Dieta lui Catalin Crisan

solutii, ne-solutii, unora le place asa, cu creeru' la umbra...

jane, si tu esti la dieta, taica?... da' multi sunteti nene, sa moara mortu'... he,he,he...
zambil
Postat pe 10 Septembrie 2010 10:05
nu , nene .......nu ma bag eu la diete ........
apoi, astea nu se fac asa ..........din auzite.......ce draq
jeanette40
Postat pe 10 Septembrie 2010 10:12
Cu dieta CC m-am lamurit, mai ales ca nu prea am avut nici tragere de inima...Dar Garbo.ro e mare...ca o gradina cu de toate. Merg pe aici sa vad cu ce se mai ocupa si preocupa lumea...pe curand.
llo
Postat pe 11 Septembrie 2010 01:17
lllo,

asa fetitza..

cauta,poate,poate...
iasomia
Postat pe 12 Septembrie 2010 21:20
salut.eu am slabit in 3 luni de zile 27 de kg[de la 116 la 89 de kg],cu aceasta dieta.imi pare rau ca nu mai am cartea,stiu ca la momentul respectiv ,se vindea cartea,ce continea aceasta dieta ,impreuna cu niste picaturi[in mare parte extract din mai multe plante] cu 70 de lei.eu vorbesc de acum 2 ani,am urmat dieta exact cum scria in cartea respectiva[iti zicea exact ce sa mananci la mic dejun,dejun si cina] plus alergat de vreo 3 ori pe saptamana.vointa sa ai.cum fac rost de carte ,am sa o pun pe forum
mehigh_83
Postat pe 18 Septembrie 2010 12:09
Sunt noua ,,in bransa",insa maine este prima mea zi de dieta CC.Am citit mesajele voastre,si mi-au ridicat moralul in sensul ca trebuie sa reusesc si eu sa duc la capt aceasta dieta.Sunteti optimisti si asta e cel mai important!Sper sa ma primiti si pe mine in "gasca"voastra si sa ma puteti ajuta atuncicand voi in impas!
Multa putere tuturor!
OanaLavinia
Postat pe 19 Septembrie 2010 22:21
De la: OanaLavinia, la data 2010-09-19 22:21:14Sunt noua ,,in bransa",insa maine este prima mea zi de dieta CC.Am citit mesajele voastre,si mi-au ridicat moralul in sensul ca trebuie sa reusesc si eu sa duc la capt aceasta dieta.Sunteti optimisti si asta e cel mai important!Sper sa ma primiti si pe mine in "gasca"voastra si sa ma puteti ajuta atuncicand voi in impas!
Multa putere tuturor!

OanaLavinia , totul e sa ai incredere in tine si sigur vei reusi.uite ,fa ca mine,eu imi pusesem in gand sa slabesc,desi la 1, 85 m ai mei,multi imi ziceau ca nici nu se cunoaste ca sunt gras.doar putin mai solid.dar gandeste te ca lupti pentru ceva sau cineva anume si trebuie neaparat sa slabesti.eu ma gandeam sa imi cumpar un motor si la asta mi a fost tot timpul gandul.ha ha
in plus e vorba de sanatatea ta,kilogramele in exces dauneaza intotdeauna sanatatii [dureri de spate ,de picioare ,probleme cu coloana,preinfarct,infarct inca de la varsta tineretii si multe altele]
mehigh_83
Postat pe 20 Septembrie 2010 18:10
Multumesc pt incurajari,mehigh_83!!!
Am trecut de prima zi,a fost ok...si sunt optimista!Eu am facut prostia(probabil ca multi altii)sa folosesc acea "miraculoasa"capsula de slabit...si rezultatele au aparut,insa dupa ce am oprit "tratamentul"am inceput sa ma umflu,in ciuda faptului ca nu am depasit limitele in ceea ce a privit mancarea...insa...
Promit sa va tin la curent cu tot ce se intampla!!!!O seara frumoasa!
OanaLavinia
Postat pe 20 Septembrie 2010 20:25
De la: mehigh_83, la data 2010-09-18 12:09:39salut.eu am slabit in 3 luni de zile 27 de kg[de la 116 la 89 de kg],cu aceasta dieta.imi pare rau ca nu mai am cartea,stiu ca la momentul respectiv ,se vindea cartea,ce continea aceasta dieta ,impreuna cu niste picaturi[in mare parte extract din mai multe plante] cu 70 de lei.eu vorbesc de acum 2 ani,am urmat dieta exact cum scria in cartea respectiva[iti zicea exact ce sa mananci la mic dejun,dejun si cina] plus alergat de vreo 3 ori pe saptamana.vointa sa ai.cum fac rost de carte ,am sa o pun pe forum

are dreptate am si eu cartea de acum 4 ani si ceva

japan
Postat pe 20 Septembrie 2010 21:07
japan..

