Dieta lui Catalin Crisan

alecsutza ...multa bafta in dieta ...eu am mai tinut o odata si nu mai reusesc sa ma montez sa o tin din nou .... nu stiu de ce chiar daca vreau sa mai slabesc ,,,nu stiu cine ma sustine sa o tin din nou :((.....:(((
stelutika
Postat pe 28 Iunie 2010 14:28
fetelor va salut pe toate carora le a fost dor de mine :*
stelutika
Postat pe 28 Iunie 2010 14:29
De la: stelutika, la data 2010-06-28 14:28:59alecsutza ...multa bafta in dieta ...eu am mai tinut o odata si nu mai reusesc sa ma montez sa o tin din nou .... nu stiu de ce chiar daca vreau sa mai slabesc ,,,nu stiu cine ma sustine sa o tin din nou :((.....:(((

Stelutika, din partea mea ai toata sustinerea de care ai nevoie!!! Te bazai pana uiti ca mai exista si alta mancare, in afara celei din dieta.
Alecsutza
Postat pe 29 Iunie 2010 09:53
aham..

lume veche..

steluto..
acu' ai barbat,mami...cred ca cea mai buna sustinere de la el trebuie sa vina,ca doar sunteti la inceput,nu ca noi... de mancam cioco cateodata...ehe,he,he...

rectific,mancam....

am o nunta importanta in septembrie,vreau sa fiu bunutza....
lasati draq CC asta,am mai spus-o..in opinia mea este o aberatie...
un regim cumpatat fara vacutze scapate prin trifoi,aduce un pic de fericire...pt ca nu-i asa..daca te placi tu,te plac si ceilalti...
iasomia
Postat pe 29 Iunie 2010 17:06
Iasomia, poate nu e un regim de tinut o viata, dar eu, dupa 2 luni de mancat asa, chiar daca nu am mai tinut strict, am mers inainte cu planul de mese... Iar, pentru dinastea cum am fost eu, e excelenta ca ofera incredere ca se chiar poate...
Alecsutza
Postat pe 29 Iunie 2010 22:25
fleurdelis
Postat pe 30 Iunie 2010 06:51
ale...

da' este un inceput, si are o latura buna pt ca te disciplineaza,insa mai departe...
iasomia
Postat pe 30 Iunie 2010 09:22
grasancelor, da' rezultate, ceva, ioc?... ca mai mult va dati indemnuri la potoale, deh...
zambil
Postat pe 30 Iunie 2010 09:34
ale... a ajuns de la 120kg la 80...
nu-i de colo...
iasomia
Postat pe 30 Iunie 2010 09:37
cu carnatz si friptane, mami?... hai lasa-ma...
zambil
Postat pe 30 Iunie 2010 09:40
cred ca au fost mai cumpatate..si de aici...

parerea mea se stie...
iasomia
Postat pe 30 Iunie 2010 09:42
Salutare ! Va urmaresc de cateva zile , am tot citit postarile voastre si suna foarte interesant atat dieta cat si rezultatele obtinute de voi ! De maine vreau sa o incep si eu !
M3_Lov3_Luy
Postat pe 2 Iulie 2010 16:25
Eu am 1.70 m si 83 de kg , as avea nevoie sa slabesc in jur de 20 de kg . Sper sa reusesc cu ajutorul acestei diete .
M3_Lov3_Luy
Postat pe 2 Iulie 2010 16:27
bre, e bine ca de maine! oricum, mergea numai din 3 ' n ' 3 '!
moniq_
bafta!
dancris
ce dieta e aia... inceputa in we?

