cantarul arata cat vrea el...important e ca eu sa ma simt bine in pielea mea... in rest iaso draga...cred ca am luat un kg zilele astea ca a fost ziua copilului ... si ca o gazda buna ce sunt le-am aratat ca "bunatatile" pregatite cu atata munca sunt si comestibile... in rest..cum stii..cu munca mea de om nebun... |
||
Caaty Postat pe 8 Noiembrie 2010 22:36 |
||
---|---|---|
katiusa.. dap,sa te simti bine in pielea ta,da' sa-ti si placa ce vezi in oglinda,ca tare bine mai e cand ti-e drag de tine,este? LMA pt puiut... |
||
iasomia Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:24 |
||
iasomitza mea scumpa...esti o minune de om... | ||
|
||
Caaty Postat pe 9 Noiembrie 2010 22:51 |
||
zici tu, iombirica?hai ma mami... ia la mama o dedicatie,ca asa-s fetele cu carnitza,vesele...am gasit-o adineauri pe forum.. http://www.youtube.com/watch?v=J0BkdKGPTxw sa-ti tihneasca... |
||
iasomia Postat pe 10 Noiembrie 2010 16:56 |
||
merci mamy...nice piesa... | ||
Caaty Postat pe 11 Noiembrie 2010 21:47 |
||
iasomia Postat pe 11 Noiembrie 2010 22:04 |
||
niciuna nu mai da p-acilulea? nu stiu ce am,am o pofta de unt pe paine proaspata ca la balamuc...am mancat vreo doua zile,da' mi-e Ca ..Cresc iar... numa' batoane cu unt vad in fata ochilor.. |
||
iasomia Postat pe 30 Noiembrie 2010 17:33 |
||
bagi fetele astea in bolala cu poftele tale untu' e bomba calorica... | ||
michelle_ Postat pe 30 Noiembrie 2010 17:42 |
||
Iaso...sa ai pofta mamy!!! Bun..bun..ce papi tu...dar de ce nu ne servesti si pe noi?? |
||
Caaty Postat pe 1 Decembrie 2010 21:53 |
||
me.. nu cred,reincarcata lu' mama...crez ca erau cu amandina in botic.. katiusa.. nu prea le are mama cu papica asta virtuala,ia gogoasa,ia bomboana...face rau la glicemie... multumesc,chiar ca am o poftaaa.... |
||
iasomia Postat pe 2 Decembrie 2010 09:04 |
||
categoric in-ter-zis!!! amandinele nu fac casa buna cu dieta... eu parca as manca o joffra fetele, bagati miscare multa. poa' sa fie si gimnastica de camera, hehehe... |
||
michelle_ Postat pe 2 Decembrie 2010 11:51 |
||
zambila Postat pe 2 Decembrie 2010 11:55 |
||
iote ce s-a suparat zambilutza? noi ce sa mai zicem atunci?ehe,he,he..vai de batranetile noastre... me.. strici copilele... |
||
iasomia Postat pe 5 Decembrie 2010 18:30 |
||
nu le stric, mamitzo...le invat de bine. gimnastica de camera face bine la ten. radiezi pe urma mai ceva ca faru' din alexandria | ||
michelle_ Postat pe 5 Decembrie 2010 18:42 |
||
e nici asa... sa se prinda toata lumea,maicutza.. | ||
iasomia Postat pe 5 Decembrie 2010 18:51 |
||
Buna seara tuturor, am urmarit mesajele voastre si vreau sa va felicit pentru vointa de care ati dat dovada in lupta cu kg, eu azi am inceput dieta CC....pana acum este bine sper sa ajung la o greutate normala daca nu ideala. Am 96 kg tinta mea este macar 70kg si am 1.70cm. Va puuup | ||
emanuela1 Postat pe 7 Decembrie 2010 21:43 |
||
la 1,70 ..70 de kg sunt ok. depinde si de varsta,de conformatie,mananca si tu disociat,da' CC este o aberatie,efectu' yo-yo e maxim la ea.. de fapt, secretu' este la indemana oricui: mese mici si dese,si miscare cat cuprinde... |
||
iasomia Postat pe 8 Decembrie 2010 09:01 |
||
iasomico, ce zici tu acolo-i de bine, da' nu-i ce vor fetele astea s-auda... ca maine-i craciunu' si vor si ele sa se repeada la sarmale cu un handicap de greutate, ceva... fetele, treceti iute pe supa de varza crunta, ca la ocna... garantat pierdeti vreo 10 kile pana-n ajun, si-aveti loc p-orma sa le puneti la loc... |
