Te bat!!!...pai si alea 2 kg date jos?? le pui la loc intr-o clipa.... | ||
Caaty Postat pe 15 Iulie 2010 17:14 |
||
---|---|---|
pai de ce? ca i-am mancat fara paine...hap-hap.... ,m-am mai echilibrat emotional,nu cred sa mai dau buzna la inghetata... |
||
iasomia Postat pe 15 Iulie 2010 17:24 |
||
am incheiat prima zi de dieta si sa va spun a mers super usor sunt foarte fericita ca in sfarsit am gasit si yo o dieta pe care pot sa o tin pwp si bafta tuturora | ||
|
||
andreeahiena Postat pe 15 Iulie 2010 21:43 |
||
bravoooo andreea... | ||
Caaty Postat pe 15 Iulie 2010 22:19 |
||
buna fetelor...ce faceti??? vesele..binedispuse..acum la final de saptamana?? Pentru mine urmeaza din nou o "despartire" de voi petru ca trebuie sa plec o luna in State...dar ne auzim dupa...nu stiu daca am timp sa intru si de acolo...va pup... |
||
Caaty Postat pe 16 Iulie 2010 09:45 |
||
ai grija la fast food,ca o pui... distractie... |
||
iasomia Postat pe 16 Iulie 2010 09:49 |
||
da..da..mamy |
||
Caaty Postat pe 16 Iulie 2010 09:52 |
||
ce faci ??? esti la job?? hai la plaja cu noi..sa te balacesti nitel si tu.... |
||
Caaty Postat pe 16 Iulie 2010 09:55 |
||
iubita... | ||
iasomia Postat pe 16 Iulie 2010 09:55 |
||
nu vrei??? dar o sa te distrezi cu noi o sa vezi....facem forme de nisip si ne stropim cu apa... |
||
Caaty Postat pe 16 Iulie 2010 09:58 |
||
uite ...si pentru ca te iubim...iti dam sa papi ceva bun ...iaurtel de casa ...bunut..bunut...te bati cu fii-miu pentru el ai sa vezi....ce zici te-am convins?? | ||
Caaty Postat pe 16 Iulie 2010 09:59 |
||
nope.. sunt in bucuresti,pisi... iaurt de casa zici?... |
||
iasomia Postat pe 16 Iulie 2010 10:01 |
||
eiiii...pai in mai putin de 2 ore ajungi.....si servim o bere rece..ce zici?? | ||
Caaty Postat pe 16 Iulie 2010 10:02 |
||
iubirica.. ma bagi la banuieli... lasa cand te intorci din state dau o fuga.... |
||
iasomia Postat pe 16 Iulie 2010 10:04 |
||
si eu sunt de aproape 1 sapt la acest regim si ma simt super bine...sper sa rezist pana la sf.... | ||
emmys Postat pe 18 Iulie 2010 14:16 |
||
emi...o sa fii ok,pari rezistenta.... | ||
iasomia Postat pe 18 Iulie 2010 18:09 |
||
Salutare ! Am trecut cu bine de prima etapa , sport nu am facut cine stie ce , mai mult am preferat sa merg pe jos ! Deci am inceput de la 84.1 kg iar acum am 79.1 ! Azi m-am cantarit si m-am si masurat in talie , aveam 114 cm cand am inceput regimul iar acum am 106 cm ! O sa va tin la curent cu evolutia mea ! Sanatate si multa bafta in continuare ! Pa pa | ||
M3_Lov3_Luy Postat pe 20 Iulie 2010 00:14 |
||
ai de viatza mea!!! m-ai facut sa ma masor in talie,da sa pupe mama,stii e o vorba: si cand vad un dor mai greu,se mai usureaza al meu... bafta! baga rezistenta acolo,si fato!!! fara miscare nu faci nimic,mergi macar pe jos... |
||
iasomia Postat pe 20 Iulie 2010 09:10 |
||
buna ziua la toata lumea am tot citit despre dieta cc si parca ma bate asa un gand sa o tin si eu. am 1.78 si 89 kg puse in timpul sarcinii de la pofta de prajiturele , asa k acum in loc sa arat asa ca o mamica sexy, arat ca o balenuta sper sa am si eu ambitia voastra si sa slabesc |
||
alexandra_ff Postat pe 22 Iulie 2010 12:19 |
||
alex.. cine ti-a zis mami ca suntem ambitioase? daca am fi...nu ne-am mai vaita p-acilea.... hai ca esti inalta,10 kg daca dai jos e ok... |
||
iasomia Postat pe 25 Iulie 2010 09:15 |
||
multumesc frumos unde ar fi sa dau macar 10 kg. oricum deocamdata incerc sa mananc mai mult legume, poate merge asa, daca nu tin si eu cura aceasta |
||
alexandra_ff Postat pe 28 Iulie 2010 09:33 |
||
fato, o sa repet pana bagati la cap,fara: dulciuri prajeli fainoase ai voie: legume ,si gratare din carne slaba,sau ma rog,fiarta... fructe... in opinia mea cura asta nu este buna,CC ....da' binenteles,nu descurajez pe cele care cred in ea... e libertate... cu placere... |
||
iasomia Postat pe 28 Iulie 2010 12:35 |
||
eu sunt total surprinsa.....am un prieten care a tinut acest regim...si a fost de nerecunoscut...asa ca am prins putin curaj...si m-am apucat si eu de el....pt ca era cazul ...am ajuns la 87 de kg...asta si din cauza glandei nu ma asteptam sa slabesc....parca nu mai aveam nici o speranta...dar...sunt in a 4 saptamana si am slabit 10kg desi...am glanda si se spune ca nu ai cum sa slabesti eu multumesc celui care a facut aceasta dieta si celui care a distibuito celor care o tineti....nu va dezamagiti...aveti putina incredere in voi...ca se merita |