de luni,bre....
iasomia
Postat pe 2 Iulie 2010 16:30
ai, bre, Iasomie! ca e de-acolo: 3 3 3 3 3 ...
moniq_
Postat pe 2 Iulie 2010 16:31
ms ptr primire
M3_Lov3_Luy
Postat pe 2 Iulie 2010 16:57
pentru nimic, pentru nimic!
esti "de gasca" daca ai inteles !
bine-ai venit!
moniq_
Postat pe 2 Iulie 2010 17:00
Am si eu o nelamurire , ma tot contrazic cu mama aici , ia spuneti-mi si mie dak am sau nu dreptate , se pot combina intre ele ? adik sa mananci oul odata cu branza si carnea tot asa cu inca ceva ? Nu se mananca la o masa numai carne , la alta numai lactate sau ce ai tu de mancat in ziua respectiva ? Astept raspunsurile voastre ... va multumesc si sper k sa nu radeti de mine , nu rau ! Eu din kte am citit aici pe forum am inteles k nu se amesteca intre ele , k trebuie sa mananci la o masa numai din felul respectiv , cum am zis si mai devreme , adik dak ai carne , la masa respectiva mananci numai carne , dupa dak ai lactate , mananci numai lactate nu amesteci cu carnea sau cu ce mai ai in regim . Eu asa am inteles de la voi . Iar mama imi zice k nu este adevarat k poti sa le amesteci intre ele k fac parte din aceasi categorie , k toate sunt proteine . Hmmm .... Va rog sa ma ajutati si pe mine sa inteleg k sa tin si eu acest regim corect . Va multumesc mult !
M3_Lov3_Luy
Postat pe 2 Iulie 2010 17:03
To'ar'sha cu 3 - 3 care lov3 si toate celelalte din nickul lu' matale. NU!
NU ai dreptate! Pentru o dieta cat mai corecta si datatoare de rezultate optime in lupta de clasa pentru slabirea natiunii de tip nou, feminin, toate cele alimente se mananca o singura data pe zi, in fiecare zi, si la final, ca sa nu mai dea din picioare si astfel sa va faca burtica mare, le inecati intr-o sticla - doua de bere. Face bine, mai draga!
Nelu_Cotrocelu
Postat pe 2 Iulie 2010 17:10
TRAIASCA PATRIA SI PARTIDUL!
moniq_
Postat pe 2 Iulie 2010 17:15
Buna Iasomia!!
Ce mai faci mamy??
Nu mai descuraja fetele...hai ca si eu am tinut-o si a dat rezultate..:: sml-jumping0044.numai ca nu cred ca a fost numai dieta factorul determinant ..ea a fost doar motivatia..schimbarea stilului de viata e rezolvarea tuturor problemelor noastre!
Mi-a fost dor de tine ..te pupp...
Caaty
Postat pe 13 Iulie 2010 22:17
Stelutika si mie mi-a fost dor de tine....cum a fost???
Puupp..
Caaty
Postat pe 13 Iulie 2010 22:19
Buna,

In perioada 8 iulie- 26 iulie se fac inscrieri pentru un program de nutritie ce se desfasoara in orasele Bucuresti, Cluj si Timisoara.

Pe o perioada de 2 luni finalistii vor primi sfaturi legate de nutri�ie de la Roxana Iliescu, vor urma un program de sport �i remodelare corporal� sub �ndrumarea instructorilor profesioni�ti de la World Class �i vor �nv��a cum s� se puna �n eviden�� cu ajutorul echipei de stili�ti de la Gett�s.

Programul va avea efecte pe termen lung deoarece se urmareste o detoxifiere fizica, dar si emotionala a participantilor.

Mai multe detalii pe www.fii-in-forma.ro
ZoneReality
Postat pe 14 Iulie 2010 14:19
caaty,

pupa mama fata...si tu mi-ai lipsit,nu vezi ce depresie e p-acilea?

corect.
stilul de viatza...
iasomia
Postat pe 14 Iulie 2010 16:57
buna sunt andreea si vreau sa va spun ca de maine tin si yo aceasta dieta mi se pare grozava si mai ales ca e usor de tinut asa ca cine mi se altura bravo zeule ma bucur ca si baietii tin diete yo mam ingrasat din cauza unuei operatii care ma tinut la pat asa ca start dieta o sa fiu aicea in fiecare zii sa va spun cum este poop
andreeahiena
Postat pe 14 Iulie 2010 20:31
este cineva online acuma??
andreeahiena
Postat pe 14 Iulie 2010 20:33
oare a tinut cineva aceasta dieta pana la capat si ce rezultate a avut ca infara de zeul si partenerea lui yo nu am vazut alte rezultate fara suparare urasc kg astea nu le mai suport sper sa le pot da cat mai repede jos ca nu vreau sa mai arat asa de grasa e ceva
andreeahiena
Postat pe 14 Iulie 2010 20:50
Andreea mult succes si multa vointa!..
Da rezultate ...dar cu sacrificii...eu am dat 18 kg....numai ca e un picut cam saracacioasa...
Caaty
Postat pe 14 Iulie 2010 21:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Care este diferenta dintre destin si karma? 50 De la: pik_nik 14 Octombrie 2009 01:56
Dieta in cazul Tiroiditei Hashimoto 17 De la: Maria_22 2 Februarie 2018 12:43
dieta giorgiana din slobozia 6 De la: andreea_barbieru 11 Septembrie 2009 11:09
DIETA CRUDIVORA DE REFACERE 22 De la: Rotty 20 August 2012 12:25
Dansul ritmic ajuta la silueta 1 De la: IOANIDE 13 Februarie 2012 02:06
Setari Cookie-uri