de 4 ani,o-la-la..
si te lasa rece,este?
sau esti vreo subtirica d-aia,hai?
iasomia
Postat pe 23 Septembrie 2010 10:28
Buna fetelor. Am inceput si eu dieta de joi 22 si deocamdata merge bine. In incercarile mele disperate de a nu renunta am citit toate paginile forumului(sa vedem ce naiba mai fac de acum incolo cand ma ia depresia ). Japan, am inteles ca tu ai dieta putin diferita de ceea ce este pe site si am vazut ca ai trimis o mai multor persoane. Nu ai putea sa o pui direct aici pe forum ca sa vedem de curiozitate cam care ar fi diferentele, asa..ca sursa suplimentara de informatie? ..In rest, mult succes tuturor. Va pup
aleutza
Postat pe 26 Septembrie 2010 12:07
eu am incercat n-spe diete. n-au tinut. am inceput sa slabesc numai cand mi s-a stricat masina si am inceput sa umblu si pe jos. in 2 luni am dat cam 10 kile. deci merge(ti), si... nici nu costa...:P
:))
eu_geminy
Postat pe 26 Septembrie 2010 12:15
De la: aleutza, la data 2010-09-26 12:07:35Buna fetelor. Am inceput si eu dieta de joi 22 si deocamdata merge bine. In incercarile mele disperate de a nu renunta am citit toate paginile forumului(sa vedem ce naiba mai fac de acum incolo cand ma ia depresia ). Japan, am inteles ca tu ai dieta putin diferita de ceea ce este pe site si am vazut ca ai trimis o mai multor persoane. Nu ai putea sa o pui direct aici pe forum ca sa vedem de curiozitate cam care ar fi diferentele, asa..ca sursa suplimentara de informatie? ..In rest, mult succes tuturor. Va pup

Dieta CATALIN CRISAN
are 3 etape,atacul,echilibrul si deschiderea

Nu se sare nici o masa , este absolut necesar sa se manance la pranz si seara
In caz de foame brusca se bea un pahar de ap,sau se mananca un ou fiert sau eventual o bucatica de branza sau cascaval
Pentru gatit :se foloseste uleiul de masline,de porumb

TREBUIE SA BETI FOARTE MULTE LICHIDE,minim 2 litri de apa pe zi[intre 2 si 6 litri pe zi]

Este interzis consumul de

-alcool
-siropuri si sucuri
-bauturi carbogazoase[fanta ,cola etc]

SUPRIM alimentele bogate in energie

-painea,cerealele,inghetata
-zaharul si dulciurile
-orezul,grisul
-pastele fainoase
-iaurturi cu fructe si zahar
-bananele,smochinele,prunele uscate
-mazarea,lintea,fasolea uscata
-cartofii,biscuitii si produsele de patiserie

PRIMA ETAPA [atacul] - poate dura pana la 2 saptamani , pentru a demara pierderea in greutate

MIC DEJUN

una sau 2 sau chiar 3 cesti de cafea sau ceai,fara zahar,cu un indulcitor de tip aspartam,canderel,zaharina sau ciclamat

un ou si o felie de sunca slaba

o bucatica de branza telemea sau cascaval[ 150 de grame]

PRANZUL

200 de grame de carne rasol,frigarui,,la rotisor,in cuptor sau la gratar[ pui,oaie ,vita ,vitel]

sau

300 de grame de peste fiert ,fript sau la cuptor cu lamaie

50 de grame de branza telemea,topita sau cascaval

CINA [nu mai tarziu de ora 19 .30]

la fel ca la pranz,adica:
200 de grame de carne rasol,frigarui,,la rotisor,in cuptor sau la gratar[ pui,oaie ,vita ,vitel]

sau

De asemenea sunt permise 2 mese suplimentare [gustari] ce pot fi compuse din 2 felii de sunca ,jambon,o frigaruie sau 2 felii de cascaval

voi reveni si cu urmatoarele 2 etape [trebuie sa le copii din carte]

mehigh_83
Postat pe 26 Septembrie 2010 14:17
ok..multumesc
aleutza
Postat pe 26 Septembrie 2010 15:08
[quote]Dieta CATALIN CRISAN
are 3 etape,atacul,echilibrul si deschiderea