||
zambil Postat pe 8 Decembrie 2010 10:04 |
||
asa ii apuca pe oameni,febra sarbatorilor se manifesta in fel si chip,ma uitam la dentist... ca o dusei pe baba mea...imbulzeala mare,o gramada vor dintzi pana in Craciun.. crez ca tutanka da din maini in draci.. asa si fetele astea,vor sa fie mumoase de sarbatori.... cu supa de varza nu am incercat,da' in mod sigur m-ar apuca toate halea.. |
||
iasomia Postat pe 8 Decembrie 2010 10:24 |
||
e simplu, mami... mananci toata ziua numa' supa de varza, de cate ori vrei... da' nimic altceva... cum ziceam, garantat -10 kile pana la craciun... | ||
zambil Postat pe 8 Decembrie 2010 10:31 |
||
hai ma mami ..ca faci ursanele sa bage varza in ele non-stop,si unele au gastrite,colite,te miri ce...imbolnavesti fetele... am auzit si eu de ciorba asta de varza,da' nu sunt tentata,m-ar apuca plansu'..ca-s rea de foame ca la balamuc.. |
||
iasomia Postat pe 8 Decembrie 2010 10:38 |
||
io nici nu mananc de foame! mananc ca sa mananc! pt ca imi place nu-s cu ciocolata si bomboanele, in schimb mananc prajituri de casa si mancare condimentata... cand nu mai intru in haine, sau fac o criza de fiere, ma sesizez |
||
zambila Postat pe 8 Decembrie 2010 10:43 |
||
si cum se numeste starea ta de placere cand mananci,iubititca? | ||
iasomia Postat pe 8 Decembrie 2010 10:51 |
||
doar placere... sunt o pofticioasa, recunosc! |
||
zambila Postat pe 8 Decembrie 2010 11:06 |
||
Buna tuturor, va multumesc ptr raspuns, vreau sa va spun ca am incercat si dieta cu ciorba de varza dupa 3 zile am zis ca mor.....am incercat si dieta disociata 3/3/3 cu care mama mea a slabit 15kg dar n-am putut mai mult de 3 zile....ideea este ca stau cam prost cu vointa! Dieta CC mi s-a parut mai accesibila mai permisiva, sper sa pot sa o duc pana la capat. Va puup! | ||
emanuela1 Postat pe 8 Decembrie 2010 13:29 |
||
hai sa traiesti,sa slabesti.. nu o lua ca pe un chin,ca e nashpa,slabeste cu bucurie..daca e posibil asa ceva....ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 8 Decembrie 2010 15:40 |
||
Iasomia tu ai trecut prin aceasta lupta cu kg??? te puup | ||
emanuela1 Postat pe 8 Decembrie 2010 16:09 |
||
dap.. am trecut ,acum ceva de ani am dus cea mai apriga lupta,da' nu sa dau jos,sa pun carne pe mine,e de o mie de ori mai frustrant,mai deprimant sa vrei sa te ingrasi si sa nu poti,asta cu slabitu' e bagatela,cu putina ordine in modul de alimentatie, poti sa faci minuni,important este sa iti doresti asta. cu rabdarea treci si marea,bafta! fetitza... |
||
iasomia Postat pe 8 Decembrie 2010 16:17 |
||
Multumesc! | ||
emanuela1 Postat pe 8 Decembrie 2010 17:23 |
||
treci la actiune,sa mergi cat poti de mult pe jos,face bine la popou si coapse..... | ||
iasomia Postat pe 8 Decembrie 2010 18:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
dieta cu banane | 46 | De la: letitia1 15 Aprilie 2014 17:36 |
Dansul ritmic ajuta la silueta | 1 | De la: IOANIDE 13 Februarie 2012 02:06 |
Dieta in insuficienta cardiaca | 17 | De la: anamariatoma 27 August 2014 13:27 |
|
||
dieta giorgiana din slobozia | 6 | De la: andreea_barbieru 11 Septembrie 2009 11:09 |
mariana39 | 7 | De la: pik_nik 21 Iunie 2009 20:49 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice