Dieta lui Catalin Crisan

Zambi, sper ca mai ai din ciocolata mea. Sa mi-o pastrezi pana la anul.
Doara
Postat pe 8 Decembrie 2010 19:05
vreau si eu din aiaaaaa
fleurdelis
Postat pe 8 Decembrie 2010 19:09
ma, hai sa va zic o treaba bunaa...
erasa dau putin coltuu.....
am gatit aseara, asa de mult, incat am fiert ceva pana de dimineataaaa....
e bine ca m-am mai trezit, eu zic....
oricum stau cu toate ferestrele deschise sa pot uita de mirosul "mancarii" aleia
fleurdelis
Postat pe 8 Decembrie 2010 19:11
am mancat si eu una cu rom astazi,nu m-am oprit doua ore din mers pe urma...

da' ashea mi-a activat neshte chestii,zambeam ca proasta la toata lumea...
iasomia
Postat pe 8 Decembrie 2010 19:13
Ce sa-ti mai zic Fleur? Pofta mare. Si grija mare.
Doara
Postat pe 8 Decembrie 2010 19:15
nuuuu??
fleurdelis
Postat pe 8 Decembrie 2010 19:16
Asa voi face.....revin cu rezultate dupa o saptamana.....puup
emanuela1
Postat pe 8 Decembrie 2010 21:44
daca ti-e foame striga p-acilea,sigur iti raspunde cineva...
iasomia
Postat pe 9 Decembrie 2010 16:25
Iasomia, azi chiar mi-a fost foame mai ales dupa 19:30 cand nu mai am voie sa mananc nimik.....nush ce sa fac seara mor....mai ales ca adorm si tarziu:D
emanuela1
Postat pe 10 Decembrie 2010 01:14
Buna tuturor, am ajuns in a 4 a zi de dieta si azi de dimineatza m-am cantarit, rezultatul: - 3kg sper sa am ambitie sa nu ma las. Va pup
emanuela1
Postat pe 10 Decembrie 2010 12:11
ema..

baga mere, seara..

tre' sa ai...
iasomia
Postat pe 10 Decembrie 2010 12:29
De la: iasomia, la data 2010-12-08 19:13:30am mancat si eu una cu rom astazi,nu m-am oprit doua ore din mers pe urma...

da' ashea mi-a activat neshte chestii,zambeam ca proasta la toata lumea...

Cum ai reusit? Ca eu am mancat 2 mari si nu pot schita nici macar un zambet/
Doara
Postat pe 10 Decembrie 2010 13:44
hai ca se poate,prin exercitiu...doarutzo...
iasomia
Postat pe 10 Decembrie 2010 17:18
asa-i iaso , buna treaba cu merele...si eu rontzai seara, uneori si legume taiate felii....si e chiar bunutz !
ufishor
Postat pe 10 Decembrie 2010 17:31
adica...eu evit mancarea seara ca dorm aiurea dupa....nu stiu daca slabiti...ca eu-s 'chele ra'...nu se prinde nimic de mine
ufishor
Postat pe 10 Decembrie 2010 17:32
asa mami....
mere,portocale...mie imi place kivi mult,si daca imi vin dracii,mananc si o banana,chit ca spun ei ca ingrasa...

in seara asta hapaii pere,sa te tii galagie in matz,ca mancai ridiche neagra,cu sare si stropita cu un pic de ulei de masline...
asa delicat ragai,ca o gaza..ca o libelula..ca o mimoza,simtesc ca sunt atat de diafana...
iasomia
Postat pe 10 Decembrie 2010 20:09
Ati incercat sa mincati 14 zile acelasi lucru-adica pui fiert cu orez si sa bei 2 litri de apa pe zi ?
Te gretalesti dar slabesti
europroiect2007
Postat pe 10 Decembrie 2010 21:25
Salutare.....mai tine cineva dieta CC? eu deja am slabit 4 kg si asta dupa 5 zile....va puup
emanuela1
Postat pe 12 Decembrie 2010 00:13
salut fetele! sunt alina, din suceava, si vreau sa va spun ca dupa ce am citit cele 113 pagini...m-am hotarat: de maine incep dieta si eu! Am 65 de kg si vreau sa dau jos vreo 15!!! Am nevoie de ajutorul vostru moral...sa nu ma lasati sa calc pe de-alaturi! Multumesc anticipat! Succes la cele in curs de slabire!!!!!!!!
garbo179615
Postat pe 13 Decembrie 2010 22:45
Buna fetelor, ieri s-a implinit o saptamana de cand am inceput dieta am slabit in total 5kg, de acum incepe greul dar nu ma las!

