiembrie 2010 11:05
UN OUTLET LA INDEMANA ORICUI 1 De la: bellamy 5 Ianuarie 2011 09:20
DIETA SCARSDALE....NE BAGAM? 15 De la: CrossX 2 Februarie 2010 13:39
Dansul ritmic ajuta la silueta 1 De la: IOANIDE 13 Februarie 2012 02:06
Setari Cookie-uri