Dieta lui Catalin Crisan

Voi va vedeti o viata mancand doar gratar,legume verzi si fructe?Nu ati vrea si voi un cremsnit,o inghetata,o felie de tort?N-ati vrea si voi o portie de cartofi prajiti cu friptura(chiar si prajita) cu mujdei de usturoi cu smantana?N-ati vrea salata boeuf?Racitura?....Veti tine dieta toata viata?Eu nu ma vad!!!Si probabil ca gandul ca unele alimente sunt interzise ma face sa fiu atat de obsedata de mancare!
roxana30
Postat pe 6 Iunie 2010 12:09
rox..

e chin mare la talica acolo,lasa-te...fetitza..

ehhh
auzi la astia, un sarut de un minut arde 28 de calori,ma duc sa ma tuc in oglinda pana lesin..

da' asa cu pasiune,ca altfel nu se pune...
iasomia
Postat pe 10 Iunie 2010 14:48
moniq_
Postat pe 10 Iunie 2010 14:54
A! Si eu "daca vreau sa fluier, fluier"!!! Sa fie clar!

pentru Roxi, adica
moniq_
Postat pe 10 Iunie 2010 14:56
corect,perversa mica ce-mi esti tu....
iasomia
Postat pe 10 Iunie 2010 14:56
aoleu...
se vede???
moniq_
Postat pe 10 Iunie 2010 15:00
dap
iasomia
Postat pe 10 Iunie 2010 15:08
Ma duc sa duc farfuria inapoi in frigider!
moniq_
Postat pe 10 Iunie 2010 15:09
Azi am intrat pe net si am cautat alte diete!Am dat de una care se cheama BALERINA Slabesti un kg pe zi,cica!!!Am mai dat de una care e tot disociata,dar in a saptea zi,pot manca cate putin din toate...si mi-a suras ideea!
roxana30
Postat pe 10 Iunie 2010 16:23
moniq_
Postat pe 10 Iunie 2010 16:24
Eu am dat peste dieta lui Radu Anton Roman.
V-o spun? este cu vitel la protap si legume facute pe gratar, si totul amestecat cu sos de bere.

De slabit, slabesti sigur, dar numai daca esti vecin cumva cu aia care fac protapul si te uiti la ei printre ulucile gardului, stiti si voi, intocmai ca fetita cu chibrituri.
Doar ca o sa va deschidratati putin, de la balutza din coltul gurii care, treptat, se va transforma in suvoi
anakin
Postat pe 10 Iunie 2010 16:26
Aoleu! Si cine garanteaza?! Doar nu ...Anton Roman!
moniq_
Postat pe 10 Iunie 2010 16:29
taci fata..

nu vezi ca vrea sa te vada cu bale la gura,sa turbezi,si alta nu...

ca eu nu mananc vitel,deh...

suvoi! auzi?
anakinu',
nu e cealalta gura ,mami?...
auzi ce i-a trecut prin cap...
iasomia
Postat pe 10 Iunie 2010 16:48
Doamne, IASOMIE!!!
moniq_
Postat pe 10 Iunie 2010 16:49
cu "balutze" pardon...

iasomia
Postat pe 10 Iunie 2010 16:50
exact!
moniq_
Postat pe 10 Iunie 2010 16:54
moni..

perversiunea este in mintea cititorului,eu nu m-am gandit la cine stie ce aberatie,doar ca ma gandeam la fetele alea cum se uita ele printre uluci p-acolo...cu balutza in coltu' gurii..
hai ca-i super-imagine...
iasomia
Postat pe 10 Iunie 2010 16:55
pofticioase
nuti_vio
Postat pe 10 Iunie 2010 16:57
da Iasomie, mai ales daca te gandesti la "cealalta gura"!
moniq_
Postat pe 10 Iunie 2010 16:59
Nutisor, aici "ma recunosc"!
moniq_
Postat pe 10 Iunie 2010 17:00
moni..
nu sunt un inger,maicutza..vorba lu'taica toparceanu,(cu o mica modificare)"cu sau fara voie mai scap cateuna"..
oricum,se pare ca tu te-ai gandit la sex,eu la altceva...,la nr 1 ca sa fie clara treaba...

adica la pishu...no,asta e...m-a inspirat suvoiu'...
hai ca fusei plastica astazi,ma doare si anume..capu'...
iasomia
Postat pe 10 Iunie 2010 18:43
Asa e, Iaso.. fiecare isi proiecteaza imaginea lui asupra unor texte.

