Iaso...dar unde sunt fetele..au slabit asa de rau ca nu mai pot cobori din pat? Ori sunt anemice? | ||
Caaty Postat pe 14 Iulie 2010 21:06 |
||
---|---|---|
eu am tinut aceasta dieta, cel putin am incercat. Am slabit in primele 9 zile cc 3 kg,dar nu am mai putut sa o tin ca incepeam deja sa miros...a carne,a porc etc Mai bine axeazate pe dieta lui Montignac,cauta pe net daca nu sti despre ce este vorba ,la mine a dat roade si nici nu ai frustari.In 3 sapatamani am slabit 7 kg si nu am simtit nimic,nici foame . adevarat primele 3 zile au mai grele pentru ca eu mancam paine la greu,dulciuri la greu bafta si lasa chestia cu 14 zile carne ca ajungem sa mirosim ca niste sc.... |
||
mmela Postat pe 14 Iulie 2010 21:11 |
||
Zici ca petreci Iaso in septembrie ...bravoooo Eu am cununat de 2 ori pana acum in iunie si iulie..... |
||
|
||
Caaty Postat pe 14 Iulie 2010 21:11 |
||
Ai dreptate mmela.....dar ia zi ce ai papat ? | ||
Caaty Postat pe 14 Iulie 2010 21:12 |
||
caty , in cat timp ai dat 18 kg de pe tine? |
||
mmela Postat pe 14 Iulie 2010 21:13 |
||
Ajuta si tu fetele cu o schema alimentara mai simpla..e destul de greu sa iti calculezi de fiecare data indicii glicemici scazuti pe care poti sa ii consumi intr-o zi. | ||
Caaty Postat pe 14 Iulie 2010 21:17 |
||
in 10 saptamani.. | ||
Caaty Postat pe 14 Iulie 2010 21:17 |
||
cam ce pap si acum. Dimineata mananc un fruct ceva ,in general eu mananc pepene verde,imi place f mult - pe la amiaza daca am timp sa-mi gatesc imi fac niste legume fierte (conopida,gulii,varza)orice in afara de mazare,fasole uscata,cartofi sau orez cu diferite sosuri cel mai mult imi place sosul gorgonzola acum nu va inchipuiti ca mananc mult sos,ia asa sa dau gust la conopida .In general dieta lui Montigniac este o dieta pentru diabetici. Este interzis in faza de slabire intensiva cam toate glucidele,amidonul,cam toate alimentele cu indice glicemic mare. In a doua faza de mentinere mai ai voie sa calci stramb cu cate o felie de paine,dar fara dulciuri. ca sa nu gresiti cu dieta ar trebui sa luati retete pentru diabetici,sigur nu dai gres .Ce-mi place cel mai mult este ca ai voie sa mananci mancare gatita si nu vine nimeni sa-ti cantareasca mancarea Montigniac zice ca nu caloriile ingrasa |
||
mmela Postat pe 14 Iulie 2010 21:20 |
||
Dar, sincer nu a-si mai tine-o inca o data pentru ca se produc multe dezechilibre in organism...e rentabila ..dar nu in totalitate sanatoasa... | ||
Caaty Postat pe 14 Iulie 2010 21:20 |
||
Aoleuuu..in afara de conopida , varza si gulii mai papi si altceva??? |
||
Caaty Postat pe 14 Iulie 2010 21:40 |
||
Zii si tu ce papi intr-o zi cu o masa asa mai cu carnitza...nu de alta dar nu ma prinzi deloc numai cu legume.... | ||
Caaty Postat pe 14 Iulie 2010 21:43 |
||
deci in primul rand nu vreau sa par rea sau yo stiu cum dar in aceste 14 zile nu papi numai carnitza ai si un ou si niste branzica deci mie chiar mia facut cu ochii aceasta dieta mai ales ca zeul a tinuto si a avunt niste rezultate spectaculoase yo una o sa o incerc si voi fii alturi de voi zi de ziii P.S : nus rea vreau doar amice cu care sa tinem aceasta dieta si sa va ajut cu ce pot pwp |
||
andreeahiena Postat pe 14 Iulie 2010 21:48 |
||
buna caaty poti sa imi dai mie mai multe detalii despre cum ai tinut tu aceasta dieta?? adica ce ai mancat la ce ora aveai mesle mersi pt informatii pwp |
||
andreeahiena Postat pe 14 Iulie 2010 21:54 |
||
Iubita mea...imi primul rand mie mi-au placut toate in dieta asta...mai putin lactatele...pe care spre rusinea trebuie sa recunosc ca le-am "sarit".nu sunt un etalon nici macar pt mine...dar pot sa iti dau un sfat prietenesc sanatatea e mai presus de orice...asa ca nu te lua dupa altii...organismul tau stie exact ce vrea. Parerea mea e ca iti trebuie multa VOINTA...restul e doar asa de decor.. eu am incredere in tine...daca ti-ai propus o sa-ti reuseasca! noi suntem aici alaturi de tine | ||
Caaty Postat pe 14 Iulie 2010 22:00 |
||
Si pentru ca m-ai intrebat iti raspund....carne la gratar de orice fel...apa cu lamaie cam 2-3 litri pe zi...nu am mai stat efectiv la masa ca de obicei..doar am "ciugulit" cand simteam nevoia...nu am calculat nr meselor sau ora la care le luam....am un bebe de 2 ani papam cand puteam...important e sa nu papi dupa ora 19-20...si daca poti fa sport.... | ||