Nu se sare nici o masa , este absolut necesar sa se manance la pranz si seara
In caz de foame brusca se bea un pahar de ap,sau se mananca un ou fiert sau eventual o bucatica de branza sau cascaval
Pentru gatit :se foloseste uleiul de masline,de porumb

TREBUIE SA BETI FOARTE MULTE LICHIDE,minim 2 litri de apa pe zi[intre 2 si 6 litri pe zi]:apa plata ,ceai sau cafea

Este interzis consumul de

-alcool
-siropuri si sucuri
-bauturi carbogazoase[fanta ,cola etc]

SUPRIM alimentele bogate in energie

-painea,cerealele,inghetata
-zaharul si dulciurile
-orezul,grisul
-pastele fainoase
-iaurturi cu fructe si zahar
-bananele,smochinele,prunele uscate
-mazarea,lintea,fasolea uscata
-cartofii,biscuitii si produsele de patiserie

PRIMA ETAPA [atacul] - poate dura pana la 2 saptamani , pentru a demara pierderea in greutate

MIC DEJUN

una sau 2 sau chiar 3 cesti de cafea sau ceai,fara zahar,cu un indulcitor de tip aspartam,canderel,zaharina sau ciclamat

un ou si o felie de sunca slaba

o bucatica de branza telemea sau cascaval[ 150 de grame]

PRANZUL

sau

CINA [nu mai tarziu de ora 19 .30]

la fel ca la pranz,adica:

sau

De asemenea sunt permise 2 mese suplimentare [gustari] ce pot fi compuse din 2 felii de sunca ,jambon,o frigaruie sau 2 felii de cascaval

A DOUA ETAPA [echilibrul]

MIC DEJUN

1-2 oua ,o felie de sunca,50 de grame branza
-un iaurt natural fara zahar

PRANZUL

-250 de grame de carne rasol,frigarui,la rotisor la cuptor sau la gratar
sau
-350 de grame de peste fiert,fript sau la cuptor,cu lamaie

-o farfurie de salata verde asezonata

sau

-o farfurie mica de legume proaspete,din conserva sau congelate[sparanghel,vinete,andive,dovlecei,ardei ,ridichi rosii

-50 de grame de branza

se pune sare normal

DESERT
-fie un borcan de iaurt natural,fie un fruct

CINA [ LA FEL CA LA PRANZ]

-250 de grame de carne
sau
- 350 de grame de peste
-50 de grame de branza
100 grame de salata verde

DESERT
-100 grame de branza de vaci
-fara fructe

A TREIA ETAPA [deschiderea]

Mic dejun

-cafea sau ceai
-1 sau 2 oua si / sau 1 felie sunca
-o felie paine integrala

PRANZUL

-200-250 grame de carne sau de peste sau crustacee
-150 de grame de paste integrale
-un iaurt natural

CINA

-50 de grame de branza

- 100 de grame de orez integral

[/quote]
mehigh_83
Postat pe 26 Septembrie 2010 17:45

A DOUA ETAPA [echilibrul]

MIC DEJUN

1-2 oua ,o felie de sunca,50 de grame branza
-un iaurt natural fara zahar

PRANZUL

-250 de grame de carne rasol,frigarui,la rotisor la cuptor sau la gratar
sau
-350 de grame de peste fiert,fript sau la cuptor,cu lamaie

-o farfurie de salata verde asezonata

sau

-o farfurie mica de legume proaspete,din conserva sau congelate[sparanghel,vinete,andive,dovlecei,ardei ,ridichi rosii

-50 de grame de branza

se pune sare normal

DESERT
-fie un borcan de iaurt natural,fie un fruct

CINA [ LA FEL CA LA PRANZ]

-250 de grame de carne
sau
- 350 de grame de peste
-50 de grame de branza
100 grame de salata verde

DESERT
-100 grame de branza de vaci
-fara fructe

A TREIA ETAPA [deschiderea]