Bunaoara, cand eram adolescent, si citeam Morometii, intotdeauna mi-am imaginat gospodaria lui Ilie Moromete ca semanand, picatura de apa, cu gospodaria lui nea Lisa, vecinul de peste gard al bunicilor mei.
Probabil ca anii petrecuti in perioadele de vara, cand nu mergeam inca la scoala, si-au pus amprenta asupra imaginatiei mele.
Asemena Poiana lui Iocan - imi imaginam ca este ca la Magazinul Universal din centrul satului, acolo unde vedeam ca se strangeau seara, la o bere, toti cei ce veneau de la munca campului.
Dar, asa cum ai spus si tu, e vorba de imaginatia cititorului, nimic mai mult.
Si nu, nu m-am referit la vreo alta gura, ci strict la imaginea pe care am descris-o - eu personal mi i-am imaginat pe privitorii printre uluci asemenea unor copii care se uita la o jucarie din vitrina (de-asta am si folosit apropierea de fetita cu chibrituri). De aici mai departe, interpretarea apartine fiecaruia. Sau, ca sa folosesc o figura de stil si sa nu ma indepartez de Morometii, depinde dupa facultati.
anakin
Postat pe 10 Iunie 2010 19:01
baiatu'

nu am spus ca tu ai facut referire,a fost oleaca de intepatura ,mi sa parut ca ai fost cam dur cu niste fiinte hamesite...
au stii tu ce greu e sa-ti fie foame, anakinu'?

si da...
fiecare proiecteaza in mintea lui a anumita imagine,la care, binenteles, are contributie si dispozitia in care se afla.
iasomia
Postat pe 10 Iunie 2010 19:07
Iaso, eu doar mi-am explicat imaginea.

Si nu am vrut sa fiu dur; dar daca, in schimb, s-au descretit niste frunti, s-au ivit niste zambete, atunci este ok - fiindca asta a fost scopul postarii.
Daca au fost unele persoane care, lipsite de simtul umorului, au luat ad literam ce am scris eu acolo... .. imi pare rau, dar nu am ce sa le fac. Doar ca, din punctul meu de vedere, viata nu trebuie sa fie o permanenta incruntare si ca nu trebuie sa fie un capat de tara fiindca ai cateva kilograme in plus, atata vreme cat te simti bine in pielea ta.
Parerea mea.
Well, That's all...
anakin
Postat pe 10 Iunie 2010 19:15
anakinu'

si ca sa fiu sincera pana la capat,taman ce terminasem de citit schimbul tau de replici cu ovanova, pe alt topic.
intelegi tu ce vreau sa zic...
iasomia
Postat pe 10 Iunie 2010 19:16
unde-i ala?
ca vreau sa vaz si io...
schimbu' de replici,adica..
nu de alta,da' apanova ala m-a calcat pe bataturi,iar daca bro m-a razbunat - sa mor daca nu-i cedez partea mea de mostenire!
preci
Postat pe 10 Iunie 2010 19:18
whatever, iaso...

in timp, vei vedea ca am avut o intuitie in ce-l priveste .

sis, inca un fel de florinelu' dreamin', cu pretentii pseudo-elevate, insa cu carente comportamentale si ortografice. Maxim absolvent de seral, cu expresii telenovelistice si posibil sa il aiba ca idol pe Cabral.
anakin
Postat pe 10 Iunie 2010 19:25

da-ne link-ul
bluelight
Postat pe 10 Iunie 2010 19:27
bre,se pare ca traim timpuri obositoare,ne ofensam cam usor...

nu am facut nicio referire la cine are dreptate sau nu,sincer... mi se rupe.
vorbeati acolo de un anumit concurs...daca intelegi ce vreau sa zic..

in fine,hai ca ma car,am avut o zi grea...si mai ales, pt ca-mi incalc regula de aur,ma bag unde nu trebuie.

distractie placuta...
iasomia
Postat pe 10 Iunie 2010 19:29
iasomico...

doar se stie ca persoanele care-s la dieta sunt mai irascibile...

bro..
baga linku' cela odata,ca-mi sabotezi orgasmul!
preci
Postat pe 10 Iunie 2010 19:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum arată o dietă sănătoasă echilibrată? 1 De la: garbo_506120 30 Iulie 2020 17:16
dieta 9/9 25 De la: garbo072499 8 Decembrie 2009 11:45
dieta de 90 de zile! 12 De la: garbo193162 8 Iulie 2014 16:36
Dieta in cazul Tiroiditei Hashimoto 17 De la: Maria_22 2 Februarie 2018 12:43
Ce parere aveti despre dietele proteice? 3 De la: garbo_476951 26 Noiembrie 2017 07:57
Setari Cookie-uri