Caaty Postat pe 14 Iulie 2010 22:05 |
||
mersi caaty am inceputo deja si iti multumesc pt sfaturi yo am timp destul pt ca stau acasa si incerc sa mananc din 3 in 3 ore deja mi-am pus tel sa sune din 3 in 3 ore sa iau mesele cum trebuie si mai ales ca pot sa pap si mezeluri de dim am papat niste parizer 3 feliute si un carnacior iar urmatoarea masa imi fierb un ou haideti ca daca vreti putem sa reusim !!! Sa iti traiasca bebele tau | ||
andreeahiena Postat pe 15 Iulie 2010 06:29 |
||
nu stiu de ce da cred ca pe asta chiar o tin am asa multa ambitie!! azi e prima zii si o sa fac si putina gimnastica si 15 de ora bicicleta ca o am acasa si o sa reusesc sa ajung cel putin la 60 de kg ca am 80 mie asa de rusine dar nui vina mea ca mam ales cu atatea kg devina e statu in pat am fost operata la coloana de hernie si de un hematom la coloana si am stat 8 luni la pat asta e voi reusii sunt asa de sigura va poop si va astept pe site sa impartasim din experientza noastra poop cand termin dieta iesim in club da fetelor |
||
andreeahiena Postat pe 15 Iulie 2010 06:34 |
||
: | ||
andreeahiena Postat pe 15 Iulie 2010 06:34 |
||
Neatza fetelor! Ia zi Andreea cum a fost ziua?? Nu ti-a fost fomica peste noapte?? Hai ca dau eu o cafea fierbinte cu ciocolata si frisca!! Vine cineva? |
||
Caaty Postat pe 15 Iulie 2010 08:51 |
||
Puiu mamii dar de ce te trezesti asa de dimineata?? Ai copii de crescut?? Ia si fa nany dimineata cat mai poti ca vine o vreme cand ai sa tanjesti dupa el... | ||
Caaty Postat pe 15 Iulie 2010 08:53 |
||
Buna dimi Iasomia...ai facut ochsori?? Cand ai concediu..nu vii o fugutza la mare..poate ne vedem nitel... Hai ca s-a indreptat vremea...e supppeeerr ... |
||
Caaty Postat pe 15 Iulie 2010 08:57 |
||
catiusa, chiar vin,in august....nitel...stau mai mult la munte,hai ca vin sa ne tragem in poza... ma intrebai de fete? cred ca s-au impanat iar,mami.. apropos.. voi stiti ca vad o gramada care s-au rotujit? al draq stres... am dat jos 2 kg in cinci zile,cum? fara sare si dulciuri... |
||
iasomia Postat pe 15 Iulie 2010 09:15 |
||
Te astept..iubita... Si felicitari!!!...daca renuntai si la mancare..dadeai 4kg.. |
||
Caaty Postat pe 15 Iulie 2010 10:23 |
||
sadica mica. cred ca ma duc sa hapai niste mici,vreo trei asa..... ca sfaraie grataru'n piata de la ora asta.... vin,vin.... |
||
iasomia Postat pe 15 Iulie 2010 10:40 |
||
Eu vin cu berea... | ||
Caaty Postat pe 15 Iulie 2010 10:44 |
||
Abia ce ne-am intors de pe plaja...rupe cu ploaia la noi.... Ia zii Iaso cum au fost micii?? zemosi? |
||
Caaty Postat pe 15 Iulie 2010 13:24 |
||
buna caaty yo ma trezesc mereu la ora asta deoarece iau niste pastile pe la 6 dimineatza si plus de asta e bn sa fii matinala si vreau sa spun ca e chiar usor sa tii aceasta dieta pur si simplu nu imi este foame si imi place tot ce pap in aceasta dieta | ||
andreeahiena Postat pe 15 Iulie 2010 13:53 |
||
Andreeutza draga sa stii ca mie nu imi place deloc sa ma trezesc dimineata...dar nu am incotro...job-ul..copilul...nu ma lasa sa lenevesc cat mi-as dori de mult...de aia iti spuneam sa nu vina o zi cand ai sa tanzesti si dupa 10 min in plus de somnik. | ||
Caaty Postat pe 15 Iulie 2010 13:59 |
||
asta e caaty ma bucur ca este asa de usor de tinut aceasta dieta yo credeam ca e greu fara paine si fara suc dar fac fatza usor acestei situatii sa vezi abia astept sa termin dieta si sa am macar minus 16 17 kg cred ca va fii cea mai mare reusita din acest an pwp | ||
andreeahiena Postat pe 15 Iulie 2010 14:05 |
||
fata! stii cum au fost? buni,buni,buni.....mmmm....am bagat s-un ardei iute... |
||
iasomia Postat pe 15 Iulie 2010 16:15 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
A venit vara, rau imi pare ca am alergie la soare :(! | 10 | De la: ana_pop 24 August 2015 18:06 |
DeEa | 1 | De la: garbo193897 5 Martie 2011 09:47 |
dieta | 8 | De la: garbo166660 9 Noiembrie 2011 11:06 |
|
||
Dieta de slabit 1 kg pe zi | 11 | De la: garbo191285 7 Iunie 2018 16:19 |
Dieta in cazul Tiroiditei Hashimoto | 17 | De la: Maria_22 2 Februarie 2018 12:43 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice