Dieta lui Catalin Crisan

Te bat!!!...pai si alea 2 kg date jos?? le pui la loc intr-o clipa....
Caaty
Postat pe 15 Iulie 2010 17:14
pai de ce?
ca i-am mancat fara paine...hap-hap.... ,m-am mai echilibrat emotional,nu cred sa mai dau buzna la inghetata...
iasomia
Postat pe 15 Iulie 2010 17:24
am incheiat prima zi de dieta si sa va spun a mers super usor sunt foarte fericita ca in sfarsit am gasit si yo o dieta pe care pot sa o tin pwp si bafta tuturora
andreeahiena
Postat pe 15 Iulie 2010 21:43
bravoooo andreea...
Caaty
Postat pe 15 Iulie 2010 22:19
buna fetelor...ce faceti???
vesele..binedispuse..acum la final de saptamana??
Pentru mine urmeaza din nou o "despartire" de voi petru ca trebuie sa plec o luna in State...dar ne auzim dupa...nu stiu daca am timp sa intru si de acolo...va pup...
Caaty
Postat pe 16 Iulie 2010 09:45
ai grija la fast food,ca o pui...

distractie...
iasomia
Postat pe 16 Iulie 2010 09:49
da..da..mamy

Caaty
Postat pe 16 Iulie 2010 09:52
ce faci ??? esti la job??
hai la plaja cu noi..sa te balacesti nitel si tu....
Caaty
Postat pe 16 Iulie 2010 09:55
iubita...
iasomia
Postat pe 16 Iulie 2010 09:55
nu vrei???
dar o sa te distrezi cu noi o sa vezi....facem forme de nisip si ne stropim cu apa...
Caaty
Postat pe 16 Iulie 2010 09:58
uite ...si pentru ca te iubim...iti dam sa papi ceva bun ...iaurtel de casa ...bunut..bunut...te bati cu fii-miu pentru el ai sa vezi....ce zici te-am convins??
Caaty
Postat pe 16 Iulie 2010 09:59
nope..

sunt in bucuresti,pisi...
iaurt de casa zici?...
iasomia
Postat pe 16 Iulie 2010 10:01
eiiii...pai in mai putin de 2 ore ajungi.....si servim o bere rece..ce zici??
Caaty
Postat pe 16 Iulie 2010 10:02
iubirica..

ma bagi la banuieli...

lasa cand te intorci din state dau o fuga....
iasomia
Postat pe 16 Iulie 2010 10:04
si eu sunt de aproape 1 sapt la acest regim si ma simt super bine...sper sa rezist pana la sf....
emmys
Postat pe 18 Iulie 2010 14:16
emi...o sa fii ok,pari rezistenta....
iasomia
Postat pe 18 Iulie 2010 18:09
Salutare ! Am trecut cu bine de prima etapa , sport nu am facut cine stie ce , mai mult am preferat sa merg pe jos ! Deci am inceput de la 84.1 kg iar acum am 79.1 ! Azi m-am cantarit si m-am si masurat in talie , aveam 114 cm cand am inceput regimul iar acum am 106 cm ! O sa va tin la curent cu evolutia mea ! Sanatate si multa bafta in continuare ! Pa pa
M3_Lov3_Luy
Postat pe 20 Iulie 2010 00:14
ai de viatza mea!!!
m-ai facut sa ma masor in talie,da sa pupe mama,stii e o vorba:

si cand vad un dor mai greu,se mai usureaza al meu...

bafta!

baga rezistenta acolo,si fato!!!
fara miscare nu faci nimic,mergi macar pe jos...
iasomia
Postat pe 20 Iulie 2010 09:10
buna ziua la toata lumea

am tot citit despre dieta cc si parca ma bate asa un gand sa o tin si eu.
am 1.78 si 89 kg puse in timpul sarcinii de la pofta de prajiturele , asa k acum in loc sa arat asa ca o mamica sexy, arat ca o balenuta

sper sa am si eu ambitia voastra si sa slabesc

alexandra_ff
Postat pe 22 Iulie 2010 12:19
alex..

cine ti-a zis mami ca suntem ambitioase?
daca am fi...nu ne-am mai vaita p-acilea....
hai ca esti inalta,10 kg daca dai jos e ok...
iasomia
Postat pe 25 Iulie 2010 09:15
multumesc frumos
unde ar fi sa dau macar 10 kg. oricum deocamdata incerc sa mananc mai mult legume, poate merge asa, daca nu tin si eu cura aceasta
alexandra_ff
Postat pe 28 Iulie 2010 09:33
fato,

o sa repet pana bagati la cap,fara:
dulciuri
prajeli
fainoase
ai voie:
legume ,si gratare din carne slaba,sau ma rog,fiarta...
fructe...