Alina te sustin eu...iti doresc mult curaj si multa vointa ptr ca o sa ai nevoie, sa ne spui cum merge dieta...te pup
emanuela1
Postat pe 14 Decembrie 2010 13:19
Multumesc de incurajari emanuela! si felicitari pentru kilogramele pierdute! la mai mare!
Eu sunt destul de increzatoare....prima zi a trecut cu bine! Si nu prea am simtit foame......sa speram ca asa va fi si in continuare!
Oricum sunt foarte inteligenta, si hotarata, ca doar vin sarbatorile.....dar ideea e ca vreau sa slabesc, vreau sa port hainele preferate and feel good again!! Pupica...si ne mai auzim....pe forum!
garbo179615
Postat pe 14 Decembrie 2010 21:09
Bravo Alina ma bucur ca ai trecut peste prima zi cu bine...hai ca pana la urma trebuie sa reusim! Mie mi-e frica rau cand ma gandesc ca vin sarbatorile nu stiu ce am sa fac in fata la atata mancare buna, dulciuri, sampanie....dar sper sa reusesc sa trec si peste asta, te pupik
emanuela1
Postat pe 14 Decembrie 2010 22:38
Vad ca doar noi bantuim pe aici!
Sal Emanuela! Presimt oarecum ca o sa se aglomereze totusi, asa, dupa sarbatori!
A trecut si a doua zi.....tot cu bine! Deci eu discutam azi cu sotul meu ca o sa manince el sarmalutele, si toate celelalte deoarece cele doua saptamani de carne, ale mele se termina pe 28 Dec! Asa ca......cred ca o sa iau niste somnifere de craciun.....sa treaca mai repede!

In rest ok......auzi tu iei ceva pt constipatie?.....ca eu beau ceai verde, vreo 3 cani pe zi, beau si de soc.....and nothing! parca nu as lua medicamentele care apar scrise!!!!!!!!!!
garbo179615
Postat pe 15 Decembrie 2010 21:04
nu stiu cum faceti voi, da' mie cand mi-e foame, mananc!
ce-i drept, nu mai incap in toti pantalonii, da-i iarna, tine de cald

ah, eu seara nu pot sa dorm daca n-am burta plina
zambila
Postat pe 15 Decembrie 2010 21:24
De la: Doara, la data 2010-12-08 19:05:48Zambi, sper ca mai ai din ciocolata mea. Sa mi-o pastrezi pana la anul.

au mancat-o colegele
da' o stat vreo luna pe birou la mine

acum am descoperit ca-mi place ciocolata cu multa caacao e putin amaruie
zambila
Postat pe 15 Decembrie 2010 21:30
Buna Alina, ma bucur ca ai trecut si peste a doua zi cu bine hai ca incet incet te vei obisnui! Ptr mine a fost greu la inceput dar a trecut, si pe mine ma sustine sotul mananca si el dietetic.

Cat despre constipatie eu beau ceai laxativ, l-am cumparat de la farmacie este foarte bun, ti-l recomand. te pupik
emanuela1
Postat pe 15 Decembrie 2010 22:22
Buna tuturor, azi este a 10 zi de dieta iar cantarul imi arata cu 6 kg mai putin Sunt foarte fericita chiar functioneaza dieta asta....
emanuela1
Postat pe 16 Decembrie 2010 10:43
aaaaaa, am uitat sa va spun, nu am tinut-o chiar strict adik dimineatza am pus jumatate de linguritza de zahar in cafea, sau am mai mancat un iaurt mic cu fructe, adik nu am vrut sa ma simt foarte stresata in rest doar carne(peste, pui, porc, iar la mezeluri pastrama de pui, de porc) am mai mancat branzica dietetica si cam atat, am baut ceai laxativ si apa. Bafta
emanuela1
Postat pe 16 Decembrie 2010 10:49
Salut fetele! eu nu m-am cantarit si nici nu o fac...pina trec cel putin de prima saptamana! Mersi Em de informatii! Totusi ceaiul asta are un nume, o firma ceava.....sau cerdoar asa, ceai laxativ?
Sunt la serviciu acuma, dar maine plec la parintii mei acasa, la maramures, pt ca se taie porcul....o sa fie un pic soc pt ei, ca maninc doar carne.....dar, macar bine ca taie porcul, sa am ce! :sml-happy014
Poop u all!
garbo179615
Postat pe 16 Decembrie 2010 13:12
Buna Alina, este bine ca nu te cantaresti decat peste o saptamana asa ar trebui sa fac si eu dar nu pot.... vad cantarul dimineatza si nu pot sa-l ocolesc
Cat despre ceai mie mi l-a luat sotul de la farmacie si a cerut ceai laxativ, acum m-am uitat si pe cutie scrie "ceai din plante medicinale LAXATIV" firma se numeste FARES.
Si eu sambata merg la tara la bunica sa taiem porcul, o sa fie greu sa ma abtin de la sorici.....apropo soriciul are 543 de calorii de 100g, asa ca ai grija. Te pupik
emanuela1
Postat pe 16 Decembrie 2010 14:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cura cu oua de prepelita 12 De la: garbo263104 29 Februarie 2012 21:20
buna 8 De la: vero9009 7 August 2010 20:12
dieta giorgiana din slobozia 6 De la: andreea_barbieru 11 Septembrie 2009 11:09
Dieta Cambridge - dieta lui Lauren Goodger 2 De la: sunshinelila 2 August 2013 22:22
DeEa 1 De la: garbo193897 5 Martie 2011 09:47
Setari Cookie-uri