Mic dejun

-cafea sau ceai
-1 sau 2 oua si / sau 1 felie sunca
-o felie paine integrala

PRANZUL

-150 de grame de paste integrale
-un iaurt natural

CINA

-50 de grame de branza

- 100 de grame de orez integral

mehigh_83
Postat pe 26 Septembrie 2010 17:46
eu stiu una si buna,din toate fetele care se laudau pe aici ca au slabit,una nu a mai aparut de gust,ashea..

crez ca dadura jos 5 kg, si pusera la loc 10...
iasomia
Postat pe 26 Septembrie 2010 19:45

nu mai bine de mine ca nici nu ma laud/??
fleurdelis
Postat pe 26 Septembrie 2010 19:47
ori au dat in subnutritie d-aia, de nici energie sa mai tasteze nick-ul si parola nu mai au
Thor_again
Ia sa va dau si eu o reteta pentru slabit:

http://www.youtube.com/watch?v=sgGNBue6gXg
Doara
tze?tze?
nici eu nu ma laud,eeeeee...
vreau sa faca ica shoc...
iasomia
Postat pe 26 Septembrie 2010 19:49
buna sunt nou da v-am urmarit p topic si vad k dieta da rezultate p termen scurt insa sunt curios ce s-a intamplat k cei kre au slabit chiar nu mai intra niciunul p topic sau ???
garbo170041
Postat pe 28 Septembrie 2010 17:15
buna si eu sunt noua pe aici si vreau sa ti spun k m am apukt de dieta pe 27 si pana in prezent am slabit 5 kg.ce sa iti spun eu sunt multumita dar pana la final mai este.voiam sa ti spun de fapt k dieta adev este cea kre se gaseste si in cartea pe care a publicat o CC eu nu am tinut o pe cea din carte èt k este un pic mai grea fata de cea postata pe internet.sper sa ma tii la curent cu kg in minus pt k u ai inceput inaintea mea.bafta si AMBITIE in continuare
garbo170955
Postat pe 5 Octombrie 2010 21:51
salutare natiune!!
Buna draga mea Iasomia...ce dor mi-a fost de tine....
vad ca nu te-ai plictisit deloc pe aici...te-ai intetinut cu nea Costel...
Caaty
Postat pe 6 Octombrie 2010 21:45
Auzi iubita..stii melodia aia "de cine mi-e mie dor.."...de-o dieta soro...ca m-au rupt astia acolo cu mancarea lor....
Caaty
Postat pe 6 Octombrie 2010 21:47
catiusha..
se bucura mama ca te vede...

eu mananc ca bebelusii din trei in trei ore,putin... ca o pasarica..
afla ca a dat rezutate..daca plec ,iau pachetel a mine..
iasomia
Postat pe 7 Octombrie 2010 10:41
cred ca am sa procedez la fel si eu ca tine Iaso....nu de alta dar abia mi-am schimbat garderoba cu marimi cu 3-4 nr mai mici dupa ce am slabit atunci...si morrr ca nu ma mai ajung....dar nu ma las...mananc de azi ianinte mancarea si portiile copilului...daca lui ii ajunge..imi va fi suficient si mie...
Caaty
Postat pe 7 Octombrie 2010 13:15
te poop iaso....sa ai o zi minunata..dar fetele vechi..au disparut cu toatele??..sau le-a picat greu dieta...si nu mai intra de suparare...
Caaty
Postat pe 7 Octombrie 2010 13:17
ce faci iaso...nu mai spui nimik...tot la 3 ore?? sau mai rar??
Caaty
Postat pe 7 Octombrie 2010 22:59
multumesc,multumesc la fel..
tot asa,da' nu si noaptea, katiusa...dormi singurica ?de te gandesti tu la potol, la ora 23?
ia sa-mi povestesti ce mancai tu acolo,ca eu nu stiu cum e in lumea larga...
iasomia
Postat pe 9 Octombrie 2010 19:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dieta Dukan 5 De la: mladitza 3 Mai 2012 15:13
Dieta Montignac 183 De la: oanagheorghe 19 Ianuarie 2011 12:36
Topikul oamenilor cinstiti si sinceri 2 De la: Roxxynela 13 Aprilie 2010 17:52
buna 8 De la: vero9009 7 August 2010 20:12
OFERTA CARE REVOLUTIONEAZA PIATA ROMANEASCA LA PRETURI DE CRIZA! 1 De la: garbo184566 30 Ianuarie 2011 09:40
Setari Cookie-uri