in opinia mea cura asta nu este buna,CC ....da' binenteles,nu descurajez pe cele care cred in ea...
e libertate...
cu placere...
iasomia
Postat pe 28 Iulie 2010 12:35
eu sunt total surprinsa.....am un prieten care a tinut acest regim...si a fost de nerecunoscut...asa ca am prins putin curaj...si m-am apucat si eu de el....pt ca era cazul ...am ajuns la 87 de kg...asta si din cauza glandei
nu ma asteptam sa slabesc....parca nu mai aveam nici o speranta...dar...sunt in a 4 saptamana si am slabit 10kg desi...am glanda si se spune ca nu ai cum sa slabesti
eu multumesc celui care a facut aceasta dieta si celui care a distibuito
celor care o tineti....nu va dezamagiti...aveti putina incredere in voi...ca se merita
ioanaraluca
Postat pe 6 August 2010 18:10
Buna fetelor! cine a mai ramas pe aici? am trecut si eu sa vad...cine ce si cum....ce mai e nou pe aici...!
va pup pe toate si va doresc...SUCCES!
anamiciana
Postat pe 7 August 2010 18:47
ce fac ursanele mele?

alo! desteptarea!
doua saptamani fara dulciuri,in schimb, miscare multa..4 kg in minus...
e drept ca-mi tipa firea dupa o cioco,da' bag o felie de pepene mintenas..
iasomia
Postat pe 20 August 2010 10:20
eu slabesc f.usor vara...mananc salate cu ulei de masline si fara paine...fructe...ciperci...si uneori imi permit si mananc si ceva dulce...nu beau sucuri de nici un fel....
lala_cri
Postat pe 20 August 2010 10:52
Bun�,
Incredibil c�t de mult� lume este interesat� de problema siluetei. Din p�cate nimeni nu �i-a pus problema dece ne �ngr��m, dece % celor gra�i este tot mai mare �n ultimul timp, dieta care ni se ofer� este s�n�toas� sau are efecte secundare? Unele chiar spuneau c� este mai bine s� fi pu�in rotunjioar�, dar cu chef de via��, dec�t slab� , anemic� �i f�r� vlag�. Aici sunt nevoit s� le dau dreptate pentru aceast� diet� chiar dac� te sl�be�te are o gr�mad� de efecte secundare, printre care �i lipsa de energie. dac� ar fi numai at�t ar fi acceptabil. Persoana care va urma aceast� diet� dup� ce o va termina �i va revenii la vechile obiceiuri se va �ngra�a la loc , poate chiar mai mult (efectul yoyo).
Din start aceast� diet� este gre�it�, cei care au conceput-o nu �tiu cum func�ioneaz� organismul uman �i mai ales cum trebuie el hr�nit. Chiar dac� produce sc�dere �n greutate aceast� diet�, ea produce �i efecte secundare , lucru constatat din mesajele citite, �i acest lucru este mult mai important dec�t cele c�teva kg date jos, pe care oricum le ve�i pune la loc �n scurt timp.Organismul fabric� gr�sime pentru a depune �n ea toxinele acumulate �n corp. dac� nu ar fi a�a ne-am �mboln�vi. �n timp oricum ne vom �mboln�vi datorit� acestei gr�simi inestetice �i nes�n�toase. Pentru a sl�bi trebuie �n primul r�nd dezintoxicat organismul �i hr�nit corect. Din p�cate aceast� diet� nu realizeaz� aceste lucruri, din contr� ne conduce mai rapid spre boal�. Persoanele interesate de un mod de via�� s�n�tos, cu un strat adipos minim, chef de via��, vigoare fizic� etc., m� pot contacta la adresa: [email protected] .
O zi bun� �ntr-un corp s�n�tos, frumos �i viguros.
natural
Postat pe 24 August 2010 10:30
costelus,

corect cu yo-yo ala,da' chiar asa? nu ne spui deloc ce ne asteapta?
ehe,he,he...
rotunjoara si cu chef de viatza,ce bine suna...
eu le-as zice impanate,ca daca e rotunda fata, e cam multisor...
iasomia
Postat pe 24 August 2010 16:49
Eu v� spun cu pl�cere ce v� a�teapt�, dar materialele au mai multe pagini �i nu le pot posta aici. De aceea am cerut s� m� contacta�i prin e-mail. Sunt multe informa�ii utile pentru s�n�tate, pe care multe persoane de pe acest forum nu le cunosc. Nu le cunosc, nu le aplic�� �i mai devreme sau mai t�rziu organismul lor se va deregla �i de aici bolile, cozile la cabinete medicale �i farmacii �i tot tac�mul cunoscut de dvs. organismul uman are ni�te reguli foarte precise de func�ionare, pe care dac� nu le respect�m , �l deregl�m.
Deci re�noiesc invita�ia pentru persoanele interesate de s�n�tatea �i frumuse�ea fizic� s� m� contacteze la [email protected].
natural
Postat pe 25 August 2010 15:30
domn costel,

"cozile la cabinete medicale �i farmacii �i tot tac�mul cunoscut de dvs. "

hai ca ai fost simpatic....
ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 26 August 2010 16:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce parere aveti despre dietele proteice? 3 De la: garbo_476951 26 Noiembrie 2017 07:57
Dieta Bariatrix 1 De la: garbo_1706 6 Aprilie 2012 16:34
Dieta in insuficienta cardiaca 17 De la: anamariatoma 27 August 2014 13:27
UN OUTLET LA INDEMANA ORICUI 1 De la: bellamy 5 Ianuarie 2011 09:20
Carti despre dieta 17 De la: myry 10 Mai 2010 15:18
Setari Cookie-uri