||
ioanaraluca Postat pe 6 August 2010 18:10 |
||
Buna fetelor! cine a mai ramas pe aici? am trecut si eu sa vad...cine ce si cum....ce mai e nou pe aici...! va pup pe toate si va doresc...SUCCES! |
||
anamiciana Postat pe 7 August 2010 18:47 |
||
ce fac ursanele mele? alo! desteptarea! doua saptamani fara dulciuri,in schimb, miscare multa..4 kg in minus... e drept ca-mi tipa firea dupa o cioco,da' bag o felie de pepene mintenas.. |
||
iasomia Postat pe 20 August 2010 10:20 |
||
eu slabesc f.usor vara...mananc salate cu ulei de masline si fara paine...fructe...ciperci...si uneori imi permit si mananc si ceva dulce...nu beau sucuri de nici un fel.... | ||
lala_cri Postat pe 20 August 2010 10:52 |
||
Bun�, Incredibil c�t de mult� lume este interesat� de problema siluetei. Din p�cate nimeni nu �i-a pus problema dece ne �ngr��m, dece % celor gra�i este tot mai mare �n ultimul timp, dieta care ni se ofer� este s�n�toas� sau are efecte secundare? Unele chiar spuneau c� este mai bine s� fi pu�in rotunjioar�, dar cu chef de via��, dec�t slab� , anemic� �i f�r� vlag�. Aici sunt nevoit s� le dau dreptate pentru aceast� diet� chiar dac� te sl�be�te are o gr�mad� de efecte secundare, printre care �i lipsa de energie. dac� ar fi numai at�t ar fi acceptabil. Persoana care va urma aceast� diet� dup� ce o va termina �i va revenii la vechile obiceiuri se va �ngra�a la loc , poate chiar mai mult (efectul yoyo). Din start aceast� diet� este gre�it�, cei care au conceput-o nu �tiu cum func�ioneaz� organismul uman �i mai ales cum trebuie el hr�nit. Chiar dac� produce sc�dere �n greutate aceast� diet�, ea produce �i efecte secundare , lucru constatat din mesajele citite, �i acest lucru este mult mai important dec�t cele c�teva kg date jos, pe care oricum le ve�i pune la loc �n scurt timp.Organismul fabric� gr�sime pentru a depune �n ea toxinele acumulate �n corp. dac� nu ar fi a�a ne-am �mboln�vi. �n timp oricum ne vom �mboln�vi datorit� acestei gr�simi inestetice �i nes�n�toase. Pentru a sl�bi trebuie �n primul r�nd dezintoxicat organismul �i hr�nit corect. Din p�cate aceast� diet� nu realizeaz� aceste lucruri, din contr� ne conduce mai rapid spre boal�. Persoanele interesate de un mod de via�� s�n�tos, cu un strat adipos minim, chef de via��, vigoare fizic� etc., m� pot contacta la adresa: [email protected] . O zi bun� �ntr-un corp s�n�tos, frumos �i viguros. |
||
natural Postat pe 24 August 2010 10:30 |
||
costelus, corect cu yo-yo ala,da' chiar asa? nu ne spui deloc ce ne asteapta? ehe,he,he... rotunjoara si cu chef de viatza,ce bine suna... eu le-as zice impanate,ca daca e rotunda fata, e cam multisor... |
||
iasomia Postat pe 24 August 2010 16:49 |
||
Eu v� spun cu pl�cere ce v� a�teapt�, dar materialele au mai multe pagini �i nu le pot posta aici. De aceea am cerut s� m� contacta�i prin e-mail. Sunt multe informa�ii utile pentru s�n�tate, pe care multe persoane de pe acest forum nu le cunosc. Nu le cunosc, nu le aplic�� �i mai devreme sau mai t�rziu organismul lor se va deregla �i de aici bolile, cozile la cabinete medicale �i farmacii �i tot tac�mul cunoscut de dvs. organismul uman are ni�te reguli foarte precise de func�ionare, pe care dac� nu le respect�m , �l deregl�m. Deci re�noiesc invita�ia pentru persoanele interesate de s�n�tatea �i frumuse�ea fizic� s� m� contacteze la [email protected]. |
||
natural Postat pe 25 August 2010 15:30 |
||
domn costel, "cozile la cabinete medicale �i farmacii �i tot tac�mul cunoscut de dvs. " hai ca ai fost simpatic.... ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 26 August 2010 16:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce parere aveti despre dietele proteice? | 3 | De la: garbo_476951 26 Noiembrie 2017 07:57 |
Dieta Bariatrix | 1 | De la: garbo_1706 6 Aprilie 2012 16:34 |
Dieta in insuficienta cardiaca | 17 | De la: anamariatoma 27 August 2014 13:27 |
|
||
UN OUTLET LA INDEMANA ORICUI | 1 | De la: bellamy 5 Ianuarie 2011 09:20 |
Carti despre dieta | 17 | De la: myry 10 Mai 2010 15:18 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice